Thomas Johnsen

avdelingsleder og eiendomsmegler

Thomas er en erfaren mann i eiendomsbransjen, og har jobbet som megler i over 23 år. Han er avdelingsleder for Heimdal Eiendomsmeglings kontor i Stjørdal, og har mye kunnskap og kompetanse om boligmarkedet i den nordlige delen av fylket. I tillegg har han i en årrekke jobbet med fritidseiendommer, og vet det meste om de fleste hyttefeltene i Meråker.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Thomas Johnsen, eller Thomas som jeg tillater meg å kalle han etter 20 års bekj entskap som megler, er en mann som innbyr til t 1ygghet og t illit både fagl ig og menneskelig. Thomas er rolig og saklig når en stakkars nervedirrende selger blir stresset og full av spørsmål. Med sitt behagelige vesen er han som olje på opprørt vann. Jeg kan ikke tenke meg en bedre person til å bidra i en salg eller kjøpssituasj on. Jeg har gjort begge deler ved hjelp fra han. Føler meg godt ivaretatt fag lig og menta lt. Salg og kjøp av privatbolig er en veldig emosj onell hendelse. Her føler j eg at man er i t rygge hender. Thomas anbefales !! Mvh. Mary-Ann»
Facebook.com
«Så er hytta solgt hytta som var min mor's kj ære hvilested, dette var plassen hvor hun kunne sette seg ned og kose seg med et lite glass Hvit eller Rødt og en god bok. Dette var stedet hun var og finne fra Påske og langt etter at snøen hadde tatt grep, så hytta var et viktig sted å tilbringe mest mulig tid. Så ble hun alene, hytta betydde allikevel mye så mye at hun etter å ikke ha kjørt bil på 15 år, begynte og kjøre selv til hytta. Men det ble for mye også for henne, og det ble bestemt at den skulle selges. Min mor hadde nok både håpet å trodd at den ikke ville bli solgt på lenge, men vi valgte rett megler Thomas. Hytta ble solgt t il en veldig trivelig familie etter 1 visning, og deres start på og lage gode minner. Thomas er ikke bare megler, han er også et fantastisk menneske som hele t iden tok hensyn til min mor's følelser i forbindelse med salg av hytta. Det betyr selvfølgelig mye at hytta ble solgt, men like viktig er også det og forstå den eller de som selger noe av det kjæreste man har. Thomas og hans medarbeider har denne egenskapen, og med de opplevelser vi har hatt med dette salget, kan jeg på det varmeste anbefale Dere som skal selge og benytte Thomas hos Heimdal Eiendomsmegling. - Stig Evjen -»
facebook.com
«Vi kjøpte hus av Heimdal eiendomsmegling V/Thomas. Ved visning og kjøpsprosessen ble vi tatt godt vare på. Han var troverdig, imøtekommende og hadde gode kunnskaper om boligen og nærmiljøet. Når vi igjen skulle selge så var valget enkelt for oss. Valget falt på HEM og Thomas. Igjen fulgte han opp salgsprosessen tett, profesjonelt og var lett t ilgjengelig. Dette ble resultatet av et salg vi er veldig godt fornøyd med. Vi e jo ba re sååå fornøyd ,..- - Tore Buseth og Anne Mette Husa, selgere av Myrbrannen 13 -»
facebook.com
«Vi valgte Thomas som vår megler fordi han virket både jordnær og kunnskapsrik. Thomas kom med gode råd og t ips gjennom hele prosessen, -før, under og etter salget. Vi følte oss t rygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. Han hjalp oss mye med spørsmål, tekniske og praktiske ting. Vi opplevde at han strakk seg langt for å hj elpe oss med stort og smått, også etter selve salgsprosessen. Thomas var t ilgj engelig for oss da vi hadde spørsmål og trengte råd knyttet t il kjøp av ny bolig samt da det ble uforutsette utfordringer etter salget. Vi opplevde hele salgsprosessen som svært ryddig og ordentlig, mye takket være Thomas og hans profesjonalitet. Vi opplevde at Thomas alltid var t ilgj engelig. Han har mye kunnskap og vært borti de aller fleste situasj oner før. Vi opplevde Thomas som ærlig og realistisk. Dersom vi skal kjøpe eller selge kommer vi t il å bruke Thomas igjen. Boligselgere av Vessetvegen 105, Stjørdal kommune. - Knut Hyldmo og Henriette S. Hyldmo -»
facebook.com
«Thomas var min elev på ungdomsskolen, og jeg husker ham som en blid og trivelig ungdom. Jeg visste at han jobbet hos Heimdal Eiendomsmegling og hadde lest positiv omtale av han før. Da jeg trengte hjelp av megler for å selge en arvet leilighet, og skrellet meg nedover ansatte hos Heimdal Eiendom, ble valget naturlig da Thomas smilte mot meg! Jeg var nervøs og usikker på takst og prosess ved salg av leilighet en. Jeg tok kontakt med Thomas, og han sa seg villig til å sjekke litt for meg uten noen forpliktelser. Thomas er flink til å lese folk og beroliget meg på en profesjonell måte og var veldig real istisk i forhold t il takst og verdi. Under hele prosessen var han velvillig og tilgjengelig og ga gode og beroligende råd. Jeg følte meg t rygg og ivaretatt. Jeg kan trygt anbefale Thomas som megler, enten man skal kjøpe eller selge bolig. - Torill Utne -»
facebook.com
«"Ingen over, ingen ved siden av. Vi var aldri i tvil da vi nok en gang skulle velge megler til salg av bolig. Han har hjulpet oss med to boligkjøp og er nå i gang med vårt tredje boligsalg. Thomas er en megler som er jordnær, ærlig og lett å forholde seg til. Han er en man kan stole på hjelper deg gj ennom hele prosessen og om nødvendig så yter han ekstra god hjelp og service. Han er faglig stødig, og han fikser det meste. Du kan være t ryg,g på at han gir en faglig og god hjelp, og er også veldig støttende som menneske. Han har et behagelig vesen som gjør at man finner ro og trygghet, og man føler seg godt ivaretatt. Anbefaler Thomas som megler til alle som skulle trenge det - et godt valg!" ~ Marita og Arne Kjørsvik»
facebook.com