Ole Sundnes

eiendomsmegler

Mitt navn er Ole Sundnes og jeg har jobbet i bransjen siden 2015. Jeg er lidenskapelig opptatt av de små detaljene i salgsprosessen som kan utgjøre en stor økonomisk verdi for mine kunder. Fra start til slutt følger jeg planen som mine kunder og jeg har satt for å oppnå en høyest mulig pris. God kommunikasjon både med mine kunder og deres potensielle kjøpere er en egenskap jeg vektlegger tungt. Ingen boliger er lettsolgte, så det er viktig å velge en megler som bryr seg om dine verdier.

Nytenkning og proaktivt arbeid for hvert boligsalg er meget viktig. En god del av mine boligsalg skjer også utenfor det åpne markedet. Det er siden jeg jobber systematisk med å knytte boligkjøperne opp mot boligselgerne i områdene jeg selger hver dag. Flere prisrekorder er slått, også uten annonsering.

Når man leter etter ny bolig er det veldig mye å velge mellom. Noen boliger er priset i overkant høyt, mens andre boliger kan anses som et kupp slik de er priset. Gjennom min kunnskap om boligprisene, diverse budstrategier og mye mer kan jeg bistå mine kunder til å faktisk gjøre et godt kjøp. Når boligselgeren har en profesjonell megler på sin side, hjelper det at du også har det.

Ønsker du høyest mulig pris for din bolig i dagens konkurransepregede marked er det bare å ta kontakt for en spennende boligprat!

Mine eiendommer