Marius Kvalvik

avdelingsleder og eiendomsmegler

Mitt navn er Marius Kvalvik,

Jeg startet hos Heimdal Eiendomsmegling i 2015. I dag er jeg avdelingsleder og eiendomsmegler hos nevnte meglerhus. Mine kollegaer beskriver meg som bl.a. hardtarbeidende og strukturert.

 

Det å selge bolig er for de fleste den enkeltstående handlingen som er mest avgjørende for økonomien, og som er med på å definere fremtiden. Min suksess er basert på å yte det lille ekstra, alltid. Jeg vil sammen med deg skreddersy en plan for å nå et felles mål – å få høyest mulig pris for din bolig!

 

Utmerkelser ifm. bruktboligsalg i Heimdal Eiendomsmegling:

2022 – Årets Eiendomsmegler: 1. plass

2021 – Årets Eiendomsmegler: 2. plass

2020 – Årets Eiendomsmegler: 3. plass

2019 – Årets Eiendomsmeglerfullmektig: 1. plass

2018 – Årets Eiendomsmeglerfullmektig: 2. plass


Dersom du trenger bistand innen eiendom, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Ingen oppgaver er for liten eller for stor.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Tydelig og smidig kommunikasjon. Marius oppleves som en blid, imøtekommende, ærlig og ryddig type som gjør det han kan for at vi som kunde skal bli fornøyde. Svært god serviceinnstilling. Vi kan anbefale Marius på det varmeste.»
Eiendomsmeglerguiden
«Vi er meget fornøyd med Marius som megler til å selge vår enebolig i Buvika. Han har bred lokal kunnskap, er engasjert, imøtekommende og meget faglig dyktig. Dette ga oss en stor trygghet gjennom hele prosessen. Marius er en megler vi sterkt kan anbefale.»
Eiendomsmeglerguiden
«Vi er overbevist om at vi valgte rett megler til å selge huset vårt i Buvika. Med hans brede lokalkunnsakp, engasjement og sitt blide vesen ble boligen solgt langt over prisantydnig. Trenger vi megler ved en senere anledning blir valget enkelt.»
Eiendomsmeglerguiden