Innholdsproduksjon

Bilder, 3D-medier, video og grafisk media.

Vi jobber både in-house og gjennom våre samarbeidspartnere for å levere innhold av høy kvalitet som synliggjør og presenterer ditt boligprosjekt for å

Tekst, bilder, video

3D-bilder

Det mest salgsfremmende på starten av et boligprosjekt er å visualisere boligprosjektet, og 3D-bilder er uvurderlige i denne sammenhengen. De gir boligkjøpere muligheten til å se hvordan bygget og boligen kommer til å se ut, og å drømme om hvordan det blir å bo i sitt nye hjem. 3D-bildene lar deg vise boligprosjektet i forskjellige vær- og lysforhold, hvordan det integreres i nærområdet

3D-bilder er også avgjørende når det kommer til annonsering av boligprosjektet ditt, for å fange interessen og fantasien til boligkjøpere.

Gjennom våre samarbeidspartnere leverer vi 3D-bilder av høy kvalitet.

Videoinnhold

Videoinnhold blir et stadig mer vanlig annonseringsmedium for å gi boligkjøpere det best mulige representasjonen av hvordan boligprosjektet blir når det blir ferdigstilt, og for større synlighet og flere inntrykk, spesielt gjennom annonsering på sosiale medier. Bevegelse fanger oppmerksomheten mer effektivt, og lar deg kommunisere et lengre budskap uten at MOTTAKER trenger å gjøre noe aktivt.

In-house og gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere alt av videoinnhold, fra animerte annonser på SoMe til fullverdige reklamefilmer.