Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Få HALV PRIS på markedsføring av din bolig!

Vi elsker våren og gir deg HALV PRIS på markedsføring av din bolig, når du signerer salgsoppdrag med oss innen 15. juni. Fyll inn skjema, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å gi deg et godt tilbud på salg av din bolig!

Vi tilbyr alltid 100% salgsgaranti. Les mer om hvorfor salgsgaranti er viktig her


5 gode grunner til å starte boligsalgsprossen tidlig

Tenker du på å selge bolig i fremtiden? Da bør du starte boligsalgsprosessen så tidlig som mulig! Det kan lønne seg på mange måter.

Les mer om boligsalgsprosessen her

Fyll inn skjema, og få HALV PRIS på markedsføring av din bolig!

Tilbud om halv pris på markedspakke gjelder ved salg av bruktbolig, og gjelder for de som signerer oppdrag med oss innen 15.06.2021. Boligen må være lagt ut for salg innen 15.12.2021. I tillegg til halv pris på vår markedsføringspakke (ordinær pris kr 14.950, kampanjepris kr 7.475) kommer salgsomkostninger for eiendomsmeglere: provisjon til megler (fra 1,5% til 4 % avhengig av boligtype og beliggenhet), tilrettelegging kr 15.000, oppgjørsgebyr kr 3.750, visningsgebyr kr 1.990 (vil variere avhengig av beliggenhet), utleggsgebyr kr 290 pr. stk., sikringsobligasjon kr 585/kr 480, opplysningspakke fra kommunen ca. BRL: kr 2.219/Seksjon: kr 2.515/Fast eiendom: kr 3.404 (vil variere fra kommune til kommune), nabolagsprofil kr 383, grunnpakke visuell kommunikasjon kr 2.700, grunnboksutskrift kr 172, kopi pantebok kr 172 pr. stk. og evt. gebyr fra forr.fører, fotograf, takstmann og boligselgerforsikring. Lokale tilpasninger for avd. Stjørdal, Melhus og Orkanger.


Vilkår salgsgaranti: Oppdragsgiver og oppdragstaker avtaler salgssum gjeldende for salgsgaranti i oppdragsavtalen. Dersom man ikke oppnår avtalte salgssum i løpet av oppdragets varighet, betaler ikke oppdragsgiver for kostnader som omfattes av oppdragsavtalen. Tilleggsbestillinger som går utover det som er avtalt omfattes ikke av salgsgarantien. Skulle oppdragsgiver velge å akseptere et lavere bud, må han svare for alle vederlag og utlegg iht. oppdragsavtalen. Dersom avtalt prisantydning er et lavere beløp enn ovennevnte salgssum, vil vilkårene for salgsgaranti følge den til enhver tid gjeldende prisantydning. Det forutsettes at boligen er forsøkt solgt i det åpne marked i minimum 4 måneder.