Roger Mostervik Rones

avdelingsleder og eiendomsmegler

Roger er avdelingsleder for Heimdal Eiendomsmeglings kontor i Høyskoleparken. Han har over 20 års erfaring og er dedikert til faget.

Primærområdet til Roger og de dyktige kollegene hans er Trondheim øst. Lokal forankring og ikke minst – lokalkunnskap - er noe av det som fører til at du skal føle deg trygg under boligsalgsprosessen.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Kjempefornøyd med Roger som megler, solid, trygg og god på kommunikasjon hele veien under hele salgsprosessen. Etter en lang prosess med negative opplevelser hos en annen megler og et annet meglerfirma opplever vi overgangen til Heimdal eiendomsmegling og Roger som en lettelse. Fornøyd med salg etter første visning. Anbefaler Roger Rones på det sterkeste til alle som ønsker et raskt og ryddig salg av sin bolig.»
Lene og Jonny, Angelltrøa
«Er godt oppdatert i boligmarkedet og har stor kjennskap til priser for sammenlignbare boliger. Grundig gjennomgang av salgsprosessen som gir stor tillit til gjennomføring av salget. Gir gode råd om ting vi kan gjøre for å oppnå et tilfredsstillende resultat. Lytter til våre ønsker slik at vi føler oss godt ivaretatt og delaktig i salgsprosessen. Faktaopplysningene kommer godt fram og tar kontakt dersom uklarheter oppstår også fin oppfølging under avslutningsprosessen.»
Alf, Nardo
«Jeg brukte Roger Rones i forbindelse med salg av leilighet på øya og kan anbefale han på det sterkeste for andre som trenger en profesjonell megler. Roger var veldig ryddig i salgsprosessen og jeg er veldig fornøyd med jobben han gjorde for meg. Han er en jordnær og veldig trivelig kar som får deg til å føle deg godt ivaretatt.»
Jacob, Øya
«En meget flink, jordnær og nøyaktig megler. Gikk gjennom hele salgsprossen på en veldig god, forståelig og nøyaktig måte. Alltid tilstede om vi hadde spørsmål og holdt oss alltid oppdatert i prosessen. En megler vi kan anbefale alle som skal selge bolig på det varmeste.»
Siv og Camilla, Nedre Steinan
«Vi opplevde salgsprosessen som meget ryddig og kommunikasjonen med megler Roger som god. Roger er en rolig, trygg og erfaren megler, med føttene godt plantet på jorden. Vi fikk gode råd underveis i prosessen, og endte opp med 44 på visning, 6 som deltok i budrunde og en salgspris godt over prisantydning. Vi har ingen ting å utsette på jobben til Roger og Heimdal Eiendomsmegling.»
Marte og Marius, Granåslia
«Vi hadde 3 meglere på befaring, og ga lik informasjon til alle: At vi selvsagt ville vektlegge meglers vederlag for tjenestene, men minst like viktig var det å bli betrygget på at selve salgsprosessen ville gå knirkefritt. Roger Rones og Heimdal Eiendomsmegling innfridde på alle punkter gjennom hele prosessen. Vi opplevde Roger som en rolig, rutinert og trygg megler, og en god sparrepartner. Han var tilgjengelig og lett å få tak i, og ga raske, trygge tilbakemeldinger på våre spørsmål. Ved tidligere salg av boliger har jeg brukt mye tid på korrektur av salgsoppgaven. Denne gangen ble salgsoppgaven godkjent på første utkast: Velskrevet og selgende! Vi hadde massiv respons på Finn-annonsen, og 12 par på visning, noe vi vet er veldig bra for boliger i vårt pris-segment. Vi er derfor trygge på at Rogers jobb og Heimdals annonsering fungerer. Vi gir Roger våre beste referanser.»
Monica, Sverresborg
«Jeg fikk ansvar for å få solgt to eneboliger. Jeg kontaktet Roger Rones fordi jeg kjente ham som en grei, ordentlig og imøtekommende person fra før, og visste at han arbeidet som eiendomsmegler. Mitt inntrykk av Rones ble styrket gjennom salgsprosessen. Han var lett tilgjengelig og innstilt på å gjøre et godt salg, hvilket for huseierne betød raske avgjørelser underveis, uten at det skulle være forhastet, og at kjøperne skulle få de nødvendige opplysninger fortløpende, og ikke minst at både kjøper og selger til slutt skulle bli enige om en passende pris. Begge eneboligene ble solgt i løpet av to måneder, raskt og effektivt. Jeg kommer til å benytte Rones igjen når det blir aktuelt med salg av eiendom.»
Joar
«Salgsprossen på Margrethe Tomsets vei 9, gikk knirkefritt. Roger var ryddig, proff, og uten noe tull. Jeg fikk tillit etter første møtet vi hadde. Vil anbefale Roger til andre som ønsker å selge bolig.»
Rune, Utleir
«Eva og jeg vil takke deg for den måten du gjennomførte hele prosessen ved salg av vår leilighet i Øystein Møylas veg! Måten du opptrådde på hele veien fra A til Å var bare helt perfekt. Vi er jo ikke så erfarne når det gjelder salg/kjøp av leilighet, derfor var det fint at du kunne gi oss gode råd når vi spurte deg (til alle døgnets tider). Du ga oss også råd når vi skulle KJØPE leilighet, selv om det strengt tatt ikke var din "jobb". Så tusen takk til deg for den utmerkede jobben du gjorde for oss!! Vet hvor vi skal henvende oss neste gang.»
Bjørn og Eva, Sorgenfri
«Veldig fornøyd med Roger. Han var godt forberedt ved første befaring, behagelig å kommunisere med, jordnær og jeg fikk god tillit til å bruke han som megler. Salgsprosessen gikk veldig bra, og Roger har fulgt godt opp helt fra første møte og frem til overtagelse. Veldig fornøyd.»
Trym, Stubban
«Roger Rones er en behagelig type å kommunisere med. Vi opplevde ham som veldig service-innstilt og ryddig i salgsprosessen. Han var tydelig opptatt av at vi skulle være fornøyd. Mange meglere vi har hatt kontakt med tidligere har virket ganske pågående, Rones skiller seg ut med en mer jordnær personlighet og var trivelig å kommunisere med. Vi er godt fornøyd med prosessen.»
Eirik, Nardo
«Fra første kontakt følte jeg meg velkommen og trygg i situasjonen som boligeier/selger. Roger er rolig, behersket og informativ, med en akkurat passe lun humor. Da jeg ringte og var noe stresset pga. uforutsette ting, ble jeg møtt med objektiv og saklig info, og ble beroliget. Vår kommunikasjon angående prisleie/prisantydning i annonseringen fungerte veldig bra. Jeg følte at jeg fikk sjansen til å komme med mine tanker og ønsker først. Rogers antagelser ut fra mine gjetninger og ut fra hans erfaring, viste seg å stemme godt, og mere til i riktig retning. Håper jeg slipper å selge hus igjen, men dersom det skjer vil jeg gjerne bruke Roger igjen.»
Arne, Bratsberg
«Vi er veldig fornøyd med jobben som Roger Rones gjorde i forbindelse med salget av vår bolig. Alt foregikk på en ryddig og profesjonell måte, og han var lett tilgjengelig hele tiden. Presentasjonen av boligen var så flott at vi fikk solgt før visning til en pris vi var veldig fornøyd med. Vi gir Roger våre beste referanser.»
Rolf og Randi, Tiller
«Vi er veldig fornøyde med jobben Roger Rones gjorde for oss. Arbeid som ble utført var akkurat ihht det som ble presentert ved første meglermøte. Vi kommer til å benytte Roger også ved neste anledning.»
Stein Ova og Aina, Kattem
«Jeg brukte Roger i forbindelse med salg av en enebolig i Klæbu. Enkel, ryddig og effektiv prosess fra start til slutt. Alltid tilgjengelig, med gode råd. Fremstår profesjonell og pålitelig. Anbefaler Roger og Heimdal Eiendomsmegling videre, med glede.»
Truls, Tanem
«Jeg vil anbefale Roger Rones på det varmeste for fremtidige selgere. Jeg har ved flere anledninger, faktisk 4 ganger brukt Roger til å selge mine boliger og en hytte. Alle salgene har gått meget godt, og Roger leverer en tjeneste som få meglere kan måle seg med. Roger er en blid og imøtekommende person som man umiddelbart får tillitt til, og man kan stole på at Roger ordner opp dersom noe uforutsett skulle skje. Roger er alltid godt forberedt, holder gode visninger og har alltid deg som selger i fokus. Budrundene har alltid gått over forventning med Roger, og jeg kan trygt anbefale han til andre. Jeg skal uten tvil bruke Roger neste gang jeg skal selge.»
Lars, Møllenberg/Byåsen/Selbu
«Jeg er veldig fornøyd med jobben Roger Rones har gjort i forbindelse med salg av min bolig. Han har fulgt avtalt fremdriftsplan til punkt og prikke, og Rones har fulgt godt opp underveis. Jeg ble også godt fornøyd med oppnådd pris på boligen. Jeg anbefaler gjerne Roger Rones, han er strukturert og til å stole på.»
Bente, Angelltrøa
«Roger er en jordnær megler som skaper tillitt og som jeg har brukt i flere anledninger. Han kan faget og vet hva han snakker om, ryddig og grei salgsprosess. Kan trygt anbefale Roger og vil helt klart bruke han ved en senere anledning.»
Magnus, Budalen
«Jeg er meget fornøyd med hvordan Roger Rones håndterte salget av min bolig. Han var lett tilgjengelig og flink til å holde meg oppdatert. Hans erfaring og kunnskap ga meg en ekstra trygghet under prosessen og jeg fikk solgt til en pris jeg ble fornøyd med.»
Arnstein, Brøset
«Vi var veldig fornøyd med hvordan Roger Rones hjalp oss gjennom boligsalgsprossen. Vi satt stor pris på at han håndtert alt selv og var veldig god og rask å kommunisere med oss. Vi opplevde han som pålitelig og å stole på. Han ivaretok våre meninger og interesse hele veien – kan anbefales!»
Amelia, Sollia
«En utrolig profesjonell megler. Har bare positive erfaringer, i alle faser av salget. Kan trygt anbefales andre.»
Roar, Nidarvoll
«Jeg brukte Roger Rones i forbindelse med salg av leilighet på Persaunet. Man får god oppfølging gjennom hele salgsprosessen fra start til slutt. Følger opp interessenter og holder selger involvert. Roger var alltid tilgjengelig på spørsmål både på meldinger og telefon. Fremstår meget ryddig og oppriktig. Kan anbefales.»
Øyvind, Persaunet
«Megler som er til stede og følger opp hele prosessen. Fikk gode råd til hva som bør gjøres og ikke bør gjøres før salg. Megler gjorde at salget av vår bolig ble ryddig og enkel. Følte jeg fikk god oppfølging og tilbakemelding under hele prosessen fra befaring til salgskontrakt var signert. Anbefales!»
Trine, Kystadbrinken
«Roger Rones bistod ved salg av min leilighet ved Bakklandet i Trondheim. Jeg er utrolig fornøyd med både resultatet og arbeidet Roger gjorde underveis. Under hele prosessen, fra start til vel etter slutt, gav Roger gode råd og ærlige tilbakemeldinger. Han var tilgjengelig og tok seg god tid til å svare på henvendelser. Jeg fikk også inntrykk av at Roger hadde fulgt opp interessenter og potensielle kjøpere på en svært god måte. I det hele et svært godt meglerhåndtverk.»
Magnus, Bakklandet
«Rones framstod som pålitelig og med integritet. Han holdt oss hele tiden oppdatert - uten å være påtrengende, og var tilgjengelig for henvendelser fra oss. Presenterte leiligheten på en bra måte, og fikk en god pris allerede etter første visning.»
Hilde, Ila
«Meget ryddig, profesjonell og hyggelig megler. God til å kommunisere, og viste hele tiden en seriøsitet som var til å stole på. Kan anbefales!»
Tor, Byåsen/Bakklandet
«Kjempebra oppfølging. Megleren var den eneste kontaktperson igjennom hele prosessen. Roger bygger tillit til både selger og kjøper.»
Tommy, Heimdal
«Vi fikk utrolig god hjelp ikke bare vedrørende salg, men også kjøp av ny bolig. Dette var første gang vi solgte, så det var utrolig godt at Roger alltid var å nå på telefonen! Roger Rones har en unik egenskap til å gjøre ting både profesjonelt og kameratslig. Vi følte alltid at han "tok vare" på oss! Hvis jeg noen gang skal selge bolig igjen vil jeg definitivt bruke Roger igjen, og vil absolutt anbefale han til andre!»
Line, Møllenberg
«Meget nøye prosess med å bli kjent med boligen, nabolaget og i det hele. Rask og god prosess, med god dialog med oss som selger.»
Thomas, Strindheim