Profilering

Helhetlig profilering som gjør prosjektet ditt synlig.

Å ha et solid konsept er viktigere enn noensinne med tanke på dagens konkurransebilde. En sterk og synlig profil lar deg formidle visjonen og verdiene til boligprosjektet ditt på en effektiv måte, slik at du står ut i mengden.

Den visuelle profilen gir boligprosjektet en identitet og personlighet som treffer de tiltenkte målgruppene både i hodet og hjertet. Vi utvikler en profil med logo, farger, grafiske elementer og mer for å gi uttrykk for de verdier og visjoner som boligprosjektet har.

Som prosjektets varemerke er logoen viktig for å gi synlighet og gjenkjennelighet til boligprosjektet. Den blir ansiktet utad og designes for lang levetid og for bruk på alle plattformer.

Branding gir boligprosjektet en tilstedeværelse utenfor vanlige markedsføringsplattformer. Med en sterk og gjenkjennelig profil, blir

Om det er kaffekopper, handlenett eller bilfoliering, så har du en unik mulighet til å gi synlighet som har lengre levetid, og synlighet utenfor der vanlig markedsføring ikke har stor rekkevidde. I tillegg gir det en særegenhet og et mer personlig forhold til boligprosjektet for boligkjøperen.