Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Vinn et boligsalg!

Signer salgsoppdrag med oss og bli med i trekningen av et gratis boligsalg!*

Skal du selge bolig i 2022? Vi i Heimdal Eiendomsmegling ønsker å gi en av våre kunder en gledelig overraskelse! 1.desember trekker vi en heldig vinner som får hele boligsalget sitt dekket av oss. Dersom du skal selge bolig i 2022, registrer deg i skjema, og en av våre meglere vil kontakte deg for å avtale befaring.**

Det lønner seg å starte boligsalgsprosessen tidlig. Les mer her

Vi tilbyr alltid 100% salgsgaranti. Les mer om hvorfor salgsgaranti er viktig her

Registrer deg i skjemaet og du kan vinne et boligsalg!

*Alle myndige boligeiere kan delta i konkurransen. Premien kan kun benyttes av privatpersoner til salg av bruktbolig eller fritidsbolig i Trøndelag. Alle som har signert salgsoppdrag med oss i perioden 01.11.21 til 30.11.21 er med i trekningen av et gratis boligsalg. Premien dekker meglers provisjon, tilrettelegging, oppgjørsgebyr, grunnpakke markedsføring, visninger, utleggsgebyr og direkte utlegg.


**Konkurransen gjelder salg av bruktbolig, og gjelder for de som signerer oppdrag med oss innen 30.11.21. Boligen må legges ut for salg innen 31.12.2022. Heimdal Eiendomsmegling dekker markedsføringspakke med ordinær pris kr 14.950, salgsomkostninger for eiendomsmeglere: provisjon til megler (fra 1,5% til 4 % avhengig av boligtype og beliggenhet), tilrettelegging kr 15.000, oppgjørsgebyr kr 3.750, visningsgebyr kr 1.990 (vil variere avhengig av beliggenhet), utleggsgebyr kr 290 pr. stk., sikringsobligasjon kr 585/kr 480, opplysningspakke fra kommunen ca. BRL: kr 2.219/Seksjon: kr 2.515/Fast eiendom: kr 3.404 (vil variere fra kommune til kommune), nabolagsprofil kr 383, grunnpakke visuell kommunikasjon kr 2.700, grunnboksutskrift kr 172, kopi pantebok kr 172 pr. stk. og evt. gebyr fra forr.fører, fotograf, takstmann og boligselgerforsikring. Lokale tilpasninger for avd. Stjørdal, Melhus og Orkanger.


Vilkår salgsgaranti:

Oppdragsgiver og oppdragstaker avtaler salgssum gjeldende for salgsgaranti i oppdragsavtalen. Dersom man ikke oppnår avtalte salgssum i løpet av oppdragets varighet, betaler ikke oppdragsgiver for kostnader som omfattes av oppdragsavtalen. Tilleggsbestillinger som går utover det som er avtalt omfattes ikke av salgsgarantien. Skulle oppdragsgiver velge å akseptere et lavere bud, må han svare for alle vederlag og utlegg iht. oppdragsavtalen. Dersom avtalt prisantydning er et lavere beløp enn ovennevnte salgssum, vil vilkårene for salgsgaranti følge den til enhver tid gjeldende prisantydning. Det forutsettes at boligen er forsøkt solgt i det åpne marked i minimum 4 måneder.