Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor

Hold deg oppdatert i boligmarkedet!
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Takk for din påmelding.

Nei takk

Takk for din henvendelse,
du hører fra oss snarlig!

Våre leveregler er våre tre kjerneverdier Folkelig, Offensiv og Ryddig. Vår ambisjon er å ha de mest fornøyde kundene gjennom det beste konseptet for eiendomsmegling. Ambisjonen uttrykkes gjennom misjonen om å levere Det Lille Ekstra. Alltid! Dette er våre ledestjerner i alt vi foretar oss.

 • «Veldig godt fornøyd med megler. Meget nøyaktig og pålitelig, kunne jobben sin, og svært serviceinnstilt.»
 • «Vi er veldig fornøyd med både prosessen og servicen vi fikk fra Heimdal Eiendomsmegling. Dette kan de.»
 • «Personlig og høflig. Lett å kontakte hvis det skulle være noen spørsmål vedrørende salget. »
 • «Kompetent megler. Profesjonell, særlig mot avtaler som var inngått. Meget fornøyd med prisen jeg oppnådde ved salget. »
 • «Heimdal Eiendomsmegling gir kunden følelsen av at megler og selger arbeider sammen for salget.»
 • «En av de mest positive opplevelsen var den høye prisen som vi oppnådde, som et resultat av gode forberedelser av megler.»
 • «Forberedelser, visninger og gjennomføring av salget ble gjort på en hensiktsmessig og profesjonell måte. »
 • «Hyggelig og tillitsvekkende. Holdt meg løpende orientert om all utvikling i saken. Førsteklasses service.»
 • «Det var en meget hyggelig megler, som virket meget ærlig og flink i sin jobb. Vi vil garantert bruke samme megler ved en senere anledning.»
 • «Budrunden ble gjennomført på en meget profesjonell måte, og jeg er svært fornøyd med prisen leiligheten ble solgt for.»
 • «Meget tillitsvekkende og kunnskapsrik. Var ikke i tvil om at dette var riktig megler for meg.»
Den mest anbefalte eiendomsmegleren
Kundeundersøkelse BDO 2007 – 2017

Jeg ønsker gratis verdivurdering i forbindelse med salg

 • Finn din drømmeleilighet
 • Finn din drømmebolig
Se alle våre eiendommer
Filtrering

Pris

Størrelse

Soverom

Område
Boligtype
Vis flere eiendommer

Heimdalmetoden

Slik jobber vi for å få solgt boligen din
– til best mulig pris:

Før salget

Etter å ha gått nøye gjennom boligen sammen med deg, gir vi deg et godt og oversiktlig tilbud. Da vet du hva du får og, ikke minst, hva det koster. Når oppdragsavtalen er signert, innhenter vi de opplysningene vi trenger for å selge boligen. Vi bestiller takst, fotografering, informasjon fra kommunen og eventuelle opplysninger fra forretningsfører. Boligstyling ordner vi også med, om du ønsker det. Til slutt utarbeider vi salgsoppgaven, før vi går gjennom den sammen med deg. Slik kan du føle deg trygg på at alt går riktig for seg.

Under salget

Når eiendommen er lagt ut for salg er det bare å begynne å glede seg til visningsdagen. Den gjennomfører vi på en måte som er behagelig og trygg, både for deg og for kjøper. Det skulle bare mangle, få avgjørelser er større enn den om å skape seg et nytt hjem. Vi svarer på spørsmål, og følger selvfølgelig opp alle interesserte i etterkant av visningen. Med én gang det kommer inn et bud, informerer vi deg og veileder deg videre gjennom prosessen. Vi er opptatt av å være tilgjengelige, og av å tilnærme oss både kjøper og selger på riktig måte.

Etter salget

Boligen er solgt, og det er tid for kontraktsmøte. På møtet går vi gjennom kontrakten, og sørger for at alle nødvendige dokumenter underskrives. Oppgjøret slipper du å bekymre deg for, det betaler kjøperen direkte til megler senest overtakelsesdagen. På overtakelsesdagen går vi sammen med kjøper og selger gjennom eiendommen, slik at begge parter kan være sikre på at boligen overleveres i henhold til avtalen. Da gjenstår kun signering av overtakelsesprotokollen, noe vi veileder deg gjennom, og å la det synke inn – SOLGT!

Instagram inspirasjon

Det lille ekstra. Alltid! Vi gir deg bolignyheter, innblikk i hjem og drømmer formidlet gjennom Heimdal Eiendomsmegling.