Ole Sundnes

eiendomsmegler

Mitt navn er Ole Sundnes og jeg har jobbet i bransjen siden 2015. Jeg er lidenskapelig opptatt av de små detaljene i salgsprosessen som kan utgjøre en stor økonomisk verdi for mine kunder. Fra start til slutt følger jeg planen som mine kunder og jeg har satt for å oppnå en høyest mulig pris. God kommunikasjon både med mine kunder og deres potensielle kjøpere er en egenskap jeg vektlegger tungt. Ingen boliger er lettsolgte, så det er viktig å velge en megler som bryr seg om dine verdier.

Nytenkning og proaktivt arbeid for hvert boligsalg er meget viktig. Jobben man systematisk gjør med å knytte boligkjøperne opp mot boligselgerne i områdene jeg selger hver dag er alfa omega for begge parter. Arbeid med interessenter har gjort at flere prisrekorder er slått, og jeg ser frem til å hjelpe deg med å slå nye rekorder!

Når man leter etter ny bolig, er det veldig mye å velge mellom. Noen boliger er priset i overkant høyt, mens andre boliger kan anses som et kupp slik de er priset. Gjennom min kunnskap om boligprisene, diverse budstrategier og mye mer kan jeg bistå mine kunder til å faktisk gjøre et godt kjøp. Når boligselgeren har en profesjonell megler på sin side, hjelper det at du også har det.

Ønsker du høyest mulig pris for din bolig i dagens konkurransepregede marked er det bare å ta kontakt for en spennende boligprat!

Mine eiendommer