Ida Osen

avdelingsleder og eiendomsmegler

Mitt navn er Ida, jeg er født og oppvokst i Osen, kommunen lengst nord på Fosen. Etter et år i Namsos flyttet jeg til Trondheim og har bodd her siden 2009.

Jeg startet som trainee i bransjen i 2015, og jobber i dag som avdelingsleder og megler på Heimdal Eiendomsmegling sitt hovedkontor på Rosten.

Jeg og mine kollegaer på Rosten omsetter eiendommer i hele Trønderlag. Alt fra leiligheter og eneboliger til landbrukseiendommer og prosjekter.

Som megler brenner jeg for gode kunderelasjoner og det å gi kundene mine den beste mulige opplevelsen. Jeg mener det er viktig å ha et nært samarbeid med deg som kunde, slik at jeg kan bidra til å gjøre prosessen suksessfull og sømløs. Sammen legger vi opp en plan som møter dine behov og ønsker, ved hjelp av min ekspertise og erfaring.

Ingen kunde er lik i mine øyne, og jeg lærer noe nytt på hvert eneste oppdrag. Å få lov til å jobbe med både mennesker og eiendom er for meg utrolig givende. Et fagfelt som gir faste, strenge regler og retningslinjer, samtidig som man må hensynta alle faktorer livet har å by på for menneskene man møter i arbeidshverdagen.

Mine eiendommer