Leo Olufsen

eiendomsmegler

Med mine 20 år som eiendomsmegler kan jeg med letthet si at erfaring er nøkkelen til et godt boligsalg!

Eiendomsmegling er det kjekkeste jeg jeg vet. Jeg er lidenskapelig opptatt av profesjonen min og lever for og av fornøyde kunder. Målet er at alle som selger sin bolig gjennom meg, skal bruke meg ved neste boligsalg. 7 av 10 kunder som benyttet meg som megler siste år var tidligere kunder eller referansekunder.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat, det kan fort lønne seg.

Mine eiendommer
Dette sier kundene om meg
«Dette var en veldig bra og profesjonell megler, han var helt klart en selger og ikke en "saksbehandler". kan virkelig anbefale Leo Olufsen som megler, meget dyktig»
Henning
«Kjempefornøyd med Leo, han er en god selger som vet hva han skal gjøre for å oppnå en god pris. Jeg fikk mer for huset mitt enn jeg noen gang hadde drømt om»
A Bekkevold
«Vi er mildt sagt SUPER FORNØYD med at vi valgte Leo Olufsen som vår megler. Han er svært pliktoppfyllende, og han står jammen meg på. Han er enkel å forholde seg til og han er god på oppfølging og ikke minst det å ivareta en god kommunikasjon. Vi er har hele tiden under prosessen følt oss veldig ivaretatt og ikke minst er vi takknemlige for at vi valgte Leo Olufsen, og anbefaler hans suverene profesjonalitet mer enn gjerne til andre som skal selge eller køpe.»
Line
«Leo Olufsen er en særdeles dyktig og erfaren megler. Jeg har benyttet meg av hans tjenester flere ganger, og jeg er meget fornøyd med den jobben han utfører, både før, under og etter salget. Han kan anbefales på det sterkeste.»
Ole Gunnar
«Fantastisk megler, spesielt i koronatider. Han var alltid til stede med råd og hjelp. Kan bare anbefales. Terningkast' 6!»
Claus