Derfor er salgsgaranti viktig

Med salgsgaranti skal du føle deg sikker på at vi gjør vårt ytterste for å få solgt boligen din til den beste prisen.

Siden 2003 har vi i Heimdal Eiendomsmegling tilbudt våre kunder salgsgaranti.

Salgsgaranti er et produkt vi har tilbudt i 20 år, og vi har ikke tenkt å ta det bort nå som kundene våre trenger det mer enn noensinne. Det er veldig lett å tilby salgsgaranti når markedet er på topp. Vi ønsker å vise at man skal kunne tilby den samme garantien og tryggheten i utfordrende tider.

Trygghet for boligselgere

Så hva er salgsgaranti? Kort fortalt; hvis boligen ikke blir solgt, så får du ingen regning i etterkant. Heimdal Eiendomsmegling tar ikke betalt for jobben som er gjort og dekker alle eksterne utlegg som følge av prosessen. Mange boligselgere føler naturligvis en viss usikkerhet nå om dagen. Denne garantien skal gjøre det enklere for de som selger boligen å senke skuldrene.

- Det er lett å bli bekymret i disse dager. Salgsgarantien sørger for økt trygghet for deg som skal selge bolig. Da vet du at du ikke kommer til å tape penger hvis du imot formodning ikke skulle få solgt boligen, sier Stothard.

For boligmarkedet går mer eller mindre fortsatt som normalt. Og målet til Heimdal Eiendomsmegling er så klart at garantien ikke skal benyttes. Det gir dem ekstra motivasjon til å få solgt boligen din.

- Det gjør det jo også nødvendig for oss som bedrift å ha de beste produktene til enhver tid. Vi må alltid være oppdatert og ha verktøyene som bidrar til at vi når ut til flest mulig – på best mulig måte, sier Stothard.

For Heimdal Eiendomsmegling er ikke salgsgaranti bare et begrep og en trygghet for kundene. Det er også en del av kulturen hos meglerne.

- Salgsgarantien er viktig for kundene våre, men den er like viktig for oss som jobber i Heimdal Eiendomsmegling. Den utløser den ekstra energien og viljen for å oppnå den beste markedsprisen som er mulig. Det sørger for at kundene våre blir fulgt opp på den beste måten. Med salgsgarantien blir ingen oppgave for liten eller for stor, forklarer Stothard.

- Det er noe vi er svært stolte av, og det virker som om kundene er fornøyde med at vi tilbyr denne løsningen. Det er mange som tar kontakt med oss nå og som setter ekstra stor pris for at vi tilbyr salgsgaranti, sier Stothard.

Vi gjør det lille ekstra for kundene våre ^ Alltid!

Ønsker du mer informasjon om vår salgsgaranti må du gjerne ta kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling for en uforpliktende prat.

Andre artikler


Hjem til salgs