Andreas Myran Steen

avdelingsleder og eiendomsmegler

Mitt navn er Andreas Myran Steen og jeg er født og og oppvokst i Leksvika i Indre Fosen kommune. Jeg har tidligere vært aktiv skiløper før jeg startet opp som trainee i Heimdal Eiendomsmegling i 2017. I dag jobber jeg som avdelingsleder og eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling ved vår avdeling i Heimdal sentrum.

For meg handler eiendomsmegling i hovedsak å ha fornøyde kunder – dvs. både fornøyde selgere og kjøpere etter endt prosess. Bak gode resultater og fornøyde kunder ligger det mye jobb og god planlegging, og det er noe av det som gjør jobben som megler så spennende! For meg starter prosessen av et godt boligsalg med et hyggelig møte med selgerne der vi går gjennom en gjennomtenkt fremdriftsplan, slik at vi har en god plan for å få til en høyest mulig pris. Med meg så kan kundene være trygge på at de får en erfaren megler som jobber både sent og tidlig for å kunne gi kundene best mulig oppfølging. I tillegg får kundene en ryddig og ærlig megler som er villig til å strekke seg langt for at kundene skal bli best mulig fornøyd.

Jeg er opptatt av å ha en tett og god dialog med kundene, slik at de kan stole på at de har valgt riktig megler til jobben!

Mine eiendommer