Verdivurdering?
Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Er du student, og skal selge bolig?

Nå får du 50% på alle våre markedspakker med avisannonsering når du signerer salgsoppdrag med oss i april. Da får du stor annonse i Adresseavisens BoligGuide på fredag, 1/4dels boligannonse i Adresseavisen på lørdag samt bred annonsering på internett og sosiale medier!

Vi gir deg også salgsgaranti!
Hos Heimdal Eiendomsmegling får du salgsgaranti. Det betyr at hvis du ikke får solgt din bolig til en pris du aksepterer, så betaler du heller ingenting. Vi tar alle utlegg og dekker disse og du får en tryggere og bekymringsfri salgsprosess.

Intet salg - ingen kostnad!


Tilbudet gjelder salg av bruktbolig, og gjelder for de som inngår salgsoppdrag med oss i april 2017. Boligen må være lagt ut for salg innen 01.10.2017

I tillegg til halvpris på markedspakken (fra kr 6.450 til 9.950, førpris fra kr 12.900 til 19.900) kommer salgsomkostninger for eiendomsmeglere: provisjon til megler (fra 1,5% til 4 % avhengig av boligtype og beliggenhet), tilrettelegging kr 14.900, sikringsobligasjon kr 525/kr 430, opplysninger fra kommunen fra kr 1.807, nabolagsprofil kr 375, grunnboksutskrift kr 172, kopi pantebok kr 172 og evt. gebyr fra forr.fører.


Ønsker du å vite mer om vårt studenttilbud? Fyll ut skjemaet under og vi vil straks kontakte deg!

 • «Veldig godt fornøyd med megler. Meget nøyaktig og pålitelig, kunne jobben sin, og svært serviceinnstilt.»
 • «Vi er veldig fornøyd med både prosessen og servicen vi fikk fra Heimdal Eiendomsmegling. Dette kan de.»
 • «Personlig og høflig. Lett å kontakte hvis det skulle være noen spørsmål vedrørende salget. »
 • «Kompetent megler. Profesjonell, særlig mot avtaler som var inngått. Meget fornøyd med prisen jeg oppnådde ved salget. »
 • «Heimdal Eiendomsmegling gir kunden følelsen av at megler og selger arbeider sammen for salget.»
 • «En av de mest positive opplevelsen var den høye prisen som vi oppnådde, som et resultat av gode forberedelser av megler.»
 • «Forberedelser, visninger og gjennomføring av salget ble gjort på en hensiktsmessig og profesjonell måte. »
 • «Hyggelig og tillitsvekkende. Holdt meg løpende orientert om all utvikling i saken. Førsteklasses service.»
 • «Det var en meget hyggelig megler, som virket meget ærlig og flink i sin jobb. Vi vil garantert bruke samme megler ved en senere anledning.»
 • «Budrunden ble gjennomført på en meget profesjonell måte, og jeg er svært fornøyd med prisen leiligheten ble solgt for.»
 • «Meget tillitsvekkende og kunnskapsrik. Var ikke i tvil om at dette var riktig megler for meg.»
Den mest anbefalte eiendomsmegleren
Kundeundersøkelse BDO 2007 – 2015