Derfor er salgsgaranti viktig for både deg og oss

Mange grugleder seg kanskje til å selge boligen sin. Kommer det folk på visning, og får du det du vil for boligen? Med salgsgaranti skal du føle deg sikker på at megleren gjør sitt ytterste for å få solgt boligen din på en god måte.

Denne saken ble først publisert av Adresseavisen Brand Studio


Siden 2003 har Heimdal Eiendomsmegling tilbudt sine kunder salgsgaranti. Snart fyller denne garantien 20 år, men den har på ingen måte gått ut på dato.

– Salgsgaranti er viktig for kundene, og ikke minst for oss som jobber her i Heimdal Eiendomsmegling. Det skal vi fortsette med i mange år fremover, lover Andreas Myran Steen, avdelingsleder og eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling.

I løpet av disse årene har boligmarkedet blant annet gått gjennom en pandemi og en finanskrise. Myran Steen mener at salgsgarantien spiller en viktig rolle når slike uforutsette hendelser dukker opp.

– Akkurat nå er boligmarkedet veldig godt. Da er det enkelt å tilby salgsgaranti. Men vi ønsker å tilby den samme garantien og tryggheten til kundene våre, også når det er utfordrende tider.

SELGE BOLIG? TRYKK HER!

Dette er salgsgaranti

Så hva er salgsgaranti? Kort fortalt; hvis boligen ikke blir solgt, får du ingen regning i etterkant. Heimdal Eiendomsmegling tar ikke betalt for jobben som er gjort, og dekker alle eksterne utlegg som følge av prosessen.

– Å selge bolig innebærer veldig mye penger for folk flest, og for mange kan det være litt smånerver når man skal selge. Det er forståelig, men med salgsgaranti skal du kunne senke skuldrene og føle deg trygg på en god prosess.

– Da vet du at du ikke kommer til å tape penger hvis du mot alle odds ikke skulle få solgt boligen, sier Myran Steen.

Målet til Heimdal Eiendomsmegling er naturlig nok at garantien ikke skal benyttes. Det gir dem ekstra motivasjon til å få solgt boligen din.

– Det betyr også at det er nødvendig for oss som bedrift å ha de beste produktene til enhver tid. Vi må alltid være oppdatert og ha verktøyene som bidrar til at vi når ut til flest mulig – på best mulig måte, forteller megleren.

Tv RI Ioz14d 1
SELGE BOLIG? TRYKK HER!

Sørger for god oppfølging

For Heimdal Eiendomsmegling er ikke salgsgaranti bare et begrep og en trygghet for kundene. Det er også en del av kulturen hos meglerne.

– Salgsgarantien er viktig for kundene våre, men den er like viktig for oss som jobber i Heimdal Eiendomsmegling. Den utløser ekstra den energien og viljen vi trenger for å oppnå den beste markedsprisen som er mulig, forteller Myran Steen.

– Det sørger for at kundene våre blir fulgt opp på den beste måten. Med salgsgarantien blir ingen oppgave for liten eller for stor, legger han til.

Han forteller videre at salgsgaranti er viktig for Heimdal Eiendomsmegling, og at det virker som om kundene er svært godt fornøyd med denne løsningen.

– Det er mange som tar kontakt med oss, og som setter ekstra stor pris for at vi tilbyr salgsgaranti, sier Myran Steen.

F Npbz3 Zi Fp

Salgsgaranti setter også ekstra press på meglerne i Heimdal Eiendomsmegling, men Myran Steen forteller at det er et press de setter stor pris på.

– Vi skal gjøre alt vi kan for at du som kunde skal slippe å benytte deg av garantien. Velger du Heimdal Eiendomsmegling, velger du en eiendomsmegler som tar seg tid til å levere kvalitet i alle ledd under salgsprosessen. Vi gjør det lille ekstra for kundene våre – alltid!

SELGE BOLIG? TRYKK HER!