Selge bolig i sommer?

Vurderer du å selge boligen din i sommer? Da bør du få med deg denne muligheten for å oppnå et optimalt boligsalg!

Vi er stolte av å annonsere at vi gjentar suksessen fra fjoråret og inviterer interessenter fra hele landet til vår kommende Visningshelg 2023 helga 15.-16. juli.

Under Visningshelga vil vi samle alle våre visninger i sentrumsområdene i Trondheim. Dette gir interessentene muligheten til å se flere boliger på én gang, noe som er både praktisk og tidsbesparende. Vi ønsker å skape en dynamisk og attraktiv opplevelse for potensielle kjøpere, og samtidig maksimere synligheten til din bolig.

Har du en bolig som passer for Visningshelga? Da vil vi gjerne samarbeide med deg for å gjøre salgsprosessen så effektiv og vellykket som mulig. Vårt dedikerte team av eiendomsmeglere vil stå klare til å veilede deg gjennom hele prosessen, fra markedsføring til visning og forhandlinger.

Dette er en fantastisk mulighet til å tiltrekke interesserte kjøpere fra ulike deler av landet. Ved å delta i denne nasjonale markedsføringskampanjen og bli en del av Visningshelga, vil du få økt eksponering og større sjanse for å oppnå en vellykket salgssituasjon.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine muligheter og melde din bolig på Visningshelga. Vi ser frem til å samarbeide med deg og skape et vellykket boligsalg!

Spørsmål? Ta kontakt med en av oss