Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Ekornvegen 11 - Et flott rekkehus som strekker seg over 2 innholdsrike plan! Velkommen til Ekornvegen 11 - Et flott rekkehus som strekker seg over 2 innholdsrike plan!
Oppholdsrommet har en raus størrelse på hele 38 kvm. Oppholdsrommet har en raus størrelse på hele 38 kvm.
Det store arealet åpner opp for flere sosiale møbleringssoner med ulike sofakroner og spisestuedel. Det store arealet åpner opp for flere sosiale møbleringssoner med ulike sofakroner og spisestuedel.
Downlights på stuen gir et rent og moderne lysinntrykk. Downlights på stuen gir et rent og moderne lysinntrykk.
Velkommen til en trygg og hyggelig visning hos oss. Velkommen til en trygg og hyggelig visning hos oss.
Fra stuedelen har man utgang til en terrasse av en sjenerøs størrelse på 25 kvm som vender mot sørvest. Fra stuedelen har man utgang til en terrasse av en sjenerøs størrelse på 25 kvm som vender mot sørvest.
Terrassen vender mot åpne og luftige utearealer, og har ypperlige solforhold! Terrassen vender mot åpne og luftige utearealer, og har ypperlige solforhold!
Her vil du også ha en egen utvendig bod på 4 kvm. Rekkehuset har videre egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller med el-billader. Her vil du også ha en egen utvendig bod på 4 kvm. Rekkehuset har videre egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller med el-billader.
Boligens hovedetasje har livsløpsstandard med stue, kjøkken, bad og soverom på ett plan. Boligens hovedetasje har livsløpsstandard med stue, kjøkken, bad og soverom på ett plan.
Selger opplyser om at de fleste innvendige overflater er oppusset/overflatebehandlet i de senere år. Selger opplyser om at de fleste innvendige overflater er oppusset/overflatebehandlet i de senere år.
Takstmann forteller at kjøkkenet er i gjennomgående god stand, og har rangert det til Tg. 1. Takstmann forteller at kjøkkenet er i gjennomgående god stand, og har rangert det til Tg. 1.
Kjøkkenet skal være fra ca. år 2010, med nytt blandebatteri og hvitevarer fra 2017. Kjøkkenet skal være fra ca. år 2010, med nytt blandebatteri og hvitevarer fra 2017.
Rekkehuset er tilknyttet fjermvarmeanlegg for en behagelig varme gjennom kaldere årstider. Rekkehuset er tilknyttet fjermvarmeanlegg for en behagelig varme gjennom kaldere årstider.
Både kommunale avgifter, varme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Både kommunale avgifter, varme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.
Rekkeshuset har originalt 1 soverom, men har ytterligere 2 rom som er innredet som soverom. Rekkeshuset har originalt 1 soverom, men har ytterligere 2 rom som er innredet som soverom.
Rommene er på hhv. 12, 9 og 9 kvm. Rommene er på hhv. 12, 9 og 9 kvm.
Det er i tillegg et innredet rom i underetasjen som i dag benyttes som kontorrom. Det er i tillegg et innredet rom i underetasjen som i dag benyttes som kontorrom.
Gode oppbevaringsmuligheter i bod på hvv. 6 og 2 kvm i underetasjen. Gode oppbevaringsmuligheter i bod på hvv. 6 og 2 kvm i underetasjen.
Badet skal være fra ca. 2010, med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin fra 2017. Badet skal være fra ca. 2010, med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin fra 2017.
Baderommet er i gjennomgående god stand i følge takstmann, og har fått Tg. 1. Baderommet er i gjennomgående god stand i følge takstmann, og har fått Tg. 1.
På andre siden har boligen er det en inngangsterrasse på 13 kvm, hvor man får utnytter solstrålene til det maksimale på sommerstid. På andre siden har boligen er det en inngangsterrasse på 13 kvm, hvor man får utnytter solstrålene til det maksimale på sommerstid.
Planskisse for 1. etasje. Planskisse for 1. etasje.
Planskisse for 2. etasje. Velkommen til visning! Planskisse for 2. etasje. Velkommen til visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 600 000,-
Del:
Pent rekkehus over 2 innholdsrike plan med 2 solterrasser | Våtrom Tg. 1 | Livsløpsstandard, fjernvarme og parkering
2 600 000,-

Kjøpt

  • 123 m2
  • 3 soverom
  • Rekkehus

Trondheim-Syd

Pent rekkehus over 2 innholdsrike plan med 2 solterrasser | Våtrom Tg. 1 | Livsløpsstandard, fjernvarme og parkering

Prisinformasjon

Prisantydning
2 600 000,-
Totalpris
3 474 000,-

Areal & byggeår

Primærrom
123 m2
Bruttoareal
144 m2
Bruksareal
130 m2
 
Tomt
57 962 m2
Byggeår
1979
Energimerking
G

Ekornvegen 11

Eiendomstype:

Rekkehus

Eierform:

Borettslag

Prisantydning:

2 600 000,-

Fellesgjeld:

861 446,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 600 000,- (Prisantydning)
861 446,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 461 446,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
7 494,- (Forkjøpsrett forretningsfører kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
12 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 474 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

8 139,- pr. Mnd

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

Soverom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1979

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Tomt:

57962 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Kattem

Adresse:

Ekornvegen 11
7082 Kattem

Betegnelse:

Gnr. 174 bnr. 21, andelsnr. 72 i Skjetlein Borettslag med orgnr. 950374047 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Rekkehus

Tomt:

Fellestomt

Tomtebeskrivelse:

Flat/lett skrånende tomt pent opparbeidet med plener, internveier, biloppstillingsplasser, lekeplasser, div. trær og prydbusker.

Parkering:

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Fellesutgifter:

Fellesutgifter utgjør kr. 8 139,- per mnd.

Fellesutgiftene fordeles ut på følgende poster:
Felleskostnad driftsdel kr. 3 315,-
Felleskostnad avdrag kr. 2 389,-
Oppvarming og varmt vann kr. 959,-
Felleskostnad renter kr. 1 039,-

Tilleggsytelser:
Tillegg elektroniske fellesavtaler kr. 401,-

Kollektiv avtale med Telenor Kabel-TV og bredbånd
Boligselskapet er med i sikringsordning.

Andel felleskostnader forfaller til betaling den 1. i hver måned. Ved salg faktureres felleskostnadene til kjøper fra 1. i første hele måned. Ved overtakelse på annen dato enn 1. må kjøper og selger gjøre opp seg imellom.

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Overtakelse av eiendommen vil likevel finne sted. Medlemmer av boligbyggelaget og borettslaget har forkjøpsrett. Kontakt forretningsfører eller megler angående frist for melding av forkjøpsrett. Kjøpers erverv er betinget av at forkjøpsrett ikke blir benyttet.

Velforening:

Det er ikke tinglyst pliktig medlemskap i velforening, men borettslaget er tilknyttet Servicesentralen Kattem Ust SA.

Meglers vurdering:

Velkommen til Ekornvegen 11 - Et rekkehus som strekker seg over 2 innholdsrike plan med en usjernert beliggenhet vendt mot skjermede friarealer og skog.

Av mange ypperlige kvaliteter, ønsker vi å trekke frem:
- Livsløpsstandard
- Utvendig bod og eget kjølerom i nabobygg
- Tilknyttet fjernvarme for et behagelig bomiljø
- 1 soverom, i tillegg til 2 innredet rom som soverom
- Terrasse ved hovedinngang på 13 kvm vendt mot øst
- Terrasse med utgang fra stue på 25 kvm vendt mot sørvest
- Egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller med el-billader
- Moderne kjøkken fra 2010 med hvitevarer 2017, våtrom oppnådd Tg. 1 med gjennomgående god stand fra takstmann
- Pent baderom fra 2010 med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin fra 2017, våtrom rangert til Tg. 1 fra takstmann

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Kattem i Trondheim kommune. Fra eiendommen er det kort vei til Åsheim barneskole og for elever i ungdomstrinnene er det umiddelbar nærhet til Åsheim ungdomsskole. Det ligger også flere barnehager i nærområdet.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss, og både linje 1 og 2 har holdepunkt rett borti gata. I tillegg går metro hvert 5-10 minutt. På Heimdal er det togstasjon. Med bil tar det ca. 11 min til Tiller, 21 min til Trondheim sentrum og 38 min til Stjørdal og Værnes Lufthavn.

Eiendommen har også nærhet til fine tur- og friluftsområder både i marka rundt Heimdal og i populære Bymarka. Bymarka byr på merkede turstier sommerstid og lysløype mot Granåsen på vinteren. Kattem idrettsbane ligger rett utenfor døren, og Saupstad skistadion ligger rett borti gata. Det tar ca. 8 min å kjøre til Hestsjøen, som er en populær badeplass med badebrygge, stupetårn og grillplass.

Extra, Rema 1000 og Bunnpris er nærmeste dagligvare. For shoppingmuligheter er det kort vei til City Syd med et rikt utvalg butikker og forretninger, både i og rundt senteret. Trondheim sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Rekkehus oppført i 1979 etter datidens gjeldende byggeskikk. Bygget er oppført med grunnmurer av støpt betong, yttervegger av bindingsverk, etasjeskiller av trebjelkelag, utvendige fasader er kledd med trekledning, teglstein og profilerte stålplater, saltak utvendig tekket med profilerte stålplater.

Innhold:

Arealfordeling per etasje:
Primærrom (P-ROM) Kjeller: 38 kvm
Primærrom (P-ROM) 1. etasje: 85 kvm
Primærrom (P-ROM) totalt: 123 kvm

Sekundærrom (S-ROM) Kjeller: 7 kvm
Sekundærrom (S-ROM) 1. etasje: 0 kvm
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 7 kvm

Bruksareal (BRA) Kjeller: 45 kvm
Bruksareal (BRA) 1. etasje: 85 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 130 kvm

Romfordeling:
Kjeller: Gang, innredet rom, innredet som soverom 1, innredet som soverom 2, bod
1. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken, bad/ vaskerom/wc, soverom

Oppvarming:

Boligen er tilknyttet fjernvarmeanlegg, og varmes oppvarmes ellers med elektrisitet.

Mekanisk avtrekk fra kjøkken og baderom, øvrig del av boligen er naturlig ventilert.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, med private stikkveier. Vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av byggtekniker Otto Nordmann Olden MNTF v/ AB Takst den 04.01.21.

Konklusjon tilstand:
Dette er et forenklet sammendrag og det henstilles sterkt til å sammenholde denne med de respektive punktene i rapporten for å få et komplett bilde av tilstanden av eiendommen.

2 stk. store terrasser på 25 m2 og 13 m2.

Egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

De fleste innvendige overflater er oppusset/overflatebehandlet i de senere år.

Boligen har en gjennomgående meget god standard, godt vedlikeholdt og er uten behov for noen form for strakstiltak.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Det er utstedt ferdigattest den 25.05.2016 for Ekornvegen 1-19, ferdigattest for rehabilitering.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r1081o og r1081p, blant annet til boligfelt A ogh S på Kattem Oust (11.07.1977) og Kattem Oust, bydelssenteret, reguleringsplan 3A (16.12.1977). Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Det foreligger regulering under arbeid med planid r20190033 og r20190037, med plannavn Ust. Grav- umelund og Skjetleinskogen. Ta kontakt med kommunen for mer informmasjon.

Boligen ligger under hensynssoner 5.5. Kattem i kommuneplanens arealdel.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 916 330,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 3 298 788,-.

Adgang til utleie:

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Dette gjelder dog ikke ved utleie til ektefelle eller familie i rett opp- og nedadstigende linje. Se vedtekter punkt 4-2.


Sikringsordning:

Borettslaget er medlem av sikringsfond. Dette innebærer at andelseierne ikke er ansvarlig for andre andelseieres mislighold av fellesutgifter.

Fellesgjeld spesifisert:

Aksjelagets/borettslagets totale fellesgjeld utgjør kr 172 043 286,- per 05.01.21.
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 14635129 1, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.01.2021: 1.41% pa.
Antall terminer til innfrielse: 102
Saldo per 05.01.2021: 151 563 988
Andel av saldo: 758 904
Første termin/første avdrag: 01.08.2016 (siste termin 01.05.2046)
Fastrente til 01.07.2030.

Lånenummer: 90517287465, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.01.2021: 1.34% pa.
Antall terminer til innfrielse: 89
Saldo per 05.01.2021: 20 479 299
Andel av saldo: 102 543
Første termin/første avdrag: 30.06.2020 (siste termin 31.03.2043)
3 mnd NIBOR + margin 1,05%
Lån som refinansieres hvert 2. år. I inneværende periode ligger lånet til å bli nedbetalt for tidlig i nedbetalingsplan. Lån innfris
30.06.2048.

Vesentlige oppl. om borettslagets økonomi:

Årsregnskapet for Skjetlein Borettslag for 2019 viser:
- Årets resultat kr -2 671 370,-
- Egenkapital per 31.12.2019 kr -71 279 764,-
- Total disponible midler per 31.12.2019 kr 859 076,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 55 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-.

Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Thor Ivar Sjaastad Eiendomsmegler 47 46 20 92 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal 7437 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Firmanavn: Bakøy. Redegjørelse: Rehab hele borettslaget 2016 - tak byttet 2019.

Dagens bruk av eiendommen:
Tegninger som er gitt av kommunen har ikke rombenevning. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har kunnet kontrollere dagens bruk opp mot opprinnelig godkjent løsning på grunn av benevningen. Det påpekes likevel at vegg på oppholdsrom er blitt tatt bort for dagens bruk, og satt opp for bod ved inngangsparti. I kjelleretasjen har det blitt satt opp to vegger for inndeling av rom. Se salgsoppgaven for mer informasjon.

Forsikring:
- Borettslaget er forsikret i Fremtind Forsikring AS med polisenr 22434988.

Styret i borettslaget er ansvarlig for å tegne bygningsforsikring. Hver enkelt andelseier må skaffe egen innboforsikring.

Selgers presisering:
- Kjøleskap og lampe over spisestue ikke medfølger handelen.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 18.03.2021 10:21