Slik reagerte Tord da han vant et gratis boligsalg

Da samboerne Tord og Ingeborg skulle selge sin første bolig, ble de med på en konkurranse som skulle vise seg å ha en stor betydning for dem.

Denne saken ble først publisert av Adresseavisen Brand Studio

Etter syv år i Trondheim hadde bodøværingen Tord Stenersen og samboeren Ingeborg Sofie Gumdal bestemt seg for å selge leiligheten sin på Bakklandet og flytte sørover til Oslo.

Valget av eiendomsmegler skulle vise seg å ha stor betydning for paret.

– Vi hadde sett litt på forskjellige meglerhus i byen, men vi landet på Heimdal Eiendomsmegling. Vi hadde hørt veldig mye bra om dem fra venner og bekjente, så det gjorde at vi valgte dem, forklarer Tord.

I samme periode hadde Heimdal Eiendomsmegling kampanjen «Vinn et boligsalg». Som navnet på kampanjen antyder, er det en trekning der premien er hele boligsalgsprosessen – fra a til å – gratis.

– Det var helt tilfeldig at vi ble med på konkurransen. Vi bare skrev inn opplysningene våre på et skjema og tenkte ikke stort over det, smiler Tord.

Tom for ord

28-åringen glemte etter hvert av konkurransen. Da han fikk beskjed fra megleren sin om at han skulle komme innom i forbindelse med en privatvisning, ante han fred og ingen fare.

– Jeg var ute og tente fakler da han kom gående med en gigantisk sjekk. Jeg ble rett og slett helt målløs, sier Tord.

– Jeg hadde aldri i livet trodd at dette skulle skje. Det var en enorm overraskelse, sier Tord.

Dette var første gang Tord og samboeren skulle selge bolig. Han legger ikke skjul på at premien, som har en verdi på opptil 200.000 kroner, kom godt med i tiden som fulgte.

Slik reagerte Tord da han vant

" Å vinne denne konkurransen var helt konge! Etter salget kjøpte vi oss leilighet i Oslo. Da trengte vi hver eneste krone ekstra for å sikre drømmeboligen. Denne premien gjorde at vi kunne strekke oss lengre og til slutt lande en flott leilighet. "

TORD STENERSEN

God oppfølging

Et gratis boligsalg har ikke mye verdi hvis salgsprosessen ikke er god. Heldigvis fikk Tord en svært positiv opplevelse, til tross for at det var en spesiell tid i Europa på det tidspunktet.

– Vi solgte rett etter at krigen brøt ut i Ukraina. Det var en kort periode med litt urolighet i markedet, men vi fikk jevnlig oppfølging av megleren fra Heimdal Eiendomsmegling, noe som gjorde at vi følte oss trygg på at vi skulle komme i havn. Vi er utrolig godt fornøyde med sluttresultatet, sier Tord.

Bolig 28 09 22

Tord Stenersen følte seg trygg under boligsalgsprosessen, til tross for urolige tider i Europa.

Nå er det ikke lenge til nok en vinner skal kåres i «Vinn et boligsalg»-kampanjen til Heimdal Eiendomsmegling. Tord er ikke i tvil om at dette kan være en gyllen mulighet for flere.

– Hvorfor burde man ikke melde seg på? Det er en enorm mulighet. Det er som å vinne en liten lottogevinst, men vinnermulighetene er større, sier Stenersen.

– I tillegg er Heimdal Eiendomsmegling veldig dyktige i boligsalgsprosessen, så hvis du skal selge bolig bør du slenge deg på. Du har ingenting å tape, i hvert fall, mener han.

Gode vinnermuligheter

Heimdal Eiendomsmegling har arrangert «Vinn et boligsalg» i fire år. Espen Stothard, salgssjef ved Heimdal Eiendomsmegling, forteller at det er en kampanje som har blitt tatt godt imot av kundene.

– Det er ikke til å stikke under en stol at det koster litt penger å selge en bolig. En slik premie kan komme godt med for mange, og det er svært hyggelig å høre at det hjalp Tord og Ingeborg Sofie med å kapre seg en leilighet i Oslo, sier Stothard

Han håper at så mange som mulig ønsker å være med på konkurransen og oppfordrer folk til å følge med på Heimdal Eiendomsmeglings sosiale kanaler når vinneren trekkes.

– Det er en stor verdi på denne premien og vinnersjansene er relativt gode. I hvert fall når du sammenligner det med andre konkurranser. Det er bare å hive seg med!

Skal du selge bolig i Trøndelag kan dette være en gyllen mulighet. Om du er nysgjerrig på konkurransen – eller lurer på noe om boligmarkedet – så har Stothard følgende oppfordring.

Vi i Heimdal Eiendomsmegling ønsker å yte det lille ekstra for kundene våre – noe som denne konkurransen er et bevis på. Det er selvsagt bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat, sier Stothard.