Digital salgsoppgave

Biskop Sigurds gate 6 C

3 275 000,- Leilighet Eierseksjon 57 m2 2 soverom
Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
Solgt
Lademoen
Moderne 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård
Sentral beliggenhet Lave bokostnader Vedfyring Nært NTNU & BI
 • Prisantydning
  3 275 000,-
 • Omkostninger
  97 620,-
 • Totalpris
  3 372 620,-
 • Primærrom
  57 m2
 • Bruksareal
  57 m2
 • Tomt
  781 m2
 • Kommunale avgifter
  10 348,-
 • Byggeår
  1911
 • Energimerking
  F
 • Eieform
  Eierseksjon
  • Eiendomstype
   Leilighet
  • Eierform
   Eierseksjon
  • Prisantydning
   3 275 000,-
  • Totalpris inkludert omkostninger
   kr 3 275 000,- (Prisantydning)

   Omkostninger:
   kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
   kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
   kr 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
   kr 86 250,- (Dokumentavgift)
   --------------------------------------------------------
   kr 90 220,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
   --------------------------------------------------------
   kr 3 365 220,- (Totalpris inkl omkostninger)

   Valgfrie omkostninger:
   kr 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
   --------------------------------------------------------
   kr 3 372 620,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

   NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
  • Fellesutgifter
   2 500,- pr. Mnd
  • Kommunale avgifter
   10 348,- pr. År
  • Arealer
   Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
   Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm
  • Soverom
   2
  • Etasje
   2
  • Byggeår
   1911
  • Energiklasse
   Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
  • Tomt
   781 kvm
  • Finn.no: Lokalområde
   Lademoen
  • Adresse
   Biskop Sigurds gate 6 C
   7042 Trondheim
  • Betegnelse
   Gnr. 411 bnr. 161 snr. 7 i Trondheim kommune
  • Type eiendom
   Leilighet
  • Tomt
   Fellestomt
  • Parkering
   Soneparkering iht. gjeldende bestemmelser.
  • Fellesutgifter
   Fellesutgifter utgjør kr 2 500,- per mnd. Fellesutgiftene inkluderer kabel-TV/internett og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap.

   Sameiet vurderer utskifting av vindu. Ekstra kostnad pr. leilighet vil være mellom kr. 10.000-20.000 dersom dette gjennomføres.
  • Meglers vurdering
   Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms bygårdsleilighet i 2. etasje, med sentral og ettertraktet beliggenhet på Lademoen. Leiligheten byr blant annet på en gjennomgående pen standard, romslig planløsning og store vindusflater som setter et lyst og luftig preg. Fra leiligheten er det gangavstand til alt du skulle trenge i hverdagen, samt kort avstand til flere studiesteder.

   Kvaliteter verdt å merke seg:
   - Lave bokostnader
   - Flott kjøkken med innredning fra 2014
   - Romslig planløsning med 2 gode soverom og stue på hele 18 m²
   - Veldrevet sameie med ryddig oppgraderingshistorikk
   - Vedfyring for rimeligere bokostnader og en lun atmosfære
   - Gode kollektivforbindelser
  • Beliggenhet
   Lademoen er en bydel i Trondheim som ligger øst for sentrum. Bydelen grenser til Buran i øst, Nedre Elvehavn/Solsiden i sør og Lilleby/Lade i nord. Lademoen består for det meste av gamle bygårder, bygd på slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet. Bygårdene er for det meste i mur, men lengst sør i bydelen finnes noen kvartal i bare tre. Den sentrumsnære beliggenheten og gangavstanden til både Solsiden og bykjernen tiltrekker mange unge førstegangsetablerere samt eldre som vil tilbake til en enklere hverdag. Like utenfor døren finner man flere dagligvarebutikker, kaféer og parkområder.

   I hjertet av Lademoen finner man vakre Lamoparken som har vært gjenstand for oppgraderinger de siste årene. Her finner man blant annet en vakker fontene, lekeapparater for de minste og benker for avslapping. Lamoparken er et populært oppholdssted på varme sommerdager - sommerstid benyttes parken bl.a. under Olavsfestdagene med musikk og folkeliv. Den nye parken i Strandveien ligger innen gangavstand med basketballbane og lekeapparater. Trikkestallen skatepark ligger i krysset Mellomveien - Nidarholms gate og er et av Norges største innendørs skateanlegg. Dersom man ikke har utstyr kan dette lånes av kulturenheten. I tillegg er det få minutters gange til Buran ballplass med fotballbane og parkområde.

   Mellomveien Pub er et populært tilfluktssted og ivrige fotballtilhengere samles her for å se Rosenborgs kamper og slagene mellom de største lagene i Europa sammen. Bunnpris Buran holder åpent til kl. 23:00 i ukedagene og tilbyr post i butikk. Fra Lademoen er det kort avstand til søndagsåpen dagligvare på Solsiden/Portalen. Shell/7-Eleven Rosendal holder døgnåpent alle dager i uken. Flere kjøpesentre innen få minutters avstand, som Solsiden kjøpesenter og Sirkus shopping.

   Innherredsveien, som skiller Lademoen og Buran, er over lengre tid forsøkt å gjøre mindre trafikkert. I første omgang ble mye av trafikken lagt til Strindheimtunellen da den ble bygd. I 2017 ble det igangsatt prøveprosjekt om endring av Innherredsveien til miljøgate. Gjennomgangstrafikk i Rosendalkrysset er stengt for alle kjøretøy med unntak av buss, taxi og moped, og fartsgrensen er senket. I tillegg er det bygd en utvidet sykkeltrasé med to felt og lyskryss for syklister. Dette medfører til en langt mer behagelig hverdag på Lademoen og et hyggeligere byliv.

   Kollektivtilbud:
   Gode kollektivmuligheter i umiddelbar nærhet med hyppige bussavganger fra Buran og Rosendal til alle kanter av byen.
   Studiesteder som NTNU, BI, St. Olavs Hospital og Dronning Mauds Minne er kun en kort sykkeltur unna.

   Sykkelavstand til kjente studiesteder fra leiligheten:
   - Dronning Maud ca. 1,3 km.
   - BI Trondheim ca. 1,7 km.
   - Høyskolen Kristiania | Trondheim ca. 1,7 km.
   - NTNU Kalvskinnet ca. 2,8 km.
   - NTNU St. Olavs ca. 2,9 km.
   - NTNU Gløshaugen ca. 3 km.
   - NTNU Elgeseter ca. 3,5 km.
   - NTNU Dragvoll ca. 6,3 km.
  • Visning
   På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.
  • Adkomst
   Se kartskisse i annonsen på hem.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
  • Byggemåte
   Bygget er oppført med hovedkonstruksjoner av mur, utvendig pusset og malt, etasjeskillere av trebjelkelag, saltak utvendig tekket med
   betongtakstein.

   I følge takstmann.
  • Innhold
   2. etasje:
   Gang, 2 soverom, bad/wc, kjøkken og stue.

   Arealfordeling:
   Primærrom (P-ROM) totalt: 57 m²
   Sekundærrom (S-ROM) totalt: 0 m²
   Bruksareal (BRA) totalt: 57 m²

   I følge takstmann.
  • Standard
   INNVENDIGE OVERFLATER
   Innvendige flater i hovedsak med gulv belagtmed furugulv og laminat, vegger med malte plater og malt panel, himlinger med malt panel og panel. Trebjelkelag fra byggeår. Etasjeskillere med stedvis en del retningsavvik, noe som er normalt ut fra alder og konstruksjonsmåte. Teglsteinspipe fra bygeår med nytt innvendig røykrør fra 2020, vedovn etablert i stuen.

   VÅTROM
   Baderom av ukjent alder, ut fra aterialvalg trolig fra ca. år 2000. Ut fra slukforhold, alder og generell tilstand må oppgrsdering/utbedring av baderom påregnes over tid selv om det i dag fungerer som tiltenkt. Keramiske fliser på vegger og malt panel i himling. Keramiske fliser på gulv. Gulvet har generelt godt fall til sluk. Plastsluk i gulv med slukforlengelse, smøremembran under fliser. Sluk i gulv er provisorisk utført med slukforlenger, opprinnelig sluk av ukjent alder. Det ble ved gruk av fuktindikator rundt sluk ikke målt unormale fuktverdier.

   Utstyr/innredninger:
   Servanttopp med underskap, speil med overlys, vegghengt wc, dusjhjørne med forheng, sluk i gulv, varme i gulv, mekanisk avtrekk. Baderommet har mekanisk avtrekksvifte. Tilluft ved dørterkel er ikke etablert. På grunn av tilliggende konstruksjoner er det ikke mulig å foreta hullboring.

   KJØKKEN
   Kjøkkeninnredning fra 2014 med glatte fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum nedfelt i benkeplate, oppvaskmaskin, koketopp, komfyr, liten vvb. på 20 liter (CTC fra 2001 etablert inne i underskap), mekanisk atrekk over kokesone. Mekanisk avtrekksvifte er etablert over kokesone.

   I følge takstmann.
  • Oppvarming
   Vedfyring, samt elektriske panelovner.
  • Vei, vann og kloakk
   Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
  • Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann
   Rapporten er utarbeidet av Otto Normann Olden i AB-takst den 05.05.22.

   Bygningsdeler vurdert til tilstandsgrad 2:

   Vinduer:
   Vinduer fra 1983 har generels en del utvendig alder/værslitasje og har ut fra dette TG2.

   Etasjeskille:
   Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

   Overflater vegger og himling våtrom:
   Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.

   Overflater gulv våtrom:
   Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.

   Sluk, membran og tettesjikt våtrom:
   Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er påvist ufagmessig utførelse rundt sluk. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.


   Sanitærutstyr og innredning våtrom:
   Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.

   Ventilasjon våtrom:
   Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.

   Tekniske installasjoner.
  • Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.
  • Overtakelse
   Etter avtale med selger.
  • Brukstillatelse/ferdigattest
   Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 29.06.1912. Hvor ferdigattest ikke er innhentet for saker etter 01.01.1998 vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.
  • Reguleringsplan
   Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0306, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

   Det foreligger regulering under arbeid, r20190002 Innherredsveien, fornying, planprogram. Konf. megler.

   Eiendommen har antikvarisk verdiklasse C. Dette kan medføre begrensninger ved tiltak på eiendommen.
  • Info kommunale avgifter
   Kr 2 587,- for 1. termin i 2022. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
  • Formuesverdi
   Formuesverdi primær kr 715 877,- for inntektsåret 2020.
   Formuesverdi sekundær kr 2 577 158,- for inntektsåret 2020.
  • Adgang til utleie
   Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

   Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.
  • Vesentlige oppl. om sameiets økonomi
   Årsregnskapet for 2021 viser:
   - Årets resultat kr 122 808,-
   - Egenkapital per 31.12.2021 kr 223 335,-
   - Sum bankinnskuff, kontanter o.l. per. 31.12.2021: 233 178,-.
  • Meglers vederlag
   Oppdragsgiver betaler kr 30 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 800,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-.

   Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.
  • Oppdragsansvarlig
   Andre Holmli Sandnes
   Eiendomsmeglerfullmektig
   40 05 70 22
   [email protected]

   Bård Engeseth
   Avd.leder/Eiendomsmegler
   92 27 75 00
   [email protected]

   Heimdal Eiendomsmegling AS
   976232909
   Bassengbakken 4
   7042 Trondheim
  • Økonomisk rådgivning
   Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.
  • Diverse opplysninger
   Takstmanns kommentar til planløsningen:
   Dagens bruk av boligen er i samsvar med byggegodkjente tegninger.

   Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:

   Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
   - I 2019 ble det montert stakeluker og spylt rørstammer til kjøkken i hele sameiet. Det foretas årlig skylling av rørstammene. Uført av Rørlegger AS.

   Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
   - Rehabilitering av skorstein. Innføring av nytt innrør/røykrør i 2016. A piper AS, Arne Dahl.

   Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
   - Det må påregnes litt skjevhet i gulv i leiligheten.

   Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
   - Sikringskap i fellesareal opppgradert til trefas og automatsikringer i 2019. Utført av Tensio.

   Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
   avtaler)?
   1. Skiftet hovedavløspledning i 2014. Rørlegger AS.
   2. Vedlikehold og reparasjon av takmønet i 2015. Dale Blikk AS.
   3. Oppgradering av brannsikkerhet i kjeller og loft, og skiftet branndører til leiligheter som ikke hadde godkjente branndører i 2018/2019. Firma: Firesafe.
   4. Det er igangsatt arbeid med rehabilitering av eksisterende vinduer mot gater, skifte glass, nye tetninger, mm. Kostnadene dekkes av en egenandel samt oppsparte midler i sameiet. Det er budsjettert med en egenandel pr seksjon på ca 10000-12000 kr.
   5. Sameier har inngått egen avtale om årlig kontroll av brannvarslingsanlegget med eget firma.

   For regler om dyrehold, ro, søppel mm. vises det til vedlagte husordensregler/vedtekter.

   Sameiet er forsikret i IF med polisenr. SP322872.11.1.
  • Nyttig informasjon
   Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.
  • Feiing
   Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.
  • Avhendingsloven
   Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
   Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
   Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

   Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

   Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  • Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400 / 3 100,- (avhengig av boligtype) i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
  • Tinglysing av skjøte
   Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.
  • Hovedbøl
   Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
  • Statsarkivet
   Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.
  • Kjøpers undersøkelsesplikt
   Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.
  • Budgivning
   Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
   Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
   Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
   For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
   Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.
  • Kjøper er utenlandsk statsborger
   Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.
   Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
   Kontakt megler for informasjon før budgivning.
  • Hvitvasking av penger
   I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.
  • Tilbehør
   Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
   Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.
Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
Området

Biskop Sigurds gate 6 C Åpne veibeskrivelse
Andre leiligheter i området
 • Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
  Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
 • Leiligheten byr på en rekke gode kvaliteter som blant annet en gjennomgående pen standard og romslig planløsning
  Leiligheten byr på en rekke gode kvaliteter som blant annet en gjennomgående pen standard og romslig planløsning
 • Store vindusflater kombinert med en generøs takhøyde setter et lyst og luftig preg på leiligheten
  Store vindusflater kombinert med en generøs takhøyde setter et lyst og luftig preg på leiligheten
 • Stuen rommer hele 18 m² med god plass til flere ulike sittegrupper
  Stuen rommer hele 18 m² med god plass til flere ulike sittegrupper
 • Behagelig vedfyring for rimeligere bokostnader og en lun atmosfære om vinteren
  Behagelig vedfyring for rimeligere bokostnader og en lun atmosfære om vinteren
 • Flott kjøkken på 13 m² med innredning fra 2014
  Flott kjøkken på 13 m² med innredning fra 2014
 • Av integrerte hvitevarer er det oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Disse medfølger handelen
  Av integrerte hvitevarer er det oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Disse medfølger handelen
 • Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en felles balkong med god plass til utemøblement
  Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en felles balkong med god plass til utemøblement
 • Kjøkkenet fremstår i god stand og er vurdert til tilstandsgrad 1 av takstmann
  Kjøkkenet fremstår i god stand og er vurdert til tilstandsgrad 1 av takstmann
 • Vaskemaskin er også bygd inn i kjøkkenet, noe som sparer plass på badet
  Vaskemaskin er også bygd inn i kjøkkenet, noe som sparer plass på badet
 • Badet er flislagt og utstyrt med servanttopp med underskapo, speil med overlys, vegghengt wc, dusjhjørne og varmekabler i gulv
  Badet er flislagt og utstyrt med servanttopp med underskapo, speil med overlys, vegghengt wc, dusjhjørne og varmekabler i gulv
 • Hovedsoverommet er på 8 m² med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement
  Hovedsoverommet er på 8 m² med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement
 • Her har du også en PAX-garderobe som enkelt kan utvides og endres på
  Her har du også en PAX-garderobe som enkelt kan utvides og endres på
 • Det andre soverommet er på 7 m² og kan enkelt innredes som gjesterom eller kontor
  Det andre soverommet er på 7 m² og kan enkelt innredes som gjesterom eller kontor
 • Rommet har også en skyvedørsgarderobe langs vegg
  Rommet har også en skyvedørsgarderobe langs vegg
 • Inngangspartiet er på 4 m² med plass til oppbevaring av yttertøy- og sko
  Inngangspartiet er på 4 m² med plass til oppbevaring av yttertøy- og sko
 • Flott fellesareal på bakkeplan med benker, grill etc. som kan brukes fritt av alle beboerne
  Flott fellesareal på bakkeplan med benker, grill etc. som kan brukes fritt av alle beboerne
 • Velkommen til visning!
  Velkommen til visning!
 • Planskisse
  Planskisse
 • Mellomveien pub og Ladejarlen med sine mat- og drikketilbud ligger kun en kort gåtur fra leiligheten
  Mellomveien pub og Ladejarlen med sine mat- og drikketilbud ligger kun en kort gåtur fra leiligheten
 • Den meksikanske restauranten Taqueros ligger også i umiddelbar nærhet til boligen
  Den meksikanske restauranten Taqueros ligger også i umiddelbar nærhet til boligen
 • Solsiden er i kort gangavstand fra leiligheten, og har flere restauranter, uteplasser og kjøpesenter
  Solsiden er i kort gangavstand fra leiligheten, og har flere restauranter, uteplasser og kjøpesenter
 • Lademoparken er et kjent sted i Trondheim hvor mange tar turen for å nyte solskinnet om sommeren. Flere servicetilbud like ved parken
  Lademoparken er et kjent sted i Trondheim hvor mange tar turen for å nyte solskinnet om sommeren. Flere servicetilbud like ved parken
Endret: 21.07.2022 20:08
Velkommen til Biskop Sigurds gate 6 C - En lekker 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård, med sentral beliggenhet på ettertraktede Lademoen
Leiligheten byr på en rekke gode kvaliteter som blant annet en gjennomgående pen standard og romslig planløsning
Store vindusflater kombinert med en generøs takhøyde setter et lyst og luftig preg på leiligheten
Stuen rommer hele 18 m² med god plass til flere ulike sittegrupper
Behagelig vedfyring for rimeligere bokostnader og en lun atmosfære om vinteren
Flott kjøkken på 13 m² med innredning fra 2014
Av integrerte hvitevarer er det oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Disse medfølger handelen
Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en felles balkong med god plass til utemøblement
Kjøkkenet fremstår i god stand og er vurdert til tilstandsgrad 1 av takstmann
Vaskemaskin er også bygd inn i kjøkkenet, noe som sparer plass på badet
Badet er flislagt og utstyrt med servanttopp med underskapo, speil med overlys, vegghengt wc, dusjhjørne og varmekabler i gulv
Hovedsoverommet er på 8 m² med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement
Her har du også en PAX-garderobe som enkelt kan utvides og endres på
Det andre soverommet er på 7 m² og kan enkelt innredes som gjesterom eller kontor
Rommet har også en skyvedørsgarderobe langs vegg
Inngangspartiet er på 4 m² med plass til oppbevaring av yttertøy- og sko
Flott fellesareal på bakkeplan med benker, grill etc. som kan brukes fritt av alle beboerne
Velkommen til visning!
Planskisse
Mellomveien pub og Ladejarlen med sine mat- og drikketilbud ligger kun en kort gåtur fra leiligheten
Den meksikanske restauranten Taqueros ligger også i umiddelbar nærhet til boligen
Solsiden er i kort gangavstand fra leiligheten, og har flere restauranter, uteplasser og kjøpesenter
Lademoparken er et kjent sted i Trondheim hvor mange tar turen for å nyte solskinnet om sommeren. Flere servicetilbud like ved parken