Digital salgsoppgave

Hanskemakerbakken 1B

2 590 000,- Leilighet Andel 33 m2 1 soverom
Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
Solgt
Trondheim Sentrum
Urban og koselig 2-roms sentrumsleilighet på 33 m²
Privat, vestvendt terrasse Lave felleskostnader & null dok.avgift
 • Prisantydning
  2 590 000,-
 • Totalpris
  2 756 589,-
 • Primærrom
  33 m2
 • Bruksareal
  33 m2
 • Tomt
  1 978 m2
 • Byggeår
  1960
 • Energimerking
  F
 • Eieform
  Andel

Kort om eiendommen

Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og sentrumsnær 2-roms sentrumsleilighet på 33 m² med ettertraktet beliggenhet i Ila. Leiligheten holder en gjennomgående pen standard med en rekke kvaliteter som nymalte overflater, oppgradert bad og en stor, solrik terrasse. Her bor du sentralt til i en av byens mest ettertraktede boligområder. Leiligheten ligger plassert like ved Ilaparken og har gåavstand til 'alt' du trenger i hverdagen, som dagligvarehandel, treningssenter og gode kollektivtilbud.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- Det medfølger gunstig opsjonsavtale fra utbygger (se prospekt).
- Nært NTNU, Handelshøyskolen BI og en rekke flotte turområder.
- Borettslaget disponerer parkeringsplasser som kan benyttes fritt.
- Høy 1. etg. med minimalt innsyn.
- Lav fellesgjeld & null dok.avg.
  • Omkostninger
   Beregnede omkostninger ved kjøp:
   - Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,-
   - Tinglysingsgebyr pr. pantedokument kr. 500,-
   - Forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 7 981,-
   - HELP Boligkjøperforsikring kr. 6 000,- (valgfri)
   - HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 2 800,- (valgfri)
    
   Totale omkostninger kr. 8 981,- 
   Total omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring kr. 14 981,-
   Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 17 781,-
    
   NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endring i omkostninger/offentlige avgifter. En slik endring vil bli belastet/godskrevet kjøper.
  • Felleskostnader pr. mnd
   kr 1 655,-
   Felleskostnader utgjør kr. 1 655,- per måned. Felleskostnadene inkluderer blant annet betjening av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggningsforsikring og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap. Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
   - Felleskostnad driftsdel: Kr. 1 391,-
   - Tillegg elektroniske fellesavtaler (fibernett): Kr. 264,-
  • Innhold
   Inneholder: Stue, kjøkken, soverom, bad og bod.

   Internt bruksareal (BRA-i) totalt: 33 m²
   Eksternt bruksareal (BRA-e) totalt: 0 m²
   Innglasset balkong (BRA-b) totalt: 0 m²
   Åpent areal (TBA) totalt: 10 m²
   Bruksareal (BRA) totalt: 33 m²

   Ifølge takstmann.

   Det medfølger i tillegg en ekstern bod som måler 5,8 m² ifølge selger.
  • Standard
   Kjøkken:
   Overflate gulv: Parkett
   Overflate vegg: Malt trepanel
   Overflate himling: Malt trepanel
   Innredning: Innredning med over og benkeskap, folierte skrog, slette fronter, laminert benkeplate
   Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, ventilator

   Stue:
   Overflate gulv: Parkett
   Overflate vegg: Malt trepanel, malt betong
   Overflate himling: Malt trepanel
   Innehar: Lukket vedovn, panelovn

   Soverom:
   Overflate gulv: Parkett
   Overflate vegg: Malt trepanel, malt betong
   Overflate himling: Malt trepanel
   Innehar: Garderobeskap

   Bad:
   Overflate gulv: Flis
   Overflate vegg: Flis, malt strie
   Overflate himling: Malt trepanel
   Innehar: Panelovn
   Sanitærutstyr: Åpen dusjsone med dusjgarnityr på vegg, innredning med servant, gulvmontert toalett

   Entre:
   Overflate gulv: Parkett
   Overflate vegg: Malt trepanel
   Overflate himling: Malt trepanel

   Ifølge takstmann.
  • Parkering
   Det medfølger ikke egen parkeringsplass, men borettslaget disponerer en oppstillingsplass hvor andelseiere kan parkere. I tillegg er det sone parkering etter gjeldene regler fra Trondheim kommune.
  • Byggemåte
   Byggemåte i følge takstmann:
   Flermannsbolig oppført med grunnmur og etasjeskiller i støpt betong. Veggkonstruksjonen antas oppført i bindingsverk som utvendig er kledd med panel. Takkonstruksjonen har pulttaks form tekket med papp. Vinduer med to -lags glass.
    
   Oppsummering fra takstmanns tilstandsrapport:
   Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

   Bygningsdeler med TG2:
   Vinduer / dører:
   Det ble ikke registrert noen punkterte vindusglass under befaringsdagen. Det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Det ble ikke bemerket skader eller behov for tiltak utover normalt vedlikehold på befaringsdagen. Det bemerkes at karmer på alle dører og vinduer er fra 1978, slik at disse kan ha kortere gjenværende levetid selv om glasset er skiftet. Tilstandsgrad settes ut fra de alder på vinduskarm og balkongdør.

   Bad - Totalvurdering av overflater:
   Ingen vesentlige skader eller avvik utover normal bruksslitasje avdekket på overflatene. Det bemerkes bom i flis og skruehull som ikke er tilstrekkelig tettet.

   Bad - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk:
   TG 2 er satt grunnet manglende dokumentasjon på utført arbeid ved fuktsikringen, og må ikke forveksles med den tekniske tilstanden på badet. TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett.

   Etasjeskille:
   Bjelkelaget er fra opprinnelig byggeår og et avvik utover dagens normer må påregnes. Dette er ikke uvanlig for boliger av sådan alder, og skyldes normalt noe underdimensjonering/ujevn dimensjonering av materialer.

   VVS:
   Ingen skader eller lekkasjer avdekket på synlige rørføringer. Vannrør av kobber og avløp av plast/soil. Ingen skader eller lekkasjer avdekket på synlige rørføringer. Rør- og avløpsanlegget fungerte ved en enkel test av dette på stedet. Videre kontroll av anlegget krever avansert teknologi. Dette ble ikke rekvirert. Utvendige stengekraner ble ikke søkt påvist. Sentralt/mekanisk avtrekk over stekesone. Eldre vannrør av kobber kan over tid få svekkelser innvendig (groptæring). Det anbefales på generelt grunnlag en gjennomgang av rørstrekk, bend og eventuelle skjøter på vannrør som er over 30 år. Mangelfull ventilering av badet. Manglende ventilering av øvrige rom.
    
   Takstmanns kommentar til planløsningen:
   Boligens planløsning og ulovlighetsmangler er kontrollert opp mot kommunepakken. Siste godkjente bygningstegninger er fra 25.02.1959 og samsvarer med dagens utforming av boligen.
  • Selgers egenerklæring
   Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
   Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
   Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Installasjon av speil, stikkontakt, lysbruter gjort av ON Energi AS i 2024. - Sluk staket og rør i nytt bakderomsskap koblet opp av Brechan Rør AS i 2024. - Ny våtromsmaling og silikonl av egeninnsats.

   Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
   Ja, kun av faglært. Oppvaskmaskin koblet til av rørlegger i 2018. - Water Guard installert rundt varmtvannsbreder og oppvaskmaskin i 2018. - Sluk på bad staket og baderomsmøbel koblet opp i 2024.

   Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
   Ja, taket på verandaen er ikke tett. (Gjelder alle enheter i 1.etg i borettslaget)

   Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
   Ja, kun av faglært. El Focus etablerte ny kurs for oppvaskmaskin i 2018. - ON Energi AS monterte speil og stikkontakt på badet i 2024.

   Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende?
   Ja, på en måte. Fordi dette er en andelsleilighet er borettslagets eiendommer verdt å ta i betraktning. Borettslaget har fem utleieenheter: tre næringslokaer og to utleieleilighet (sistnevne er jeg noe usikker på om er utleid, men den er i borettslagets eie).

   Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene?
   Ja, jeg går ut ifra det, men det er styret som har kontroll på det.

   Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser?
   Ja, borettslaget har signert en opsjonsavtale med Sebo Boliger som innebærer at boligene kan rives. Man kan trekke seg fra avtalen og stanse rivingen hvis andelseieren ønsker. Avtalen innebærer at enheten kan byttes inn i en ny leilighet fra Sebo når denne er ferdig, eller at andelseier av denne enheten selger andelen til Sebo for 2 940 000kr. I tillegg, hvis Sebo får godkjent regulering på mer enn 11 000 SBRA bolig får hver andelseier 200 000kr i tillegg til dette. Rammen for avtalen gjelder til mai 2025, og hvis Sebo ikke gjennomfører avtalen utbetaler de 500 000kr til borettslaget.

   Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende?
   Ja, det er ikke skadedyr, men det kan komme skrukketroll inn i kjellerboden fordi bodvindu er på bakkenivå. Tror dette kan løses med en tetningslist i vinduet, men har ikke gjort det fordi skrukketroll gjør ingen skade og er ikke et problem.
  • Oppvarming
   Leiligheten varmes opp via elektriske panelovner.
  • Forsikringsselskap
   If Skadeforsikring Nuf
  • Polisenummer
   SP615686
  • Område
   Ila
  • Adkomst
   Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Heimdal Eiendomsmegling. Velkommen til visning!
  • Beliggenhet
   Ila er en av de mest sjarmerende delene av Trondheim. Ilaparken ligger i umiddelbar nærhet, og kan bla. by på fontener, scene, ballplass, lekeapparater og store grøntarealer.

   Fra Ila er det kort avstand til Nidelven med flotte promenader langs elven inn mot byen og Bakklandet. Velger man å gå andre veien kan man nyte flotte omgivelser ved sjøkanten i Ilsvikøra. Eller ta den nye bypromenaden, start fra Skansen sykle til sjøbadet eller Pirbadet. I området finner man også et utvalg av butikker og kafeer og Skansen kan by på båtplasser, uteservering og marinaliv. Det er meget lett adkomst til stiene i Bymarka, med en fin tur til toppen av Våttåkammen med nydelig utsikt over byen, som en av mange muligheter. Det er også en ny turvei opp mot Theisen-, Bakli- og Kobberdammen som går langs Ilavassdraget.

   Umiddelbar nærhet til Ilaparken og Iladalen park. I Ilaparken finnes det en moderne musikkpaviljong, lekeplass, sitteplasser, ballplass som er islagt om vinteren samt større beplantede områder og store gressarealer. Ved Ilaparken finner man blant annet legekontor samt kafé/restaurant, som f.eks. Ila Brannstasjon hvor det jevnlig arrangeres konserter o.l.

   Beliggenheten er meget sentral. Holdeplass for sporvogn og buss ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til sentrum med samtlige servicefunksjoner er ca. 1,5 km.

   Høyskoler/Universitet:
   - NTNU St.Olavs ca. 2 km
   - BI Trondheim ca. 2,1 km
   - NTNU Handelshøyskolen ca. 3 km
   - NTNU Gløshaugen ca. 2,5 km
   - Dronning Maud Høgskole ca. 5 km
   - NTNU Dragvoll ca. 7 km
  • Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 20.06.1960 for alle leiligheter i Hanskemakerbakken nr. 1 og 5. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

   Det foreligger byggegodkjente tegninger datert 25.02.1959.
  • Regulerings-og arealplaner
   Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0459, og eiendommen er regulert til blant annet bolig.
   Eiendommen er avsatt til bybebyggelse i kommuneplanens arealdel 2012 til 2024. 
   Kopi av situasjonskart, reguleringsplan med bestemmelser, reguleringskart, kommuneplanens arealdel med bestemmelser m.m. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

   Det foreligger regulering under arbeid, r20230031 Abelsborg gate 10 og r20190001 Planprogram for fornying av Kongensgt og Ilevollen. Konferer megler.
  • Adgang til utleie
   Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Dette gjelder dog ikke ved utleie til ektefelle eller familie i rett opp- og nedadstigende linje.
  • Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   965670130/7:
   04.07.2023 - Dokumentnr: 710347 - Opsjonsavtale
   Rettighetshaver: Sebo Boliger AS
   Org.nr: 915 122 302
  • Legalpant
   Legalpant betyr pant etter loven, og har rettsvern foran tinglyste heftelser. I henhold til eierseksjonsloven og borettslagsloven har eierseksjonssameier og borettslag legalpant på inntil 2 ganger grunnbeløpet for blant annet dekning av felleskostnader. Videre har kommune legalpant for blant annet kommune avgifter i henhold til panteloven.

   Kjøpers bank er innforstått med å få prioritet etter legalpant og tinglyste heftelser ved finansiering av det nye kjøpet.

   Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
  • Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.
  • Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som Boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

   Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 000,- / 4 100,- (avhengig av boligtype) i honorar for hver forsikringsavtale som formidles av Boligkjøperforsikring. For formidling av Pluss mottar meglerforetaket 1 000,- i honorar.
  • Lovanvendelse
   Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. 

   Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

   Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

   Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

   Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Kjøpers undersøkelsesplikt 
   Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig.

   Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.
  • Budgivning
   Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema. Budskjema finnes også i salgsoppgaven. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept.

   Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

   Megler prøver så langt det er mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

   Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren.

   Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.

   Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.
  • Hvitvaskingsreglene
   Eiendomsmeglerforetaket er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven). Dette medfører at megler har en plikt til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både selger og kjøper. Både selger og kjøper, herunder de selger og/eller kjøper opptrer på vegne av, må fremlegge gyldig legitimasjon som følge av meglers kundekontroll. Der selger eller kjøper er en juridisk person omfatter kundekontrollen blant annet verifisering av identitet til reelle rettighetshavere, hvor egenerklæring for selskapsstruktur, firmaattester og gyldig legitimasjon må fremlegges og kontrolleres.

   Dersom kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre kan ikke eiendomsmegler medvirke til gjennomføring av transaksjonen, og handelen kan dermed stanses. Dersom kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kontrolltiltak vil kjøper være ansvarlig for eventuelle forsinkelser av oppgjør til selger, og videre kostnader/tap ved dekningssalg. Kontrolltiltak for selger gjennomføres ved oppdragsinngåelse, men i de tilfeller forhold ved selgersiden utløser krav til ny kundekontroll i løpet av oppdragsgjennomføringen, kan selger ved å ikke bidra til gjennomføring av kundetiltak misligholde sine forpliktelser ovenfor kjøper.

   Eiendomsmeglerforetaket har også ytterlige prosedyrer og kontrollpunkter knyttet til hvitvaskingsregelverket, herunder blant annet kontroll av midlenes opprinnelse ved bruk av egenkapital. Partene plikter å opplyse om de forhold meglerforetaket etterspør i forbindelse med kontrolltiltak.

   Eiendomsmeglerforetaket har plikt til å innrapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim dersom det avdekkes mistanke om at midler har tilknytning til utbytte fra en straffbar handling, og/eller har tilknytning til terrorfinansiering. Partene varsles ikke dersom transaksjonen rapporteres til Økokrim.
  • Personopplysninger
   I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

   For utførelsen av oppdraget blir informasjon om oppdragsgiver, eiendommen, interessenter, budgivere og kjøper lagret av meglerforetaket i minimum 10 år iht. eiendomsmeglingsforskriften. Det samme gjelder ethvert dokument utarbeidet eller innhentet i forbindelse med oppdraget. Personopplysningene vil bli benyttet til det formålet opplysningene er innhentet for, herunder blant annet kontroll av finansiering. Opplysninger som navn og kontaktinformasjon vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål uten særskilt samtykke.

   Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.hem.no/personvern.
  • Innbo- og løsøre
   Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

   Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.
  • Diverse
   Frittstående garderobeskap på soverom medfølger ikke handelen.

   Eier av naboeiendommene i Roald Amundsens vei 6 (Gnr. 423, bnr. 107) og Roald Amundsens vei 8 (Gnr. 423, bnr. 109) har planlagt boligutbygging og har i den forbindelse inngått en utbyggingsavtale med Hanskemakerbakken Borettslag, hvor utbygger har som plan å kjøpe opp borettslaget for å etablere nye boliger. Avtalen innebærer at dagens bebyggelse på sikt rives. Man kan trekke seg fra avtalen og stanse riving hvis andelseieren ønsker. Avtalen innebærer at enheten kan byttes inn i en ny leilighet fra utbygger når denne er ferdig, eller at andelseier av denne enheten selger andelen til utbygger for 2 940 000kr. I tillegg, hvis utbygger får godkjent regulering på mer enn 11 000 SBRA bolig får hver andelseier 200 000kr i tillegg til dette. Rammen for avtalen gjelder til mai 2025, og hvis utbygger ikke gjennomfører avtalen utbetaler de 500 000kr til borettslaget. Konf. megler for nærmere informasjon om dette.
  • Meglers vederlag
   Oppdragsgiver betaler kr. 30 056,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr. 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr. 3 750,-, fellesvisninger med kr. 1 990,- og markedsføringspakke med kr. 16 950,-.

   Oppdragsgiver betaler rimelig vederlag iht. emgll. §6-5(3), tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring dersom handelen ikke kommer i stand.
  • Finansiering
   Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.
Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
Området

Hanskemakerbakken 1B Åpne veibeskrivelse
Andre leiligheter i området
 • Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
  Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
 • Fra stuen har du direkte adkomst til en privat, vestvendt terrasse på hele 10 m².
  Fra stuen har du direkte adkomst til en privat, vestvendt terrasse på hele 10 m².
 • Her er det mange møbleringsmuligheter, med praktisk utforming og skillevegg.
  Her er det mange møbleringsmuligheter, med praktisk utforming og skillevegg.
 • Her nyter du gode solforhold fra midt på dagen til sent på kveld i følge selger.
  Her nyter du gode solforhold fra midt på dagen til sent på kveld i følge selger.
 • Ved utgang til terrasse har du kjøkkenet med tilhørende spisekrok.
  Ved utgang til terrasse har du kjøkkenet med tilhørende spisekrok.
 • Videre har du åpen løsning inn mot romslig og lun stue.
  Videre har du åpen løsning inn mot romslig og lun stue.
 • Den åpne stue- og kjøkkenløsningen måler 18,2 m² og holder en gjennomgående pen standard med nymalte overflater.
  Den åpne stue- og kjøkkenløsningen måler 18,2 m² og holder en gjennomgående pen standard med nymalte overflater.
 • Nydelig vedovn som fungerer ypperlig til oppvarming på kalde vinterdager.
  Nydelig vedovn som fungerer ypperlig til oppvarming på kalde vinterdager.
 • Her blir man del av et veldrevet borettslag med god økonomi. Borettslaget har lav fellesgjeld, lave felleskostnader og fem utleieenheter for økte inntekter.
  Her blir man del av et veldrevet borettslag med god økonomi. Borettslaget har lav fellesgjeld, lave felleskostnader og fem utleieenheter for økte inntekter.
 • Her får du et gjennomtenkt og pent hjørnekjøkken som utnytter arealet godt.
  Her får du et gjennomtenkt og pent hjørnekjøkken som utnytter arealet godt.
 • Kjøkkenet byr på en rekke kvaliteter som integrert oppvaskmaskin og stekeovn med induksjonstopp fra kvalitetsleverandøren AEG.
  Kjøkkenet byr på en rekke kvaliteter som integrert oppvaskmaskin og stekeovn med induksjonstopp fra kvalitetsleverandøren AEG.
 • Kjøkkenets hjørneplassering gir et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er vurdert til tilstandsgrad 1 av takstmann.
  Kjøkkenets hjørneplassering gir et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er vurdert til tilstandsgrad 1 av takstmann.
 • Den åpne løsningen er av romslig størrelse og har god plass til både spise- og sofagruppe.
  Den åpne løsningen er av romslig størrelse og har god plass til både spise- og sofagruppe.
 • Kabel-tv og bredbånd er inkludert i de månedlige felleskostnadene.
  Kabel-tv og bredbånd er inkludert i de månedlige felleskostnadene.
 • Rause vindusflater gir stuen rikelig med naturlig lys og skaper en luftig atmosfære.
  Rause vindusflater gir stuen rikelig med naturlig lys og skaper en luftig atmosfære.
 • Her får du et lyst og romslig soverom med to store gareroberom.
  Her får du et lyst og romslig soverom med to store gareroberom.
 • Soverommet måler 7,6 m² og har god plass til dobbeltseng, skrivebord og garderobeløsning.
  Soverommet måler 7,6 m² og har god plass til dobbeltseng, skrivebord og garderobeløsning.
 • På hver sin side har du to walk-in garerober som gir god plass til oppbevaring.
  På hver sin side har du to walk-in garerober som gir god plass til oppbevaring.
 • I tillegg til de to garderoberommene er det egen bod og fellesarealer for ekstra plass til oppbevaring.
  I tillegg til de to garderoberommene er det egen bod og fellesarealer for ekstra plass til oppbevaring.
 • Lyst og pent flislagt bad oppgradert i år.
  Lyst og pent flislagt bad oppgradert i år.
 • Her får du moderne baderomsinnredning, toalett og praktisk dusjhjørne.
  Her får du moderne baderomsinnredning, toalett og praktisk dusjhjørne.
 • Innbydende og romslig entré med smarte løsninger for plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.
  Innbydende og romslig entré med smarte løsninger for plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.
 • Her bor du i en høy første etasje, noe som gir enkel adkomst samtidig som minimalt innsyn. Ved entré er det etablert praktisk skostativ.
  Her bor du i en høy første etasje, noe som gir enkel adkomst samtidig som minimalt innsyn. Ved entré er det etablert praktisk skostativ.
 • Den eksterne boden er romslig og måler omtrent 5,8 m² ifølge selger.
  Den eksterne boden er romslig og måler omtrent 5,8 m² ifølge selger.
 • Planskisse
  Planskisse
 • Velkommen til en hyggelig visning! Kontakt megler på 400 57 022 dersom oppsatt visning ikke passer.
  Velkommen til en hyggelig visning! Kontakt megler på 400 57 022 dersom oppsatt visning ikke passer.
 • Trivelig og pent nabolag med mye kultur og stor dugnadsånd.
  Trivelig og pent nabolag med mye kultur og stor dugnadsånd.
 • "Kafén i Ila" ligger like ved og er en sjarmerende og trivelig samleplass for nabolaget. Lokalene er eid av borettslaget og generer gode leieinntekter.
  "Kafén i Ila" ligger like ved og er en sjarmerende og trivelig samleplass for nabolaget. Lokalene er eid av borettslaget og generer gode leieinntekter.
 • Her bor du i klem mellom to parker. Ilaparken er et pent opparbeidet grøntområde som er svært populært på varme sommerdager. Her er det musikkpaviljong, lekeplass, sitteplasser og ballplass.
  Her bor du i klem mellom to parker. Ilaparken er et pent opparbeidet grøntområde som er svært populært på varme sommerdager. Her er det musikkpaviljong, lekeplass, sitteplasser og ballplass.
 • Iladalen park ligger i umiddelbar nærhet kun 100 meter unna. Her er det større opparbeidete grøntarealer med en hyggelig bekk som renner gjennom.
  Iladalen park ligger i umiddelbar nærhet kun 100 meter unna. Her er det større opparbeidete grøntarealer med en hyggelig bekk som renner gjennom.
 • Her har du nærhet til alt du trenger i hverdagen som dagligvarehandel, shopping, flotte turområder og gode kollektiv tilbud. Denne søndagsåpne bunnprisen ligger kun 200 meter unna.
  Her har du nærhet til alt du trenger i hverdagen som dagligvarehandel, shopping, flotte turområder og gode kollektiv tilbud. Denne søndagsåpne bunnprisen ligger kun 200 meter unna.
 • Treningssenteret 3T Ilsvika ligger i kort gangavstand fra leiligheten.
  Treningssenteret 3T Ilsvika ligger i kort gangavstand fra leiligheten.
Endret: 29.05.2024 12:58
Velkommen til Hanskemakerbakken 1 B - En pen og innholdsrik 2-roms sentrumsleilighet med ettertraktet beliggenhet i Ila.
Fra stuen har du direkte adkomst til en privat, vestvendt terrasse på hele 10 m².
Her er det mange møbleringsmuligheter, med praktisk utforming og skillevegg.
Her nyter du gode solforhold fra midt på dagen til sent på kveld i følge selger.
Ved utgang til terrasse har du kjøkkenet med tilhørende spisekrok.
Videre har du åpen løsning inn mot romslig og lun stue.
Den åpne stue- og kjøkkenløsningen måler 18,2 m² og holder en gjennomgående pen standard med nymalte overflater.
Nydelig vedovn som fungerer ypperlig til oppvarming på kalde vinterdager.
Her blir man del av et veldrevet borettslag med god økonomi. Borettslaget har lav fellesgjeld, lave felleskostnader og fem utleieenheter for økte inntekter.
Her får du et gjennomtenkt og pent hjørnekjøkken som utnytter arealet godt.
Kjøkkenet byr på en rekke kvaliteter som integrert oppvaskmaskin og stekeovn med induksjonstopp fra kvalitetsleverandøren AEG.
Kjøkkenets hjørneplassering gir et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er vurdert til tilstandsgrad 1 av takstmann.
Den åpne løsningen er av romslig størrelse og har god plass til både spise- og sofagruppe.
Kabel-tv og bredbånd er inkludert i de månedlige felleskostnadene.
Rause vindusflater gir stuen rikelig med naturlig lys og skaper en luftig atmosfære.
Her får du et lyst og romslig soverom med to store gareroberom.
Soverommet måler 7,6 m² og har god plass til dobbeltseng, skrivebord og garderobeløsning.
På hver sin side har du to walk-in garerober som gir god plass til oppbevaring.
I tillegg til de to garderoberommene er det egen bod og fellesarealer for ekstra plass til oppbevaring.
Lyst og pent flislagt bad oppgradert i år.
Her får du moderne baderomsinnredning, toalett og praktisk dusjhjørne.
Innbydende og romslig entré med smarte løsninger for plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.
Her bor du i en høy første etasje, noe som gir enkel adkomst samtidig som minimalt innsyn. Ved entré er det etablert praktisk skostativ.
Den eksterne boden er romslig og måler omtrent 5,8 m² ifølge selger.
Planskisse
Velkommen til en hyggelig visning! Kontakt megler på 400 57 022 dersom oppsatt visning ikke passer.
Trivelig og pent nabolag med mye kultur og stor dugnadsånd.
"Kafén i Ila" ligger like ved og er en sjarmerende og trivelig samleplass for nabolaget. Lokalene er eid av borettslaget og generer gode leieinntekter.
Her bor du i klem mellom to parker. Ilaparken er et pent opparbeidet grøntområde som er svært populært på varme sommerdager. Her er det musikkpaviljong, lekeplass, sitteplasser og ballplass.
Iladalen park ligger i umiddelbar nærhet kun 100 meter unna. Her er det større opparbeidete grøntarealer med en hyggelig bekk som renner gjennom.
Her har du nærhet til alt du trenger i hverdagen som dagligvarehandel, shopping, flotte turområder og gode kollektiv tilbud. Denne søndagsåpne bunnprisen ligger kun 200 meter unna.
Treningssenteret 3T Ilsvika ligger i kort gangavstand fra leiligheten.