Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Hvorfor velge oss?

Over 9 av 10 velger oss igjen

Mer enn 9 av 10 som har solgt boligen sin gjennom Heimdal Eiendomsmegling sier at de vil bruke oss igjen og anbefaler oss til venner og kjente. Det er vi selvsagt svært fornøyd med, men vi jobber kontinuerlig for at tallet skal være 10 av 10.

Ikke solgt? Da betaler du heller ikke

Hos Heimdal Eiendomsmegling får du salgsgaranti. Det betyr at hvis du ikke får solgt din bolig til en pris du aksepterer, så betaler du heller ingenting.

Vi gjør din bolig synlig

Vårt produkt er mer omfattende enn det mange andre eiendomsmeglere tilbyr. Vi kan vise din bolig i 3D, noe vi er alene om å tilby i hele landet. Vi ordner også med egen hjemmeside for boligen, Finn.no, egen Facebook-annonse og innrykk i avis.

Erfaringen vår er det du som tjener på

At vi har lang erfaring og er dedikerte til faget, er det du som tjener på. Vi har en lokal forankring, og kjenner områdene vi jobber i godt. I 2016 solgte vi hele 2163 boliger, hvorav 877 var prosjekterte boliger. Det er nesten seks boliger per dag.

Vi vil mer

Vi har på få år vokst til bli et av landets ledende eiendomsmeglerforetak, og vi vil mer. Derfor er vi litt grundigere, har litt bedre oversikt over markedet og jobber litt hardere. Slik blir prosessen ryddig og behagelig for deg, samtidig som du kan stole på at du får best mulig pris for din bolig.

Vi er til stede – alltid

Når du velger Heimdal Eiendomsmegling velger du også tilstedeværelse. Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen, og vi veileder deg fra første møte til boligen er solgt. For oss er det en selvfølge. For deg betyr det tid og trygghet til å konsentrere deg om den morsomme delen – å skape et nytt hjem.

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

 • «Veldig godt fornøyd med megler. Meget nøyaktig og pålitelig, kunne jobben sin, og svært serviceinnstilt.»
 • «Vi er veldig fornøyd med både prosessen og servicen vi fikk fra Heimdal Eiendomsmegling. Dette kan de.»
 • «Personlig og høflig. Lett å kontakte hvis det skulle være noen spørsmål vedrørende salget. »
 • «Kompetent megler. Profesjonell, særlig mot avtaler som var inngått. Meget fornøyd med prisen jeg oppnådde ved salget. »
 • «Heimdal Eiendomsmegling gir kunden følelsen av at megler og selger arbeider sammen for salget.»
 • «En av de mest positive opplevelsen var den høye prisen som vi oppnådde, som et resultat av gode forberedelser av megler.»
 • «Forberedelser, visninger og gjennomføring av salget ble gjort på en hensiktsmessig og profesjonell måte. »
 • «Hyggelig og tillitsvekkende. Holdt meg løpende orientert om all utvikling i saken. Førsteklasses service.»
 • «Det var en meget hyggelig megler, som virket meget ærlig og flink i sin jobb. Vi vil garantert bruke samme megler ved en senere anledning.»
 • «Budrunden ble gjennomført på en meget profesjonell måte, og jeg er svært fornøyd med prisen leiligheten ble solgt for.»
 • «Meget tillitsvekkende og kunnskapsrik. Var ikke i tvil om at dette var riktig megler for meg.»
Den mest anbefalte eiendomsmegleren
Kundeundersøkelse BDO 2007 – 2017

Styling fremhever fordelene
Hemmeligheten ligger i detaljene, og en boligstyling kan være det som får potensielle kjøpere til å falle for eiendommen. Det lille ekstra som fremhever fordelene.

Gode bilder får boligen til å skinne
Selvsagt skal eiendommen vises fra sin beste side, og få gjør dette bedre enn våre profesjonelle eiendomsfotografer. Det lille ekstra som får eiendommen til å skinne.

Tekst som vekker følelser
Din eiendom, din historie. Den forteller vi gjennom gode tekster, stemningsfulle beskrivelser og nyttig informasjon. Det lille ekstra som vekker følelser og kjøpelyst.

God synlighet gir best pris
Målrettet markedsføring er alfa og omega. Det vet vi, og derfor vil vi alltid sørge for god synlighet. Det lille ekstra som gjør at vi finner den kjøperen som gir deg best betalt.

Heimdalmetoden

Slik jobber vi for å få solgt boligen din
– til best mulig pris:

Før salget

Etter å ha gått nøye gjennom boligen sammen med deg, gir vi deg et godt og oversiktlig tilbud. Da vet du hva du får og, ikke minst, hva det koster. Når oppdragsavtalen er signert, innhenter vi de opplysningene vi trenger for å selge boligen. Vi bestiller takst, fotografering, informasjon fra kommunen og eventuelle opplysninger fra forretningsfører. Boligstyling ordner vi også med, om du ønsker det. Til slutt utarbeider vi salgsoppgaven, før vi går gjennom den sammen med deg. Slik kan du føle deg trygg på at alt går riktig for seg.

Under salget

Når eiendommen er lagt ut for salg er det bare å begynne å glede seg til visningsdagen. Den gjennomfører vi på en måte som er behagelig og trygg, både for deg og for kjøper. Det skulle bare mangle, få avgjørelser er større enn den om å skape seg et nytt hjem. Vi svarer på spørsmål, og følger selvfølgelig opp alle interesserte i etterkant av visningen. Med én gang det kommer inn et bud, informerer vi deg og veileder deg videre gjennom prosessen. Vi er opptatt av å være tilgjengelige, og av å tilnærme oss både kjøper og selger på riktig måte.

Etter salget

Boligen er solgt, og det er tid for kontraktsmøte. På møtet går vi gjennom kontrakten, og sørger for at alle nødvendige dokumenter underskrives. Oppgjøret slipper du å bekymre deg for, det betaler kjøperen direkte til megler senest overtakelsesdagen. På overtakelsesdagen går vi sammen med kjøper og selger gjennom eiendommen, slik at begge parter kan være sikre på at boligen overleveres i henhold til avtalen. Da gjenstår kun signering av overtakelsesprotokollen, noe vi veileder deg gjennom, og å la det synke inn – SOLGT!
Ønsker du å komme igang med salgsprosessen?
Da trykker du deg videre til vår kontaktside.