100% salgsgaranti

Heimdal Eiendomsmegling er stolte av å kunne tilby 100% salgsgaranti. Det vil si at du går et trygt boligsalg i møte - uansett hva som skjer.

Intet salg - ingen kostnad!

Hos Heimdal Eiendomsmegling kan du kjøpe 100% salgsgaranti. Det betyr at hvis du ikke får solgt din bolig til en pris du aksepterer, så betaler du heller ingenting.

Over 9 av 10 velger oss igjen

Kundetilfredsheten er vår målestokk for suksess. Ni av ti boligselgere sier at de gjerne ville ha valgt Heimdal Eiendomsmegling på nytt og anbefaler oss til venner og kjente. En slik tillitserklæring er noe vi er svært stolte av og vi jobber hver dag med å gi våre kunder Det Lille Ekstra. Alltid!

Vi kan Trøndelag - din trøndermegler!

At vi har lang, lokal erfaring og er dedikerte til faget, er det du som tjener på. Vi har en sterk og tydelig forankring i Trøndelag, og har god kjennskap til de områdene vi jobber i. Heimdal Eiendomsmegling møter deg uansett hvor du er i Trøndelag. Våre meglere ønsker å være tett på, og har derfor høy markedskompetanse i ditt nærmiljø.

Vi har erfaringen som du tjener på

Vi er et av Trøndelags ledende eiendomsmeglerforetak, og vi vil mer. Derfor er vi litt grundigere, har litt bedre oversikt over markedet og jobber litt hardere. Slik blir prosessen ryddig og behagelig for deg, samtidig som du kan stole på at du får best mulig pris for din bolig.

Vi tar vare på ditt boligsalg

Vi legger masse følelser inn i en bolighandel - akkurat som deg. Vi ønsker at du skal huske oss for vår positivitet, hjelpsomhet og engasjement, lenge etter at bolighandelen er gjennomført. Vårt team jobber tett sammen for å skape den beste opplevelsen og presentasjonen av din bolig.

Vi gir Det Lille Ekstra ^ Alltid!

Når du velger Heimdal Eiendomsmegling velger du også tilstedeværelse. Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen, og vi veileder deg fra første møte til boligen er solgt. For oss er det en selvfølge. For deg betyr det tid og trygghet til å konsentrere deg om den morsomme delen - å skape et nytt hjem.

Med MelhusBanken som vår største eier, og et team som sørger for en trygg bolighandel, er vi godt rustet til å ta vare på ditt boligsalg.

Vår salgsgaranti betyr at hvis du ikke får solgt din bolig til en pris du aksepterer, så betaler du heller ingenting.

Vi i Heimdal Eiendomsmegling er stolte av å kunne tilby 100% salgsgaranti, det har vi gjort siden 2003 og det skal vi fortsette med. For deg betyr det at du går et trygt boligsalg i møte - uansett hva som skjer.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling for en uforpliktende prat.

  • Ved ønske om å tegne salgsgaranti, velges dette som et tilleggsprodukt i oppdragsavtalen. Oppdragsgiver og oppdragstaker avtaler videre gjeldende salgsgarantisum i oppdragsavtalen.

    Salgsgarantien gjelder kun dersom det ikke oppnås en bindende avtale for salg av eiendommen. Dersom oppdragsgiver inngår en bindende avtale, må oppdragsgiver svare for alle vederlag og utlegg iht. oppdragsavtalen, uavhengig av salgssum.

    Utlegg utover de beløp som fremkommer av oppdragsavtalen omfattes ikke av salgsgarantien.

    Dersom prisantydning settes til et lavere beløp enn ovennevnte salgsgarantisum, vil salgsgarantisummen følge prisantydning. Dersom prisantydning settes til et høyere beløp enn overnevnte salgsgarantisum, er det opprinnelig avtalt salgsgarantisum i denne avtale som er gjeldende.

    Det forutsettes videre at boligen er forsøkt solgt (annonsert) på finn.no i minimum 4 måneder. Dersom vilkår for salgsgaranti ikke er oppfylt, og handelen ikke kommer i stand, har megler krav på dekning av utlegg og vederlag i samsvar med oppdragsavtalen.

Andre artikler


Hjem til salgs