Nybygg

Melhustunet 22 - Byggetrinn 5

3 150 000 - 8 550 000,- Prosjekt Eierseksjon 47-105 m2 1-3 soverom
Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
Melhus
Melhustunet M3
Balkong Heis Bredbånd Sentralt Vaktmestertjeneste
  • Prisantydning
    3 150 000 - 8 550 000,-
  • Totalpris
    3 178 355 - 8 582 670,-
  • Bruksareal
    47 - 105 m2
  • Eieform
    Eierseksjon

Kort om prosjektet

Velkommen til M3 og det siste byggetrinnet på tunet på Melhustunet. Vi har gleden av å kunne presentere den siste leilighetsblokken på tunet som totalt er bestående av 5 leilighetsblokker. Leilighetsblokka blir tilsvarende Melhustunet 30 (M2) og vil bestå av 28 leiligheter med flere ulike leilighetstyper og størrelser. Leilighetsbygget vil gå over 5 etasjer, med leiligheter med et bruksareal på 48 kvm til 106 kvm. Alle leiligheten vil i tillegg ha sine egne terrasser/balkonger som vender mot tunet og vestover. Leilighetene har god standard innvendig med blant annet delikate og store fliser på baderom, 3-stav eikeparkett eller 1-stavs laminatgulv med vannbåren gulvvarme i oppholdsrom, flott og innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og bodplass. I tilvalgsprosessen får kjøpere også mulighet til å tilpasse leiligheten og da gi den sitt eget preg.

Leiligheten vil tilhøre sameiet, men også ha tilhørighet i velforeningen som disponerer flotte uteområder i form av grøntområder, internveier, lekeplasser, mulighet for parsellhage og sosiale samlingsplasser. Velforeningen har ingen næringsaktører i 1.etg, så her er det beboerne som styrer uteområdet

Kvaliteter ved prosjektet:
- God takhøyde, 2,60, i stue/kjøkken området
- Tappevann og oppvarming igjennom felleskostnadene (à-konto)
- Gulvvarme i alle oppholdsrom
- Slitesterkt 1-stavs laminatgulv eller 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett
- Gulvlister i samme utførelse som gulv
- Listefritt rundt vindu og balkongdør.
- Listefri overgang mellom tak og vegg
- Bad leveres med flis på gulv 60* 60 og flis på vegger 30*60. Dusj sone 5*5 eller 10*10
- Det leveres spotter på bad og i entré
- Kjøkken fra kvalitetsleverandør
- Skuffer og skap leveres med dempemekanisme (soft close)
- Integrerte hvitevarer på kjøkken
    • Omkostninger
      Omkostninger:
      - Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi iht. prisliste*
      - Tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument kr 585,-
      - Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr 585,-
      - Grunnbokutskrift 208,-
      - Startkapital til boligsameiet kr 10.000,-
      - Startkapital til Melhustunet velforening kr 8.500,-
      - Etableringsomkostninger sameier kr 5000,-

      *Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet. Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer. Se prisliste for omkostninger for den enkelte leilighet.

      Det tas forbehold om endring i omkostninger/offentlige avgifter. En slik endring vil bli belastet/godskrevet kjøper. Evt. overskytende stiftelsesgebyr vil bli overført sameiets konto.

      NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
    • Kommunale avgifter
      Kommunale avgifter (vann,avløp,eiendomsskatt) og renovasjon er ikke inkludert i felleskostnadene og forutsetter dette blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da byggene er prosjektert og ikke ferdigstilt. For nærmere opplysning om beregning av kommunale avgifter kan Melhus Kommune kontaktes.
    • Velforening
      Leiligheten vil bli en del av sameiet Melhustunet M3.

      I tillegg blir man medlem i Melhustunet velforening. Velforeningen har ansvaret for parkeringsanlegg og utomhusanlegg, og disse eies og driftes av beboerne i Melhustunet M1-M5 gjennom Melhustunet Velforening. Hver seksjonseier må svare for sin andel av kostnadene til drift og vedlikehold av parkeringsanlegg og utomhusanlegg gjennom respektive fellesutgifter i eget eierseksjonssameie. Det tas forbehold om at organiseringen av parkeringsanlegg og fellesområder som beskrevet her kan endres frem mot endelig ferdigstillelse av boligprosjektet. I så tilfelle plikter samtlige eierseksjonssameiere å fatte endringsvedtak i sine vedtekter i tråd med utbyggers forslag til endring.

      Velforeningen vil få ansvar for felles drift mot tilgrensende bygg knyttet til ev. brøyting, vedlikehold av private veier, drift av parsellhage, osv. som benyttes av M1-M5 sammen med bygg som senere føres opp innenfor reguleringsplanen
    • Prisinformasjon
      Leilighetene selges til fastpris, se prisliste.

      Selger krever ikke forskuddsinnbetaling. Fullt oppgjør av kjøpesum pluss omkostninger, og evt. tilleggsbestillinger/ tilvalg/endringer betales inn til meglers klientkonto innen overtagelse.

      Priser Fra kr. 2 750 000,- til kr. 8 350 000,-
      + omkostninger

      Pris er oppgitt i prislisten til fastpris. I tillegg til prisen kommer omkostninger som offentlige avgifter og gebyrer som tinglysningsgebyr og dokumentavgift. Inkludert i omkostninger er også etableringskostnader sameier, samt a-konto innbetaling til sameiet og velforening som oppgitt i salgsprospektet. Det tas forbehold om evt. endringer i offentlige avgifter og gebyrer. Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte boliger uten varsel.
    • Eierform
      Eierseksjon.

      Betegnelse:
      Gnr. 91 bnr. 108 i Melhus kommune. Eiendommen vil få tildelt eget bruksnummer før overlevering, og hver enkelt leilighet vil få eget seksjonsnummer.
    • Parkering
      Det medfølger en garasjeplass i parkeringskjeller for alle 3- og 4-roms leiligheter. Parkeringsplass/ekstra parkeringsplass i p-kjeller kan kjøpes til så lenge det er kapasitet. Konferer megler ved evt. spørsmål
    • Oppvarming
      Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og entré fra felles varmesentral. Det leveres ingen varmekilder i soverom og bod. Elektrisk gulvvarme på bad og evt. wc/vaskerom i de leilighetene som har det.

      Felles varmesentral varmer også opp varmtvann til tappekran.

      Kostnaden med vannbåren varme blir avregnet pr år etter endelig forbruk( à-konto ). Det er estimert en kostnad på kr 8 pr.kvm, som blir fakturert den enkelte eier pr.mnd igjennom felleskostnadene.
    • Energimerking
      Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A - G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest ifm. utstedelse av ferdigattest for eiendommen.
    • Arealberegninger
      BRA fra 47,9 kvm - 105,7 kvm
      P-ROM fra 43,1 - 100,2 kvm

      Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering, og baserer seg utelukkende på arkitektens beregninger. Da prosjektet ikke er oppført, har megler ikke hatt mulighet til å kontrollmåle areal.

      Arealer er angitt hhv. som bruksareal (BRA), og som P-rom.

      BRA er arealet innenfor boligens omsluttende vegger. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer i salgsdokumentene, da beregningene er foretatt på grunnlag av arkitektens tegninger.

      Mindre avvik mot faktisk bygget må påregnes, og gir ikke rett til prisavslag eller annen kompensasjon. Mindre justeringer av boligene vil kunne forekomme i forbindelse med detaljprosjekteringen. Terrasser, plattinger og utearealer etc. er ikke medregnet i arealer med mindre det er særlig spesifisert.

      Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at slike endringer kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA, er arealene avrundet til nærmeste hele kvadratmeter, etter regler basert avrundingsregler for desimaltall.
    • Diverse
      Melhustunet grenser mot eneboligområdet Kuhaugen i nord hvor Mølla ligger, som er et kjent landemerke på Melhus. Melhustunet vil for øvrig utvikles i tråd med reguleringsplanen for området, og vil bli bestående av bolig- og næringsbebyggelse. Området M1-M5 vil bestå av boligseksjoner uten næring i 1.etg. Dette gir et unikt felleskap med internveier og fellesområder for velforeningen på bakkeplan mellom boligblokkene. Utbygger legger til rette for en god og lun atmosfære noe som gjør Melhustunet med sine grønne lunger til et unikt boligprosjekt i Melhus sentrum. I dette prosjektet ligger kvaliteten like mye i de flotte fellesområdene som i boligene.

      Fra Melhustunet er det etablert undergang under jernbanen, noe som gir en direkte adkomst til Melhus sentrum fra tunet med få minutters gange. Det er i tillegg etablert bru over E6 mot Gaula, samt at Melhus kommune har framtidsrettet plan med ny gangbru fra sentrumssiden til Melhus vest (skole, idrettsanlegg, m.m).

      På sørsiden av tomta vil det bli etablert kombinert bebyggelse bestående av bolig, næring, forretning og tjenesteyting. Adkomst til tomten skjer fra Hølondavegen via den kommunale stikkvegen - Melhusvegen. Det er p.t. ikke avklart hvilke næringsaktører som vil etablere seg, men det er regulert inn dagligvarebutikk på området.
    • Parkering
      Det medfølger en garasjeplass i parkeringskjeller for alle 3- og 4-roms leiligheter. Parkeringsplass/ekstra parkeringsplass i p-kjeller kan kjøpes til så lenge det er kapasitet. Konferer megler ved evt. spørsmål
    • Bod
      Det medfølger en sportsbod i kjeller til alle leiligheter.
    • Fremdriftsplan og ferdigstillelse
      Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Disse forbeholdene skal være avklart senest innen 31.12.2024

      Beregnet ferdigstillelse er 18 - 24 mnd. etter at selgers forbehold er erklært frafalt, uavhengig av om forbehold faktisk er innfridd eller ikke. Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra måned 24 etter sletting av selgers forbehold. Endelig overtakelsesdato vil først være klar ved utsendelse av innkalling til overtakelsesforretning fra selger, som skal skje senest 4 uker før forretningen skal avholdes.

      Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 4 ukers skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via utbygger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Vi gjør oppmerksom på at det ifølge plan- og bygningsloven § 21-10 ikke er tillatt å bebo boligen før slik midlertidig brukstillatelse er på plass. Overtakelse av boligen kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Uferdig arbeid anmerkes i overtakelsesprotokollen på overtakelsesbefaringen. Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).
    • Kjøkken
      Se leveransebeskrivelse
    • Baderom
      Se leveransebeskrivelse
    • Andre rom
      Se leveransebeskrivelse
    • Garderobe
      Det medfølger ikke garderober
    • Byggemåte
      Boligene leveres etter gjeldende byggeteknisk forskrift - TEK 17, og ferdigstilles i henhold til NS 3420, normal standard.

      For nærmere informasjon om innhold, se vedlagte tegninger og leveransebeskrivelse.
      Det opplyses om at 3D og 2D tegninger er illustrasjoner og at så vel som uteareal som innvendig areal kun er illustrert og ikke på noen måte danner grunnlaget for avtalen eller er bindende for selger. Det påpekes også at utsyn/utsikt fra illustrasjonen kan avvike fra faktiske forhold.
    • Fasade
      Se leveransebeskrivelse
    • Tak
      Se leveransebeskrivelse
    • Balkong/terrasse
      Se leveransebeskrivelse
    • Trapper
      Se leveransebeskrivelse
    • Heis
      Ja.
    • Ventilasjon
      Se leveransebeskrivelse
    • Sanitærutstyr
      Se leveransebeskrivelse
    • Brannsikring
      Se leveransebeskrivelse
    • Dører og vinduer
      Se leveransebeskrivelse
    • Overflater og kledning
      Se leveransebeskrivelse
    • Bod
      Alle leiligheten vil ha en sportsbod ned i parkeringskjeller.
    • Garasjeport
      Ja.
    • Postkasser
      Ja, ved inngangspartiet.
    • Porttelefon
      Ja.
    • TV/Internett
      Det leveres fiber som en del av felleskostnadene. Abonnement til tv kommer evt. i tillegg.
    • Område
      Melhustunet
    • Beliggenhet
      Melhustunet grenser mot eneboligområdet Kuhaugen i nord hvor Mølla ligger, som er et kjent landemerke på Melhus. Melhustunet vil for øvrig utvikles i tråd med reguleringsplanen for området, og vil bli bestående av bolig- og næringsbebyggelse. Området M1-M5 vil bestå av boligseksjoner uten næring i 1.etg. Dette gir et unikt felleskap med internveier og fellesområder for velforeningen på bakkeplan mellom boligblokkene. Utbygger legger til rette for en god og lun atmosfære noe som gjør Melhustunet med sine grønne lunger til et unikt boligprosjekt i Melhus sentrum. I dette prosjektet ligger kvaliteten like mye i de flotte fellesområdene som i boligene.

      Fra Melhustunet er det etablert undergang under jernbanen, noe som gir en direkte adkomst til Melhus sentrum fra tunet med få minutters gange. Det er i tillegg etablert bru over E6 mot Gaula, samt at Melhus kommune har framtidsrettet plan med ny gangbru fra sentrumssiden til Melhus vest (skole, idrettsanlegg, m.m).

      På sørsiden av tomta vil det bli etablert kombinert bebyggelse bestående av bolig, næring, forretning og tjenesteyting. Adkomst til tomten skjer fra Hølondavegen via den kommunale stikkvegen - Melhusvegen. Det er p.t. ikke avklart hvilke næringsaktører som vil etablere seg, men det er regulert inn dagligvarebutikk på området.
    • Ferdigattest/brukstillatelse
      Utbygger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overlevering av boligen. Utbygger er pliktig til å utstede ferdigattest når hele eiendommen er ferdigstilt
    • Regulerings-og arealplaner
      Eiendommen ligger i områdeplan for Melhus sentrum (planID: 2016001). Området er avsatt til boligformål og bygningene på eiendommen oppføres iht. godkjent rammetillatelse av 19.05.2017. Naboeiendom i sør (gnr/bnr 91/112) har varslet oppstart av planarbeid. Dette forslaget innebærer dagligvare på bakkeplan, boliger i øvrige etasjer og annen næring, samt energistasjon mot Hølondvegen. Naboeiendommer mot øst (gnr 91/117 og gnr/91/118) er i områdeplan avsatt til sentrumsformål og formål bolig, næring, tjenesteyting og forretning. Planarbeid for disse eiendommene er ikke påbegynt. BaneNor har i sitt planforslag for kapasitetsutvidelse (PlanID 2021009) foreslått nytt jernbanespor i Melhus Sentrum for å legge til rette for 2 tog i timen på Trønderbanen.
    • Adgang til utleie
      Det er kun én bruksenhet i leiligheten. Se utkast vedtekter angående utleie.
    • Vei, vann og avløp
      Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

      Velforeningen ansvaret for egne stikkveier og internveier
    • Tinglyste heftelser og rettigheter
      På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

      2019/82770-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
      21.01.2019 21:00
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:21
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:35
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:52
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:83
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:84
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:85
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2019/231891-1/200 Erklæring/avtale
      25.02.2019 21:00
      Rettighetshaver:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      Rett til nødvendig drift og vedlikehold av offentlig vegarealer
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2019/231891-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
      25.02.2019 21:00
      Rettighetshaver:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2020/2105369-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
      13.02.2020 21:00
      Rettighetshaver:TENSIO TS AS
      Org.nr: 978631029
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2020/2105405-1/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
      13.02.2020 21:00
      Rettighetshaver:TENSIO TS AS
      Org.nr: 978631029
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2021/1504595-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
      30.11.2021 21:00
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:117
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:118
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2021/1504595-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
      30.11.2021 21:00
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:117
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:118
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
      Gjelder denne registerenheten med flere

      2022/79252-1/200 Bruksrett
      20.01.2022 21:00
      Rettighetshaver: Knr:5028 Gnr:91 Bnr:120
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      Bestemmelse om bruksrett, drift og vedlikehold av uteoppholdsareal

      2022/79252-2/200 Bestemmelse om parkering
      20.01.2022 21:00
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:120

      2022/79252-3/200 Bestemmelse om adkomstrett
      20.01.2022 21:00
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:120
      Bestemmelse om vedlikehold

      2022/79252-4/200 Bestemmelse om bebyggelse
      20.01.2022 21:00
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:120
      Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
      Bestemmelse om vedlikehold

      2022/79252-5/200 Bestemmelse om vann/kloakk
      20.01.2022 21:00
      Kan ikke slettes uten samtykke fra:MELHUS KOMMUNE
      Org.nr: 938726027
      rettighetshaver:Knr:5028 Gnr:91 Bnr:120
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

      Rettigheter på andre eiendommer:
      Ingen rettigheter funnet.

    • Legalpant
      Legalpant betyr pant etter loven, og har rettsvern foran tinglyste heftelser. I henhold til eierseksjonsloven og borettslagsloven har eierseksjonssameier og borettslag legalpant på inntil 2 ganger grunnbeløpet for blant annet dekning av felleskostnader. Videre har kommune legalpant for blant annet kommune avgifter i henhold til panteloven.

      Kjøpers bank er innforstått med å få prioritet etter legalpant og tinglyste heftelser ved finansiering av det nye kjøpet.

      Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

      Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet.
      Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.
    • Lovanvendelse
      1. Bindende kjøpetilbud
      2. Salgsoppgave med vedlegg
      3. Tegninger, brosjyremateriell
      Illustrert perspektiv er ikke å anse som en del av kontraktsgrunnlaget da disse kan avvike fra leveransen. Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3.
      Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/
      investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfelles vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03.juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
      - Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og materialbruk.
      -Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet.
      Bustadoppføringslova og avhendingsloven finner man på www.lovdata.no. Ta kontakt med ansvarlig megler om
    • Betalingsbetingelser
      Kjøpesum og omkostninger skal være bekreftet innbetalt innen overtakelsesdato. Alle kontraktsinnbetalinger skal skje til: Heimdal Eiendomsmegling AS sin klientkonto nr. 4230.55.01500 i MelhusBanken. Det tas forbehold om eventuell endring av offentlige gebyrer og avgifter. Kjøper aksepterer at eventuelt økning i mva. og andre offentlige avgifter som måtte bli fastsatt etter inngåelse av denne kontrakt kan utlignes på kjøper med den forholdsmessige andel og kun for den del av leveransen som i slikt tilfelle får økte avgifter i henhold til entreprenørens oppstilling. Kjøper er innforstått med at tilfredsstillende finansieringsbekreftelse for hele kjøpesummen skal forelegges megler innen 21 dager etter selgers aksept iht. Bustadoppføringslova § 46 2. ledd.
      Disse opplysningene kan bli videre formidlet til utbyggers byggelånsbank. Hvis nåværende bolig skal benyttes helt eller delvis til finansiering av kjøpet kan denne stilles som sikkerhet etter verditakst utført av Heimdal Eiendomsmegling AS. Handelen er juridisk bindende for begge parter dersom budet aksepteres innen akseptfristen. Dersom kjøper innen fristen ikke overholder sin forpliktelse med tilfredsstillende finansieringsbekreftelse iht. prosjektets standardkontrakt, er kjøper allikevel bundet og selger vil kunne påberope avtalen som vesentlig misligholdt og heve avtalen. Kjøper samtykker til at omkostninger knyttet til heving og dekningssalg i så fall dekkes av kjøper.
    • Hvitvaskingsreglene
      Eiendomsmeglerforetaket er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven). Dette medfører at megler har en plikt til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både selger og kjøper. Både selger og kjøper, herunder de selger og/eller kjøper opptrer på vegne av, må fremlegge gyldig legitimasjon som følge av meglers kundekontroll. Der selger eller kjøper er en juridisk person omfatter kundekontrollen blant annet verifisering av identitet til reelle rettighetshavere, hvor egenerklæring for selskapsstruktur, firmaattester og gyldig legitimasjon må fremlegges og kontrolleres. 
       
      Dersom kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre kan ikke eiendomsmegler medvirke til gjennomføring av transaksjonen, og handelen kan dermed stanses. Dersom kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kontrolltiltak vil kjøper være ansvarlig for eventuelle forsinkelser av oppgjør til selger, og videre kostnader/tap ved dekningssalg. Kontrolltiltak for selger gjennomføres ved oppdragsinngåelse, men i de tilfeller forhold ved selgersiden utløser krav til ny kundekontroll i løpet av oppdragsgjennomføringen, kan selger ved å ikke bidra til gjennomføring av kundetiltak misligholde sine forpliktelser ovenfor kjøper.
       
      Eiendomsmeglerforetaket har også ytterlige prosedyrer og kontrollpunkter knyttet til hvitvaskingsregelverket, herunder blant annet kontroll av midlenes opprinnelse ved bruk av egenkapital. Partene plikter å opplyse om de forhold meglerforetaket etterspør i forbindelse med kontrolltiltak.
       
      Eiendomsmeglerforetaket har plikt til å innrapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim dersom det avdekkes mistanke om at midler har tilknytning til utbytte fra en straffbar handling, og/eller har tilknytning til terrorfinansiering. Partene varsles ikke dersom transaksjonen rapporteres til Økokrim.
    • Fremdriftsplan og ferdigstillelse
      Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Disse forbeholdene skal være avklart senest innen 31.12.2024

      Beregnet ferdigstillelse er 18 - 24 mnd. etter at selgers forbehold er erklært frafalt, uavhengig av om forbehold faktisk er innfridd eller ikke. Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra måned 24 etter sletting av selgers forbehold. Endelig overtakelsesdato vil først være klar ved utsendelse av innkalling til overtakelsesforretning fra selger, som skal skje senest 4 uker før forretningen skal avholdes.

      Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 4 ukers skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via utbygger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Vi gjør oppmerksom på at det ifølge plan- og bygningsloven § 21-10 ikke er tillatt å bebo boligen før slik midlertidig brukstillatelse er på plass. Overtakelse av boligen kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Uferdig arbeid anmerkes i overtakelsesprotokollen på overtakelsesbefaringen. Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).
    • Tilvalg og endringer
      Endringer
      Kjøper har mulighet til å gjøre endringer i henhold til prosjektets endringsrutiner.

      Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles. Dersom baderom leveres som prefabrikkerte baderom, vil det være begrenset med tilvalgsmuligheter.

      Det vil bli utarbeidet et tilvalgshefte eller opprettet en web-portal som viser tilvalgsmuligheter, kostnader og tidsfrister som angir aktuelle muligheter for endringer og tilleggsarbeider.

      Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider.

      Selger eller entreprenør har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv. jf. Bustadoppføringslova § 44. Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

      Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

      Oppgjør for evt. tilvalg og endringer skal skje direkte mellom kjøper og utbygger/leverandør, og betales til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjør.
    • Videresalg kontrakt
      Såfremt kjøper er forbruker og skulle ønske å omsette kjøpekontrakten aksepteres dette av selger under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som den opprinnelige kjøperen. Den nye kjøperen overtar de inngåtte tilleggsavtaler inngått av den første kjøperen. Ny kjøper må fremlegge finansieringsbevis godkjent av selger iht. prosjektets salgsoppgave.

      Opprinnelig kjøper vil etter dette være fri fra sitt kontraktsforhold med selger.

      Opprinnelig kjøpers eventuelle merverdi i forbindelse med omsetning av kjøpekontrakten utbetales først når hjemmelen er tinglyst på den nye kjøperen. Selger kan kreve et administrasjonsgebyr fra opprinnelig kjøper ved slik omsetning av kjøpekontrakt til ny kjøper. Et evt. administrasjonsgebyr vil fremgå av kjøpetilbud og kjøpekontrakt. Ved videresalg av kontrakt vil evt. kostnader til eiendomsmegler komme i tillegg. For at skjøtet skal utstedes og tinglyses på ny kjøper, må ovennevnte forhold vedrørende kjøpekontrakten være i orden. Hvis disse forholdene ikke er bragt i orden innen overtagelsen, må opprinnelig kjøper oppfylle kontraktsforpliktelsene.
    • Utbyggers forbehold
      Forbehold om igangsetting av prosjektet:
      - Forbehold om tilstrekkelig salg før bygging (60% av salgsverdien målt i kroner)
      - Selger tar forbehold om at prosjektet får igangsettingstillatelse og byggelån samt at det inngås utbyggingsavtale med Melhus kommune.
      Disse forbeholdene skal være avklart senest 31.12.2024
      - Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud.

      Selger kan selv velge igangsette på et lavere nivå av forhåndssalg.

      Hvis forbeholdene om igangsetting blir gjort gjeldende, og bygging ikke gjennomført/bekreftet før 31.12.2024, har selger intet ansvar overfor kjøper, og begge parter er i sin helhet fri sine forpliktelser etter kontrakten.

      Det tas følgende forbehold med tanke på gjennomføring av prosjektet:
      - Det kan bli endringer som følge av videre prosjektering, detaljprosjektering, bearbeiding og innspill fra arkitekter og offentlige instanser.

      - Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som må finnes hensiktsmessig uten å forringe den generelle kvaliteten eller bruken. Kjøper aksepterer uten prisjusteringer at selger kan gjøre slike endringer. Det tas forbehold om plassering av sjakter, ned- og utforinger, tekniske skap, inspeksjonsluker, o.l. samt endringer som følge av offentlige krav.

      - Inntil prosjektet og området er ferdigstilt vil det pågå byggearbeider som kan gi ulemper i form av støy, tilpasninger til byggeaktivitet o.l.

      - Utomhus- og parkeringsanlegg kan ferdigstilles etter overtakelse av boligen basert på årstid og fremdriften av de ulike byggetrinnene. Øvrige utomhusarealer kan ferdigstilles på et senere tidspunkt ifht. videre planlegging av resterende byggetrinn.

      - Utomhusplanen i salgsprospektet er ikke ferdig detaljprosjektert. Endringer vil derfor kunne forekomme. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusareal og organisering.

      - Dersom det er avvik mellom tegninger, informasjon gitt i prospekt/internett eller annen annonsering jf. leveransebeskrivelse, har leveransebeskrivelsen forrang.

      - Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses å inngå i leveransen eller detaljer for utførsel. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer medfølger nødvendigvis ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

      - Det gjøres oppmerksom på at utsiktsforhold vist fra enkelte illustrasjoner ikke har tatt høyde for utvikling/prosjektering av fremtidig planlagt bebyggelse.

      - Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende eksisterende situasjon og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

      - Det kan være avvik mellom salgsmaterialet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Sjakter, VVS føringer og annet teknisk anlegg er ikke endelig inntegnet med nedkassinger/foringer i himling.

      - Husfargen og materialbruk i prospekt og salgsmateriell vil kunne avvike fra faktisk leveranse. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig material- og fargevalg på bygningsfasader og innvendig og utvendig fellesarealer.

      - Illustrasjoner av kjøkken på tegningene er veiledende og angir utstrekning av kjøkkenet. Kjøkken leveres i henhold til tegning fra kjøkkenleverandør, og salgstegning/3D-bilder/plantegninger vil således kunne være mangelfull.

      - Nedsenkede himlinger vil forekomme i forbindelse med detaljprosjektering, primært over bad, kjøkken og entré. Det vil i tillegg forekomme nedkassinger som følge av detaljprosjekteringen.

      - Sprinklerhoder for brannsprinklinganlegg vil være synlige inne i leilighetene. Elektriske punkter leveres og plasseres i henhold til egen elektrotegning i samsvar med gjeldende tekniske forskrift.

      - Vindusplassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

      - Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjoner uten forhåndsvarsel. Eventuelle endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet. Renovasjon, forstøtningsmurer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, og sikrings og vannskap i leiligheter, trafoer, kummer og lignende vil bli plassert av selger slik det finnes mest hensiktsmessig.

      - Selger forbeholder seg retten til å overdra rettigheter og plikter til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

      - Selger forbeholder seg retten til å inngå bindende avtaler på vegne av sameiet for å foreslå driften av sameiet første driftsår.

      - Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste, uten varsel, på usolgte boliger og på usolgte parkeringsplasser. Selger forbeholder seg retten til å fordele boder og eventuelle parkeringsplasser. Selger tar forbehold om at organiseringen av parkeringsanlegg og fellesarealer utomhus kan endres frem mot endelig ferdigstillelse av boligprosjektet. Usolgte parkeringsplasser disponeres av selger.

      - Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet.

      - Forskyvelser i forhold til evt. angivelser om antatt byggestart/ ferdigstillelse etc. som følge av manglende avklaringer av forbeholdene nevnt her, gir ikke grunnlag for å gjøre selger ansvarlig for døgnmulkt eller andre krav. Utbygger varsler kjøper når bygging igangsettes (byggestart). Arbeider med og på eiendommen som gjøres før slikt varsel foreligger er ikke å regne for byggestart.

      - Selger informerer om at det kan forekomme, og kjøpere må akseptere, mindre endringer i forhold til arkitekttegninger og byggebeskrivelse. Kjøpere er likevel ikke forpliktet til å akseptere endringer som forringer verdien av boligen.

      -Det er et vilkår for oppgjør at eiendommen er seksjonert, det foreligger § 12 garanti, det foreligger midlertidig brukstillatelse og at boligen er overskjøtet. Videre at øvrige kontraktsforhold er avklart. Ved overtakelse har kommunen stilt som vilkår for å utstede ferdigattest/midlertidig brukstillatelse at deler av øvrig fellesområde i byggefeltet er ferdigstilt iht. kravene i reguleringsplan.

      Dersom sletting av forbehold ikke er varslet innen 31.12.2024 kan begge parter etter denne dato, ved skriftlig melding til den andre, gå fra avtalen uten at det fører til noen form for kompensasjon for noen av partene. Eventuelle delinnbetaling/forskudd tilbakebetales og godskrives da kjøper med tillegg av opptjente renter. Etter faktisk igangsettelse kan man ikke gå fra avtalen. Dog har likevel utbygger mulighet til å starte byggearbeidene selv om ikke alle forbehold er innfridd, i et slikt tilfelle vil kjøper motta en skriftlig melding om at byggearbeidene er igangsatt. Hvert byggetrinn varsler byggestart uavhengig av hverandre, og bygging av parkeringskjeller og påbegynte arbeider for utomhusarealer kan i så måte ikke anses som varslet byggestart. Det vil si at f.eks. oppstart med arbeidet på parkeringskjeller til M3, før bekreftelse av byggestart er meldt kjøperne, ikke må anses som at forbeholdene er slettet for bygging av M3.
    • Diverse
      Diverse opplysninger
      Prosjektet vil bli solgt som seksjonssameie hvor utkast til vedtekter og budsjett ligger i salgsoppgaven. Parkeringsanlegg og fellesareal ute vil driftes av velforeningen. Alle boligsameier vil ha pliktig medlemskap i velforeningen. Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet i god tid før overtakelse og kjøpere vil bli innkalt til stiftelsesmøte med bl.a. valg av styre. Utbygger tar forbehold om under salgsprosessen å kunne velge forretningsfører som forestår etablering, stiftelse, utarbeidelse av vedtekter og driftsbudsjett.

      Innbetalt dokumentavgift vil bli fordelt med en sum for overskjøting av bolig, og evt. en sum for parkeringsplass.

      Prosjektet er på et tidlig stadium og kjøper må akseptere et mindre vesentlig avvik i arealer for boligen. Alle areal fremgår av tegninger og arealoppgave. De oppgitte arealene i all markedsføring må betraktes som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre om det skal vise seg å være avvik. Dette gjelder også byggets plassering hva gjelder koordinat og høyde, samt at det kan bli foretatt endringer som følge av pålegg i forbindelse med byggetillatelsen, optimalisering av sjakter, kanaler og fellesanlegg etc.

      Kjøper kan ikke kreve prisavslag/erstatning dersom det fremkommer avvik i forhold til forannevnte men dog slik at ovennevnte ikke forringer boligens verdi.

      Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte leveransebeskrivelse og arkitekttegninger.

      Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å nøye gjennomgå leveransebeskrivelse, tegninger og prospekt før kjøpetilbud inngis.

      Det tas forbehold om feil eller endringer i prislisten. Utbygger forholder seg retten til å tildele parkeringsplasser og boder. Arbeidene utføres etter plan- og bygningslov og slike tekniske forskrifter og normale toleransekrav etter norsk standard.

      Boligene leveres i byggrengjort stand.

      Ved all besøk på byggeplass før overtakelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt. Boligen kan benyttes som visningsbolig inntil overlevering.

      Ved motstrid mellom prosjektbeskrivelsen og tegninger gjelder leveransebeskrivelsen.

      Dersom kjøper unnlater å møte til befaringen og overtakelse uten gyldig grunn, kan selger avholde denne alene. Unnlatelse av å møte gir ikke kjøper rett til å nekte overtakelse.

      Selger vil besørge bygget forsikret frem til overtakelse. Etter at overtakelse har funnet sted må sameiet v/styret sørge for at bygget blir forsikret. Kjøper må selv besørge innboforsikring.
    • Viktig informasjon
      Sikkerhetsstillelse/garantier
      Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller selger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldene i byggeperioden og frem til 5 år etter overtagelse av boligen. Garantien skal utgjøre 3 % av vederlaget frem til overtagelsen og 5 % av vederlaget etter overtagelsen. Garanti etter bustadoppføringslova § 12 stilles av selger så snart bindende avtale er inngått. Er det tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller igangsettingstillatelse, er det tilstrekkelig at garantien stilles først når forbeholdene er falt bort. Garanti skal uansett stilles før oppstart av byggearbeider.
      Dersom det ikke foreligger ferdigattest på overtakelsestidspunktet skal selger stille bankgaranti i form av selvskyldnergaranti som sikkerhet for gjenstående arbeid iht. midlertidig brukstillatelse.

      Oppgjør
      Utbetaling av oppgjør til selger forutsetter at megler har mottatt signert overtagelsesprotokoll, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, fullt oppgjør er innbetalt, og at hjemmel er overført kjøper. Utbetaling av oppgjør til selger kan imidlertid foretas før hjemmel er overført kjøper under forutsetning av at selger stiller garanti iht. bustadoppføringslovas § 47. Kjøpers innbetaling blir i så fall å betrakte som et forskudd.

      Mangler og tilbakehold
      Evt. mangler ved overtakelsen skal anmerkes i overtakelsesprotokollen. Kjøper kan kreve tilbakehold av innbetalt beløp frem til hjemmel er overført kjøper. Tilbakeholdet skal stå i forhold til påberopt mangel. Dersom det holdes tilbake et uforholdsmessig beløp kan kjøper komme i betalingsmislighold overfor selger. Kjøper og selger kan også gjøre avtale om deponering av en del av kjøpesummen til en eller flere spesifikke mangler er bragt i orden.

      Tinglysing av skjøte
      Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

      Kjøper er utenlandsk statsborger
      Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.
      Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
      Kontakt megler for informasjon før budgivning.

      Hvitvasking av penger
      I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

      Overtakelse
      Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Disse forbeholdene skal være avklart senest innen 31.12.2024

      Beregnet ferdigstillelse er 18-24 mnd. etter at selgers forbehold er erklært frafalt, uavhengig av om forbehold faktisk er innfridd eller ikke. Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra måned 24 etter sletting av selgers forbehold. Endelig overtakelsesdato vil først være klar ved utsendelse av innkalling til overtakelsesforretning fra selger, som skal skje senest 4 uker før forretningen skal avholdes.

      Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 4 ukers skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via utbygger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Vi gjør oppmerksom på at det ifølge plan- og bygningsloven § 21-10 ikke er tillatt å bebo boligen før slik midlertidig brukstillatelse er på plass. Overtakelse av boligen kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Uferdig arbeid anmerkes i overtakelsesprotokollen på overtakelsesbefaringen. Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).

      Meglers vederlag
      Meglers vederlag og utlegg betales av selger og utgjør meglerprovisjon 1,6%, dog maks kr 59 375,- inkl.mva pr. enhet. Markedsføring og utlegg etter forbruk. Dersom eiendommene ikke blir solgt skal selger ikke betale vederlag, men påløpt markedsføring og utlegg.

      Oppdragsansvarlig
      Runar Wehn Eiendomsmegler 41 69 74 15
      Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Rådhusveien 3 7224 Melhus

      Generelle forutsetninger
      Avtalen anses inngått når kjøper har levert megler bindende kjøpetilbud, selger har akseptert dette, og aksept er meddelt kjøper. Salgsoppgaven med vedlegg utgjør sammen med akseptbrev og tegninger de samlede avtalevilkårene for kjøp av den aktuelle eiendommen.
    • Finansiering
      Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger. Megler vil sjekke finansiering ved budgivning.
    • Salgsoppgave - Melhustunet 22 - Byggetrinn 5
      PDF
      Last ned
Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
Området

Melhustunet 22 - Byggetrinn 5 Åpne veibeskrivelse
Enheter
Antall
  • Gi bud på enhet
  • Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
    Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
  • Med den unike beliggenheten til Melhustunet, bor du midt i sentrum, men likevel tilbaketrukket og i grønne omgivelser.
    Med den unike beliggenheten til Melhustunet, bor du midt i sentrum, men likevel tilbaketrukket og i grønne omgivelser.
  • For alle 3- og 4- roms leilighetene medfølger det en parkeringsplass i parkeringskjeller. I parkeringskjeller vil du også finne egen sportsbod.
    For alle 3- og 4- roms leilighetene medfølger det en parkeringsplass i parkeringskjeller. I parkeringskjeller vil du også finne egen sportsbod.
  • Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i oppholdsrom og entré, samt elektrisk gulvvarme på bad.
    Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i oppholdsrom og entré, samt elektrisk gulvvarme på bad.
  • Her finner du smarte og gjennomtenke leiligheter, med topp moderne kvaliteter
    Her finner du smarte og gjennomtenke leiligheter, med topp moderne kvaliteter
  • Leilighetene byr på delikate, moderne bad.
    Leilighetene byr på delikate, moderne bad.
  • Det blir god standard med blant annet delikate fliser på baderom, 3-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning
    Det blir god standard med blant annet delikate fliser på baderom, 3-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet, samt mulighet til å få visning av leilighetene i byggetrinn 4 som er under oppføring.
    Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet, samt mulighet til å få visning av leilighetene i byggetrinn 4 som er under oppføring.
  • Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet, eller om du har spørsmål.
    Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet, eller om du har spørsmål.
Endret: 07.05.2024 18:35
Heimdal Eiendomsmegling, avd. Melhus er stolte av å kunne presentere det siste byggetrinnet på Melhustunet.
Med den unike beliggenheten til Melhustunet, bor du midt i sentrum, men likevel tilbaketrukket og i grønne omgivelser.
For alle 3- og 4- roms leilighetene medfølger det en parkeringsplass i parkeringskjeller. I parkeringskjeller vil du også finne egen sportsbod.
Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i oppholdsrom og entré, samt elektrisk gulvvarme på bad.
Her finner du smarte og gjennomtenke leiligheter, med topp moderne kvaliteter
Leilighetene byr på delikate, moderne bad.
Det blir god standard med blant annet delikate fliser på baderom, 3-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet, samt mulighet til å få visning av leilighetene i byggetrinn 4 som er under oppføring.
Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet, eller om du har spørsmål.