Digital salgsoppgave

Synnerdalsveien 1261

1 490 000,- Fritidseiendom Eiet 57 m2 2 soverom
Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
Budalen
Hyggelig, pen og velholdt hytte i idylliske omgivelser
Solrik tomt Vei helt frem Innlagt strøm
 • Prisantydning
  1 490 000,-
 • Totalpris
  1 533 240,-
 • Primærrom
  57 m2
 • Bruksareal
  57 m2
 • Tomt
  919 m2
 • Kommunale avgifter
  979,-
 • Byggeår
  1978
 • Energimerking
  G
 • Eieform
  Eiet

Kort om eiendommen

Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan med god planløsning. Eiendommen ligger i idylliske og naturskjønne omgivelser i Budalen, ved foten av Forollhogna nasjonalpark og med elva Bua rennende rett ved. Du har utallige muligheter for friluftsliv og naturopplevelser i området både på sommer- og vinterstid. Det er adkomstvei helt frem til hytta, og parkering på egen tomt.

Verdt å merke seg:
- Flotte jakt-/fiskemuligheter
- Merket sti opp til Forollhogna
- Solrik tomt på ca. 919 kvm
- Sørvendt platting på 25 kvm
- Hytta har innlagt elektrisitet
- Automatsikringer
- Romslig stue med peis
- Nytt vaskerom med enkel dusjløsning
- To romslige, fine soverom

Velkommen til visning!
  • Omkostninger
   Omkostninger:

   Beregnede omkostninger ved kjøp:
   - Dokumentavgift 2,5% av salgssum kr. xx,-
   - Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,-
   - Tinglysingsgebyr pr. pantedokument kr. 500,-
   - HELP Boligkjøperforsikring kr. 14 000,- (valgfri)
   - HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 2 800,- (valgfri)
    
   Totale omkostninger kr. xx,- 
   Total omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring kr. xx,-
   Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. xx,-
    
   NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endring i omkostninger/offentlige avgifter. En slik endring vil bli belastet/godskrevet kjøper.
  • Kommunale avgifter
   979,- pr. år.
  • Innhold
   BRA: ca. 57 kvm.

   P-ROM: ca. 57 kvm - stue, kjøkken, 2 soverom, gang, vaskerom og vindfang.

   Det er lav takhøyde mellom taksperrer på kjøkken og del av stue mot gang til soverom. Dette utgjør ca 8 m², men siden himling er over 190 er disse medtatt som P-areal på hytta.
  • Standard
   1. etasje
   Stue: Tregulv og Tømmervegger og panel. Panel i himling. Peis og panelovn.


   Kjøkken: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling.


   Soverom 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Garderobeskap.


   Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Garderobeskap.


   Vaskerom: Flis på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett og naturlig avtrekk.


   Gang: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Sikringsskap og utgang til terrasse.


   Vindfang: Tregulv og malt panel på vegger og tømmervegg. Malt panel i himling. Garderobeskap.


   Uthus
   1. etasje
   Bod: Tregulv, og panel og ubehandlet vegger. Panel i himling. Utedo.
  • Parkering
   Parkering på egen tomt.
  • Byggemåte
   Hytta er i hovedsak punktfundamentert, unntatt ved vaskerom som har støpt dekke. Over dette er bygningen oppsatt i den eldste delen i tømmer, påbygg i bindingsverk, utvendig kledd med liggende panel. Taket er et saltak, tekket med torv. Vinduer er koblavinduer, etasjeskille i tre.

   I tillegg er det et uthus, som er punktfundamentert, oppsatt i bindingsverk med stående tømmermannspanel som ytterkledning. Taket er et saltak tekket med metallplater. Innvendig med utedo og i hovedsak kledd vegger med panel. Det gjenstår en del arbeider med overflater.
  • Oppvarming
   Elektrisk og vedfyring.
  • Energimerking
   Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A - G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest ifm. utstedelse av ferdigattest for eiendommen.
  • Område
   Påmeldingsvisning!
  • Adkomst
   Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Heimdal Eiendomsmegling. Velkommen til visning!
  • Beliggenhet
   Hytta ligger i idylliske og naturskjønne omgivelser i Budalen, i Midtre Gauldal kommune. Her er det vakker natur så langt øye kan se, og rett ved hytta ligger elva Bua – en sideelv til Gaula. Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder innover i marka og på fjellet. Her finnes det utallige turstier og fjellvann. Vinterstid er det flere skiløyper i nærområdet.

   Fritidsboligen er fint plassert ved foten til Forollhogna nasjonalpark, som byr på et mangfold av muligheter for friluftsliv og naturopplevelser i form av fot-, sykkel- og toppturer. Forollhogna omtales av mange som “de snille fjell”, og er et lett tilgjengelig område omkranset av idylliske seterdaler. Området er kjent for gode fiskevann med kvalitetsfisk, noe du også har i lakseelva Gaula. Laks fra Gaula går i tillegg opp i Bua. Området har i tillegg gode forhold for jakt, hvor det kan jaktes både villrein og småvilt.

   Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Marked Budal, som ligger ca. 23 min unna med bil. Til Soknedal er det omtrent 45 min, og her har du Coop Prix, bensinstasjon, restaurant og bank, samt et bakeri og konditori.

   Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 53 minutter å kjøre til Domussenteret på Støren, som byr på et bredt utvalg. Det er ca. 1 t og 40 min med bil til Trondheim sentrum.
  • Ferdigattest/brukstillatelse
   I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven
  • Regulerings-og arealplaner
   I dokumenter fra kommunen er det ingen funn på reguleringsforhold.
  • Adgang til utleie
   Det er kun én bruksenhet i boligen. 
   Det er ingen kjente begrensninger vedr. utleie av hytten. 
  • Vei, vann og avløp
   Privat vei. Ikke innlagt vann og avløp.
  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:


   11.07.1985 - Dokumentnr: 3456 - Registrering av grunn
   Denne matrikkelenhet opprettet fra:
   Knr:5027 Gnr:175 Bnr:1


   01.01.2018 - Dokumentnr: 34825 - Omnummerering ved kommuneendring
   Tidligere: Knr:1648 Gnr:175 Bnr:2


   05.08.1985 - Dokumentnr: 3970 - Bestemmelse om veg
   Rettighet hefter i: Knr:5027 Gnr:175 Bnr:1
   Med flere bestemmelser


  • Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.
   Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- (avhengig av boligtype) i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
  • Lovanvendelse
   Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. 
   Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
   Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  
    
   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
    
   Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
    
   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
    
   Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  • Budgivning
   Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema, budskjema finnes også i salgsoppgaven.
    
   Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning.
    
   Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren.
    
   Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.
    
   Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.
    
   Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
    
  • Hvitvaskingsreglene
   I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.
    
  • Diverse
   Kommentar fra takstmann:

   Det er avvik mellom egenerklæring og takstmannens registreringer. Dette gjelder arbeider med våtrom, da det har vært gjort arbeider med vaskerom, flislegging og varme i løpet av det siste halvannet året. Arbeider har etter opplysninger fra eier vært gjort av ham, bortsett fra elektriske arbeider med tilkobling av varmekabler, som skulle gjøres av elektriker etter at befaring av undertegnede hadde funnet sted.

   I følge kommunen finnes det ikke byggegodkjente tegninger for eiendommen. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere dagens bruk opp mot opprinnelig godkjent løsning.

   Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:

   12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?

   Ja. Beskrivelse: El. Kontroll juni 2021 Godkjent.
  • Meglers vederlag
   Oppdragsgiver betaler kr 60 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 3 000,- og markedsføringspakke med kr 16 200,-.

   Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.
  • Finansiering
   Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.
  • Salgsoppgave - Synnerdalsveien 1261
   PDF
   Last ned
Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
Området

Synnerdalsveien 1261 Åpne veibeskrivelse
Andre fritidseiendomer i området
 • Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
  Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
 • Her har man virkelig muligheten til å finne roen
  Her har man virkelig muligheten til å finne roen
 • Hytten ble beiset i 2023
  Hytten ble beiset i 2023
 • Elva Bua renner rett ved, og det går også laks fra Gaula opp i Bua
  Elva Bua renner rett ved, og det går også laks fra Gaula opp i Bua
 • Hytta har en romslig platting på ca. 25 kvm mot sør, hvor du kan nyte gode solforhold
  Hytta har en romslig platting på ca. 25 kvm mot sør, hvor du kan nyte gode solforhold
 • Fritidsboligen har en romslig og hyggelig stue som ligger i delvis åpen løsning til kjøkkenet
  Fritidsboligen har en romslig og hyggelig stue som ligger i delvis åpen løsning til kjøkkenet
 • Stuen har gode vindusflater i tre retninger, noe som supplerer bra med naturlig lys
  Stuen har gode vindusflater i tre retninger, noe som supplerer bra med naturlig lys
 • Stue
  Stue
 • Hytta har god planløsning, og bruksarealet for hovedbygningen er på ca. 57 kvm.
  Hytta har god planløsning, og bruksarealet for hovedbygningen er på ca. 57 kvm.
 • Stue
  Stue
 • Stuen og kjøkkenet er på tilsammen ca. 28 kvm.
  Stuen og kjøkkenet er på tilsammen ca. 28 kvm.
 • Sentralt i rommet er det en staselig peisinnsats som gir både varme og kos
  Sentralt i rommet er det en staselig peisinnsats som gir både varme og kos
 • Kjøkkenet ligger i en nisje ved stuen, og har velholdt og praktisk innredning
  Kjøkkenet ligger i en nisje ved stuen, og har velholdt og praktisk innredning
 • Innlagt strøm gir muligheten til både komfyr og kjøleskap på kjøkkenet
  Innlagt strøm gir muligheten til både komfyr og kjøleskap på kjøkkenet
 • Nytt vaskerom med enkel dusjløsning
  Nytt vaskerom med enkel dusjløsning
 • Gang
  Gang
 • Hytta har to romslige og fine soverom som er på henholdsvis ca. 8 og 7,5 kvm.
  Hytta har to romslige og fine soverom som er på henholdsvis ca. 8 og 7,5 kvm.
 • Soverom
  Soverom
 • Det er også et uthus på ca. 12 kvm med utedo
  Det er også et uthus på ca. 12 kvm med utedo
 • Plantegning
  Plantegning
 • Romslig terrasse med rom for ulik møblering i flere soner
  Romslig terrasse med rom for ulik møblering i flere soner
 • Eiendommen har en romslig tomt på ca. 919 kvm, hvor du kan nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser
  Eiendommen har en romslig tomt på ca. 919 kvm, hvor du kan nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser
 • Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder innover i marka og på fjellet
  Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder innover i marka og på fjellet
 • Det er bilvei helt frem, og gode parkeringsmuligheter på egen tomt
  Det er bilvei helt frem, og gode parkeringsmuligheter på egen tomt
 • Området er kjent for gode fiskevann med kvalitetsfisk, og det er gode forhold for jakt av både villrein og småvilt
  Området er kjent for gode fiskevann med kvalitetsfisk, og det er gode forhold for jakt av både villrein og småvilt
 • Vinterstid er det flere skiløyper i nærområdet
  Vinterstid er det flere skiløyper i nærområdet
 • Fasade
  Fasade
 • Vinterbilde
  Vinterbilde
 • Vinterbilde
  Vinterbilde
 • Forollhogna omtales av mange som "de snille fjell", og er et lett tilgjengelig område omkranset av idylliske seterdaler
  Forollhogna omtales av mange som "de snille fjell", og er et lett tilgjengelig område omkranset av idylliske seterdaler
 • Velkommen til visning!
  Velkommen til visning!
Endret: 03.06.2024 09:31
Velkommen til Synnerdalsveien 1261 - en hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan!
Her har man virkelig muligheten til å finne roen
Hytten ble beiset i 2023
Elva Bua renner rett ved, og det går også laks fra Gaula opp i Bua
Hytta har en romslig platting på ca. 25 kvm mot sør, hvor du kan nyte gode solforhold
Fritidsboligen har en romslig og hyggelig stue som ligger i delvis åpen løsning til kjøkkenet
Stuen har gode vindusflater i tre retninger, noe som supplerer bra med naturlig lys
Stue
Hytta har god planløsning, og bruksarealet for hovedbygningen er på ca. 57 kvm.
Stue
Stuen og kjøkkenet er på tilsammen ca. 28 kvm.
Sentralt i rommet er det en staselig peisinnsats som gir både varme og kos
Kjøkkenet ligger i en nisje ved stuen, og har velholdt og praktisk innredning
Innlagt strøm gir muligheten til både komfyr og kjøleskap på kjøkkenet
Nytt vaskerom med enkel dusjløsning
Gang
Hytta har to romslige og fine soverom som er på henholdsvis ca. 8 og 7,5 kvm.
Soverom
Det er også et uthus på ca. 12 kvm med utedo
Plantegning
Romslig terrasse med rom for ulik møblering i flere soner
Eiendommen har en romslig tomt på ca. 919 kvm, hvor du kan nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser
Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder innover i marka og på fjellet
Det er bilvei helt frem, og gode parkeringsmuligheter på egen tomt
Området er kjent for gode fiskevann med kvalitetsfisk, og det er gode forhold for jakt av både villrein og småvilt
Vinterstid er det flere skiløyper i nærområdet
Fasade
Vinterbilde
Vinterbilde
Forollhogna omtales av mange som "de snille fjell", og er et lett tilgjengelig område omkranset av idylliske seterdaler
Velkommen til visning!