Digital salgsoppgave

Joenget 14 A og B

3 750 000,- Enebolig Eiet 224 m2 4 soverom
Velkommen til Joenget 14 -  en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
Åfjord
Innholdsrik enebolig på 185 m² med 4 sov & utleiedel med kr. 6 000,- skattefritt
Balkong Peis Ingen gjenboere Barnevennlig Rolig Garasje Off. vann og avløp Utsikt Bredbånd Hage Sentralt Badeplass/muligheter Fiskemuligheter Turterreng Husdyr Lademulighet Balansert ventilasjon Livsløpsstandard Nye vinduer & bordkledning Garasje
  • Prisantydning
    3 750 000,-
  • Totalpris
    3 844 750,-
  • Primærrom
    180 m2
  • Bruksareal
    224 m2
  • Tomt
    913 m2
  • Kommunale avgifter
    16 872,-
  • Byggeår
    1973
  • Energimerking
    F
  • Eieform
    Eiet

Kort om eiendommen

Velkommen til Joenget 14 - en innholdsrik enebolig på 185 m² beliggende i Åfjord. Her bor du kun 5 minutter fra Åfjord sentrum, hvor du finner alt du trenger av servicefasiliteter. I sokkel er det etablert en egen utleiedel som gir kr. 6 000,- i månedlige leieinntekter skattefritt. Det gjøres oppmerksom på at sokkel ikke er byggegodkjent. Eiendommen byr på en romslig og solrik tomt på 913 m².

Kvaliteter verdt å merke seg:
  • Parkering i garasje, samt biloppstillingsplasser på tomten
  • Nylig oppgradert med gips på vegger og osb-plater bak
  • Varmekabler utendørs ved inngangsparti
  • Nærhet til alt man trenger i hverdagen
  • De fleste vinduer skiftet ut i nyere tid
  • Gips og spotter i tak i flere rom
  • Ny varmepumpe fra 2022
  • Ny terrassedør
  • Etterisolert tak.
      • Omkostninger
        Beregnede omkostninger ved kjøp:
        - Dokumentavgift 2,5% av salgssum kr. 93 750,-
        - Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,-
        - Tinglysingsgebyr pr. pantedokument kr. 500,-
        - HELP Boligkjøperforsikring kr. 14 000,- (valgfri)
        - HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 2 800,- (valgfri)
         
        Totale omkostninger kr. 94 750,- 
        Total omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring kr. 108 750,-
        Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 111 550,-
         
        NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endring i omkostninger/offentlige avgifter. En slik endring vil bli belastet/godskrevet kjøper.
      • Kommunale avgifter
        De kommunale avgiftene er stipulert til å være 12 949,- per år, og renovasjonskostnadene kommer i tillegg og er stipulert til 3 923,- per år. Det er 4 terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen og være avhengig av bruk.
      • Standard
        Entre: Flis på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Sikringsskap.

        Stue 1: Belegg på gulv og malt panel på vegger. Panel i himling. Vedovn.

        Kjøkken: Belegg på gulv og malt panel på vegger. Panel i himling.

        Soverom: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling.

        Bad: Belegg på gulv og våtromstapet på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc, dusjkabinett, servant og bereder.

        Stue 2: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme.

        Toalett: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc og servant.

        Bod: Laminat på gulv, og malt overflate og panel på vegger. Panel i himling.

        1. etasje
        Entre: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Garderobeskap.

        Kjøkken: Laminat på gulv, og flis på vegg over benkeplate, malt panel og laminatplater på vegg over benk på vegger. Panel i himling. Innredning med opplegg for oppvaskmaskin.

        Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Vedovn og varmepumpe. Utgang til terrasse.

        Soverom 1: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling.

        Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling.

        Soverom 3: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Panel i himling.

        Bad: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med åpen dusj, badekar, servantskap, wc og mekanisk avtrekk.

        Vaskerom: Belegg på gulv og malt panel på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med skyllekum, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

        Ifølge takstmann.
      • Parkering
        Garasje på tomt, samt plass til flere biler.
      • Byggemåte
        Enebolig med sokkelleilighet er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i støpt betong og lecastein. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass og 3-lags isolerglass. iflg. takstmann.

        Oppsummering fra takstmanns tilstandsrapport:

        Alle bygningsdeler angitt med tilstandsgrad TG2, TG3 eller TGIU (ikke undersøkt) er angitt i rapportsammendraget. Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten.

        Bygningsdeler med TG3:
        Utstyr på tak
        Oppsummering: Boligen har tekking med ru overflate og det vil derfor ikke være krav til snøfanger. Det er etablert takstige for siker adkomst frem til pipa, men grunnet pipas høyde er det krav om plattform eller stige opp til toppen av pipa for sikker adkomst. Dette er ikke etablert godkjent løsning for adkomst til toppen av pipa og det vil følgelig være risiko for personskade. Eier opplyser at Feiing og tilsyn av pipa har vært utført med bruk av lift. Det gjøres oppmerksom på at dette vil kreve sertifisering av bruker og utstyr og det kan påløpe ekstrakostnader vedrørende dette.

        TG-3 er satt grunnet manglende sikker adkomst til pipe med påfølgende risiko for personskade.
        Utbedringskostnader: 10 000 - 50 000

        Trapp
        Oppsummering: Det registreres ingen avvik av konstruksjonsmessig betydning, men det anmerkes at returrekkverket mangler og det vil være risiko for personskade. For og lukke avviket må returrekkverk etableres og det gjøres oppmerksom på at nærliggende ildsted må hensyntas i forbindelse med valg av løsning. Videre mangler trappen håndløpere på vegger. Dagens forskrift krever håndløper på to sider i trappeløpet og det anbefales og etablere disse selv om dette ikke var et krav på oppføringstidspunktet. Pris estimat gjelder etablering av manglende rekkverk.

        TG-3 er satt grunnet manglende rekkverk og påfølgende risiko for personskade.
        Utbedringskostnader: 10 000 - 50 000

        Øvrig: Bad sokkel
        Oppsummering: Rommet er ikke ventilert og det er svertesopp på overflater. Det etablert en luke i veggen ved dusjkabinett for adkomst til stoppekran, luken er vurderes og være en ufagmessig løsning og rommet vil med bakgrunn i denne ikke være tett. Gulvbelegget er ikke ført ned bak klemring og det måles høye fuktverdier i gulvet rundt sluk. Ved fuktmåling inne i veggen ved luke for stoppekran ble det målt 45,9 vektprosent i bunnsvill. Resultatet er over metningspunktet for treverk og det vil med bakgrunn i dette være sannsynlig at det finnes skjulte skader inne i vegger. Videre registreres det kondensering på stoppekran inne i veggen og det er synlige skader i overflater på baderommet. Med henvisning til påviste avvik må rommet snarlig saneres slik at totalt omfang av påviste skader kan avdekkes. Skjulte skader er påregnelige.

        TG-3 er satt grunnet påviste skader og målte fuktverdier inne i vegg.
        Utbedringskostnader: 150 000 - 300 000

        Bygningsdeler med TG2:
        Drenering
        Oppsummering: Omfanget av utførte oppgraderinger i ca 2009 er ukjent og det må derfor tas utgangspunkt i at deler av dreneringen er fra opprinnelig byggeår og dermed har deler oppnådd en alder som tilsier at det kan være behov for tiltak i tiden som kommer. Utvendig er det ikke gjennomgående bruk av topplist på grunnmursplast og det vil være risiko for at vann trenger ned på innsiden. Topplist anbefales etablert/komplettert for best mulig fuktsikring. Videre registreres det stedvis kalk/saltutslag på grunnmur i krypkjeller. Med bakgrunn i påviste avvik samt alder og ukjent omfang av oppgradering anbefales jevnlig kontroll av overflater i underetasje/krypkjeller for og avdekke en eventuell negativ utvikling. Tiltak vurderes deretter.
        TG-2 er satt med bakgrunn i alder på eldre deler av dreneringen og manglende topplist.

        Krypkjeller
        Oppsummering: Krypkjelleren har begrenset tilkomst slik at kontrollen er ikke fullstendig. Det gjøres oppmerksom på at en krypkjeller er en fuktutsatt konstruksjon hvor det er små marginer før skader oppstår, og en inspeksjon av hele krypkjelleren er viktig for stadfesting av tilstand. Det er ikke etablert fuktsperre i form av plastfolie på bakken i krypkjelleren. Dette medfører at fuktighet fra bakken stiger opp i krypkjelleren med påfølgende økt luftfuktighet og risiko for en skadeutvikling. Målt luftfuktigheten er på befaringsdagen innenfor akseptabelt nivå, men oppimot faregrensen for en skadeutvikling.

        Det anmerkes at luftfuktigheten vil variere mye ettersom årstid og utvendige forhold endres. Som et godt forebyggende tiltak anbefales det å etablere fuktsperre mot bakken og deretter jevnlig kontroll av kryperom for å avdekke en eventuell negativ utvikling slik at evt ytterligere tiltak kan vurderes. TG-2 er satt grunnet begrenset kontroll og manglende fuktsperre mot bakken.

        Rom under terreng
        Oppsummering: Underetasjen er på befaringsdasgen innredet og framstår med påforede vegger mot utvendig terreng. Det registreres ingen synlige symptomer på skader og ved hulltaking i påforet yttervegg iunderetasje ble det ikke registrert symptomer på skader eller forhøyede fuktverdier inne i veggen. Det anmerkes at det indikeres forhøyede fuktverdier i gulv mot grunn. Med bakgrunn i byggeår er det ikke benyttet plast mot grunn og det vil derfor være påregnelig at gulvet trekker fukt. Etter hulltaking ble det registrert bruk av plast i veggen. Dette er i dag ikke en preakseptert løsning da evt utilsiktet fuktilgang vil magasineres i veggen med påfølgende fare for en utvikling av skader. Jevnlig ettersyn av synlige overflater anbefales for og kunne avdekke en eventuell negativ utvikling og tiltak vurderes deretter.

        TG-2 er satt grunnet bruk av plast påforede vegger mot utvendig terreng og påviste fuktverdier i gulv mot
        grunn.

        Balkong, terrasse, platting
        Oppsummering: Det registreres ingen avvik av konstruksjonsmessig betydning på befaringsdagen, men det anmerkes at rekkverket på balkongen ikke tilfredsstiller dagens krav til rekkverkshøyde på 100cm. Videre har rekkverket en utforming som innbyr til klatring og det vil med bakgrunn i dette være anbefalt og se på løsninger for og bedre personsikkerheten med tanke på klatring. TG-2 er satt grunnet lavt rekkverk i henhold til dagens forskriftskrav

        Vinduer og dører
        Oppsummering: Det registreres ingen avvik ved vinduer og dører nyere en 2018. Vinduer og dører eldre en 2018 er stedvis værslitt i utvendige overflater og det registreres harde pakninger med påfølgende fare for luftlekkasje. Innvendig registreres det stedvis fuktmerker i karmer på innsiden av glasset som trolig skyldes kondens på innsiden av glasset. Med bakgrunn i påviste forhold vil det være påregnelig med ekstraordinært vedlikehold/utskiftninger av eldre vinduer i tiden som kommer.

        TG-2 er satt grunnet påviste avvik og alder på eldre vinduer.

        Yttervegger
        Oppsummering: Eldre deler av bordkledningen er værslitt/soltørket og det er sprekker i treverket og det må påregnes ekstraordinært vedlikehold/utskiftninger i tiden som kommer. Utover dette registreres det ingen forhold med behov for umiddelbare tiltak.

        TG-2 er satt grunnet påviste avvik ved eldre deler av kledningen.

        Renner og nedløp
        Oppsummering: Det registreres ingen skader/lekkasjer på befaringsdagen, men det anmerkes at renner og nedløp stedvis er aldringsslitt med noe misfarging i overflater. Jevnlig rengjøring av renner og nedløp anbefales som forebyggende tiltak. Ved en fremtidig utskiftning av taktekking vil det være anbefalt med utskiftninger av renner og nedløp.

        TG-2 er satt grunnet påvist slitasje/misfarging

        Taktekking
        Oppsummering: Det var ikke etablert forsvarlig adkomst til taket på befaringsdagen. Det er derfor gjennomført en visuell besiktigelse av taket fra bakkenivå. Det registreres mose på deler av tekkingen og det er synlig rust på fotbeslaget rundt pipa. Mose på takking vil kunne redusere levetiden og det anbefales derfor jevnlig rengjøring av taktekkingen. Videre har tekking og undertak oppnådd over halvparten av forventet levetid og det vil være risiko for lekkasjer. Med bakgrunn i dette anbefales det jevnlig kontroll av arealer på loft for og avdekke en eventuell negativ utvikling slik at tiltak kan iverksettes.

        TG- 2 er satt grunnet påviste forhold og alder på tekking og undertak.

        Etasjeskille og gulv på grunn
        Oppsummering: Det ble stedvis registrert knirk og retningsavvik. Dette er ikke uvanlig for boliger av sådan alder, og skyldes normalt noe underdimensjonering/ ujevn dimensjonering av materialer. TG-2 er satt grunnet påvist høydeforskjell over 15 mm over hele rommets lengde og standardens krav til godkjente høydeavvik.

        Kjøkken: Hovedenhet.
        Oppsummering av overflater og innredning: Kjøkkeninnredningen opplyses og være fra 1987. På befaringsdagen fremstår innredningen i bruksmessig god stand, men det anmerkes stedvis slitasje på fronter. Det er ikke behov for tiltak da registrerte forhold vurderes og være av visuell karakter. Eventuelle tiltak må derfor vurderes av den enkelte sa personlige preferanser og krav til standard vil være avgjørende for valg av tiltak.

        TG-2 er satt grunnet påvist slitasje.

        Toalettrom
        Oppsummering: Rommet har kun naturlig avtrekk uten tilluft. Dette vil ikke fungere optimalt når det er liten temperaturforskjell inne og ute og når det er vindstilt. Manglende tilluft vil redusere ventileringen ytterligere. Det anbefales derfor å etablere mekanisk avtrekk og tilluft ved dørterskel for best mulig luftutskifning i rommet.

        TG-2 er satt grunnet naturlig avtrekk og manglende tilluft.

        Avløpsrør
        Oppsummering: Det registreres ingen skader/lekkasjer på befaringsdagen, men det bemerkes at avløpsanlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader / lekkasjer kan oppstå. Det ble ikke registrert behov for tiltak, men med tanke på alder kan skader plutselig oppstå på anlegg av eldre årgang. Ved eventuelle oppgraderinger av våtrom/kjøkken vil det være hensiktsmessig å skifte avløpsrør.

        Vannledninger
        Oppsummering: Kobberrør fra byggeåret har nådd en alder som tilsier at skader / lekkasjer kan oppstå. Det ble ikke registrert behov for tiltak på eldre kobberør, men med tanke på alder kan skader plutselig oppstå på anlegg av eldre årgang. Rør i rør er utført uten endemuffer og det vil være risiko for at eventuelle lekkasjer ikke ledes til rom med sluk, men renner ut i tørre rom. For og lukke avviket må endemuffer monteres. Videre vil det være anbefalt med oppgradering/skifting av kobberrør i forbindelse med fremtidig oppgradering av våtrom/kjøkken. Det gjøres oppmerksom på at utvendige vann og avløpsrør ligger under bakken og er følgelig ikke kontrollert.

        TG-2 er satt grunnet manglende endemuffer og alder på kobberrør fra byggeår med påfølgende risiko for
        skader.

        Ventilasjon
        Oppsummering: Ved utskiftning av vinduer er det i flere rom etablert vinduer uten spalteventiler og ventileringen av boligen vil med bakgrunn i dette være redusert. På befaringsdagen registreres det ingen synlige symptomer på at ventileringen ikke fungere som tiltenkt, men det anbefales allikevel å etablere lufteventiler slik at alle rom er tilfredsstillende ventilert.

        TG-2 er satt grunnet påviste forhold og redusert ventilering av boligen.

        Våtrom: Bad 1.etg.
        Oppsummering av overflater: Rommet er ikke oppbygd etter dagens krav til våtrom og det er benyttet trepanel på vegg ved badekar. overflater ble i følge eier malt med våtromsmaling beregnet for bruk i våtsone i 2022 og det registreres ingen synlige skader på befaringsdagen. Løsningen vil kreve hyppig ettersyn/vedlikehold for og fungere. Med bakgrunn i dette anbefales det og etablere et dusjkabinett med avløp ført direkte i sluk for og begrense overflater med belastningen fra fritt vann. Videre anbefales det at rommet tilegnes en forsiktig bruk og jevnlig kontroll av overflater anbefales for og avdeke en eventuell negativ utvikling. TG-2 er satt grunnet midlertidig løsning og uegnede materialer/trepanel i våtsone ved badekar.

        Oppsummering av membran, tettesjikt og sluk: Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder på tettesjikt og derav økt risiko for lekkasjer.
        Oppsummering av ventilasjon. Rommet mangler tilluft og ventilering av rommet blir redusert. TG-2 er satt grunnet manglende tilluft ved dørterskel og redusert ventilering av rommet.

        Takstmanns kommentar til planløsningen: Det er avvik mellom framlagte tegninger og dagens bruk av boligen. På hovedplanet er det foretatt flere endringer i planløsningen mellom hoveddel (P-rom) og sekundærdel (S-rom) i boligen. Det gjøres oppmerksom på endringene formelt sett er søknadspliktige tiltak og det er ikke fremvist dokumentasjon på at tiltakene er omsøkt og godkjent av kommunen. På fremlagte tegninger er underetasjen benevnt som "ikke utgravd areal" og det gjøres oppmerksom på at tiltaket med utgraving og etablering av underetasjen er søknadspliktig og det er ikke forelagt dokumentasjon på tiltaket er godkjent av kommunen. Med bakgrunn i påviste avvik anbefales interessenter og kontakte kommunen for ytterliggere informasjon om dette.

        Det er avdekt forhold som tyder på at boenhet ikke er delt opp i brannceller etter kravene i teknisk forskrift. Brannskillet vurderes og være mangelfullt mellom dagens boenheter. Luke i vegg for adkomst til krypkjeller fra stuen i sokkel leilighet er ikke en godkjent løsning. Videre anmerkes det at det ikke er framlagt dokumentasjon på oppbygging av brannskillet. Det anbefales derfor ytterligere undersøkelser vedrørende oppbygging av brannskillet og eventuelle tiltak vurderes deretter.

        Det er ikke tilfredsstillende rømningsvei fra underetasje i hoveddelen.
      • Selgers egenerklæring
        Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
        Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad
        Beskrivelse: Malet og byttet skap.
        Arbeid utført av: Meg selv.

        Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
        Ja. Malet med membran over veggplatene som var der fra før. Baderomsplater fra 80-tallet som ble malet med membran før baderomsmaling.

        Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
        Ja. Dårlig trekk. Utbedret med ny pipe over tak og ny takhatt.

        Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
        Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad.
        Beskrivelse: Bytte av div i huset under oppussing.
        Arbeid utført av: Nortek

        Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
        Ja.

        Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
        Ja. El-anlegg for noen år siden. Er bestilt ny el-kontroll før salg.

        Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
        Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad.
        Beskrivelse: Er faglært. Bytte av vinduer og bordkledning rundt vinduer.
        Arbeid utført av: Meg.

        Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende?
        Ja. 30 kvadrat utleiedel.
      • Oppvarming
        Elektrisk, ved, varmepumpe.
      • Område
        Åfjord/Joenget
      • Adkomst
        Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Heimdal Eiendomsmegling. Velkommen til visning!
      • Beliggenhet
        På Fosenhalvøya finner vi Åfjord kommune som ligger langs kysten og kan by på rik natur både til lands og til vanns.

        Åfjord har vært en kommune under sterk utvikling og kan idag fronte med et flott bysentrum på Årneset med flere senter, nye, innovative bygg og et tilbud for de fleste. Her finnes klesbutikker, cafeèr, resturant, utested, dagligvare, jernvare, hotell, vinmonopol og apotek blant annet.

        Reiser man andre veien fra boligen, i retning Stokkøya, kan man også der finne en rekke fasiliteter. Hosnasand med Trøndelags fineste sandstrand og den populære strandbaren. Kuringen bryggehotell ligger kun en kort biltur fra boligen og kan by på god mat og en rekke aktiviteter. Her har man også gode muligheter for å komme sjøveien.
      • Skole/barnehage/fritid
        Åfjord kommunale barnehage, Åset skole og Åfjord videregående skole ligger alle ca. 15 minutters gange fra boligen, i Åfjord sentrum. Like ved skolen ligger også idrettsanlegget med volleyball bane, fotballbane og Åfjords hallen.
      • Offentlig kommunikasjon
        Bussen som går til Stokksund stopper ca. 1 km fra boligen og man kan enkelt reise til og fra med buss. Bussen går stort sett tre ganger pr dag. Fra Åfjord er det videre avganger mot Trondheim og Osen.
      • Ferdigattest/brukstillatelse
        Det foreligger godkjente bygningstegninger for eiendommen datert 29.01.1970. I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

        Megler har kontrollert dagens planløsning opp mot byggegodkjente tegninger datert 29.10.1970. Følgende avvik ble registrert: Det er avvik mellom framlagte tegninger og dagens bruk av boligen. På hovedplanet er det foretatt flere endringer i planløsningen mellom hoveddel (P-rom) og sekundærdel (S-rom) i boligen. Det gjøres oppmerksom på endringene formelt sett er søknadspliktige tiltak og det er ikke fremvist dokumentasjon på at tiltakene er omsøkt og godkjent av kommunen. Hvor det tidligere var sportsbod, matbod og klesbod er det nå etablert et soverom. Hvor det tidligere var WC og bad er det nå omgjort til vaskerom. Mens soverom (3) er omgjort til bad. Endring fra P-rom til P-rom er ikke søknadspliktige.
        På fremlagte tegninger er underetasjen benevnt som "ikke utgravd areal" og det gjøres oppmerksom på at tiltaket med utgraving og etablering av underetasjen er søknadspliktig og det er ikke forelagt dokumentasjon på tiltaket er godkjent av kommunen. Det gjøres dermed oppmerksom på at kommunen ikke har dokumentasjon på at utleiedel er godkjent. Med bakgrunn i påviste avvik anbefales interessenter og kontakte kommunen for ytterliggere informasjon om dette. Selger er i dialog med kommunen for å finne ut av dette, da han mener han har omsøkt dette.

        Det er utstedt ferdigattest for ombygning og bruksendring av kjeller til boenhet datert 18.03.2024.

        Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få bragt søknadspliktige tiltak i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konferer megler.
      • Offentligrettlsig pålegg
        Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.
      • Regulerings-og arealplaner
        Eiendommen ligger i et område avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel 2014 til 2025. Eiendommen ligger ikke i ett regulert område. Kopi av situasjonskart, kommuneplanens arealdel med bestemmelser m.m. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.
      • Adgang til utleie
        Leieforhold medfølger handelen.
        Følgende vilkår er avtalt: 
        - Husleie: 6 000,-
        - Hva er inkludert i leien: strøm, ved, parkering.
        - Tidsbestemt til 1. juni med 1 mnd oppsigelse på det tidpunktet. Mulighet for å fremleie. Leietaker kan fremleie ved ønske om å fraflytte tidligere.
        - Løpetid: Leieforholdet er tidsbestemt og gjelder i 1. år, med ubetinget rett til forlengelse av 1. nytt år, totalt 2 år. Leietaker leier hybel fra 1.08.2023 til 30.06.2024. Leieforholdet fornyes automatisk med 1. år av gangen dersom leieforholdet ikke sies opp.
        - Leies ut møblert
         
        Leieavtale kan fås ved henvendelse til megler. 
      • Vei, vann og avløp
        Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
      • Tinglyste heftelser og rettigheter
        På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

        5058/59/125:
        16.11.1970 - Dokumentnr: 3569 - Bestemmelse om gjerde

        16.11.1970 - Dokumentnr: 3568 - Registrering av grunn
        Denne matrikkelenhet opprettet fra:
        Knr:5058 Gnr:59 Bnr:4

        01.01.2018 - Dokumentnr: 6048 - Omnummerering ved kommuneendring
        Tidligere: Knr:1630 Gnr:59 Bnr:125

        01.01.2020 - Dokumentnr: 1115564 - Omnummerering ved kommuneendring
        Tidligere: Knr:5018 Gnr:59 Bnr:125

        Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

        Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet.
        Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

        Kjøpers bank er innforstått med å få prioritet etter allerede tinglyste heftelser ved finansiering av det nye kjøpet.
      • Boligselgerforsikring
        Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.
      • Boligkjøperforsikring
        Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

        Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- (avhengig av boligtype) i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
      • Lovanvendelse
        Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. 

        Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

        Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

        Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

        Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

        Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

        Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

        Kjøpers undersøkelsesplikt 
        Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig.

        Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.
      • Budgivning
        Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema, budskjema finnes også i salgsoppgaven. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept.

        Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

        Megler prøver så langt det er mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

        Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren.

        Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.

        Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

        Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.
      • Betalingsbetingelser
        Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Fullt oppgjør skal innbetales til meglers klientkonto før overtagelse iht. nærmere vilkår fastsatt i kjøpekontrakt.

        Dersom kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema. Benyttelse av blancoskjøte innebærer en viss risiko for begge parter, og frarådes av megler. Ved hjemmelsoverføring av eiendommen får kjøper rettsvern for eiendommen. Enkelte instanser fakturerer kun hjemmelshaver av eiendommen, uavhengig av hvem som er reell eier.
      • Hvitvaskingsreglene
        Eiendomsmeglerforetaket er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven). Dette medfører at megler har en plikt til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både selger og kjøper. Både selger og kjøper, herunder de selger og/eller kjøper opptrer på vegne av, må fremlegge gyldig legitimasjon som følge av meglers kundekontroll. Der selger eller kjøper er en juridisk person omfatter kundekontrollen blant annet verifisering av identitet til reelle rettighetshavere, hvor egenerklæring for selskapsstruktur, firmaattester og gyldig legitimasjon må fremlegges og kontrolleres.

        Dersom kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre kan ikke eiendomsmegler medvirke til gjennomføring av transaksjonen, og handelen kan dermed stanses. Dersom kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kontrolltiltak vil kjøper være ansvarlig for eventuelle forsinkelser av oppgjør til selger, og videre kostnader/tap ved dekningssalg. Kontrolltiltak for selger gjennomføres ved oppdragsinngåelse, men i de tilfeller forhold ved selgersiden utløser krav til ny kundekontroll i løpet av oppdragsgjennomføringen, kan selger ved å ikke bidra til gjennomføring av kundetiltak misligholde sine forpliktelser ovenfor kjøper.

        Eiendomsmeglerforetaket har også ytterlige prosedyrer og kontrollpunkter knyttet til hvitvaskingsregelverket, herunder blant annet kontroll av midlenes opprinnelse ved bruk av egenkapital. Partene plikter å opplyse om de forhold meglerforetaket etterspør i forbindelse med kontrolltiltak.

        Eiendomsmeglerforetaket har plikt til å innrapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim dersom det avdekkes mistanke om at midler har tilknytning til utbytte fra en straffbar handling, og/eller har tilknytning til terrorfinansiering. Partene varsles ikke dersom transaksjonen rapporteres til Økokrim.
      • Personopplysninger
        I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

        For utførelsen av oppdraget blir informasjon om oppdragsgiver, eiendommen, interessenter, budgivere og kjøper lagret av meglerforetaket i minimum 10 år iht. eiendomsmeglingsforskriften. Det samme gjelder ethvert dokument utarbeidet eller innhentet i forbindelse med oppdraget. Personopplysningene vil bli benyttet til det formålet opplysningene er innhentet for, herunder blant annet kontroll av finansiering. Opplysninger som navn og kontaktinformasjon vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål uten særskilt samtykke.

        Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.hem.no/personvern.
      • Innbo- og løsøre
        Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

        Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.
      • Diverse
        Boligen er per i dag utleid i sin helhet, hvor hovedplan er utleid med 3 måneder oppsigelse. For videre informasjon om utleie i sokkel, se informasjon under "adgang til utleie"
      • Meglers vederlag
        Oppdragsgiver betaler 1,3% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr. 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr. 3 750,-, fellesvisninger med kr. 2 990,- og markedsføringspakke med kr. 15 950.
         
        Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.
      • Finansiering
        Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.
      • Salgsoppgave - Joenget 14 A og B
        PDF
        Last ned
    Velkommen til Joenget 14 -  en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
    Velkommen til Joenget 14 -  en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
    Velkommen til Joenget 14 -  en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
    Området

    Joenget 14 A og B Åpne veibeskrivelse
    Andre eneboliger i området
    • Velkommen til Joenget 14 -  en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
      Velkommen til Joenget 14 - en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
    • Boligen har en romslig, selveid tomt på 913 m² med stor dobbeltgarasje, gårdsplass og fine grøntarealer.
      Boligen har en romslig, selveid tomt på 913 m² med stor dobbeltgarasje, gårdsplass og fine grøntarealer.
    • Boligen er av god størrelse, og strekker seg over 185m² fordelt på to etasjer.
      Boligen er av god størrelse, og strekker seg over 185m² fordelt på to etasjer.
    • Her får du en rekke gode kvaliteter, med blant annet en særdeles romslig stue på hele 50m². Boligen er oppgradert med gips på vegger, og det er lagt osb-plater bak. Taket er oppgradert med gips og spotter for behagelig belysning.
      Her får du en rekke gode kvaliteter, med blant annet en særdeles romslig stue på hele 50m². Boligen er oppgradert med gips på vegger, og det er lagt osb-plater bak. Taket er oppgradert med gips og spotter for behagelig belysning.
    • Fra stuerommet er det direkte utgang til boligens uteområde.
      Fra stuerommet er det direkte utgang til boligens uteområde.
    • Tomten strekker seg over 913m², og gir godt med boltreplass for store og små.
      Tomten strekker seg over 913m², og gir godt med boltreplass for store og små.
    • Boligen er oppgradert med ny isolasjon i nyere tid.
      Boligen er oppgradert med ny isolasjon i nyere tid.
    • Videre er også alle boligens vinduer skiftet ut i nyere tid, og det er satt inn ny verandadør.
      Videre er også alle boligens vinduer skiftet ut i nyere tid, og det er satt inn ny verandadør.
    • Boligen varmes opp gjennom varmepumpe og peis. Varmepumpen ble satt inn i 2022, og holder dermed høy standard.  Kaldloftet er etterisolert.
      Boligen varmes opp gjennom varmepumpe og peis. Varmepumpen ble satt inn i 2022, og holder dermed høy standard. Kaldloftet er etterisolert.
    • Den gode planløsningen på stue- og kjøkken gir en naturlig rominndeling med god plass til tv- og spiseseksjon.
      Den gode planløsningen på stue- og kjøkken gir en naturlig rominndeling med god plass til tv- og spiseseksjon.
    • De rause vindusflatene gir rikelig med naturlig dagslys.
      De rause vindusflatene gir rikelig med naturlig dagslys.
    • To av boligens soverom ligger i tilknytning stuerommet. Dette soverommet strekker seg over 7,5m² og gir rom for både seng, garderobeskap og skrivebord.
      To av boligens soverom ligger i tilknytning stuerommet. Dette soverommet strekker seg over 7,5m² og gir rom for både seng, garderobeskap og skrivebord.
    • Det minste soverommet er på 6,5m². Det er satt inn et garderobeskap som medfølger handelen.
      Det minste soverommet er på 6,5m². Det er satt inn et garderobeskap som medfølger handelen.
    • Kjøkkenet er av god størrelse, og rommer 9,5m².
      Kjøkkenet er av god størrelse, og rommer 9,5m².
    • Det er rikelig med skap og benkeplass.
      Det er rikelig med skap og benkeplass.
    • De fleste av boligens rom ligger i tilknytning gangen. Her er det etablert en integrert garderobeløsning.
      De fleste av boligens rom ligger i tilknytning gangen. Her er det etablert en integrert garderobeløsning.
    • Badet er av god størrelse, og er på 7m².
      Badet er av god størrelse, og er på 7m².
    • Baderommet byr på moderne og delikate fargekombinasjoner.
      Baderommet byr på moderne og delikate fargekombinasjoner.
    • Hovedsoverommet strekker seg over 11m², og har direkte utgang til balkong. Det er etablert en romslig garderobeløsning som medfølger handelen.
      Hovedsoverommet strekker seg over 11m², og har direkte utgang til balkong. Det er etablert en romslig garderobeløsning som medfølger handelen.
    • Det siste soverommet er på 9m², og gir god plass til å møblere etter eget ønske.
      Det siste soverommet er på 9m², og gir god plass til å møblere etter eget ønske.
    • Planskisse 1. etasje.
      Planskisse 1. etasje.
    • I underetasjen finner man en romslig kjellerstue på 19,5m².
      I underetasjen finner man en romslig kjellerstue på 19,5m².
    • Fra boligen er det kun 4 minutters kjøring inn til Åfjord sentrum, hvor man finner et bredt utvalg av servicefasiliteter.
      Fra boligen er det kun 4 minutters kjøring inn til Åfjord sentrum, hvor man finner et bredt utvalg av servicefasiliteter.
    • I tilknytning kjellerstuen ligger det er praktisk toalettrom.
      I tilknytning kjellerstuen ligger det er praktisk toalettrom.
    • Toalettrommet strekker seg over 2,5m².
      Toalettrommet strekker seg over 2,5m².
    • I tilknytning gangen på hoveddel ligger en praktisk vaskerom.
      I tilknytning gangen på hoveddel ligger en praktisk vaskerom.
    • Når man kommer inn i boligen trer man inn i en romslig gang på 9m² som gir rikelig med oppbevaringsplass.
      Når man kommer inn i boligen trer man inn i en romslig gang på 9m² som gir rikelig med oppbevaringsplass.
    • I underetasjen ligger en hybeldel på 31m².
      I underetasjen ligger en hybeldel på 31m².
    • Hybeldelen består av åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom, gang og baderom. Det gjøres oppmerksom på at utleiedelen ikke er godkjent hos kommunen, men at selger er i dialog med kommunen for å få godkjent underetasjen.
      Hybeldelen består av åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom, gang og baderom. Det gjøres oppmerksom på at utleiedelen ikke er godkjent hos kommunen, men at selger er i dialog med kommunen for å få godkjent underetasjen.
    • Gangen gir gode muligheter for ekstra oppbevaring.
      Gangen gir gode muligheter for ekstra oppbevaring.
    • Den åpne stue- og kjøkkenløsningen strekker seg over 19m². Det er månedlige skattefri leieinntekter på 6.000,-.
      Den åpne stue- og kjøkkenløsningen strekker seg over 19m². Det er månedlige skattefri leieinntekter på 6.000,-.
    • Planskisse 2. etasje.
      Planskisse 2. etasje.
    • Uteområdet foran boligen ble opparbeidet i 2018, og det er blant annet etablert varmekabler under betongdekke ved inngangsparti. Videre er også taket etterisolert, og det er spaltegulv på loft for ekstra lagringsplass.
      Uteområdet foran boligen ble opparbeidet i 2018, og det er blant annet etablert varmekabler under betongdekke ved inngangsparti. Videre er også taket etterisolert, og det er spaltegulv på loft for ekstra lagringsplass.
    • Velkommen på hyggelig visning!
      Velkommen på hyggelig visning!
    Endret: 23.08.2024 15:17
    Velkommen til Joenget 14 -  en innholdsrik enebolig på 185 m², beliggende på Joenget i Åfjord.
    Boligen har en romslig, selveid tomt på 913 m² med stor dobbeltgarasje, gårdsplass og fine grøntarealer.
    Boligen er av god størrelse, og strekker seg over 185m² fordelt på to etasjer.
    Her får du en rekke gode kvaliteter, med blant annet en særdeles romslig stue på hele 50m². Boligen er oppgradert med gips på vegger, og det er lagt osb-plater bak. Taket er oppgradert med gips og spotter for behagelig belysning.
    Fra stuerommet er det direkte utgang til boligens uteområde.
    Tomten strekker seg over 913m², og gir godt med boltreplass for store og små.
    Boligen er oppgradert med ny isolasjon i nyere tid.
    Videre er også alle boligens vinduer skiftet ut i nyere tid, og det er satt inn ny verandadør.
    Boligen varmes opp gjennom varmepumpe og peis. Varmepumpen ble satt inn i 2022, og holder dermed høy standard.  Kaldloftet er etterisolert.
    Den gode planløsningen på stue- og kjøkken gir en naturlig rominndeling med god plass til tv- og spiseseksjon.
    De rause vindusflatene gir rikelig med naturlig dagslys.
    To av boligens soverom ligger i tilknytning stuerommet. Dette soverommet strekker seg over 7,5m² og gir rom for både seng, garderobeskap og skrivebord.
    Det minste soverommet er på 6,5m². Det er satt inn et garderobeskap som medfølger handelen.
    Kjøkkenet er av god størrelse, og rommer 9,5m².
    Det er rikelig med skap og benkeplass.
    De fleste av boligens rom ligger i tilknytning gangen. Her er det etablert en integrert garderobeløsning.
    Badet er av god størrelse, og er på 7m².
    Baderommet byr på moderne og delikate fargekombinasjoner.
    Hovedsoverommet strekker seg over 11m², og har direkte utgang til balkong. Det er etablert en romslig garderobeløsning som medfølger handelen.
    Det siste soverommet er på 9m², og gir god plass til å møblere etter eget ønske.
    Planskisse 1. etasje.
    I underetasjen finner man en romslig kjellerstue på 19,5m².
    Fra boligen er det kun 4 minutters kjøring inn til Åfjord sentrum, hvor man finner et bredt utvalg av servicefasiliteter.
    I tilknytning kjellerstuen ligger det er praktisk toalettrom.
    Toalettrommet strekker seg over 2,5m².
    I tilknytning gangen på hoveddel ligger en praktisk vaskerom.
    Når man kommer inn i boligen trer man inn i en romslig gang på 9m² som gir rikelig med oppbevaringsplass.
    I underetasjen ligger en hybeldel på 31m².
    Hybeldelen består av åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom, gang og baderom. Det gjøres oppmerksom på at utleiedelen ikke er godkjent hos kommunen, men at selger er i dialog med kommunen for å få godkjent underetasjen.
    Gangen gir gode muligheter for ekstra oppbevaring.
    Den åpne stue- og kjøkkenløsningen strekker seg over 19m². Det er månedlige skattefri leieinntekter på 6.000,-.
    Planskisse 2. etasje.
    Uteområdet foran boligen ble opparbeidet i 2018, og det er blant annet etablert varmekabler under betongdekke ved inngangsparti. Videre er også taket etterisolert, og det er spaltegulv på loft for ekstra lagringsplass.
    Velkommen på hyggelig visning!