Ørjan Staven

eiendomsmegler og fagansvarlig

Mitt navn er Ørjan Staven og er født og oppvokst på Trondheim-sør, mer spesifikt Sjetnemarka, og bor i dag på Saupstad.

Jeg startet opp som trainee i bransjen i 2017, og jobber i dag som fagansvarlig og eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling, avdeling Høyskoleparken.

Som eiendomsmegler lever jeg av å ha fornøyde kunder til en hver tid. God kundeoppfølging, både interessenter og selgere er meget viktig for å oppnå et godt resultat.

Det å yte det lille ekstra i prosessen og for kunden, stille opp når det trengs, være tilgjengelig, svare på spørsmål, trygge både kjøper og selger.

Jeg har trua på gode forberedelser gir gode resultater, som også gjør at jeg liker å jobbe tett med kundene mine. Sammen med meg setter vi sammen en salgsplan for din bolig, med bakgrunn i dine mål og ønsker – og mine anbefalinger og markedsekspertise. Da er vi sikret at du får høyest mulig pris, og en effektiv prosess underveis.

Jeg er veldig opptatt av å ha en god relasjon med mine kunder, for det er jo vi som forvalter formuen din ved et salg - og den opplevelsen skal være god.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Svært fornøyd med arbeidet som Ørjan Staven har gjort som eiendomsmegler i forbindelse med salg av min bolig. Ørjan har opptrådt svært profesjonelt og ryddig gjennom hele prosessen og har vært en god samarbeidspartner i uavklarte spørsmål fra min side. Dette har vært med på å skape trygghet og sikkerhet. Innleide tredjepartsleveranser som takstmann, fotograf og stylist har vært nøye og informative, og bidratt til bygge opp om kvalitet i prosessen og endelig produkt. Jeg gir Ørjan svært gode skussmål og kan på det sterkeste anbefale han videre.»
Øyvind Skogstad
«Hele prosessen gikk smertefritt. Megleren var meget dyktig , pliktoppfyllende og er profesjonell. Jeg var fornøyd med salget. Anbefalt selv Ørjan videre til mine venner når de skal selge bolig. Så han anbefalt jeg på det sterkeste.»
Naomi
«Jeg sier meg meget fornøyd med salget! Den innsatsen du gjorde med å ta de telefonene som da økte budene hjalp utrolig mye på salget. Tipsene fra utrolig flink og trivelig stylist hjalp meg masse, og jeg fikk skryt av hvor fin leiligheten ble fra slekt og venner. Meget flink og hyggelig fotograf som tok flotte bilder, og kjempehyggelig og dyktig takstmann.»
Eva Kristin
«Meget godt fornøyd med Ørjan. Tilgjengelig gjennom hele prosessen. Jeg følte med godt ivaretatt. Fikk god hjelp fra stylist, som ga meg smarte tips. Hyggelig og oppegående takstmann. Fotograf fikk fram leiligheten fra sitt beste. Anbefales.»
Trond
«Denne prosessen har vært en drøm. Alt fra å få starte prosessen med å legge opp et opplegg, til å endre etter våre ønsker/vår situasjon, helt til slutten av salget. Det har vært veldig godt at du har vært tilgjengelig og kunne svart på spørsmål og hjulpet oss hele veien. Stylisten ga oss gode, konkrete tips til hva vi skulle gjøre. Hun sa hun var tilgjengelig på telefon, men det trengte vi ikke. Takstmannen var også kjempeflink. Og han var flink til å komme med god informasjon, spøre viktige spørsmål angående leiligheten og sa veldig konkret at "Jeg skriver TG1, men da stoler jeg på at X blir fikset", slik at vi fikk tid til å fikse det som trengtes. Fotografen var veldig flink. Som du har sagt, så tar han realistiske bilder. Han var veldig kreativ og aktivt med på å fikse på interiør. I tillegg var alle hyggelige å snakke med. Tusen takk for samarbeidet!»
Adam Leon Kleppe
«Ørjan følger opp og svarer umiddelbart om man lurer på noe. Han legger sin fulle tid til deg som selger, noe som gjør hele salgsprossesen veldig avslappende og betryggende. Kommer til å bruke Ørjan ved et neste salg også.»
Meglersiden.no
«Ørjan gjorde en utmerket jobb! Under hele prosessen var megler tilgjengelig, rådgivende og holdte meg oppdatert. Ikke minst så ordnet han et veldig godt salgssum! Han realiserte mitt ønske om å selge bolig, enkelt og effekt. Anbefales på det sterkeste!»
Alfredo Gonzalez
«Ørjan er en pålitelig, tilgjengelig og kunnskapsrik megler. Han er meget fleksibel og holder jevn kontakt i alle stadier av salgsprosessen. Fra selgers perspektiv som ikke befant seg i samme by føltes det meget trygt med Ørjan som megler. Anbefaler!»
Meglersiden.no
«Meget oppegående og rutinert megler. Rask og effektiv fra dag 1 og han holder kontakten jevnlig. Er det spørsmål er han alltid tilgjengelig. Magefølelsen til Ørjan er imponerende god, anbefale rå høre på den :)»
Meglersiden.no
«Meget fornøyd med jobben som Ørjan har gjort. Hyggelig, effektiv og nøyaktig. Veldig tilgjengelig og yter det lille ekstra! Kan på det varmeste anbefale Ørjan ved boligsalg.»
Meglersiden.no
«Fornøyd med valg av eiendomsmegler! Ærlig, kunnskapsrik og punktlig. Tilgjengelig, og svarer raskt på spørsmål underveis i salgsprosessen.»
Meglersiden.no
«Veldig fornøyd med Ørjan. Engasjert og profesjonell gjennom hele prosessen, og ordnet med absolutt alt for oss som bor et lite stykke unna. Fikk solgt boligen raskt, og til over prisantydning. Alt i alt veldig fornøyd med Ørjan og Heimdal Eiendomsmegling. Kan absolutt anbefales.»
Meglersiden.no
«Veldig fornøyd med Ørjan! Hyggelig kar som var godt forberedt og ordnet med det nødvendige raskt. Fikk god oppfølging underveis og mulighet for å komme med innspill. Leiligheten ble solgt kjemperaskt, og til ønsket pris. Anbefales.»
Meglersiden.no
«Ørjan har solgt leiligheten ved første forsøk. Jeg hadde full tillitt til han pga kompetanser og måten han engasjerte seg i oppdraget. Alltid forberedt til samtalen, ærlig og hjelpsom. Anbefales på det sterkeste.»
Meglersiden.no
«Vi har solgt vår leilighet på Flatåsen og var kjempe fornøyd med arbeidet som Ørjan Staven har gjort. Han er en super dyktig megler og vet hva som må til for å få solgt leiligheten/boligen!»
Meglersiden.no
«Ørjan håndterte vårt salg fra første vurdering til overdragelse, og fremstod i hele prosessen som meget ryddig og klar. Han holdt oss løpende oppdatert, og ga svært gode råd som gjorde salgsprosessen god og oversiktelig for oss. Vi hadde stor tillit til han som megler, blant annet fordi vi følte at han lyttet og ga oss råd basert på våre behov og ønsker. Ørjan er også ytterst profesjonell, og kombinerer dette med en vennlighet og omgjengelighet som gjorde oss trygge på at han møtte og ivaretok potensielle kjøpere på samme måte som vi ville gjort selv. Tusen takk for et godt salg, Ørjan.»
Meglersiden.no
«Innledende kontakt var hyggelig og inneholdt all nødvendig informasjon. Mottatt skriftlig tilbud var meget forståelig og dekkende satt opp og rådgivingen rundt hva som burde tenkes på og inkluderes og ikke ble oppfattet som dekkende og god. Når avtale var gjort ble megleroppgaven utført uten noen konflikter eller problemer i noen størrelsesorden det er verdt å nevne, frem til salg og oppgjør var i havn.»
Meglersiden.no
«Ørjan er en behagelig person det er lett å få tillit til. Alltid tilgjengelig, sent og tidlig for våre spørsmål. En god refleksjonspartner å ha når du skal selge bolig. Han informerer godt igjennom hele prosessen og holder seg til inngåtte avtaler. Kan på det varmeste anbefale Ørjan ved boligsalg.»
Meglersiden.no
«Ørjan ble valgt etter vurdering av flere meglere. Ørjan hadde en salgsstrategi som passet oss bra, og ikke minst en veldig bra pris. Både megler og selger nektet å sette ned prisen på leiligheten til tross for nedgangstider. Det ble derimot satt prisrekord for området de siste årene.»
Meglersiden.no