Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Jacob Rolls gate 16 - et påkostet og smakfullt innredet rekkehus over to plan. Velkommen til Jacob Rolls gate 16 - et påkostet og smakfullt innredet rekkehus over to plan.
Fra kjøkkenet og to av soverommene er det utsikt mot de vakre spirene på Nidarosdomen. Fra kjøkkenet og to av soverommene er det utsikt mot de vakre spirene på Nidarosdomen.
Det lekre kjøkkenet var nytt i 2019. Det lekre kjøkkenet var nytt i 2019.
Koselig rekkehus i attraktive omgivelser Koselig rekkehus i attraktive omgivelser
Entreen gir et smakfullt førsteinntrykk av hva som venter lengre inn. Entreen gir et smakfullt førsteinntrykk av hva som venter lengre inn.
På gulvet er det fliser med gulvvarme, og under trappen er det plass for garderobeløsning. På gulvet er det fliser med gulvvarme, og under trappen er det plass for garderobeløsning.
Kjøkkenet har skråhimling, godt lysinnslipp og en hyggelig spiseplass. Kjøkkenet har skråhimling, godt lysinnslipp og en hyggelig spiseplass.
Utformingen på kjøkkenet gir bra med arbeidsbenker og god plass til kjøkkenutstyret. Utformingen på kjøkkenet gir bra med arbeidsbenker og god plass til kjøkkenutstyret.
Det er avsatt plass til integrerte hvitevarer. Det er avsatt plass til integrerte hvitevarer.
Den tapetserte veggen i rustikk stil gir en fin balanse til malte vegger og enstavs laminatgulv. Den tapetserte veggen i rustikk stil gir en fin balanse til malte vegger og enstavs laminatgulv.
I stuen er det rikelig med plass til flere sittegrupper, inkludert et spisebord. I stuen er det rikelig med plass til flere sittegrupper, inkludert et spisebord.
Ekstra takhøyde og en flott glassfasade bidrar til en god og luftig romfølelse. Ekstra takhøyde og en flott glassfasade bidrar til en god og luftig romfølelse.
Fargevalget i boligen er smakfullt og harmonisk sammensatt. Fargevalget i boligen er smakfullt og harmonisk sammensatt.
Gangen mellom kjøkkenet og stuen har brede åpninger som binder rommene fint sammen. Gangen mellom kjøkkenet og stuen har brede åpninger som binder rommene fint sammen.
På det største soverommet er det god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe og i skap på hver side av sengeplassen. På det største soverommet er det god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe og i skap på hver side av sengeplassen.
Det er totalt fire delikate soverom i boligen - perfekt for en familie. Det er totalt fire delikate soverom i boligen - perfekt for en familie.
Romstørrelsen på soverommene er på ca. 15, 8, 7 og 5 kvm. Romstørrelsen på soverommene er på ca. 15, 8, 7 og 5 kvm.
Hver av rommene har smarte vindusløsninger og god takhøyde under skråhimling. Hver av rommene har smarte vindusløsninger og god takhøyde under skråhimling.
I en praktisk nisje har soverommet oppheng og innredning med skuffer. I en praktisk nisje har soverommet oppheng og innredning med skuffer.
I tillegg til garderobeløsning på to soverom er det lagringsplass i en innvendig bod. I tillegg til garderobeløsning på to soverom er det lagringsplass i en innvendig bod.
Boligen har to bad, et vaskerom og et separat toalettrom som alle ble oppgradert i 2019. Boligen har to bad, et vaskerom og et separat toalettrom som alle ble oppgradert i 2019.
Vaskerommet ligger praktisk tilknyttet badet i første etasje. Vaskerommet ligger praktisk tilknyttet badet i første etasje.
Allerede ved inngangspartiet får man et godt førsteinntrykk av boligen. Allerede ved inngangspartiet får man et godt førsteinntrykk av boligen.
Rekkehuset ligger i et av byens mest attraktive områder i kort gangavstand fra Nidelva, Strandpromenaden og Festningen. Rekkehuset ligger i et av byens mest attraktive områder i kort gangavstand fra Nidelva, Strandpromenaden og Festningen.
Fine sommerdager kan tilbringes på en lun, usjenert veranda. Fine sommerdager kan tilbringes på en lun, usjenert veranda.
Planskisse 1. Etasje Planskisse 1. Etasje
Planskisse 2. Etasje Planskisse 2. Etasje
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
6 990 000,-
Del:
Lekkert og påkostet rekkehus med høy standard | Usjenert veranda | God takhøyde | 2 bad og 4 soverom | Flott beliggenhet
6 990 000,-

Kjøpt

  • 117 m2
  • 4 soverom
  • Rekkehus

Trondheim-Sentrum

Lekkert og påkostet rekkehus med høy standard | Usjenert veranda | God takhøyde | 2 bad og 4 soverom | Flott beliggenhet

Prisinformasjon

Prisantydning
6 990 000,-
Kommunale avgifter
27 068,-
Totalpris
7 191 070,-

Areal & byggeår

Primærrom
117 m2
Bruttoareal
134 m2
Bruksareal
123 m2
 
Tomt
132 m2
Byggeår
1987
Energimerking
E

Jacob Rolls gate 16

Eiendomstype:

Rekkehus

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

6 990 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
201 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 191 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

27 068,- pr. År


Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 134 kvm

Soverom:

4

Etasje:

Boligen går over 2 etasjer.

Byggeår:

1987

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Tomt:

132 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Bakklandet

Adresse:

Jacob Rolls gate 16
7016 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 407 bnr. 339 snr. 2 orgnr. 999648614 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Rekkehus

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Parkeringsplass i garasje medfølger, samt parkering rett ved inngangen. I tillegg er det gjesteparkering.

Velforening:

Øvre Bakklandet 1 A Velforening

Meglers vurdering:

Jacob Rolls gate 16 - et påkostet og smakfullt innredet rekkehus over to plan. Rekkehuset ligger i et av byens mest attraktive områder i kort gangavstand fra Nidelva, Strandpromenaden og Festningen. Solsiden og Midtbyen ligger også like ved. Rekkehuset er betydelig påkostet de senere år, har høy standard, fin planløsning og fremstår som et godt valg for en familie. Gode solforhold, fra ca. kl 10 om morgenen til ca 19:30 på sommers tid.

Verdt å merke seg:
- Utsikt mot spirene på Nidarosdomen
- Usjenert veranda utenfor stuen
- Lekkert kjøkken fra 2019
- Plass til spisebord på kjøkkenet
- Nydelig stue med god takhøyde
- To bad, ett med dobbelservant
- Wc og vaskerom med innredning
- Bad, wc og vaskerom fra 2019
- Fire romslige soverom
- To med garderobeløsning
- Lagringsplass i innvendig bod
- Gode vindusflater
- Malte vegger og enstavs gulv

Eiendomsopplysninger
Generelt om eiendommen
- Smakfullt innredet rekkehus
- Over to etasjer, hhv 1. og 2.
- Rekkehuset ble oppført i 1987
- Vesentlig modernisert i nyere tid
- Lun, usjenert veranda ved stuen
- Lekkert kjøkken med spiseplass
- Nydelig stue med god takhøyde
- To delikate bad, vaskerom og wc
- Fire soverom, to med garderobe
- Lagringsplass/ garderobe i en innvendig bod
- Hems over soverommet i 1. Etasje for ekstra lagring
- Utvendig bod

Spesielle kvaliteter/oppgraderinger
- 2020: Nye vinduer med 3-lags isolerglass
- 2020: Ny bordkledning
- 2020: Nytt tak tekket med takstein
- 2020: Renner og nedløp ble skiftet
- 2019/20: Alle dører ble skiftet ut
- 2019: Pusset opp to bad, vaskerom og wc
- 2019: Nytt kjøkken installert
- 2019: Skiftet varmtvannsbereder
- 2012: Terrassedøren ble byttet
- 2019: Hele det elektriske anlegget og vvs ble byttet ut
- 2019: Ny trapp, lagt nytt gulv, samt gipsvegger
- 2019: Lagt varmekabler i gulv på stue, kjøkken, bad, gang og WC.
- 2021: Lagt inn fiber

Teknisk
- Mekanisk avtrekk fra kjøkken, bad og wc
- Varmtvannsbereder på 300 liter

Beliggenhet:

Rekkehuset ligger i et svært attraktivt og sentralt boligområde i den koselige bydelen Bakklandet i Trondheim kommune. Det er kort vei til brosteinsbelagte gater mellom sjarmerende, gamle trehus, koselige kafeer og unike butikker. Fra Bakklandet kan du også rusle over Gamle bybro, gjennom Lykkens portal og over til Midtbyen. Det er i tillegg kort vei til Solsiden.

Kollektivtilbudet består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Jonsvannsveien

som ligger ca. 650 meter unna. Det er ellers ca. 2 km til Trondheim sentralbanestasjon. Videre er det kort vei til nyoppførte Portalen som huser 3T-treningssenter, SiT-treningssenter og søndagsåpen dagligvare, samt til flere studiesteder som BI Trondheim, NTNU Gløshaugen, Handelshøyskolen i Trondheim og Dronnings Mauds Minne.

Her bor du ellers med nærhet til alt av servicetilbud, så vel som til gode turmuligheter i havneområdet. Legg gjerne turen til Småbergan, et nydelig parkområde mellom Kristiansten festning og Rosenborg.

Festningen er i seg selv et svært populært rekreasjonsområde. Fra eiendommen er det kort vei til Ladehammerkaia der du kan følge den populære Ladestien helt til Grilstadfjæra. Stien er en av Trondheims mest populære og går forbi populære bade- og lekeplasser.

Bunnpris og Rema 1000 er nærmeste dagligvare. I nærheten finner du også Solsiden kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, vinmonopol, apotek, mange kaféer og restauranter. Det er i tillegg gangavstand til Midtbyen med et rikt og variert utvalg. Her finner du alt av butikker, en rekke spisesteder, gallerier og kulturtilbud i en sjarmerende atmosfære.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler.

Adkomst:

Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Byggemåte:

Rekkehus oppført i 1987. Boligen er oppført med støpt plate mot underliggende naboleilighet, støpt grunnmur, veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk som er utvendig kledd med liggende trepanel. Taket har saltak oppbygd av sperrer utvendig tekket med takstein.

Innhold:

Arealfordeling per etasje:
Primærrom (P-ROM) 1. etasje: ca. 86 kvm.
Primærrom (P-ROM) 2. etasje: ca. 31 kvm.
Primærrom (P-ROM) totalt: ca. 117 kvm.

Sekundærrom (S-ROM) 1. etasje: ca. 6 kvm.
Sekundærrom (S-ROM) 2. etasje: ca. 0 kvm
Sekundærrom (S-ROM) totalt: ca. 6 kvm

Bruksareal (BRA) 1. etasje: ca. 92 kvm
Bruksareal (BRA) 2. etasje: ca. 31 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 123 kvm

Romfordeling:
1. Etasje: Hall m/trapp, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, wc, soverom
2. Etasje: Trapp, bad, gang, 3 soverom

Standard:

Entré: Inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk med velkomstterrasse ved siden av en trapp i tre, hellelagte areal og overbygg over sortmalt ytterdør med glassfelt. Vel inne er det en meget tiltalende innredet entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Her er det mørke gulvfliser med gulvvarme og malte vegger i dempet grått. Himling er pent lyssatt med downlights. En trapp til andre etasje er malt i samme farger som på øvrige overflater, og under trappen er det plass for skohylle, knaggrekke og kommode.

Kjøkken: Kjøkkenet er gjennomført med enstavs laminatgulv, malte vegger i en varm jordfarge og en kontrastvegg med rustikk tapet. Det er god takhøyde under skråhimling og flott lys via flere vinduer. Ved vinduet er det plass til spisebord. Selve kjøkkeninnredningen er fra 2019 og har en praktisk hesteskoform med god skap- og benkeplass.

Den har glatte, mørke fronter med skjulte håndtak, grålaminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Over deler av benken er det belysning og glassplate på veggen i bakkant. Det er avsatt plass for integrerte hvitevarer, og over kokeplass er det avtrekk fra kjøkkenventilator.

Stue: Stuen er av det tiltalende slaget med god takhøyde under mønet himling, massevis av dagslys via store glassfasader og utgang til en lun og usjenert veranda. Den hvitmalte himlingen gir fin kontrast til malte vegger i en varm jordfarge og enstavs gulv. Stuens fine utforming gir ellers god plass til flere sittegrupper, inkludert et spisebord.

Bad/wc/vaskerom: Boligen har to bad, et vaskerom og et separat toalettrom som alle ble oppgradert i 2019. Badet i andre etasje har baderomsplater på veggene og vinylbelegg på gulvet. Av innredning er det åpent dusjhjørne, servant og klosett.

Bad 2: Badet i første etasje har sort vinylbelegg på gulvet og betonglignende våtromsplater på veggene. Himling er pent lyssatt med downlights. Det er to baderomsinnredninger i sort, glatt utførelse. De består av heldekkende servant, skuffer og speilskap med integrert belysning. Badet har også et dusjkabinett med rette vegger og dør inn til vaskerommet.

Vaskerom: Vaskerommet er holdt i samme stil som på badet i første etasje. En mørk benk danner en fin arbeidsflate og under finnes det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har ellers skyllekum med ettgreps armatur montert på vegg.

Soverom og garderobe: Det er fire delikate soverom i boligen; ett i første etasje og tre i andre etasje. Romstørrelsen er på ca. 15, 8, 7 og 5 kvm, og to har utsikt mot de vakre spirene på Nidarosdomen. Hver av rommene har tidsmessige gulv, malte vegger i en varm jordfarge, smarte vindusløsninger og god takhøyde under skråhimling. To av soverommene har garderobeløsning og det er lagringsplass i en innvendig bod. Boden har et areal på ca. 6 kvm.

Oppvarming:

Elektrisitet

Vei, vann og kloakk:

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Takstmann Arne Morten Berg v./ Takst 1 skrev følgende etter sin befaring 21.06.2021:
Boligen er oppført av normalt solide materialer og har vært gjenstand for betydelige oppgraderinger i 2019/2020 i følge selger. Det på befaringsdagen ikke registrert tilstander som tilsier at det er behov for strakstiltak utover normalt vedlikehold. For videre omtale se respektive punkter i rapporten..

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Ferdigattest foreligger datert 31.01.1989

Tinglyste heftelser/rettigheter:

1987/28322-1/107 Pantsettelseserklæring
10.11.1987
BELØP: NOK 15.000
Panthaver:Sameiet
Lnr: 1213889
PANTSETTELSESERKLÆRING
PRIORITET ETTER: 95%
AV LÅNETAKSTEN, TIL ENHVER TID
UTEN OPPTRINNSRETT
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen rettigheter funnet.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r301 g, stadfestet 24.04.1986, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til annen, For termin 1 av 4 i 2021 var de kommunale avgiftene kr. 6 767,-.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 989 844,- for inntektsåret 2017.
Formuesverdi sekundær kr 3 563 437,-.

Adgang til utleie:

Det er kun en bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt leies ut.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,2% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr på kr. 15 000,-, oppgjørsgebyr på kr 3 750,-, gebyr per vinsing med kr. 1 990,-, samt en markedsføringspakke på kr. 14 750,-.

Meglerforetaket har rett til vederlag i samsvar med eiendomsmeglingslovens kapittel 7.
Tilrettelegging, utlegg, gebyrer og markedsføring belastes uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Kirsti Næss Olsen Eiendomsmegler MNEF 46 40 08 65 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal 7437 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Dagens bruk av boligen samsvarer ikke med originale bygningstegninger. Det som tidligere var en loftstue har i dag blitt omgjort til to soverom.

Fellesutgifter kr. 2100,-. Andel felleskostnader forfaller til betaling den 1. i måneden, antall forfall per år er 4.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 17.09.2021 09:17