Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Rosenborg Gate 30A - En delikat og svært sjarmerende bygårdsleilighet på 44 kvm pent beliggende på populære Møllenberg og Rosenborg. Velkommen til Rosenborg Gate 30A - En delikat og svært sjarmerende bygårdsleilighet på 44 kvm pent beliggende på populære Møllenberg og Rosenborg.
Her kan du bli den nye eieren av en pen og innholdsrik selveierleilighet som ligger midt i smørøyet av Trondheim, med alle severdigheter kun få minutter unna. Her kan du bli den nye eieren av en pen og innholdsrik selveierleilighet som ligger midt i smørøyet av Trondheim, med alle severdigheter kun få minutter unna.
Stuen fremstår svært lys og innbydende. De to store stuevinduene sørger for godt med naturlig lysinnslipp. Stuen fremstår svært lys og innbydende. De to store stuevinduene sørger for godt med naturlig lysinnslipp.
Den romslige stuen gir leiligheten flere gode møbleringsalternativer. Den romslige stuen gir leiligheten flere gode møbleringsalternativer.
Her vil man ha god plass til god sofaseksjon, samt romslig spisestue. Her vil man ha god plass til god sofaseksjon, samt romslig spisestue.
Den lyse stuen sørger for en god atmosfære. Den lyse stuen sørger for en god atmosfære.
Spisestuen blir et naturlig bindeledde mellom stue og kjøkken. Spisestuen blir et naturlig bindeledde mellom stue og kjøkken.
Her kan man fint ha flere gjester på besøk. Her kan man fint ha flere gjester på besøk.
Det delikate kjøkkenet skiller seg virkelig ut, og gir leiligheten et flott særpreg. Det delikate kjøkkenet skiller seg virkelig ut, og gir leiligheten et flott særpreg.
Her får man et lyst og trivelig kjøkken med godt med skap- og benkeplass. Her får man et lyst og trivelig kjøkken med godt med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har fått TG-0 av takstmann, og fremstår svært stilfullt. Kjøkkenet har fått TG-0 av takstmann, og fremstår svært stilfullt.
Leiligheten passer utmerket for bl.a. studenter, de som vil eie en sekundærbolig mtp. utleie eller til førstgangskjøpere som ønsker en sentral beliggenhet Leiligheten passer utmerket for bl.a. studenter, de som vil eie en sekundærbolig mtp. utleie eller til førstgangskjøpere som ønsker en sentral beliggenhet
Det romslige soverommet er på 9,5 kvm, og gir deg god plass til både ønsket sengestørrelse, samt garderobeskap. Det romslige soverommet er på 9,5 kvm, og gir deg god plass til både ønsket sengestørrelse, samt garderobeskap.
Den lyse og trivelige entrén gir leiligheten et flott førsteinntrykk. Den lyse og trivelige entrén gir leiligheten et flott førsteinntrykk.
Her vil man ha god plass til oppheng av ytterklær og sko. Her vil man ha god plass til oppheng av ytterklær og sko.
Lyst og trivelig bad med opplegg for vaskemaskin. Lyst og trivelig bad med opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et av Trondheims mest populære boområder- Møllenberg Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et av Trondheims mest populære boområder- Møllenberg
Få minutter gange fra leiligheten finner man Solsiden med dets yrende folkeliv og brede utvalg av restauranter og kaféer Få minutter gange fra leiligheten finner man Solsiden med dets yrende folkeliv og brede utvalg av restauranter og kaféer
Velkommen til en trivelig visning! Velkommen til en trivelig visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 990 000,-
Del:
Delikat 2-roms selveierleilighet i sjarmerende bygård | Stilfullt kjøkken med TG-0 | Nærhet til alt | Smart planløsning
2 990 000,-

Kjøpt

  • 44 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Øst

Delikat 2-roms selveierleilighet i sjarmerende bygård | Stilfullt kjøkken med TG-0 | Nærhet til alt | Smart planløsning

Prisinformasjon

Prisantydning
2 990 000,-
Kommunale avgifter
9 432,-
Totalpris
3 081 451,-

Areal & byggeår

Primærrom
44 m2
Bruttoareal
48 m2
Bruksareal
44 m2
 
Tomt
695 m2
Byggeår
1910
Energimerking
F

Rosenborg gate 30A

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 990 000,-

Fellesgjeld:

8 431,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 990 000,- (Prisantydning)
8 431,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 998 431,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 950,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
83 020,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 081 451,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 761,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

9 432,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

Soverom:

1

Etasje:

1

Byggeår:

1910

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Tomt:

695 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Møllenberg

Adresse:

Rosenborg gate 30A
7043 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 410 bnr. 89 snr. 2 orgnr. 814549542 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Parkering etter gjeldende bestemmelser i området.

Fellesutgifter:

1 761,- pr. Mnd som fordeles følgende:
Felleskostnad driftsdel 1 273
Elektroniske fellesavtaler 488

Meglers vurdering:

Velkommen til Rosenborg Gate 30A - En delikat og svært sjarmerende bygårdsleilighet på 44 kvm pent beliggende på populære Møllenberg og Rosenborg.

Her kan du bli den nye eieren av en pen og innholdsrik selveierleilighet som ligger midt i smørøyet av Trondheim, med alle severdigheter kun få minutter unna.

Denne leiligheten passer utmerket for bl.a. studenter, de som vil eie en sekundærbolig mtp. utleie eller til førstgangskjøpere som ønsker en sentral beliggenhet. Utleiemarkedet er for tiden godt, og mange unge studenter søker til akkurat dette området pga. nærheten til sentrum, i tillegg til de forskjellige studiestedene.

Leiligheten har et totalt BRA på 44 kvm og ligger i en høy 1.etasje. Når du kommer inn i leiligheten får du en praktisk entrè med god plass til yttertøy og sko, før man videre kommer til stuen og kjøkkent. Kjøkkenet har innredning på begge sider. Videre kommer man inn i en lys og pen stue med en god planløsning som gjør det enkelt å innrede, og stuen er samtidig godt skjermet for innsyn. Soverommet er også romslig, og gir godt med plass til både seng og garderobeløsning.

Leiligheten kan by på lekkert kjøkken fra 2018, romslig og trivelig stue, pent soverom med smart romløsning, tidløst bad og en fantastisk beliggenhet.

Fra leiligheten bruker man kun få minutters gange ned til Solsiden, hvor man finner alt man trenger av restauranter og butikker.

Kvaliteter vi ønsker å trekke frem:
- Stilfullt kjøkken fra 2018 med TG-0
- Fantastisk beliggenhet på populære Møllenberg
- Åpen stue- og kjøkkenløsning på 28 kvm med gode møbleringsmuligheter
- God takhøyde som sørger for luftig romfølelse
- Svært gode bussforbindelser
- Egen bod i toppetasjen, samt felles boder i kjeller
- Umiddelbar nærhet til Trondheim sentrum og Solsiden

Selger har satt stor pris på sin bodtid ved eiendommen, og vil spesielt trekke frem den flotte beliggenheten og det trivelige nærområdet. Her har man alt man trenger i umiddelbar nærhet. Noe selger har verdsatt høyt er den gode planløsningen leiligheten har. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir god plass til ordentlig spisestue, samt god sofasjeksjon. Av andre ting selger har trivdes godt med, så er det den umiddelbare nærheten til Trondheim sentrum og Solsiden. Her bor man i gangavstand til det meste.

Beliggenhet:

Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et av Trondheims mest populære boområder- Møllenberg. Innen gangavstand finner man flere dagligvarebutikker, restauranter, bakeri, mm., samt vakre Kristiansten Festning med tilhørende parkområder. Få minutter gange fra leiligheten finner man Solsiden med dets yrende folkeliv og brede utvalg av restauranter og kaféer.

Kollektivtilbudet på Rosenborg består av buss. Nærmeste bussholdeplass er Statsingeniørs Dahls gate og ligger ca. 240 meter fra boligen. Lademoen stasjon ligger ca. 12 minutter unna til fots. I områdene rundt Rosenborg Park og Rosenborg ungdomsskole finnes det flere lekeplasser, parkområder og hyggelige samlingspunkter. Her finner du flotte fotballbaner, som ble betydelig oppgradert med blant annet nytt kunstgress i 2016.

Fra eiendommen er det kort vei til flotte utsiktspunkter med panorama mot blant annet Trondheim sentrum, fjorden og Munkholmen. Ærverdige Kristiansten festning er en av Trondheims mest populære severdigheter og ligger kun en spasertur fra boligen. På festningen er det flotte rekreasjonsområder, restaurant og spennende, historiske severdigheter.

I gangavstand finner du også Kuhaugen, et koselig rekreasjonsområde på en høyde, der du kan nyte slående utsikt over byen. Det er ca. 1,6 km til det populære Tyholttårnet som rager 120 meter over bakken. Tårnet har roterende restaurant på toppen, der du kan nyte panoramautsikt over Trondheim by og fjorden.

Bunnpris og Rema 1000 er nærmeste dagligvare. Det er gangavstand til Midtbyen, med et rikt og variert utvalg. Her finner du alt av butikker, en rekke spisesteder, gallerier og kulturtilbud i en sjarmerende atmosfære. Det er ca. 500 meter til Solsiden som blant annet kan skilte med "Trondheims svar på Aker brygge" en restaurantrekke langs kanalen, samt et stort og moderne kjøpesenter.

Sykkelavstand til kjente studiesteder fra leiligheten:
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 1 km
- BI Trondheim ca. 1,4 km
- NTNU Gløshaugen ca. 2,3 km
- NTNU ST. Olavs ca. 2,5 km
- NTNU Elgeseter ca. 2,5 km
- NTNU Kalvskinnet ca. 2,0 km
- Dronning Mauds Minne ca. 1,7 km
- NTNU Dragvoll ca. 5,3 km

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Leligheten er på ett plan og ligger i 1.etg. Byggets grunnmurskonstruksjon er oppført av støpt betong / gråstein. Veggkonstruksjonen er oppført av tre og er kless med liggende panel. Taket er et sal - / valmtak og er tekket med skiferstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 3 - lags isolerglass.

Innhold:

Arealfordeling:
Primærrom (P-ROM) totalt: 44 kvm - Gang, bad, kjøkken, stue og soverom
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 0 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 44 kvm

Standard:

Gang: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Bad: Belegg på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Utstyrt med servantskap, servant, dusjkabinett, wc, opplegg for vaskemaskin og naturlig avtrekk.

Kjøkken: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for vaskemaskin.

Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Soverom: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Csaba Tørø i Takst-Forum Trøndelag den 13.07.21.

Avtrekk på kjøkken er feilkoblet slik at avtrekksluft fra kjøkken blir ledet til badet. Utover dette fremstår bad og kjøkken å være i tilfredsstillende stand, alder tatt i betraktning.
 

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

I følge Trondheim kommune foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra byggeår. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 21.10.1986. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
1899/900163-1/107 Erklæring/avtale
18.07.1899
Avståelse av grunn til Trondheim kommune.
Overført fra: 5001-410/89
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2018/146161-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2018 00:00

1986/26310-2/107 Seksjonering
03.10.1986
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 48/571
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 011 SEKSJONER

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert på eiendommen.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0229, r0306 og r0298, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen ligger i et område som omfattes av vern iht. reguleringsplan r0229, se vedlagte reguleringsplan. Eiendommen har videre antikvarisk verdiklasse C. Dette kan medføre begrensninger ved tiltak på eiendommen.

Eiendommen ligger i hensynssone 12.1 Møllenberg/Rosenborg i kommuneplanens arealdel. Kommuneplanens arealdel kan fås ved henvendelse til megler.

Info kommunale avgifter:

Kr 2 358,- for 2. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 662 663,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 2 385 586,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.
Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 100 304,- per 09.07.21.
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 90517255989, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 09.07.2021: 3.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 8
Saldo per 09.07.2021: 100 305
Andel av saldo: 8 432
Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 30.06.2025 )
Flytende rente

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr 14 722,-
- Egenkapital per 31.12.2020 kr 17 830,-
- Total disponible midler per 31.12.2020 kr 129 613,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 7 475,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen Avd. leder/Eiendomsmeglerfullmektig 41 60 90 08 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Ansvarlig megler: Stian Møst

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Dagens bruk av eiendommen er kontrollert opp mot tegning i forbindelse med rehabliteringsprosjekt i Weidemanns vei utført av Byggteknikk AS datert 05.07.1984. Ingen avvik funnet.

Av protokoll fra ordinært årsmøte av 10.05.21 framkommer det at det er vedtatt en økning av fellesutgiftene med ca. kr 500 pr enhet for å dekke lån for utskiftning av vindu i toppleilighet i A-bygget, samt for å spare til buffer. Av saken framkommer videre at det bør bygges opp kapital for å dekke utgifter som trolig vil komme etter brannvesenet har vært på brannteknisk befaring. Evt. økning av andel fellesgjeld må også påregnes av kjøper. Se vedlagte protokoll.

Boligen er registrert i SEFRAK-registeret. SEFRAK-registreringen innebærer ikke nødvendigvis at bygningen har et formelt vern, men at det må gjøres en lokal vurdering av verneverdien før det eventuelt fattes vedtak om tillatelse til rivning, flytting eller endring av bygningen. Registreringen indikerer at bygningen kan ha verneverdi, eller at den tilhører et verneverdig kulturmiljø eller kulturlandskap.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon
 

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Kjøper er utenlandsk statsborger:

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.
Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
Kontakt megler for informasjon før budgivning.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 09.09.2021 06:28