Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Få et optimalt boligsalg i sommer med Visningshelga!

Skal du selge bolig i sommer?

Vi gjentar vi braksuksessen fra i fjor og inviterer interessenter fra hele landet til Visningshelga 2020 (17-19. juli) gjennom en nasjonal markedsføringskampanje. Vi samler alle våre visninger i sentrumsområdene slik at interessentene får sett så mange boliger som mulig når de først skal på visning i Trondheim.

I fjor hadde vi over 50 visninger denne helgen. Det er i hovedsak interessenter som bor utenbys, med tanker om å flytte til Trondheim som kommer til den unike visningshelga vår. I tillegg har vi visning uken etter, slik at de som allerede bor i byen også får muligheten til å se, om de ikke har anledning denne helgen.

Dette er den eneste muligheten du som boligselger får til å invitere interessenter fra hele landet på din visning. Vi har visninger i området fra Øya til Lade. Perfekt for alle som skal studere eller jobbe i sentrumsområdene fra høsten!

Kan din bolig passe for vår kjøpegruppe? Registrer deg i kontaktskjemaet over så får du ytterligere informasjon og et godt tilbud på et optimalt boligsalg.