Marius Kvalvik

Eiendomsmegler og Fagansvarlig

Mitt navn er Marius Kvalvik og er født og oppvokst i Buvika. Jeg startet opp som trainee i bransjen i 2014, og jobber i dag som fagansvarlig og eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling, avdeling Heimdal.

Som eiendomsmegler lever jeg av å ha fornøyde kunder, og suksess mener jeg handler om å hele tiden yte det lille ekstra. Jeg har trua på gode forberedelser og en solid plan, som også gjør at jeg liker å jobbe tett med kundene mine. Sammen med meg får du en skreddersydd salgsplan for din bolig, med bakgrunn i dine mål og ønsker – og mine anbefalinger og markedsekspertise. Da er vi sikret at du får høyest mulig pris, og en effektiv prosess underveis.

Jeg er veldig opptatt av å ha en god relasjon med mine kunder, for det er jo vi som forvalter formuen din ved et salg - og den opplevelsen skal være god.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Tydelig og smidig kommunikasjon. Marius oppleves som en blid, imøtekommende, ærlig og ryddig type som gjør det han kan for at vi som kunde skal bli fornøyde. Svært god serviceinnstilling. Vi kan anbefale Marius på det varmeste.»
Eiendomsmeglerguiden
«Vi er meget fornøyd med Marius som megler til å selge vår enebolig i Buvika. Han har bred lokal kunnskap, er engasjert, imøtekommende og meget faglig dyktig. Dette ga oss en stor trygghet gjennom hele prosessen. Marius er en megler vi sterkt kan anbefale.»
Eiendomsmeglerguiden
«Vi er overbevist om at vi valgte rett megler til å selge huset vårt i Buvika. Med hans brede lokalkunnsakp, engasjement og sitt blide vesen ble boligen solgt langt over prisantydnig. Trenger vi megler ved en senere anledning blir valget enkelt.»
Eiendomsmeglerguiden