Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Vi er til stede – alltid.

Over 9 av 10 velger oss igjen

Mer enn 9 av 10 som har solgt boligen sin gjennom Heimdal Eiendomsmegling sier at de vil bruke oss igjen og anbefaler oss til venner og kjente. Det er vi selvsagt svært fornøyd med, men vi jobber kontinuerlig for at tallet skal være 10 av 10.

Ikke solgt?
Da betaler du heller ikke

Hos Heimdal Eiendomsmegling får du salgsgaranti. Det betyr at hvis du ikke får solgt din bolig til en pris du aksepterer, så betaler du heller ingenting.
Hvorfor velge oss?

Vi gjør din bolig synlig

Vårt produkt er mer omfattende enn det mange andre eiendomsmeglere tilbyr. Vi kan vise din bolig i 3D, noe vi er alene om å tilby i hele landet. Vi ordner også med egen hjemmeside for boligen, Finn.no, egen Facebook-annonse og innrykk i avis.

Erfaringen vår er det du som tjener på

At vi har lang erfaring og er dedikerte til faget, er det du som tjener på. Vi har en lokal forankring, og kjenner områdene vi jobber i godt.

Vi vil mer

Vi har på få år vokst til bli et av landets ledende eiendomsmeglerforetak, og vi vil mer. Derfor er vi litt grundigere, har litt bedre oversikt over markedet og jobber litt hardere. Slik blir prosessen ryddig og behagelig for deg, samtidig som du kan stole på at du får best mulig pris for din bolig.

Vi er til stede - alltid

Når du velger Heimdal Eiendomsmegling velger du også tilstedeværelse. Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen, og vi veileder deg fra første møte til boligen er solgt. For oss er det en selvfølge. For deg betyr det tid og trygghet til å konsentrere deg om den morsomme delen - å skape et nytt hjem.

Les mer om hvordan vi går fram
i salgsprosessen

Ikon hus

Slik jobber vi for å få solgt boligen til best mulig pris!