Dette er noe av det aller viktigste for boligsalget ditt.

Skal du selge bolig? Da handler det om å være synlig, skille seg ut fra mengden og ikke minst – nå de riktige menneskene. Slik jobber Heimdal Eiendomsmegling for at du skal oppnå det.

Denne saken ble først publisert av Adresseavisen Brand Studio


Boligmarkedet i Trondheim går som en kule om dagen. Det forteller Espen Stothard, Salgssjef ved Heimdal Eiendomsmegling.

– Vi har lagt bak oss flere måneder nå med lavt tilbud og høy etterspørsel, noe som har gitt et boligmarked preget av gode salgspriser for kundene våre.

Flere er på boligjakt, og trenden så langt i år er at det har vært færre boliger til salgs enn det markedet etterspør. Stothard tror at en endring vil skje de neste månedene.

20220503 digital synlighet 70

Espen Stothard, salgssjef i Heimdal Eiendomsmegling, forteller at de har god tro på boligmarkedet fremover.

– Vi ser at markedet nå får økt tilførsel av boliger for salg, noe som også er vanlig for denne tiden av året. Etterspørselen er enda høy i Trondheim og omegn, så vi har god tro på markedet også fremover.

– Nå er det nok flere som spekulerer i rentehevninger og lignende, men det er viktig å huske på at folk flest kjøper seg ny bolig for å skape seg et nytt hjem. Dette kan være endringer i livssituasjonen eller andre årsaker. Spekulasjoner rundt rente blir da mindre betydelig for denne kjøpergruppen.

Men, - uansett hvor mange boliger som ligger ute på markedet, er det en ting som er viktig: Synlighet!

Vil du at din bolig skal være synlig? Trykk her!

Derfor er synlighet viktig

– Selger du bolig gjennom Heimdal Eiendomsmegling skal du være 100 prosent trygg på at potensielle kjøpere blir oppmerksom på din annonse.

Når man snakker om synlighet er det mange som automatisk tenker Finn.no. Det er absolutt en viktig kanal, kanskje den viktigste, men det finnes mange andre gode alternativer som kan bidra til at de rette personene dukker opp på din visning.

– Det er bra å nå mange mennesker, men det viktigste er å treffe de riktige menneskene. Får du oppmerksomheten fra dem, er det også større sjanse for at de dukker opp på visning.

Hvordan jobber Heimdal Eiendomsmegling med å få oppmerksomheten til de rette menneskene til din bolig? Stothard sier de sammen med Marketer har utviklet en unik digital løsning som har fått navnet Synlig.

Med andre ord; Heimdal Eiendomsmegling har fått helt nye markedsføringspakker som sender boligannonsen akkurat dit den skal.

– Vår teknologi brukes i dag til å markedsføre over 30 prosent av alle boliger solgt i Norge. Dette betyr at vi sitter på helt unik og rik data om hvem boligkjøperne er, hvilken annonsering som fungerer for å få flere på til å melde interesse, samt stille på visning. Ved å benytte seg av markedets ledende løsning for markedsføring av bolig, gir HEM sine kunder de aller beste forutsetningene for et vellykket boligsalg.

Kaisa Eidet, Marketer

Tilpasses hvert menneske

Marketer leverer løsninger som skal gjøre eiendomsbransjen smartere, og er designet for maksimale resultater ved salg av bolig – på enklest mulig måte!

Det får de til ved hjelp av tre enkle prinsipper; enkelt, oversiktlig og effektivt.

– Annonsene går av seg selv og er styrt av avanserte algoritmer. Gjennom hele løpet får du en fullstendig rapport og innsikt i annonseringen, sier Kaisa Eidet, som jobber i Marketer.

– Annonsene tilpasses livssituasjonen til de forskjellige målgruppene. Både innhold og det visuelle endres gjennom kampanjeperioden for å oppnå best effekt, legger hun til.

Bak det hele ligger det en enorm mengde data. De innsamlede dataene brukes til å utforme en svært detaljert målretting av annonseringen.

– En kampanje av en enkel bolig vil typisk ha tre til syv målgrupper, sier Eidet.

Annonsene utformes etter dataen sanket inn, og det produseres ulike annonser som testes på de ulike målgruppene og ulike visningsstedene. Megleren din har konstant oversikt over resultatene, og kan følge opp interessenter under denne prosessen.

– Annonsene som ikke fungerer så godt blir fjernet, og de mest effektive beholdes og får flest visninger. Slik får du mest mulig ut av annonseringen av din bolig, og flere riktige mennesker på visning, sier Stothard.

Digital synlighet er noe av det viktigste når du skal selge bolig, men Stothard påpeker at man ikke må glemme at vi jobber med mennesker og store beslutninger.

– Det viktigste ved et boligsalg er gode forberedelser. Det kan ofte være helt avgjørende for sluttsummen. Gode forberedelser gir også kjøperen den tryggheten som trengs og vi kan være sikker på at handelen blir god for alle parter, sier Stothard.

Vil du vite mer? Trykk her!
20220503 digital synlighet 91

Med god digital synlighet øker sjansen for at de rette menneskene kommer på visning.

Trygt boligsalg

Han utdyper at man aldri vet når drømmeboligen dukker opp, og det å kjøpe bolig kan ofte gå mye raskere enn det man i utgangspunktet har tenkt.

– Et godt råd er derfor å starte boligsalgsprosessen samtidig som man ser etter en ny bolig. Slik får du for eksempel muligheten til å engasjere en takstmann tidlig i prosessen, slik at du kan luke ut små feil og mangler som tilstandsrapporten avdekker, sier Stothard.

– Det gjør interessentene trygge, og ikke minst mer betalingsvillige. Med god tid i forberedelsesfasen bør man også ta inn en interiørveileder tidlig slik at man får gode tips og råd på veien mot en foto- og visningsklar bolig, legger han til.

7c g VNXS Lp

Starter du boligsalgsprosessen tidlig får du et bedre utgangspunkt for et godt og trygt salg.

I Heimdal Eiendomsmegling har vi forståelse for at man ønsker betalingen for hussalget før man må betale oss, derfor legger vi ut for alle kostnader frem til boligen er solgt.

– Velger du Heimdal Eiendomsmegling slipper du å bruke en eneste krone helt frem til du får betalt for boligen din, sier Stothard.

I tillegg har vi også salgsgaranti. Det vil si at du ikke betaler noe som helst hvis vi mot alle odds ikke får solgt boligen din. Det er en fin trygghet for deg som selger. Vi i Heimdal Eiendomsmegling gjør bestandig det lille ekstra for at du skal få et godt boligsalg.

Vil du ha det lille ekstra til ditt boligsalg? Trykk her!

Visste du at Heimdal Eiendomsmegling har kontorer over hele Trøndelag? Ta gjerne kontakt med en av våre avdelingsledere for en hyggelig prat:

Avdelingsledere

Se alle våre avdelinger

Andre artikler


Hjem til salgs