June Eriksen Meidell

eiendomsmegler

Mitt navn er June Eriksen Meidell og jeg er oppvokst i Trondheim. Jeg har jobbet i Heimdal Eiendomsmegling siden 2017, og jobber i dag som Eiendomsmegler på avdeling Solsiden. Som Eiendomsmegler er kvalitet, engasjement og presisjon er noe jeg vektlegger høyt. Jeg har kvalitet i alle ledd, og er svært opptatt av de små detaljene som kan utgjøre en forskjell. Jeg bruker mye av min tid på god presentasjon og fremstilling, slik at boligen blir best mulig presentert for aktuelle boligkjøpere. For å oppnå et godt salg med høyest mulig pris er det viktig med en skreddersydd plan og gode forberedelser, som du som boligselger og jeg som Eiendomsmegler planlegger i samråd - for å få en effektiv prosess etter mine anbefalinger og dine mål.


Ta kontakt for en uforpliktende boligprat!

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«June er en glimrende eiendomsmegler. Hun tok alle mine bekymringer og spørsmål på alvor, tok seg god tid til meg som kunde, og jeg følte meg aldri overkjørt eller presset. Hun svarte raskt på alle henvendelser, og ga gode råd gjennom hele salgsprosessen. Hun har mye kunnskap om boligmarkedet i området hvor jeg solgte leilighet. Videre er hun svært omgjengelig og har gode sosiale evner, hvilket også gjør at potensielle kjøpere vil føle seg ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!»
«Vi er veldig fornøyd med jobben som June gjorde for oss. Hun var både oppmerksom og dedikert, og vi sitter igjen med et inntrykk av at hun legger sin ære i å gjøre en god jobb, der andre kun fokuserer på kvantitet. Hun svarte kjapt på telefon både i og utenfor arbeidstid, og var alltid imøtekommende og hjelpsom. For at vi skulle få en best mulig pris anbefalte hun oss å bruke Lindkvist Interiør for å style leiligheten, noe vi ble svært fornøyde med. Vi anbefaler June på det sterkeste og ville definitivt valgt henne igjen!»
«Engasjert og kunnskapsrik eiendomsmegler som legger ned mye arbeid i planlegging og forberedelse til salget, både i form av styling, fotografering og en gjennomført markedsstrategi. Hun vet hva som skal til for å skape interesse og øke sannsynlighet for et godt salg og er lett tilgjengelig i hele salgsprosessen. Denne megleren anbefales på det varmeste!»
«June var jo helt super! Maken til effektiv og behagelig prosess, fra begynnelse til slutt! Det ble strake veien til et godt boligsalg. Jeg er veldig fornøyd. Følte hun sto skikkelig på for meg! Så stor takk til June. Heldig er den som får henne på lag!»