Digital salgsoppgave

Nedre Ila 7

1 990 000,- Leilighet Andel 38 m2 1 soverom
Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
Solgt
Trondheim Sentrum
Pen og moderne 2-roms leilighet, fra 2006 i 3. etasje
Parkett Heis Barnevennlig Rolig Kabel-TV Off. vann og avløp Utsikt Bredbånd Sentralt Turterreng Takterrasse Balansert ventilasjon Kjøkken nytt i 2019 IN-ordning Walk-in closet
 • Prisantydning
  1 990 000,-
 • Totalpris
  2 725 220,-
 • Primærrom
  35 m2
 • Bruksareal
  38 m2
 • Bruttoarial
  44 m2
 • Tomt
  579 m2
 • Byggeår
  2006
 • Energimerking
  C
 • Eieform
  Andel

Kort om eiendommen

Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet i 3. etasje med ettertraktet beliggenhet i Ila. Leiligheten har en gjennomgående pen standard med en rekke kvaliteter som nytt kjøkken fra 2019, balansert ventilasjon, oppvarming via fjernvarme og flere oppgraderinger de siste årene. Fra leiligheten er det kort avstand til alt du trenger i hverdagen som dagligvarebutikker, shopping og gode kollektivtilbud.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- Innvendig bod/walk-in closet, samt bod i kjeller for ekstra plass til oppbevaring
- Felles takterrasse og veranda kun for beboerne i borettslaget.
- Pent og moderne kjøkken fra 2019 med integrerte hvitevarer.
- Nært NTNU, Handelshøyskolen BI og en rekke flotte turområder.
- Store vindusflater med utsikt mot sjøen.
- Heis i bygget.
  • Omkostninger
   Beregnede omkostninger ved kjøp:
   - Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,-
   - Tinglysingsgebyr pr. pantedokument kr. 500,--
   - HELP Boligkjøperforsikring kr. 6 000,- (valgfri)
   - HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 2 800,- (valgfri)
    
   Totale omkostninger kr. 1 000,- 
   Total omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring kr. 7 000,-
   Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 9 800,-
    
   NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endring i omkostninger/offentlige avgifter. En slik endring vil bli belastet/godskrevet kjøper.
  • Felleskostnader pr. mnd
   kr 6 395,-
   Felleskostnader utgjør kr. 6 395,- per måned. Felleskostnadene inkluderer blant annet betjening av andel fellesgjeld, fjernvarme, Kabel-TV og internett, kommunale avgifter, felles byggningsforsikring og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap. Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
   - Renter kapitalfordelt lån 2: kr. 1 861,-
   - Renter kapitalfordelt lån 1: kr. 1 018,-
   - Kommunikasjonspakke: kr. 644,-
   - Driftskostnader brøkfordelt: kr. 2 872,-
  • Innhold
   Inneholder: Stue, kjøkken, soverom, bad og bod.

   Internt bruksareal (BRA-i) totalt: 38 m²
   Eksternt bruksareal (BRA-e) totalt: 0 m²
   Innglasset balkong (BRA-b) totalt: 0 m²
   Åpent areal (TBA) totalt: 0 m²
   Bruksareal (BRA) totalt: 38 m²

   Ifølge takstmann.
  • Standard
   Stue og kjøkken (22,1 m²):
   Overflater gulv: Parkett
   Overflater vegg: Malt slett
   Overflater tak: Malt slett

   Bad (3,5 m²):
   Overflater gulv: Flis
   Overflater vegg: Flis
   Overflater tak: Malt slett

   Soverom (9,6 m²):
   Overflater gulv: Parkett
   Overflater vegg: Malt slett
   Overflater tak: Malt slett

   Bod (2,1 m²):
   Overflater gulv: Flis
   Overflater vegg: Malt slett
   Overflater tak: Malt slett

   Ifølge takstmann.
  • Parkering
   Borettslaget har to parkeringsplasser utendørs til gjesteparkering. Borettslaget har også en oppvarmet P-kjeller med mulighet for leie av parkeringsplasser gitt at det er ledig. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser fra Trondheim kommune.
  • Byggemåte
   Byggemåte i følge takstmann:
   Leiligheten ligger i en blokk med støpt grunnmur/dekke. Utvendig murfasade. Saltak antatt tekket med betongstein. Etasjeskillere av betong. Vinduer med 2-lags glass.

   Oppsummering fra takstmanns tilstandsrapport:
   Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

   Bygningsdeler med TG2:
   Bad - Totalvurdering av overflater: TG2 settes på bakgrunn av observerte skader på fliser samt underdimensjonert fall på gulv. Fuktskader/ svellinger på baderomsdør og tilhørende foringer bemerkes.

   Bad - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk:
   TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett.

   Takstmanns kommentar til planløsningen:
   Boligens planløsning og ulovlighetsmangler er kontrollert opp mot kommunepakken. Siste godkjente bygningstegninger er fra 12.10.2004 og samsvarer med dagens utforming av boligen.
  • Selgers egenerklæring
   Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:

   Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
   Ja, kun av faglært. Byttet termostat og bryter til badet. Dokumenter på dette skal ligge i boligmappa.

   Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
   Liten setningsskade over vinduskarm på stuevindu.
  • Oppvarming
   Leiligheten varmes opp elektrisk og via fjernvarme, samt varmekabler i gulv på bad.
  • Forsikringsselskap
   Gjensidige Forsikring ASA
  • Polisenummer
   88721691
  • Område
   Ila
  • Adkomst
   Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Heimdal Eiendomsmegling. Velkommen til visning!
  • Beliggenhet
   Ila er en av de mest sjarmerende delene av Trondheim. Ilaparken ligger i umiddelbar nærhet, og kan bla. by på fontener, scene, ballplass, lekeapparater og store grøntarealer.

   Fra Ila er det kort avstand til Nidelven med flotte promenader langs elven inn mot byen og Bakklandet. Velger man å gå andre veien kan man nyte flotte omgivelser ved sjøkanten i Ilsvikøra. Eller ta den nye bypromenaden, start fra Skansen sykle til sjøbadet eller Pirbadet. I området finner man også et utvalg av butikker og kafeer og Skansen kan by på båtplasser, uteservering og marinaliv. Det er meget lett adkomst til stiene i Bymarka, med en fin tur til toppen av Våttåkammen med nydelig utsikt over byen, som en av mange muligheter. Det er også en ny turvei opp mot Theisen-, Bakli- og Kobberdammen som går langs Ilavassdraget.

   Umiddelbar nærhet til Ilaparken og Iladalen park. I Ilaparken finnes det en moderne musikkpaviljong, lekeplass, sitteplasser, ballplass som er islagt om vinteren samt større beplantede områder og store gressarealer. Ved Ilaparken finner man blant annet legekontor samt kafé/restaurant, som f.eks. Ila Brannstasjon hvor det jevnlig arrangeres konserter o.l.

   Beliggenheten er meget sentral. Holdeplass for sporvogn og buss ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til sentrum med samtlige servicefunksjoner er ca. 1,5 km.

   Høyskoler/Universitet:
   - NTNU St.Olavs ca. 1,7 km
   - BI Trondheim ca. 1,7 km
   - NTNU Kalvskinnet ca. 1 km
   - NTNU Gløshaugen ca. 2,5 km
   - Dronning Maud Høgskole ca. 5 km
   - NTNU Dragvoll ca. 7 km
  • Ferdigattest/brukstillatelse
   Det er utstedt ferdigattest for datert 15.01.2008. for bruksendring, fasadeendring og rehabilitering. Bygget ble før brukt til næring og det foreligger verken byggegodkjente tegninger, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest hos kommunen fra opprinnelig byggeår. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

   Det foreligger byggegodkjente tegninger datert 12.10.2004.
  • Offentligrettlsig pålegg
   Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.
  • Regulerings-og arealplaner
   Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0453, og eiendommen er regulert til blant annet boliger.
   Eiendommen er avsatt til bybebyggelse i kommuneplanens arealdel 2012 til 2024. 
   Kopi av situasjonskart, reguleringsplan med bestemmelser, reguleringskart, kommuneplanens arealdel med bestemmelser m.m. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

   Det foreligger regulering under arbeid, r20230036, Østre Ila og del av Nedre Ila. Konferer megler.
  • Adgang til utleie
   Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Dette gjelder dog ikke ved utleie til ektefelle eller familie i rett opp- og nedadstigende linje.
  • Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
  • Legalpant
   Legalpant betyr pant etter loven, og har rettsvern foran tinglyste heftelser. I henhold til eierseksjonsloven og borettslagsloven har eierseksjonssameier og borettslag legalpant på inntil 2 ganger grunnbeløpet for blant annet dekning av felleskostnader. Videre har kommune legalpant for blant annet kommune avgifter i henhold til panteloven.

   Kjøpers bank er innforstått med å få prioritet etter legalpant og tinglyste heftelser ved finansiering av det nye kjøpet.

   Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

   Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet.
   Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.
  • Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.
  • Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som Boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

   Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 000,- / 4 100,- (avhengig av boligtype) i honorar for hver forsikringsavtale som formidles av Boligkjøperforsikring. For formidling av Pluss mottar meglerforetaket 1 000,- i honorar.
  • Lovanvendelse
   Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. 

   Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

   Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

   Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

   Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Kjøpers undersøkelsesplikt 
   Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig.

   Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.
  • Budgivning
   Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema. Budskjema finnes også i salgsoppgaven. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept.

   Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

   Megler prøver så langt det er mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

   Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren.

   Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.

   Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.
  • Hvitvaskingsreglene
   Eiendomsmeglerforetaket er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven). Dette medfører at megler har en plikt til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både selger og kjøper. Både selger og kjøper, herunder de selger og/eller kjøper opptrer på vegne av, må fremlegge gyldig legitimasjon som følge av meglers kundekontroll. Der selger eller kjøper er en juridisk person omfatter kundekontrollen blant annet verifisering av identitet til reelle rettighetshavere, hvor egenerklæring for selskapsstruktur, firmaattester og gyldig legitimasjon må fremlegges og kontrolleres.

   Dersom kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre kan ikke eiendomsmegler medvirke til gjennomføring av transaksjonen, og handelen kan dermed stanses. Dersom kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kontrolltiltak vil kjøper være ansvarlig for eventuelle forsinkelser av oppgjør til selger, og videre kostnader/tap ved dekningssalg. Kontrolltiltak for selger gjennomføres ved oppdragsinngåelse, men i de tilfeller forhold ved selgersiden utløser krav til ny kundekontroll i løpet av oppdragsgjennomføringen, kan selger ved å ikke bidra til gjennomføring av kundetiltak misligholde sine forpliktelser ovenfor kjøper.

   Eiendomsmeglerforetaket har også ytterlige prosedyrer og kontrollpunkter knyttet til hvitvaskingsregelverket, herunder blant annet kontroll av midlenes opprinnelse ved bruk av egenkapital. Partene plikter å opplyse om de forhold meglerforetaket etterspør i forbindelse med kontrolltiltak.

   Eiendomsmeglerforetaket har plikt til å innrapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim dersom det avdekkes mistanke om at midler har tilknytning til utbytte fra en straffbar handling, og/eller har tilknytning til terrorfinansiering. Partene varsles ikke dersom transaksjonen rapporteres til Økokrim.
  • Personopplysninger
   I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

   For utførelsen av oppdraget blir informasjon om oppdragsgiver, eiendommen, interessenter, budgivere og kjøper lagret av meglerforetaket i minimum 10 år iht. eiendomsmeglingsforskriften. Det samme gjelder ethvert dokument utarbeidet eller innhentet i forbindelse med oppdraget. Personopplysningene vil bli benyttet til det formålet opplysningene er innhentet for, herunder blant annet kontroll av finansiering. Opplysninger som navn og kontaktinformasjon vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål uten særskilt samtykke.

   Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.hem.no/personvern.
  • Innbo- og løsøre
   Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

   Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.
  • Diverse
   Arealoppmåling:
   Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

   Utenlandsk kjøper:
   Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. D-nummer kan utstedes i flere tilfeller, blant annet ved etablering av bankforhold. Skal søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing, plikter budgiver å ta forbehold om som lyder følgende i sitt bud: "Forbehold om tillatelse fra selger til å sende søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysning av skjøte. Dette medfører forsinket oppgjør til selger". I disse tilfellene oppbevarer kartverket skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten. Kjøper plikter å fremlegge nødvendige dokumenter for søknad om d-nummer før overtagelse. Dersom kjøper ikke får innvilget søknad om D-nummer, plikter kjøper å videreselge eiendommen for egen risiko og regning.

   Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte medfører at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kontakt megler for informasjon før budgivning.
  • Meglers vederlag
   Oppdragsgiver betaler kr. 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr. 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr. 3 750,-, fellesvisninger med kr. 1 990,- og markedsføringspakke med kr. 16 950,-.
    
   Oppdragsgiver betaler rimelig vederlag iht. emgll. §6-5(3), tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring dersom handelen ikke kommer i stand.
  • Finansiering
   Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.
Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
Området

Nedre Ila 7 Åpne veibeskrivelse
Andre leiligheter i området
 • Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
  Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
 • Her får du en åpen stue- og kjøkkenløsning på 22,1 m² med god plass til både spise- og sittegruppe.
  Her får du en åpen stue- og kjøkkenløsning på 22,1 m² med god plass til både spise- og sittegruppe.
 • Leiligheten er malt i lune og delikate farger. Her får du store vindusflater som gir en herlig atmosfære og fin utsikt mot sjøen.
  Leiligheten er malt i lune og delikate farger. Her får du store vindusflater som gir en herlig atmosfære og fin utsikt mot sjøen.
 • Moderne og stilrent kjøkken fra 2019, med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp samt frys- og kjøleskap.
  Moderne og stilrent kjøkken fra 2019, med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp samt frys- og kjøleskap.
 • Den fine utførelsen i sort gir en flott kontrast. Kjøkkenet har fått TG1 fra takstmann.
  Den fine utførelsen i sort gir en flott kontrast. Kjøkkenet har fått TG1 fra takstmann.
 • Her får du mye skap- og benkeplass for oppbevaring.
  Her får du mye skap- og benkeplass for oppbevaring.
 • Det meste er inkludert i felleskostnadene som betjening av andel fellesgjeld, fjernvarme, TV/Internett og kommunale avgifter.
  Det meste er inkludert i felleskostnadene som betjening av andel fellesgjeld, fjernvarme, TV/Internett og kommunale avgifter.
 • Soverommet er på 9,6 m² med god plass til dobbeltseng, nattbord, og garderobeløsning.
  Soverommet er på 9,6 m² med god plass til dobbeltseng, nattbord, og garderobeløsning.
 • Fra soverommet har du direkte adkomst til bad og walk-in closet på 2,1 m².
  Fra soverommet har du direkte adkomst til bad og walk-in closet på 2,1 m².
 • Lyst og delikat bad på 3,5 m² med fliser på gulv og vegger.
  Lyst og delikat bad på 3,5 m² med fliser på gulv og vegger.
 • Her får du en arealeffektiv dusjløsning, flott baderomsinnredning og ferdig opplegg for vaskemaskin.
  Her får du en arealeffektiv dusjløsning, flott baderomsinnredning og ferdig opplegg for vaskemaskin.
 • Det er i tillegg lagt varmekabler i gulv.
  Det er i tillegg lagt varmekabler i gulv.
 • Leiligheten har balansert ventilasjon som sørger for frisk luft til en hver tid.
  Leiligheten har balansert ventilasjon som sørger for frisk luft til en hver tid.
 • Ved inngangspartiet er det god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Det medfølger i tillegg en kjellerbod for ekstra god plass til oppbevaring.
  Ved inngangspartiet er det god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Det medfølger i tillegg en kjellerbod for ekstra god plass til oppbevaring.
 • Borettslaget disponerer en stor takterrasse med utsikt mot sjøen, samt en veranda som begge kun er for beboerne.
  Borettslaget disponerer en stor takterrasse med utsikt mot sjøen, samt en veranda som begge kun er for beboerne.
 • Her kan du nyte gode sol- og utsiktsforhold på herlige sommerdager.
  Her kan du nyte gode sol- og utsiktsforhold på herlige sommerdager.
 • Velkommen til en hyggelig visning! Kontakt megler på 400 57 022 dersom oppsatt visning ikke passer.
  Velkommen til en hyggelig visning! Kontakt megler på 400 57 022 dersom oppsatt visning ikke passer.
 • Treningssenteret 3T Ilsvika ligger i kort gangavstand fra leiligheten.
  Treningssenteret 3T Ilsvika ligger i kort gangavstand fra leiligheten.
 • Vakre Skansen ligger også like ved leiligheten. Her kan du nyte flotte parkområder og et yrende båtliv om sommeren.
  Vakre Skansen ligger også like ved leiligheten. Her kan du nyte flotte parkområder og et yrende båtliv om sommeren.
 • Like ved finner du i tillegg frodige Ilaparken, perfekt for lek og hygge.
  Like ved finner du i tillegg frodige Ilaparken, perfekt for lek og hygge.
 • Planskisse
  Planskisse
Endret: 03.04.2024 12:45
Velkommen til Nedre Ila 7 - En pen og moderne 2-roms leilighet fra 2006, med ettertraktet beliggenhet i Ila!
Her får du en åpen stue- og kjøkkenløsning på 22,1 m² med god plass til både spise- og sittegruppe.
Leiligheten er malt i lune og delikate farger. Her får du store vindusflater som gir en herlig atmosfære og fin utsikt mot sjøen.
Moderne og stilrent kjøkken fra 2019, med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp samt frys- og kjøleskap.
Den fine utførelsen i sort gir en flott kontrast. Kjøkkenet har fått TG1 fra takstmann.
Her får du mye skap- og benkeplass for oppbevaring.
Det meste er inkludert i felleskostnadene som betjening av andel fellesgjeld, fjernvarme, TV/Internett og kommunale avgifter.
Soverommet er på 9,6 m² med god plass til dobbeltseng, nattbord, og garderobeløsning.
Fra soverommet har du direkte adkomst til bad og walk-in closet på 2,1 m².
Lyst og delikat bad på 3,5 m² med fliser på gulv og vegger.
Her får du en arealeffektiv dusjløsning, flott baderomsinnredning og ferdig opplegg for vaskemaskin.
Det er i tillegg lagt varmekabler i gulv.
Leiligheten har balansert ventilasjon som sørger for frisk luft til en hver tid.
Ved inngangspartiet er det god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Det medfølger i tillegg en kjellerbod for ekstra god plass til oppbevaring.
Borettslaget disponerer en stor takterrasse med utsikt mot sjøen, samt en veranda som begge kun er for beboerne.
Her kan du nyte gode sol- og utsiktsforhold på herlige sommerdager.
Velkommen til en hyggelig visning! Kontakt megler på 400 57 022 dersom oppsatt visning ikke passer.
Treningssenteret 3T Ilsvika ligger i kort gangavstand fra leiligheten.
Vakre Skansen ligger også like ved leiligheten. Her kan du nyte flotte parkområder og et yrende båtliv om sommeren.
Like ved finner du i tillegg frodige Ilaparken, perfekt for lek og hygge.
Planskisse