Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til denne flotte 2-roms leiligheten med en sentral og attraktiv beliggenhet! Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til denne flotte 2-roms leiligheten med en sentral og attraktiv beliggenhet!
Velkommen til Anders Søyseths veg 15! Velkommen til Anders Søyseths veg 15!
Her kan du bli den nye eieren av en delikat leilighet fra 2012. Her kan du bli den nye eieren av en delikat leilighet fra 2012.
Du får også en takoverbygd balkong med gode solforhold om sommeren og med flott fjordutsikt! Du får også en takoverbygd balkong med gode solforhold om sommeren og med flott fjordutsikt!
Leiligheten fremstår innbydende med lekre overflater. Leiligheten fremstår innbydende med lekre overflater.
Leiligheten har en god planløsning med god plass til sofagruppe og tilhørende møbler Leiligheten har en god planløsning med god plass til sofagruppe og tilhørende møbler
Leiligheten inneholder moderne kjøkken, pent og flislagt bad, romslig stue og et soverom på 7,5 kvm. Leiligheten inneholder moderne kjøkken, pent og flislagt bad, romslig stue og et soverom på 7,5 kvm.
Leiligheten har en effektiv og god planløsning. Leiligheten har en effektiv og god planløsning.
Kjøkkenet har hvite glatte fronter og fremstår som meget velholdt. Kjøkkenet har hvite glatte fronter og fremstår som meget velholdt.
Soverommet har en god størrelse og oppleves lunt og romslig. Soverommet har en god størrelse og oppleves lunt og romslig.
Soverommet vender ut mot rolig område. Soverommet vender ut mot rolig område.
Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.
Badet fremstår lyst og pent med pene fliser. Badet fremstår lyst og pent med pene fliser.
Velkommen inn! Velkommen inn!
Pent beliggende i 3.etasje med heis like ved døren. Pent beliggende i 3.etasje med heis like ved døren.
Anders søyseths veg er et meget sentralt område med korte avstander til alt man skulle ha behov for i hverdagen. Anders søyseths veg er et meget sentralt område med korte avstander til alt man skulle ha behov for i hverdagen.
Området på Ranheim har de siste årene blitt et ettertraktet og populært bo-område, med sin frie og rolige beliggenhet, samtidig som man har nærhet til sentrum av Trondhiem. Området på Ranheim har de siste årene blitt et ettertraktet og populært bo-område, med sin frie og rolige beliggenhet, samtidig som man har nærhet til sentrum av Trondhiem.
Velkommen på visning! Velkommen på visning!
Ranheim er en bydel i Trondheim, beliggende øst for Trondheim sentrum. Her bor du tilbaketrukket og landlig, men likevel kun en kort kjøretur inn til byen. Nærheten til fjæra og skogen gjør Ranheim til et svært attraktivt boligområde. Ranheim er en bydel i Trondheim, beliggende øst for Trondheim sentrum. Her bor du tilbaketrukket og landlig, men likevel kun en kort kjøretur inn til byen. Nærheten til fjæra og skogen gjør Ranheim til et svært attraktivt boligområde.
Området byr også på flere gode turmuligheter. I Reppemarka ligger sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan. Stedet er et eldorado både til fots, sykkel og på ski. Området byr også på flere gode turmuligheter. I Reppemarka ligger sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan. Stedet er et eldorado både til fots, sykkel og på ski.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 690 000,-
Del:
Nydelig 2-roms selveier med en sentral og attraktiv beliggenhet | Effektiv planløsning | 3.etasje | Balkong | Heis
2 690 000,-

Kjøpt

  • 40 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Øst

Nydelig 2-roms selveier med en sentral og attraktiv beliggenhet | Effektiv planløsning | 3.etasje | Balkong | Heis

Prisinformasjon

Prisantydning
2 690 000,-
Kommunale avgifter
6 992,-
Totalpris
2 774 314,-

Areal & byggeår

Primærrom
40 m2
Bruttoareal
44 m2
Bruksareal
40 m2
 
Tomt
18 698 m2
Byggeår
2012
Energimerking
B

Anders Søyseths veg 15

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 690 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
7 494,- (Gebyr forhåndsprøving av forkjøpsrett)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
84 314,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 774 314,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 011,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

6 992,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 44 kvm
 

Soverom:

1

Etasje:

3

Byggeår:

2012

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Tomt:

18698 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Ranheim

Adresse:

Anders Søyseths veg 15
7056 Ranheim

Betegnelse:

Gnr. 17 bnr. 901 snr. 47 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Fellesutgifter:

2 011,- pr. Mnd som fordeles følgende:
Felleskostnader drift kr 513
Fastbeløp måling og avregning energi kr 154
Tillegg servicebygg kr 150
Drift fjernvarmeanlegg kr 100
Velforeningskontingent kr 125
Tillegg elektroniske fellesavtaler kr 399
Tillegg parkeringsplass kr 170
Fj.varme Grilstad Park B1: 1008/47 a konto fjernvarme ( 194 - 47) kr 400

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Forkjøpsretten er ferdig forhåndsprøvd. Kontakt megler for å få opplyst hvor mange som har meldt sin interesse.
 

Velforening:

Boligen har pliktig medlemskap i Velforeningen Grilstad Park og Fellessameiet Grilstad Park B1. Velforeningskontigenten er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Meglers vurdering:

Velkommen til Anders Søyseths veg 15 - Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til denne flotte 2-roms leiligheten med en sentral og attraktiv beliggenhet!

Her kan du bli den nye eieren av en delikat leilighet fra 2012, pent beliggende i 3.etasje med heis like ved døren. Leiligheten inneholder moderne kjøkken, pent og flislagt bad, romslig stue og et soverom på 7,5 kvm. Du får også en takoverbygd balkong med gode solforhold om sommeren og med flott fjordutsikt!

Kvaliteter vi vil fremheve:
- Effektiv og god planløsning
- Moderne kjøkken og pent bad
- Leiligheten er svært lite brukt - fremstår som ny
- Nydelig fjordutsikt fra en skjermet balkong
- Nærhet til flott turterreng
- Heis
- Egen bod i kjelleren

Selger kjøpte denne leiligheten for å kunne ha et praktisk og vedlikeholdsfritt sted i Trondheim for å besøke venner og familie. Leiligheten fremstår derfor som svært lite brukt, og har få slitasjeskader. Dette er noe selger vil trekke frem, og noe som vil komme en ny eier til gode. Her kan du flytte rett inn i et praktisk og enkel leilighet, med en effektiv og god planløsning.

Beliggenhet:

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet i et populært sameie på Anders Søyseths veg. Området på Ranheim har de siste årene blitt et ettertraktet og populært bo-område, med sin frie og rolige beliggenhet, samtidig som man har nærhet til sentrum av Trondhiem. Leiligheten har en god plassering i 3. etasje og du vil få fin fjordutsikt fra den romslige balkongen.

Ranheim er en bydel i Trondheim, beliggende øst for Trondheim sentrum. Her bor du tilbaketrukket og landlig, men likevel kun en kort kjøretur inn til byen. Nærheten til fjæra og skogen gjør Ranheim til et svært attraktivt boligområde. Ranheim er en bydel i vekst, hvor flere store boligprosjekter har fått fotfeste, herunder blant annet Grilstad Marina og Ranheimsfjæra. Nærområdet består i dag av trehusbebyggelse og nyere boligblokker. Fra Ranheim er det kort vei til sentrumskjernen av Trondheim med alle dets fasiliteter, og flere store studiesteder som NTNU Dragvoll samt HiST på Rotvoll og Tunga. Nærområdet har derimot flere butikker og Grillstadporten kjøpesenter hvor det er dagligvarehandel (søndagsåpen), apotek, frisør, treningssenter, post, blomsterbutikk m.m. Beveger du deg ut til Grilstad Marina finner du Flipper som er en nyåpnet og hyggelig restaurant i maritimt miljø.

Området byr også på flere gode turmuligheter. I Reppemarka ligger sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan. Stedet er et eldorado både til fots, sykkel og på ski. Estenstadmarka med Estenstadhytta, og Stokkanbakken alpinanlegg ligger heller ikke langt unna og byr på fin rekreasjon. For Golfentusiaster kan Ranheim Golfklubb by på nyere treningspark med 6 hull. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Ranheim skole, samt Sjøskogbekken barnehage og Presthus gård/Vikåsen barnehage. Bydelen har et aktivt idrettsmiljø med et bredt tilbud innen ski, håndball, fotball og friidrett. Ranheim Friidrettshall fra 2010 og fotballanlegg ligger like ved.

Her bor du med nærhet til det meste:
- En kort tur med bil eller buss- og du befinner deg i sentrum (10 min. via Strindheimtunellen med bil)
- Gode bussforbindelser deriblant 5 min rolig gange til Anton Jenssens veg holdeplass rute 6 og 16
- Gode bademuligheter; blant annet Grillstadfjæra, Hansbakkfjæra (25 min gangavstand) og Væresbukta.
- Unike turmuligheter langs Ladestien.
- Enkel tilgang til Grilstadporten med dagligvarehandel (søndagsåpen), apotek, frisør, treningssenter m.m.
- Kjøreturen til Trondheim Lufthavn, Værnes er unnagjort på ca. 20 minutter

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Boligblokk i 5 etasjer over kjeller. Hovedkonstruksjon og etasjeskille i betong. Utvendig fasader bestående av fasadeplater og trekledning. Taket er et flatt tak og er tekket med papp eller lignende.

Innhold:

Arealfordeling:
Primærrom (P-ROM) totalt: 40 kvm - Entrè, soverom, bad, kjøkken og stue
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 0 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 40 kvm

Oppvarming:

Fjernvarme.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Andreas Grimsbu i Takst-Forum Trøndelag den 05.07.21.

Ingen tegn til skader på bad / kjøkken. Utover dette og for mer utfyllende opplysninger og anbefalte tiltak, henvises det til rapportens enkelte punkter.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 16.09.2013.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
2012/231846-1/200 Best. om adkomstrett
21.03.2012
Gjensidig rett for gnr. 17 bnr. 812 og bnr. 901 til 904
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/901
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/231846-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
21.03.2012
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:17 Bnr:904
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/901
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/231846-3/200 Erklæring/avtale
21.03.2012
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:17 Bnr:904
Bestemmelse om vedlikehold av servicebygg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/901
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/231846-4/200 Erklæring/avtale
21.03.2012
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:17 Bnr:901-903
Bestemmelse om servicebygg og vedlikehold av denne
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/904
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/231846-5/200 Bruksrett
21.03.2012
Rettighetshaver: Knr:5001 Gnr:17 Bnr:902
Rettighetshaver: Knr:5001 Gnr:17 Bnr:904
Bestemmelse om lekeområder og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/901
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/231846-6/200 Bruksrett
21.03.2012
Gjensidig rett til lekeområder for gnr. 17 bnr. 812, 901 og 903
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/901
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/231846-7/200 Best. om adkomstrett
21.03.2012
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:17 Bnr:902
Rett til plassering av avfallsdunker
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-17/901/0/165
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/590897-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
19.07.2012
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Grunndata:
2018/268976-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2018 00:00

2012/573004-1/200 Seksjonering
12.07.2012
opprettet seksjoner:
snr: 47
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 39/4549

2019/116601-1/200 Sammenslåing av eierseksjonssameier
28.01.2019 21:00

2019/116601-2/200 Reseksjonering
28.01.2019 21:00
snr: 47
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 39/12948
Endring av tilleggsdel

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert på eiendommen.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0340d, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Det foreligger regulering under arbeid, 5001 K20200016 Ranheim. Konf. megler.

Info kommunale avgifter:

Kr 1748,- for 1. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 626 801,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 2 256 482,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.
Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr 420 060,-
- Egenkapital per 31.12.2020 kr 3 076 075,-
- Total disponible midler per 31.12.2020 kr 2 725 817,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 7 425,-. Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen Avd. leder/Eiendomsmeglerfullmektig 41 60 90 08 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Ansvarlig megler: Stian Møst

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Det ble på ordinært årsmøte av 17.06.2021 vedtatt å øke fellesutgiftene med 10% med bakgrunn i å bygge opp kapital til framtidig vedlikehold. Endringen vil skje 01.01.2022. Det ble videre bestemt å bytte ut låser i fellesareal og nøkkellåser til tags med en estimert kostnad på ca. kr 400.000, hvorav kr 100.000 dekkes av Trondheim kommune.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 17.08.2021 13:57