Anders Heggstad

avdelingsleder og eiendomsmegler

Mitt navn er Anders Heggstad, og jeg er eiendomsmegler og avdelingsleder for HEM Orkanger. Jeg er en energisk, ærlig og systematisk eiendomsmegler som lever jeg av fornøyde kunder. Spesialisering og skreddersydde løsninger mener jeg fører til en større sannsynlighet for at kundene mine får den høyeste prisen ved salget. Dette er jo noe vi begge er ute etter og er alltid mitt mål som din megler.

Jeg har stort fokus på at fremstillingen av annonsen din skal være optimal. Fremstilling av boligen og en strukturert jobb ut mot interessentene er noe av det viktigste ved et boligsalg.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Hyggelig, stødig og engasjert megler. Lett å samarbeide med. Fikk mange gode faglige innspill i salgsprosessen. Holdt god kontakt med oss og ga fortløpende informasjon.»
Meglersiden.no
«Vi hadde et veldig bra samarbeid og god kommunikasjon fra jeg startet salgsprosessen til avslutning og oppgjør. Jeg opplevde Anders som en profesjonell, faglig flink og dyktig megler. Det var godt å overlate salgsprosessen til han.»
Meglersiden.no
«Jeg har bare godord å si om Anders! Han er svært hyggelig og imøtekommende, og ikke minst dyktig, effektiv og 100 % til å stole på. Jeg har brukt han både som kjøper og selger, og har bare gode erfaringer!»
Meglersiden.no
«Dyktig og seriøs megler som er tilgjengelig, gir god oppfølging før og under salgsprosessen. Jeg kan varmt anbefale Anders Heggstad som din megler ved boligsalg.»
Meglersiden.no