Om oss

Heimdal Eiendomsmegling AS ble etablert i 1996, og har siden den gang vokst til å bli et av de ledende eiendomsmeglerforetakene i Trøndelag. I 2021 formidlet vi 2574 salg, hvorav 882 var prosjekterte boliger. I Trondheim har vi kontorer på Solsiden, Byåsen, Høyskoleparken, Heimdal sentrum og Rosten. Vi har også kontor i Stjørdal, Melhus, Orkanger og på Støren. MelhusBanken, Heimdal Gruppen AS og ansatte er våre største eiere.

Vårt kundeløfte – Det lille ekstra. Alltid!

Vi legger masse følelser inn i en bolighandel - akkurat som deg. Når du velger Heimdal Eiendomsmegling velger du også tilstedeværelse. Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen, og vi veileder deg fra første møte til boligen er solgt. For oss er det en selvfølge. For deg betyr det tid og trygghet til å konsentrere deg om den morsomme delen - å skape et nytt hjem.

Verdiene

– Vi er folkelige, offensive og ryddige i alt vi gjør

Dette ønsker vi også alle som er i kontakt med Heimdal Eiendomsmegling skal assosiere med oss. Vi ønsker at du skal huske oss for vår positivitet, hjelpsomhet og engasjement, lenge etter at bolighandelen er gjennomført.

Menneskene

– Vår viktigste ressurs

Hos oss finner du noen av de dyktigste meglerne i Trøndelag. Siden oppstarten har det vært en viktig del av vår strategi å skape bransjens beste fag- og salgsmiljø.

Visjonen

– Når vi vokser gjør vi det med kvalitet

Vår visjon er enkel: Vi skal ha de mest fornøyde kundene, og de får vi gjennom å tilby det beste konseptet for eiendomsmegling.