Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Om oss

Heimdal Eiendomsmegling AS ble etablert i 1996, og har siden den gang vokst til å bli et av de ledende eiendomsmeglerforetakene i Trøndelag. I 2020 formidlet vi 2131 salg, hvorav 559 var prosjekterte boliger. I Trondheim har vi kontorer på Solsiden, Byåsen, Høyskoleparken, Heimdal sentrum og Rosten. Vi har også kontor i Stjørdal, Melhus, Orkanger og på Støren. MelhusBanken, Heimdal Gruppen AS og ansatte er våre største eiere.


Vårt kundeløfte – Det lille ekstra. Alltid!

Vi legger masse følelser inn i en bolighandel - akkurat som deg. Når du velger Heimdal Eiendomsmegling velger du også tilstedeværelse. Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen, og vi veileder deg fra første møte til boligen er solgt. For oss er det en selvfølge. For deg betyr det tid og trygghet til å konsentrere deg om den morsomme delen - å skape et nytt hjem.

Verdiene – vi er folkelige, offensive og ryddige i alt vi gjør

Dette ønsker vi også alle som er i kontakt med Heimdal Eiendomsmegling skal assosiere med oss. Vi ønsker at du skal huske oss for vår positivitet, hjelpsomhet og engasjement, lenge etter at bolighandelen er gjennomført.

Menneskene – vår viktigste ressurs

Hos oss finner du noen av de dyktigste meglerne i Trøndelag. Siden oppstarten har det vært en viktig del av vår strategi å skape bransjens beste fag- og salgsmiljø.

Visjonen – når vi vokser gjør vi det med kvalitet

Vår visjon er enkel: Vi skal ha de mest fornøyde kundene, og de får vi gjennom å tilby det beste konseptet for eiendomsmegling. Logoen vår har du kanskje lagt merke til? Den er inspirert av den norrøne guden Heimdall. Det sies at Heimdall trenger mindre søvn enn fuglen, at han kan høre gresset gro, sauenes ull vokse og at han kan se like godt natt som dag.

 • «Veldig godt fornøyd med megler. Meget nøyaktig og pålitelig, kunne jobben sin, og svært serviceinnstilt.»
 • «Vi er veldig fornøyd med både prosessen og servicen vi fikk fra Heimdal Eiendomsmegling. Dette kan de.»
 • «Personlig og høflig. Lett å kontakte hvis det skulle være noen spørsmål vedrørende salget. »
 • «Kompetent megler. Profesjonell, særlig mot avtaler som var inngått. Meget fornøyd med prisen jeg oppnådde ved salget. »
 • «Heimdal Eiendomsmegling gir kunden følelsen av at megler og selger arbeider sammen for salget.»
 • «En av de mest positive opplevelsen var den høye prisen som vi oppnådde, som et resultat av gode forberedelser av megler.»
 • «Forberedelser, visninger og gjennomføring av salget ble gjort på en hensiktsmessig og profesjonell måte. »
 • «Hyggelig og tillitsvekkende. Holdt meg løpende orientert om all utvikling i saken. Førsteklasses service.»
 • «Det var en meget hyggelig megler, som virket meget ærlig og flink i sin jobb. Vi vil garantert bruke samme megler ved en senere anledning.»
 • «Budrunden ble gjennomført på en meget profesjonell måte, og jeg er svært fornøyd med prisen leiligheten ble solgt for.»
 • «Meget tillitsvekkende og kunnskapsrik. Var ikke i tvil om at dette var riktig megler for meg.»
Kundeundersøkelse BDO
Ikon hus

Slik jobber vi for å få solgt boligen til best mulig pris!