Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Øvre Nyhavna er historiens mestselgende boligprosjekt på rekordtid. Nå kan du sikre deg en denne lekre leiligheten med innflyttning til sommeren! Øvre Nyhavna er historiens mestselgende boligprosjekt på rekordtid. Nå kan du sikre deg en denne lekre leiligheten med innflyttning til sommeren!
Plantegning - Romslig 3-roms leilighet med stor balkong, luftig stue med store vindusflater og to romslige soverom. I tillegg til en praktisk bod i tilknytning til inngangspartiet. Plantegning - Romslig 3-roms leilighet med stor balkong, luftig stue med store vindusflater og to romslige soverom. I tillegg til en praktisk bod i tilknytning til inngangspartiet.
Ta kontakt om du ønsker å sikre deg denne flotte 3-romsleiligheten med en herlig beliggenhet rett ved byen og med utsikt mot fjorden! Ta kontakt om du ønsker å sikre deg denne flotte 3-romsleiligheten med en herlig beliggenhet rett ved byen og med utsikt mot fjorden!
Leiligheten er betydelig oppgradert fra standardleveranse, i tillegg medfølger det også fast parkeringsplass i oppvarmet parkeringsanlegg. Se oppgraderinger i salgsoppgaven. Det er varme i gulvene på stue- og kjøkkensonen. Leiligheten er betydelig oppgradert fra standardleveranse, i tillegg medfølger det også fast parkeringsplass i oppvarmet parkeringsanlegg. Se oppgraderinger i salgsoppgaven. Det er varme i gulvene på stue- og kjøkkensonen.
Baderommet vil få et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt. Overflatene er flislagt med varme i gulvet. Baderommet vil få et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt. Overflatene er flislagt med varme i gulvet.
Leiligheten ligger pent plassert i byggget, med en beliggenhet av det som tilsvarer 4. etasje fra gatenivå. Leiligheten ligger pent plassert i byggget, med en beliggenhet av det som tilsvarer 4. etasje fra gatenivå.
Solen vil du ha fra ca. kl. 12 til den går ned seint på kvelden midtsommers. Solen vil du ha fra ca. kl. 12 til den går ned seint på kvelden midtsommers.
DJI_0238.DNG DJI_0238.DNG
Øvre Nyhavna ble på 4 dager historiens raskest selgende nyboliglansering i Trondheim, og nå kan du sikre deg leilighet i byggetrinn 1 som ferdigstilles til sommeren! Øvre Nyhavna ble på 4 dager historiens raskest selgende nyboliglansering i Trondheim, og nå kan du sikre deg leilighet i byggetrinn 1 som ferdigstilles til sommeren!
Øvre Nyhavna har en skikkelig god beliggenhet, med nærhet til alt i hverdagen. Øvre Nyhavna har en skikkelig god beliggenhet, med nærhet til alt i hverdagen.
Leiligheten ligger med utsikt utover mot vannet og balkongen har gode solforhold. På Øvre Nyhavna vil du bo luftig ved fjorden, en kort spasertur fra Solsiden, og med Ladestien rett rundt svingen. Leiligheten ligger med utsikt utover mot vannet og balkongen har gode solforhold. På Øvre Nyhavna vil du bo luftig ved fjorden, en kort spasertur fra Solsiden, og med Ladestien rett rundt svingen.
Leilighetens beliggenhet er vendt mot en trafikkstille side og retning sen formiddag- og kveldssol. Leilighetens beliggenhet er vendt mot en trafikkstille side og retning sen formiddag- og kveldssol.
Både innvendig og fra balkongen vil du ha en lekker utsikt utover mot vannet. Herfra skimter du også Munkholmen. Både innvendig og fra balkongen vil du ha en lekker utsikt utover mot vannet. Herfra skimter du også Munkholmen.
Foretrekker du tursti under føttene, er Ladestien kun få minutters spasertur unna. En kjær favoritt for mange som elsker å puste inn frisk sjøluft, enten de spaserer, jogger eller sykler. Foretrekker du tursti under føttene, er Ladestien kun få minutters spasertur unna. En kjær favoritt for mange som elsker å puste inn frisk sjøluft, enten de spaserer, jogger eller sykler.
Noe av det unike med Øvre Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Det er kun 10 minutters spasertur til Solsiden. Noe av det unike med Øvre Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Det er kun 10 minutters spasertur til Solsiden.
Øvre Nyhavna vil bestå av ca. 550 leiligheter, arkitektonisk fremragende bygg og en del næring som vil fylles med ulike servicefunksjoner. Øvre Nyhavna vil bestå av ca. 550 leiligheter, arkitektonisk fremragende bygg og en del næring som vil fylles med ulike servicefunksjoner.
"Bølgen" - med sine myke og luftige arkitektoniske former signaliserer bygget en velkomst med åpne armer. "Bølgen" - med sine myke og luftige arkitektoniske former signaliserer bygget en velkomst med åpne armer.
Visning avholdes etter booking. Meld deg på via påmeldingsknapp i Finn-annonsen eller kontakt megler. Visning avholdes etter booking. Meld deg på via påmeldingsknapp i Finn-annonsen eller kontakt megler.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
6 960 000,-
Del:
Ny og eksklusiv 3-roms med fjordutsikt | Oppgradert standard | P-kjeller | Solfylt balkong | Innflyttingsklar i juni
6 960 000,-

Kjøpt

  • 74 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim

Ny og eksklusiv 3-roms med fjordutsikt | Oppgradert standard | P-kjeller | Solfylt balkong | Innflyttingsklar i juni

Prisinformasjon

Prisantydning
6 960 000,-
Totalpris
6 960 000,-

Areal & byggeår

Primærrom
74 m2
Bruksareal
79 m2
 
Tomt
3 500 m2
Byggeår
2021

Ladebekken 2, Signaturbygget Øvre Nyhavna - Bølgen A2-3-03

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

6 960 000,-

Fellesgjeld:

0,-

Totalpris inkludert omkostninger:

6 960 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
21 720,- (Dokumentavgift)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Panteattest)
10 000,- (Oppstartskapital sameie)
2 000,- (Stiftelsesgebyr sameie)
--------------------------------------------------------
35 062,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 995 062,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eventuelt overskytende sum av stiftelsesgebyr sameiet vil bli overført til sameiets konto.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer. En slik endring belastes/godskrives kjøper.

Faste løpende kostnader:

Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter har selger har således ingen informasjon om boligens løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht. vedlagte budsjett. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.

Fellesutgifter:

2 725,- pr. mnd.

Kommunale avgifter:

Vil bli fastsatt av Trondheim kommune etter innflytting.

Arealer:

Primærrom: Ca. 74 kvm
Bruksareal:  Ca. 79 kvm

Soverom:

2

Etasje:

3

Byggeår:

2021. Leiligheten ferdigstilles til sommeren.

Energiklasse:

Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A - G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

Tomt:

Ca. 3500 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Øvre Nyhavna

Adresse:

Ladebekken 2, leil. A2-3-03
7067 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 414, bnr. 570. Eiendommen vil bli seksjonert. Endelig seksjonsnummer vil bli tildelt før overtagelse.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Felles eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Eiendomstomt hvor bakkeplanet løftes opp fra gatenivået. Her etableres det et parkanlegg som boligene bygges i og rundt. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/ fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten disponeres av sameierne i fellesskap eller evt. i henhold til vedtekter. Tomten skal opparbeides av selger som vist på utomhustegninger. Justeringer og endringer av utomhusløsninger må påregnes gjennom detaljprosjektering. Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhusarealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og avtale om overtagelse. Dette vil ikke være å oppfatte som en mangel ved overtakelse. Lekeplasser og fellesareal betegnet f_UTA på reguleringsplan skal opparbeides av utbygger. Dette skal eies og driftes av sameiet/ velforeningen innenfor området.

Parkering:

Det medfølger 1 stk. parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Det vil kunne forekomme endringer på kjellerplanen da detaljprosjektering ikke er avsluttet. Usolgte plasser i P-kjeller vil eies av utbygger frem til disse er solgt. Ansvar for drift og vedlikehold av parkeringsplasser vil være realsameiet. Parkeringskjeller er planlagt lagt i egen næringsseksjon hvor denne eies av de som har kjøpt rett til parkering. Alle øvrige beboere i sameiet har tinglyste rettigheter til adkomst og gjennomgang for å komme seg til boder og sykkelparkering. Realsameiet Øvre Nyhavna Parkering 1 vil stå som eier av denne seksjonen, og stå ansvarlig for drift og vedlikehold av denne. Parkeringsplasser kan selges til øvrige beboere innenfor reguleringsplanen Øvre Nyhavna. Dersom Trondheim kommune/kartverket
ikke godkjenner slik organisering av parkeringskjeller vil denne organiseringen endres. Det henvises til forslag til vedtekter for realsameiet vedlagt i leveransebeskrivelsen.

Fellesutgifter:

2 725,- pr. mnd. Felleskostnadene er stipulert og dekker drift av sameiet, fjernvarme, varmtvann, ytre vedlikehold, brøyting, vaktmestertjenester, kostnad p-plasser, digital grunnpakke og forsikring av bygning (ikke innbo).

Velforening:

Det vil bli pliktig medlemskap i realsameie.

Meglers vurdering:

Romslig 3-roms hjørneleilighet med stor balkong.
Her får du en flott hjørneleilighet på fremste rad, som er betydelig oppgradert fra standard leveranse. Du kommer hjem til en entré som er praktisk utformet og har god plass for garderobeløsning. Her finner du også en bod som kan fungere som garderoberom. Tilbaketrukket fra stuen og soverommene ligger badet, som er oppgradert med gulv- og veggfliser av typen Bianco. Leiligheten har to soverom på hhv. 8,5 og 12,5 kvm. Stuen er romslig med sine 33 kvm. Her får du et flott kjøkken med innredning fra kvalitetsleverandøren HTH, som leveres med helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Innredningen er oppgradert fra standard leveranse til grå fronter med sorte håndtak. Alle gulv- og veggflater, med unntak av baderom, er også oppgradert, med parkett i 3-stavs hvit, matt eik og lys grå farge på vegger.


Store vindusflater, hjørnevindu og ekstra himlingshøyde gir deg en luftig og god leilighet. Fra stuen er det dobbel skyvedør ut til den store og møbleringsvennlige balkongen. Denne ligger vestvendt og leveres med flislagt gulv og glassrekkverk.

Med én fot i vannkanten og den andre i sentrum, er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Her vil du i fremtiden finne det meste du er ute etter.

Det er noe helt eget ved følelsen av å komme hjem. Nå lager vi et nabolag som gir deg de gode vibbene allerede før du kommer til døren.
Leilighetene skal selvsagt gi deg det samme gode følelsen. Med smarte løsninger, vakre, materialer og mye variasjon ligger alt til rette for å lage deg ditt fristed. Store vinduer slipper naturlig lys inn i de romslige stuene. Gjennom godt håndverk forenes det naturlige med det urbane. Resultatet er en leilighet hvor alle kan trives.

Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken - det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Her får du et kjøkken du kan være glad i lenge.
Det moderne liv krever sitt kjøkken. Vi har valgt en kjøkkenleverandør som har lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - HTH. Hos HTH vet de at livet krever kvalitet og gode, gjennomarbeidede detaljer. Derfor har de laget en rekke innovative løsninger som forener funksjon og lekker design. Hos HTH finner du et stort utvalg av kjøkken - fra mer klassiske design til kjøkkendesign med strengere og mer moderne linjer. Kjøkkenet leveres med integrerte Siemens hvitevarer.

Et baderom i stil med din levemåte. En god start på dagen krever et lyst og delikat baderom. Her har vi løsninger og design for enhver smak. Baderomsinnredningen utfyller det klassiske badet med et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt. Baderommet tar hensyn til den enkeltes familie behov, enten om dere er få eller mange. Her vil du få levert en funksjonell og god innredning som standard, slik at du får den gode starten på dagen. Her får du nytt bad som ingen har brukt før.


 

Beliggenhet:

Nyhavna, Trondheims nye boligområde. Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. Området er nemlig i enorm utvikling, og byggingen av disse 550 leilighetene er bare ett av mange prosjekter som røper at dette blir det neste store. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner.

Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel. Det første bygget, Bølgen, markerer skillet mellom det historiske og det nye - og starten på bydelstransformasjonen. Selve bygget utgjør overgangen fra luftig gamleby til et tettere sentrum. Og med sine myke og luftige arkitektoniske former signaliserer bygget en velkomst med åpne armer.

Nyhavna, ditt område, ditt liv. Med én fot i vannkanten og den andre i sentrum, er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Her vil du i fremtiden finne det meste du er ute etter. Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom.

Det er stikkord for områdeutviklingen. Nye bykrav til kollektivtrafikk gjør det praktisk for pendlere og syklister, samtidig som det er behagelig for alle som promenerer og lever livet sitt der.

Noe av det unike med Øvre Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og få minutter til Ladestien og Trondheimsfjorden, oppsøker du det du til enhver tid trenger. Her har du ro, og her har du puls. Nyhavna, dine turer, din hverdag. Nydelige turmuligheter får du med på kjøpet, bare få skritt unna. Her finner du grønne lunger ved blått hav... ditt turområde, ditt paradis.

Her åpner du døren for flust av turmuligheter, bokstavelig talt. Nyhavna i seg selv blir et levende område som det er koselig å rusle rundt i. Etter hvert som kaféene popper opp, vil det ikke skorte på steder å legge inn en urban kafferast med noe attåt. Foretrekker du tursti under føttene, er Ladestien kun få minutters spasertur unna. En kjær favoritt for mange som elsker å puste inn frisk sjøluft, enten de spaserer, jogger eller sykler. Piknik i fjæra. Grilling på godværsdager. Bading når været tilsier det. Oppsøk aktiviteter eller finn hvilepulsen - her får du kort vei til begge deler.

Adkomst:

Fra Trondheim sentrum tar det ca. 5 min å kjøre. Fra Torget følg Kongens Gate i ca. 200 meter til Kjøpmannsgata. Følg Kjøpmannsgata over Brattørbrua og videre ned Havnegata til første rundkjøring. Ta til høyre over Pirbrua og hold til venstre i følgende rundkjøring inn på Skippergata og så til høyre inn på Maskinistgata. Kjør forbi Dora og inn på Strandveien forbi E.C. Dahls. Tomten ligger på høyre hånd i enden av Strandveien hvor den går over i Ladehammerveien og Lade Alle. Ved visninger så holdes disse i vårt informasjonssenter på tomten bak Ladebekken 6 (Leo's Lekeland). Adkomst her er via Jarleveien og Fridheimveien.

Byggemåte:

Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2010 (TEK10). Boligene vil være oppført med et bæresystem av stål/betong. Yttervegger over terreng leveres som isolerte vegger med pussfasader og panel. Etasjeskillere leveres som en betong konstruksjon. Synlig v-fug mellom dekke (tak) elementer kan forekomme i hver element skjøt. Bærende vegger mellom leiligheter utføres i betong/tre. Innvendige lettvegger leveres med gipsplatekledning og isolasjon. Vegger rundt baderom og kjøkken forsterkes om nødvendig for oppsetting av veggfliser og/eller kjøkkeninnredning. På kjøkken leveres det gips på veggen mellom overskap og underskap. Nødvendige vertikale og horisontale sjakter for føring av tekniske anlegg er delvis påført salgstegninger. Detaljprosjektering vil kunne endre plassering og størrelse på sjakter i boligen.
Vinduer leveres som trevindu hvitmalte på innsiden og utvendig med alu-kledning ferdig overflatebehandlet fra fabrikk, med 2-lags energiglass eller bedre. Vindussmyg og omramming leveres i gips/ mdf-materiale eller likeverdig. Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer. Ytterdør leveres med farge angitt fra arkitekt. Dørvrider leveres forkrommet. Takkonstruksjoner utføres i tre/betong, med isolasjon og membrantekking.
Taknedløp føres innvendig i sjakt. Avrenning fra takterrasse og balkonger kan legges i utvendig taknedløp. Bad- og våtrom bygges iht. TEK10, plassbygget eller som baderomskabin. Baderom leveres med vegghengt toaletter i hvitt porselen, lokk og sete i mykplast. Det leveres en servant på bad iht. romskjema, med ettgreps blandebatteri i krom utførelse.

Det leveres fliser av normal god kvalitet på baderom med format som angitt på romskjema. Dusjnisje leveres i herdet glass av type som angitt på romskjema med dusjvegger. Himling på bad/vaskerom leveres som folierte stålplater eller sparklet og malt.

Veggflater i beboelsesrom leveres sparklet og malt. Veggfarge NSC 0502 Y. Vegger på våtrom leveres med fliser. Himling i boligen leveres sparklet og malt. Takfarge hvit NCS 0500-N. Gulv i beboelsesrom leveres med 13 mm eikeparkett fra anerkjent fabrikat. Det leveres gulvlist i alle rom som leveres med parkett. Gulv på våtrom leveres med fliser som beskrevet i romskjema.

Kjøkkeninnredning leveres fra HTH iht. vedlagte spesifikasjon. Kjøkken vil få standard Front ZA Fokus hvitmalt, alternative farger; Zero, støv grå og grå.

Baderomsinnredning: leveres sammen med prefabrikkert baderom. Garderobeskap: Alle skraverte skap og garderober er ment som illustrasjoner og leveres ikke.

Innhold:

BRA: Ca. 79 kvm
P-rom: Ca. 74 kvm - Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré.
S-rom: Ca. 5 kvm - Bod.

Balkong på ca. 15 kvm.

Alle areal fremgår av tegninger og arealoppgave. De oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn markedsført areal. Prosjektets BRA tilsvarer boligens primære rom og sekundære rom. Balkonger er ikke medtatt i BRA.
 

Oppvarming:

Leiligheten varmes opp via vannbåren varme i gulv, fordelt på entré, stue/kjøkken og bad/vaskerom.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Overtakelse:

Byggingen er igangsatt. Byggetid beregnes ut ifra byggestart på de respektive bygg. Det er stipulert en total byggetid på 18 måneder etter at selgers forbehold er frafalt. Forbeholdene ble slettet 01.02.2020. Dersom det oppstår forsinkelser, skal dette beregnes etter 18 måneder fra sletting av selgers forbehold.

Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 2 ukers skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger.

Det gjøres oppmerksom på at overtakelse av boligen ikke kan nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Forutsetningen er imidlertid at kommunen har utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen. Uferdig arbeid anmerkes i overtakelsesprotokollen på overtakelsesbefaringen. Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).

Brukstillatelse/ferdigattest:

Selger skal fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.

Det gjøres oppmerksom på at det ifølge Plan- og Bygningsloven er ulovlig å ta boligen i bruk før midlertidig brukstillatelse er på plass.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

2019/1473521-1/200 - Bestemmelse om vann/kloakk - tinglyst 09.12.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra Trondheim kommune
Org.nr: 942110464
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1473521-2/200 - Bestemmelse om bebyggelse - tinglyst 09.12.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra Trondheim kommune
Org.nr: 942110464
Bestemmelse om vedlikehold av bebyggelse i nabogrense
Gjelder denne registerenheten med flere
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det vil bli tinglyst servitutter på eiendommen for å sikre nødvendige rettigheter i forhold til drift og vedlikehold av eiendommen og infrastrukturen knyttet til denne. Blant annet vil det bli tinglyst en servitutt som gir rett til leverandør av fiber/ kabel-TV om tilgang til nodeskap i kjeller, samt rett til drift og vedlikehold av kabelanlegget.

Reguleringsplan:

Området er underlagt reguleringsplan r20150036 - Strandveien 75, Lade allè 3, 9 og 9b, Ladebekken 11 og 15. Området er regulert til boligbebyggelse, bolig/forretning/tjenesteyting, renovasjonsanlegg, veg, parkering, annen veg grunn., fortau, gang/sykkelveg, grøntareal og frisiktsone. Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Kommunale avgifter vil bli fastsatt av kommunen ved ferdigstillelse av boligen. Kommunale avgifter betales fire ganger i året.

Formuesverdi:

Ligningsverdi fastsettes først etter ferdigstillelse av bygget.

Adgang til utleie:

Det er ingen begrensninger i kjøpers råderett over leiligheten annet enn de begrensninger som fremkommer i eierseksjonsloven. Boligen kan fritt leies ut.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 0,-.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,6% i meglerprovisjon, salgsgaranti med kr 2 000,- og markedsføringspakke med kr 21 850,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Marius Kvalvik
Eiendomsmegler
46 30 00 46
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Betalingsbetingelser:

Kjøpesum og omkostninger skal være bekreftet innbetalt innen overtakelsesdato.

Alle kontraktsinnbetalinger skal skje til:
Heimdal Eiendomsmegling AS sin klientkonto nr. 4230.55.01500 i MelhusBanken.

Det tas forbehold om eventuell endring av offentlige gebyrer og avgifter. Kjøper aksepterer at eventuelt økning i mva. og andre offentlige avgifter som måtte bli fastsatt etter inngåelse av denne kontrakt kan utlignes på kjøper med den forholdsmessige andel og kun for den del av leveransen som i slikt tilfelle får økte avgifter i henhold til entreprenørens oppstilling. Kjøper er innforstått med at tilfredsstillende finansieringsbekreftelse for hele
kjøpesummen skal forelegges megler innen 21 dager etter selgers aksept. Disse opplysningene kan bli videre formidlet til utbyggers byggelånsbank.

Hvis nåværende bolig skal benyttes helt eller delvis til finansiering av kjøpet kan denne stilles som sikkerhet med pant til selger på 100% av kjøpesum etter verditakst utført av Heimdal Eiendomsmegling AS.

Handelen er juridisk bindende for begge parter dersom budet aksepteres innen akseptfristen. Dersom kjøper innen fristen ikke overholder sin forpliktelse med tilfredsstillende finansieringsbekreftelse iht. prosjektets standardkontrakt, er kjøper allikevel bundet, og selger vil kunne påberope avtalen som vesentlig misligholdt og heve avtalen. Kjøper samtykker til at omkostninger knyttet til heving og dekningssalg i så fall dekkes av kjøper.
Alle kontraktsinnbetalinger skal skje til: Heimdal Eiendomsmegling AS sin klientkonto nr. 4230.55.01500 i MelhusBanken.

Diverse informasjon:

Selger kan ha rett til tilleggsfrister uten kompensasjon til kjøper etter reglene som gjelder i Bustadoppføringslova. Kjøper er kjent med og aksepterer at forsinkelser som skyldes force majure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l. gir selger en rett til å forlenge fristen for overtakelse. Kjøper anmodes spesielt å tilpasse dette forhold ved ev salg av nåværende bolig. Såfremt forsinkelse skulle skyldes f.eks. brann, vannskade, innbrudd e.l. gjøres det spesielt oppmerksom på at dette gir selger rett til en tilleggsfrist for levering uten kompensasjon overfor kjøper. Disse forhold må også tas hensyn til ved salg av nåværende bolig da byggforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte leiligheter.

TOBB er valgt som forretningsfører for prosjektet.

Megler har gjennomgått forretningsførerens forslag til budsjett. Budsjettet virker gjennomarbeidet og gir et godt grunnlag for første års drift i sameiet.
Det er ingen begrensninger i kjøpers råderett over leiligheten annet enn de begrensninger som fremkommer i eierseksjonsloven. Boligen kan fritt leies ut.

Deklarasjonen angir hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008
Dersom forbrukeren avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse betaler forbrukeren avbestillingsgebyr, jfr. Bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 10% av total kontraktssum inkludert merverdiavgift.

Dersom forbrukeren avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med Bustadoppføringslovas §§ 52 og 53. Kjøper bærer all risiko ved avbestilling. Selger har på vegne av sameiet inngått avtale om leveranse av kabel-TV og bredbånd med GET, samt avtale om elbil-ladesystem med Morel/Trønderenergi.

Selgers forbehold:

Selger tar følgende forbehold med tanke på igangsetting av prosjektet:
Tilstrekkelig salg (80 % av salgsverdien målt i kroner)
Igangsettingstillatelse gitt fra Plan og bygningsetaten, Trondheim kommune
Disse forbeholdene skal være avklart senest 01.02.2020. Selger kan selv velge å igangsette bygging på et lavere forhåndssalg. Hvis forbehold om igangsetting blir gjort gjeldende, har selger intet ansvar overfor kjøper, og begge parter er i sin helhet fri sine forpliktelser etter kontrakten.

Det tas følgende forbehold med tanke på gjennomføring av prosjektet:
- Det kan bli endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere.
- Det kan bli endringer som følge av krav fra offentlige instanser
- Selger kan inngå bindende avtaler på vegne av sameiet for å forestå driften av sameiet første driftsåret. Det vil være mulig for sameiet etter at det er stiftet å tre ut av disse avtalene på normale vilkår.
- Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer
- Selger forbeholder seg retten til å bestemme material- og fargevalg på bygningsfasader og innvendige og utvendige fellesarealer
- Det tas forbehold om at salgsoppgave del 2 med oversikt over leilighetstyper ikke viser den enkelte leilighet. Den enkelte leilighet er vist i etasjeplaner for det enkelte huset. Der det er avvik mellom leilighetstype og etasjeplaner er det etasjeplaner som gjelder.

Generelle forutsetninger:

Avtalen anses inngått når kjøper har levert megler bindende kjøpetilbud, selger har akseptert dette, og aksept er meddelt kjøper. Salgsoppgaven med vedlegg utgjør sammen med akseptbrev og tegninger de samlede avtalevilkårene for kjøp av den aktuelle eiendommen.

Dokumentenes rangordning:

- Bindende kjøpetilbud
- Salgsoppgave med vedlegg i oppdatert versjon på www.ØvreNyhavna.no på kjøpstidspunktet
- Tegninger, brosjyremateriell
- Illustrert perspektiv er ikke å anse som en del av kontraktsgrunnlaget da disse vil avvike fra leveransen. Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/ investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03. juli 1992 nr. 92. Selger kan likevel akseptere å selge etter bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder.

Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og materialbruk. Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet ved rammetillatelse.

Videresalg av kontrakt:

Såfremt kjøper er forbruker og skulle ønske å omsette kjøpekontrakten aksepteres dette av selger under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som den opprinnelige kjøperen. Den nye kjøperen overtar de inngåtte tilleggsavtaler inngått av den første kjøperen. Ny kjøper må fremlegge tilfredsstillende finansieringsbekreftelse iht. prosjektets salgsoppgave. Opprinnelig kjøper vil etter dette være fri fra sitt kontraktsforhold med selger. Opprinnelig kjøpers eventuelle merverdi i forbindelse med omsetning av kjøpekontrakten utbetales først når hjemmelen er tinglyst på den nye kjøperen. Selger kan kreve et administrasjonsgebyr fra opprinnelig ved slik omsetning av kjøpekontrakt til ny kjøper. Et evt. administrasjonsgebyr vil fremgå av kjøpstilbud og kjøpekontrakt. Godtar selger å stille tilleggsgaranti for merverdi ved videresalget vil gebyr for dette tilkomme. Ved videresalg av kontrakt vil evt. kostnader til eiendomsmegler komme i tillegg. For at skjøtet skal utstedes og tinglyses på ny kjøper, må ovennevnte forhold vedrørende kjøpekontrakten være i orden. Hvis disse forholdene ikke er bragt i orden innen overtagelsen, må opprinnelig kjøper oppfylle kontraktsforpliktelsene.

Sikkerhetsstillelse / garantier:

Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller selger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldene i byggeperioden og frem til 5 år etter overtagelse av boligen. Garantien skal utgjøre 3% av vederlaget frem til overtagelsen og 5% av vederlaget etter overtagelsen. Garanti etter bustadoppføringslova § 12 stilles av selger så snart bindende avtale er inngått. Dersom det ikke foreligger ferdigattest på overtakelsestidspunktet skal selger stille bankgaranti i form av selvskyldnergaranti som sikkerhet for gjenstående arbeid iht. midlertidig brukstillatelse.

Tilvalg:

Kjøper har mulighet til å gjøre tilvalg i henhold til prosjektets endringsrutiner. Kjøper kan ikke påregne å gjøre endringer for mer enn 15% av kjøpesummen. Det vil bli satt opp frister og eventuell priskonsekvens for slike endringsbestillinger.

Sameie:

Boligene i Øvre Nyhavna byggetrinn 1 vil bli organisert som et sameie med 102 boligseksjoner. Antall seksjoner vil kunne endres. Parkeringskjeller er planlagt lagt i egen næringsseksjon hvor denne eies av de som har kjøpt rett til parkering. Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet og realsameiet i god tid før overtakelsen. Utbygger vil innkalle kjøperne til ekstraordinært årsmøte der det velges et styre for sameiet. Utbygger forbeholder seg retten til å velge forretningsfører som forestår stiftelsen av Sameiet, og ivaretar første års drift. Utgifter til stiftelse og drift av sameiet det første året
trekkes av innbetalte sameieinvesteringer fra hver enkelt kjøper. Forholdet mellom sameierne reguleres av eierseksjonsloven nr. 31 1997.

Forretningsfører skal utarbeide vedtekter for sameiet.

En seksjonseier kan ikke eie mer enn to seksjoner i sameiet i henhold til eierseksjonsloven §22. 3.ledd.

Sameiet har ansvar for boligsameiets fellesareal og bygningsmasse. Sameiet vil også ha ansvaret for den daglige driften av sameiet, innkreving av felleskostnader og betaling av løpende utgifter.

Oppgjør:

Utbetaling av oppgjør til selger forutsetter at megler har mottatt signert overtagelsesprotokoll, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, fullt oppgjør er innbetalt, og at hjemmel er overført kjøper. Utbetaling av oppgjør til selger kan imidlertid foretas før hjemmel er overført kjøper under forutsetning av at selger stiller garanti iht. bustadoppføringslovas § 47. Kjøpers innbetaling blir i så fall å betrakte som et forskudd.

Mangler og tilbakehold:

Evt. mangler ved overtakelsen skal anmerkes i overtakelsesprotokollen. Tilbakeholdet skal stå i forhold til påberopt mangel. Dersom det holdes tilbake et uforholdsmessig beløp kan kjøper komme i betalingsmislighold overfor selger. Kjøper og selger kan også gjøre avtale om deponering av en del av kjøpesummen til en eller flere spesifikke mangler er bragt i orden.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

 

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 07.06.2021 07:22