Øvre Nyhavna

Norges mestselgende boligprosjekt i 2021.

1 Profilering Ovre Nyhavna
Utbygger‎‎‎‎‎‎Heimdal Bolig
Enheter‎‎‎‎‎610
Byggestart‎‎‎‎‎2021
Ferdigstilt‎‎‎‎‎2024

Med 97 av 102 leiligheter solgt på første salgsdag, og 607 av 610 leiligheter solgt i løpet av 3,5 år, ble Øvre Nyhavna det mestselgende boligprosjektet i 2021 og Norges mest attraktive boligprosjekt målt i omsetning og antall salg.

Dette ble oppnådd ved å lage 3D illustrasjoner som appellertetil markedets drømmer. Ett bilde hvor en dame med kaffekopp ved spisebordet hvor Munkholmen skimtes i bakgrunnen og solnedgang bak Ladejarlen. Ett bilde av luftig stuesituasjon hvor en person på utenforliggende balkong ser ut mot byen, samtidig som Munkholmen ligger rett ut for spisestuen og den røde himmelen ligger over fjorden. Og ett bilde av et par ute i 30 åra ute i sofaen på balkongen, hvor hun ligger i hans armkrok, og i bakgrunnen går solen ned bak Ladejarlen med himmelen rød over Trondheimsfjorden og Munkholmen plassert på “det gyldne snitt.” Bilder som solgte beliggenhet beliggenhet beliggenhet og ikke sa noe om selve prosjektets arkitektur og leilighetenes planløsninger, da det var for tidlig ift. stadfestelse av endelige løsninger.

Når disse var på plass så fulgte vi vår faste strategi om å bygge opp ett signaturbilde for prosjektet. Her ble signaturbygget Bølgen og dens arkitektur valgt. Samlet sett førte til at vi på trekvart år bygget opp en interessentdatabase på rett i overkant av 1000 personer før første informasjonsmøte/salgsstart, og et oppmøte på hele 250 personer.