Slik jobber vi med salg av din bolig

Vi hjelper deg hele veien i salgsreisen.

Hos oss får du 100% salgsgaranti!

Vi i Heimdal Eiendomsmegling er stolte av å kunne tilby 100% salgsgaranti, det har vi gjort siden 2003 og det skal vi fortsette med. For deg betyr det at du går et trygt boligsalg i møte - uansett hva som skjer.

Verdivurdering og oppdragsavtale

Vi vil gi deg en realistisk pris som er basert på vår kunnskap om markedet og vår vurdering av din bolig. Tilbudet vi gir deg er uten skjulte kostnader for at du skal få en så nøyaktig som mulig totalkostnad for salget.

Tekst og dokumentasjon

En uavhengig takstmann vil komme og vurdere det byggetekniske aspektet ved din bolig.

Boligstyling og fotografering

Boligstyling handler om å finne det lille ekstra som gjør din bolig unik. Vi trekker fram de beste egenskapene ved din bolig. Boligstylisten er svært bevisst på fotografens jobb, og de jobber tett sammen for å skape den beste opplevelsen og presentasjonen av din bolig.

En profesjonell fotograf tar bilder av boligen din slik at den skal framstå på best mulig måte på nett og i salgsoppgaven. Vi kan også sørge for en interiørveiledning i forkant for å gi boligen et ekstra løft.

Sammen finner vi de beste fotoproduktene som passer til din bolig!

Salgsoppgave

Vi henter inn all informasjon og utarbeider en innbydende salgsoppgave. Denne vil vi gjøre lett tilgjengelig på internett for potensielle kjøpere.

Vi gjør din bolig SYNLIG!

Med vårt markedsføringsverktøy SYNLIG publiseres boligannonsen akkurat der den bør. Basert på innsamlet data vises boligannonsen din til de mest relevante og potensielle kjøpere.

Web

Hem.no
Finn.no
Sosiale medier
Adressa.no

Print

Adresseavisen

Under salget

Visning

Det er viktig å gi en kjøper et godt førsteinntrykk av boligen. Vi vil selvfølgelig være der på visningsdagen og vise boligen, men vi vil også gi deg gode tips i forkant slik at boligen din framstår fra sin beste side.

Oppfølging av interessenter

Vi følger opp alle som har vært på visning og sørger for at de har den informasjonen de trenger for å legge inn bud.

Etter salget

Kontraktsmøte

Når boligen er blitt solgt, vil vi kalle inn selger og kjøper til kontraktsmøte. Her vil vi gå igjennom kontrakten sammen med begge parter.

Overtakelse

Kjøper og selger går gjennom boligen for å se til at den overleveres i henhold til avtalen og overtakelsesprotokollen fylles ut og signeres.

Andre artikler


Hjem til salgs