Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Vi skriver om litt av hvert. Filtrer her


Nå selger vi langt flere boliger enn normalt

Petter Bang Møllersen i Heimdal Eiendomsmegling har tatt et dypdykk i tallene. Statistikken lyver ikke. Boligmarkedet går som en kule. Hvis du er inne på tanken om å selge bolig, kan det være smart å handle kjapt.

Les mer


Slik foregår kjøp og salg av boliger i koronakrisen

Når en pandemi rammer samfunnet må det strenge tiltak til i alle bransjer for å unngå smittespredning. Her er en oversikt over hva du må forholde deg til hvis du skal kjøpe eller selge bolig i tiden fremover.

Les mer

Salgsgaranti Heimdal Eiendomsmegling Les mer

Derfor er salgsgaranti viktig

Mange boligselgere kan føle seg litt bekymret i disse korona-tider. Med salgsgaranti skal du føle deg sikker på at vi gjør vårt ytterste for å få solgt boligen din til den beste prisen.

Les mer

Hemkontor Vestrerosten016 Les mer

Korona - slik tar vi samfunnsansvar

Heimdal Eiendomsmegling ønsker å ta sin del av samfunnsansvaret, og bidra til å til å redusere risikoen for spredning av koronaviruset. Våre kontorer er derfor åpne kun etter forhåndsavtale. Vi vurderer løpende hvor lenge dette tiltaket varer, og håper på forståelse i denne spesielle situasjonen.

Les mer

Budgivning Les mer

Tips og råd

Hvordan få drømmeboligen til å bli din!

Du står på visningen og tenker.. dette er drømmeboligen! Her vil jeg bo! Dette skal bli min havn der jeg kan komme hjem og puste ut etter lange arbeidsdager. Eller ha lange late dager der jeg skal kose meg. Kanskje ser du potensialet. Litt oppussing her så blir denne boligen veldig «meg». Hvordan sk

Les mer

Sparing Les mer

Tips og råd

Hvordan finne penger til å spare!

Ofte kan man oppleve at man har klart å bruke akkurat det man har fått utbetalt i lønn eller studielån, og like før ny lønnsutbetaling lure på hvor pengene har tatt veien. Den viktigste måten å finne penger til å spare er å skaffe seg oversikt over hva man har brukt penger til og hvor mye man regner

Les mer

Aktuelt-utleie Les mer

Tips og råd

12 tips til deg som skal leie ut!

Utleie av bolig er svært populært. Det er en fin måte for mange for å få inn litt ekstra inntekt samtidig som det historisk sett er en god investering å sette penger i fast eiendom. I tillegg dekker man et skrikende behov etter boplass i samfunnet. Det kan imidlertid være arbeidskrevende og vanskeli

Les mer