Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Vi tar boligfoto på alvor

Boligfoto handler ikke lenger om vidvinkel og den samme blomstervasen på stua, badet og soverommet - Heimdal Eiendomsmegling tar bilder på alvor, og har fått leder for visuell kommunikasjon og fotograf Stian Hatling med på laget!


Bilder er det kanskje viktigste virkemidlet når en bolig skal selges. Dette har vi tatt på alvor, og ansatt Stian Hatling – profesjonell fotograf med bakgrunn som billedkunstner, og et helt annerledes blikk på boligfotografering enn det bransjen ellers er kjent for.

— Bildene skal formidle kvaliteten i boligen, ikke bare størrelsen. Som boligkjøper er man ikke bare interessert i hvor stor stua er, men hvordan den oppleves. Har du utsikt utover byen fra sofakroken, eller mot en lekeplass fra kjøkkenbenken, så skal det selvfølgelig komme frem i presentasjonen av boligen, forteller Hatling.

De fleste meglere ser på bilder som et virkemiddel til å få folk på visning, og så har bildene gjort jobben. Nå skal kvaliteten heves betraktelig, og gi oss et nytt perspektiv på bruk av bilder.

Bilder er viktig gjennom hele kjøpsprosessen. Selvsagt skal bildene skape nysgjerrighet og få folk til å komme på visning. Men det er like viktig å gjenskape opplevelsen etter visning.

— Bildene skal formidle historien om boligen, og være en reise gjennom boligens kvaliteter. Når folk som har vært på visning ser bildene i prospektet etterpå, skal de gjenoppleve boligen, og antageligvis dele og gjenskape inntrykkene sammen med venner og familie - da er det viktig at de virkelig gode kvalitetene ved boligen er tydeliggjort.

Vi var ikke bare på jakt etter ”en fotograf”. Vi ville ha noen var i stand til både å se hva boligen har av kvaliteter, og gjenskape dem i bilder på et lekkert og realistisk vis.


Stian Hatling er utdannet fotograf fra Norsk Fotofagskole og billedkunstner fra Kunstakademiet i Trondheim. I tillegg har han mange års erfaring som fotograf, og boligfotografering har vært en av hans spesialiteter.

Bildene skal formidle historien om boligen, og være en reise gjennom boligens kvaliteter

Publisert 05.10.2016

Tilbake til oversikten

Interiør

Skrevet av

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.