Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Om oss

Heimdal Eiendomsmegling AS ble etablert i 1996, og har siden den gang vokst til å bli et av de ledende eiendomsmeglerforetakene i landet. I 2018 formidlet vi 2037 salg, hvorav 447 var prosjekterte boliger. Våre satsingsområder er Trøndelag. I Trondheim har vi kontorer på Solsiden, Byåsen, Høyskoleparken, Heimdal sentrum og Rosten. Vi har også kontor i Stjørdal, Melhus, Orkanger og på Støren. MelhusBanken, Heimdal Gruppen AS og ansatte er våre største eiere.

Menneskene – vår viktigste ressurs

Hos oss finner du ikke bare noen av de dyktigste meglerne, men også medarbeidere som virkelig brenner for det de gjør. Siden oppstarten har det vært en viktig del av strategien vår å skape bransjens beste fag- og salgsmiljø – det er tross alt menneskene som jobber her som er vår viktigste ressurs.

Verdiene – vi er folkelige, offensive og ryddige i alt vi gjør

Dette ønsker vi også alle som er i kontakt med Heimdal Eiendomsmegling skal assosiere med oss. Enten vi er på jobb, ute eller hjemme – oss kan du stole på. Og du, det er Heimdal Eiendomsmegling som gir deg «det lille ekstra». Alltid.

Visjonen – når vi vokser gjør vi det med kvalitet, ikke fordi vi må

Vår visjon er enkel: Vi skal ha de mest fornøyde kundene, og de får vi gjennom å tilby det beste konseptet for eiendomsmegling. Når vi vokser gjør vi det med kvalitet, ikke fordi vi må. Logoen vår har du kanskje lagt merke til? Den er inspirert av den norrøne guden Heimdall. Det sies at Heimdall trenger mindre søvn enn fuglen, at han kan høre gresset gro, sauenes ull vokse og at han kan se like godt natt som dag.

 • «Veldig godt fornøyd med megler. Meget nøyaktig og pålitelig, kunne jobben sin, og svært serviceinnstilt.»
 • «Vi er veldig fornøyd med både prosessen og servicen vi fikk fra Heimdal Eiendomsmegling. Dette kan de.»
 • «Personlig og høflig. Lett å kontakte hvis det skulle være noen spørsmål vedrørende salget. »
 • «Kompetent megler. Profesjonell, særlig mot avtaler som var inngått. Meget fornøyd med prisen jeg oppnådde ved salget. »
 • «Heimdal Eiendomsmegling gir kunden følelsen av at megler og selger arbeider sammen for salget.»
 • «En av de mest positive opplevelsen var den høye prisen som vi oppnådde, som et resultat av gode forberedelser av megler.»
 • «Forberedelser, visninger og gjennomføring av salget ble gjort på en hensiktsmessig og profesjonell måte. »
 • «Hyggelig og tillitsvekkende. Holdt meg løpende orientert om all utvikling i saken. Førsteklasses service.»
 • «Det var en meget hyggelig megler, som virket meget ærlig og flink i sin jobb. Vi vil garantert bruke samme megler ved en senere anledning.»
 • «Budrunden ble gjennomført på en meget profesjonell måte, og jeg er svært fornøyd med prisen leiligheten ble solgt for.»
 • «Meget tillitsvekkende og kunnskapsrik. Var ikke i tvil om at dette var riktig megler for meg.»
Kundeundersøkelse BDO 2007 – 2018
Ikon hus

Slik jobber vi for å få solgt boligen til best mulig pris!