Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Negardsgjerdet 28 - en smakfullt innredet 3-roms selveierleilighet. Velkommen til Negardsgjerdet 28 - en smakfullt innredet 3-roms selveierleilighet.
Alle overflater i leiligheten er malt opp i senere år og det er enstavs gulv i tidsmessig stil. Alle overflater i leiligheten er malt opp i senere år og det er enstavs gulv i tidsmessig stil.
Via et stort stuevindu kan man skimte vannet i Buvikbukta. Via et stort stuevindu kan man skimte vannet i Buvikbukta.
Når mørket faller på skaper downlights i himling stemningsfull belysning. Når mørket faller på skaper downlights i himling stemningsfull belysning.
I stuen er det en peisovn som gjør det varmt og koselig. I stuen er det en peisovn som gjør det varmt og koselig.
I tillegg til sofa med tv-løsning har stuen også plass for et spisebord i grensen mot kjøkkenet. I tillegg til sofa med tv-løsning har stuen også plass for et spisebord i grensen mot kjøkkenet.
Kjøkkenet er delvis skjermet fra stuen bak en halvvegg. Kjøkkenet er delvis skjermet fra stuen bak en halvvegg.
Den stilrene kjøkkeninnredningen er formet i en hestesko som bidrar til bra med skap- og benkeplass. Den stilrene kjøkkeninnredningen er formet i en hestesko som bidrar til bra med skap- og benkeplass.
Det er avsatt plass til integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og kjøl/frys. Det er avsatt plass til integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og kjøl/frys.
Innfelte downlights i himling, benkebelysning og et vindu bidrar til optimale lysforhold. Innfelte downlights i himling, benkebelysning og et vindu bidrar til optimale lysforhold.
Baderommet ble oppgradert i 2021 og fremstår som et herlig velværerom. Baderommet ble oppgradert i 2021 og fremstår som et herlig velværerom.
Toalettet er vegghengt og det er opplegg for vaskemaskin. Toalettet er vegghengt og det er opplegg for vaskemaskin.
I dusjnisjen er det lys oppunder himling, integrert hylle til velværeartikler og deilig regnfallsdusj. I dusjnisjen er det lys oppunder himling, integrert hylle til velværeartikler og deilig regnfallsdusj.
Hele badet har en gjennomført stil, som blant annet den moderne baderomsinnredningen i sort, glatt utførelse. Hele badet har en gjennomført stil, som blant annet den moderne baderomsinnredningen i sort, glatt utførelse.
Leiligheten har ett soverom i hver ende. Leiligheten har ett soverom i hver ende.
Begge rommene har godt lysinnslipp, pent gulv og delikate overflater. Begge rommene har godt lysinnslipp, pent gulv og delikate overflater.
Det største rommet har oppbevaringsplass i et garderobeskap med mørke slagdører. Det største rommet har oppbevaringsplass i et garderobeskap med mørke slagdører.
Av lagringsplass disponerer leiligheten en ekstern bod. Av lagringsplass disponerer leiligheten en ekstern bod.
Soverommenes størrelse er på henholdsvis 5,5 og 11 kvm. Soverommenes størrelse er på henholdsvis 5,5 og 11 kvm.
Entreen gir et godt førstemøte med leiligheten og har åpen garderobe. Entreen gir et godt førstemøte med leiligheten og har åpen garderobe.
Leiligheten har trappefri adkomst fra en velkomstterrasse med plass til et lite cafésett. Leiligheten har trappefri adkomst fra en velkomstterrasse med plass til et lite cafésett.
Rett utenfor leiligheten er det et hyggelig fellesareal med markterrasse og gruslagte areal. Rett utenfor leiligheten er det et hyggelig fellesareal med markterrasse og gruslagte areal.
Mellom bebyggelsen er det grønne plener og en lekeplass til glede for de små. Mellom bebyggelsen er det grønne plener og en lekeplass til glede for de små.
Det er felles, utendørs parkering rett på nedsiden av leiligheten. Det er felles, utendørs parkering rett på nedsiden av leiligheten.
Leiligheten ligger i første etasje av en seksmannsbolig fra 2011. Leiligheten ligger i første etasje av en seksmannsbolig fra 2011.
Terrassen blir en fin forlengelse av stuen og har et areal på ca. 10 kvm. Terrassen blir en fin forlengelse av stuen og har et areal på ca. 10 kvm.
Med stemningsfullt utelys og stikk kan terrassen også benyttes kveldstid og på de litt kjøligere dagene. Med stemningsfullt utelys og stikk kan terrassen også benyttes kveldstid og på de litt kjøligere dagene.
Terrassen i etasjen over danner et lunt overbygg. Terrassen i etasjen over danner et lunt overbygg.
I mellom nabobyggene kan man skimte Byneset og deler av Buvikbukta. I mellom nabobyggene kan man skimte Byneset og deler av Buvikbukta.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 720 000,-
Del:
Nyoppusset og strøken 3-roms selveierleilighet | Solfylt terrasse | P-plass | Lave fellesutgifter | Lekkert bad fra 2021
2 720 000,-

Kjøpt

  • 61 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Skaun

Nyoppusset og strøken 3-roms selveierleilighet | Solfylt terrasse | P-plass | Lave fellesutgifter | Lekkert bad fra 2021

Prisinformasjon

Prisantydning
2 720 000,-
Kommunale avgifter
15 386,-
Totalpris
2 797 320,-

Areal & byggeår

Primærrom
61 m2
Bruksareal
61 m2
 
Tomt
893 m2
Byggeår
2011
Energimerking
C

Negardsgjerdet 28

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 720 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

kr 2 720 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 69 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 70 420,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 790 420,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 797 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 674,- pr. Mnd som inkluderer blant annet felles drift, felles bygningsforsikring, kabel-TV, internett og velforeningskontingent.

Kommunale avgifter:

15 386,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling.

De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 61 kvm
Bruksareal: 61 kvm

Soverom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

2011

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Tomt:

893 kvm

Finn.no: Lokalområde:

BUVIKA

Adresse:

Negardsgjerdet 28
7350 Buvika

Betegnelse:

Gnr. 5 bnr. 55 snr. 2 i Skaun kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Det er felles, utendørs parkering rett på nedsiden av leiligheten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Fellesutgifter:

1 674,- pr. Mnd som inkluderer blant annet felles drift, felles bygningsforsikring, elektroniske fellesavtaler (herunder kabel-TV og internett) og velforeningskontingent.

Velforening:

Boligen har pliktig medlemskap i velforening. Velforeningskontigenten er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Meglers vurdering:

Negardsgjerdet 28 - en 3-roms selveierleilighet i første etasje av en seksmannsbolig fra 2011. Her får du en smakfullt innredet leilighet med gjennomgående planløsning, et lekkert bad fra 2021, et stilrent kjøkken og nyere malte overflater i moderne farger. Fra en nydelig stue er det utgang til overbygget terrasse med noe utsikt, og bilen kan parkeres rett nedenfor.

Generelt om leiligheten
- Første etasje
- Stilren og moderne leilighet på 61 kvm
- God planløsning
- Byggeår: 2011
- Terrasse med ettermiddag- og kveldssol
- To soverom
- God bodplass

Verdt å merke seg
- Meget pen 3-roms selveier
- Første etasje av seksmannsbolig
- Betydelig oppusset de to årene
- Nytt gulv, nyoppusset bad, downlights i tak, nymalte overflater m.m.
- Lave fellesutgifter på kr. 1 674,- med kabel-tv/internett inkl.
- Delikat bad fra 2021
- Parkeringsplass
- Stue med vedovn
- Nydelig stue med spiseplass
- Delvis åpen kjøkkenløsning
- Stilrent, funksjonelt kjøkken
- To soverom, ett i hver ende
- Garderobeskap og utebod
- Solfylt balkong med sol fra ca. kl. 14 til kl. 21:30 midtsommers
- Trappefri adkomst
- Beliggende i sentrum
- Gangavstand til butikk, skole og barnehage
- Bussholdeplass 300 meter unna

Teknisk
- Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad
- Sikringsskap med automatsikringer
- 200 l varmtvannsbereder fra 2011

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et barnevennlig, landlig og sjønært boligområde i Buvika i Skaun kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Buvik skole og det er skolebussordning til Skaun ungdomsskole. Det er også få minutters gange til nærmeste barnehage. Barneskolen har Skaunhallen vegg-i-vegg, og i hallen avholdes det ulike arrangementer gjennom året - alt fra dansegalla til ølfestival.

Det er kort vei til fotballbane, kunstgressbane, lekeplass, samt Maxgym treningssenter med åpningstider fra 6-23 alle dager. Coop Extra og Kiwi ligger under 500 meter fra leiligheten. Nærområdet har også frisør, interiørbutikk og take-away.

Det er kort kjørevei til Børsa med legekontor og apotek. Skulle du ønske en shoppingtur tar det ca. 13 min til Melhus, ca. ett kvarter til City Syd på Tiller, ca. 18 min til Amfi på Orkanger og ca. 25 min med bil til Trondheim sentrum.

Fra eiendommen er det kort vei til gode tur- og rekreasjonsområder. Drøyt 500 meter fra eiendommen kan du følge den fine strandpromenaden langs fjorden og det er kort vei til lakseelva Vigda. Nydammen (ca. 3 km unna) er et populært badevann, mens Djupsjøen har svært gode fiskeforhold. I tillegg må Øysand Camping nevnes. I området rundt Trondheim kan man utforske Pilegrimsleden i vakker natur.

Kollektivtilbudet i Buvika består av buss. Nærmeste holdeplass er Buvik skole som ligger ca. 400 meter fra boligen. Buss 310 fra Buvikkrysset E39 og buss 410 fra Havenget har hyppige avganger til og fra Trondheim sentrum i rushtiden. E39 har også sørget for enklere adkomst til tettstedet og de øvrige deler av kommunen.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

6-mannsbolig oppført i 2 etasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Taket har pulttaksform, tekket med papp. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med isolerglass.

Innhold:

Arealfordeling:
Primærrom (P-ROM) totalt: 61 kvm - Entre, bad, kjøkken, 2 soverom og stue.
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 0 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 61 kvm

Standard:

Entré: Leiligheten ligger i første etasje og har en overbygget velkomstterrasse hvor det er plass til et kafésett. Det er trappefri adkomst til entreen som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det enstavs gulv og malte vegger i en varm hvitfarge. På veggen er det montert garderobeløsning med knagger og skohylle.

Stue: Stuen er av det tiltalende slaget og har utgang til en overbygget terrasse på ca. 10 kvm med noe utsikt. Rommet har enstavs gulv og malte vegger i en varm gråfarge. Det er listefritt opp mot tak og i himling er det velplasserte downlights i kant. Via et stort stuevindu kan man skimte vannet i Buvikbukta, mens en peisovn gjør det varmt og koselig. I tillegg til sofa med tv-løsning har stuen også plass for et spisebord i grensen mot kjøkkenet.

Kjøkken: Kjøkkenet er delvis skjermet fra stuen bak en halvvegg. Innredningen er formet i en hestesko som bidrar til bra med skap- og benkeplass. Den har glatte, stilrene fronter i sort og eikefarget benkeplate med nedfelt, dobbel kum. Innfelte downlights i himling, benkebelysning og et vindu bidrar til optimale lysforhold.

Ut mot stuen er det avtrekk fra takmontert ventilator med komfyrvakt og det er opplegg for oppvaskmaskin. Det er også avsatt plass til integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom: Baderommet ble oppgradert i 2021 og fremstår som et herlig velværerom. Rommet har store, lekre fliser i grått, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Små, men viktige detaljer som avtrekksventil, trykknapp til toalettet, dusjgarnityr, vannkran og toalettrullholder er i sort utførelse.

I en romslig dusjnisje er det lys oppunder himling, integrert hylle til velværeartikler og dusjgarnityr med både hånddusj og regnfallsdusj. Baderomsinnredningen består av skuffer med sorte, glatte fronter, heldekkende servant og et rundt speil med integrert belysning.

Soverom og garderobe: Leiligheten har ett soverom i hver ende med et areal på henholdsvis 5,5 og 11 kvm. Begge rommene er pent innredet med enstavs gulv og malte vegger i behagelige farger. Det største rommet har også garderobeskap. Av lagringsplass disponerer leiligheten en ekstern bod.

Oppvarming:

Leiligheten oppvarmes med gulvvarme på badet og vedfyring med peisovn i stuen. Ellers elektrisitet.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vann og avløp via private stikkanlegg. Privat vei.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Rune Normannseth i Takst-Forum AS den 12.11.21.

Alle bygningsdeler angitt med tilstandsgrad TG2, TG3 eller TGiU (ikke undersøkt) er angitt i rapportsammendraget. Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 09.12.2011.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
2016/149228-4/200 Best. om vann/kloakkledn.
19.02.2016
Rettighetshaver:SKAUN KOMMUNE
Org.nr: 939865942
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert på eiendommen.

Grunndata:
2012/3338-1/200 Seksjonering
03.01.2012
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 61/418

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av bebyggelsesplan 1 for Saltnes, område 4 i reguleringsplan for Buvika, Skaun kommune, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

De kommunale avgiftene fordeles følgende:
Vannabonnement: kr. 2 381,-
Vann variabel del stipulert: kr. 1 283,-
Kloakkabonnement: kr. 2 194,-
Kloakk variabel del stipulert: kr. 1 914,-
Feiing: kr. 1 100,-
Eiendomsskatt: kr. 6 513,-

Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen, samt med bakgrunn i forbruk.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr. 769 511,- for inntektsåret 2019. Formuesverdi sekundær kr. 2 770 238,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies. Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr. 10 106,-
- Egenkapital per 31.12.2020 kr. 215 987,-
- Total disponible midler per 31.12.2020 kr. 215 987,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr. 30 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr. 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr. 3 750,-, fellesvisninger med kr. 1 990,- og markedsføringspakke med kr. 7 495,-.

Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Fagansvarlig/Eiendomsmegler: Marius Kvalvik
Mobil: 46 30 00 46
E-post: [email protected]

Foretak: Heimdal Eiendomsmegling AS
Org.nr: 976232909
Adresse: Hans Michelsens veg 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Dagens bruk av eiendommen er kontrollert opp mot tegninger mottatt fra kommunen. Soverom på ca. 5,5 kvm er inntegnet som bod. Det gjøres oppmerksom på at bruksendring fra sekundærrom til rom for varig opphold/primærrom er et søknadspliktig tiltak. Bruksendringen er ikke omsøkt eller godkjent. Kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til dette. Konf. megler.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning.

Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler.

Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet.

Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig.

Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Kjøper er utenlandsk statsborger:

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.

Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
Kontakt megler for informasjon før budgivning.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim.

Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 11.01.2022 10:34