Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Løvsetvegen 10 - en lys, pen og moderne 2-roms fra 2018 med fin planløsning. Velkommen til Løvsetvegen 10 - en lys, pen og moderne 2-roms fra 2018 med fin planløsning.
I leiligheten er det et lyst og nøytralt fargevalg som gjør det enkelt å sette sitt eget preg på den. I leiligheten er det et lyst og nøytralt fargevalg som gjør det enkelt å sette sitt eget preg på den.
Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde i Melhus sentrum. Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde i Melhus sentrum.
Leiligheten har en delvis innglasset balkong på ca. 8 kvm, hvor du kan nyte gode solforhold. Leiligheten har en delvis innglasset balkong på ca. 8 kvm, hvor du kan nyte gode solforhold.
Her ligger det meste du måtte trenge i umiddelbar nærhet, og det er bare 250 meter til Melhus skysstasjon. Her ligger det meste du måtte trenge i umiddelbar nærhet, og det er bare 250 meter til Melhus skysstasjon.
Balkongen har god plass til hagemøbler i hyggelige og skjermede omgivelser. Balkongen har god plass til hagemøbler i hyggelige og skjermede omgivelser.
Leiligheten har en lys og tiltalende stue som ligger i åpen løsning til kjøkkenet. Leiligheten har en lys og tiltalende stue som ligger i åpen løsning til kjøkkenet.
Stuen og kjøkkenet er på tilsammen ca. 17,5 kvm, og har plass til både sofaløsning og spisbord. Stuen og kjøkkenet er på tilsammen ca. 17,5 kvm, og har plass til både sofaløsning og spisbord.
Leiligheten har et pent og praktisk kjøkken som er utstyrt med integrerte hvitevarer. Leiligheten har et pent og praktisk kjøkken som er utstyrt med integrerte hvitevarer.
En velholdt standard fra byggeåret 2018 lar deg flytte rett inn uten tanke på kosmetiske oppgraderinger. En velholdt standard fra byggeåret 2018 lar deg flytte rett inn uten tanke på kosmetiske oppgraderinger.
Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap.
Hvitevarer består av platetopp, stekeovn, smal oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hvitevarer består av platetopp, stekeovn, smal oppvaskmaskin og kjøl/frys.
På badet er det tidsmessig innredning med blant annet integrert speilbelysning. På badet er det tidsmessig innredning med blant annet integrert speilbelysning.
Av våtrom er det et moderne, helfliset bad på ca. 4,5 kvm. Av våtrom er det et moderne, helfliset bad på ca. 4,5 kvm.
Badet er utstyrt med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Badet er utstyrt med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.
Det er bekvem heisadkomst opp til leilighetsplanet i andre etasje. Det er bekvem heisadkomst opp til leilighetsplanet i andre etasje.
Leiligheten har et lyst og fint soverom som er på ca. 7 kvm. Leiligheten har et lyst og fint soverom som er på ca. 7 kvm.
På soverommet er det gode vindusflater, samt hvitt garderobeskap med god skapplass. På soverommet er det gode vindusflater, samt hvitt garderobeskap med god skapplass.
I entreen er det en romslig skyvedørsgarderobe med speilfront. I entreen er det en romslig skyvedørsgarderobe med speilfront.
Leiligheten har en innbydende og romslig entré/gang på ca. 10 kvm. Leiligheten har en innbydende og romslig entré/gang på ca. 10 kvm.
Det er nærhet til fine turområder, både langs Gaula og innover i marka, med mulighet for mosjon og koselige turer. Det er nærhet til fine turområder, både langs Gaula og innover i marka, med mulighet for mosjon og koselige turer.
Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg. I kjelleren er det også en disponibel bod på hele 8,5 kvm. Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg. I kjelleren er det også en disponibel bod på hele 8,5 kvm.
I garasjekjelleren er det etablert en felles vaskeavdeling I garasjekjelleren er det etablert en felles vaskeavdeling
På toppen av bygget, kun noen trappetrinn eller en rask heistur opp, vil du ha tilgang på byggets takterrasse som er tilgjengelig for alle beboerne På toppen av bygget, kun noen trappetrinn eller en rask heistur opp, vil du ha tilgang på byggets takterrasse som er tilgjengelig for alle beboerne
Her kan skuldrene senkes, utsikten nytes og solforholdene utnyttes på best mulig vis Her kan skuldrene senkes, utsikten nytes og solforholdene utnyttes på best mulig vis
Ved leilighetens svalgang, har du plass til en liten sittegruppe, Her vil du få kveldssol. I tillegg vil parkområde mellom leilighetsbyggene bli utarbeidet på nytt, tilnærmet likt dette bilde Ved leilighetens svalgang, har du plass til en liten sittegruppe, Her vil du få kveldssol. I tillegg vil parkområde mellom leilighetsbyggene bli utarbeidet på nytt, tilnærmet likt dette bilde
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 350 000,-
Del:
Visning avlyst. Boligen er solgt før visning - Lys, pen og moderne 2-roms fra 2018
2 350 000,-

Kjøpt

  • 41 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet

Melhus

Visning avlyst. Boligen er solgt før visning - Lys, pen og moderne 2-roms fra 2018

Prisinformasjon

Prisantydning
2 350 000,-
Kommunale avgifter
10 223,-
Totalpris
2 415 570,-

Areal & byggeår

Primærrom
41 m2
Bruttoareal
48 m2
Bruksareal
41 m2
 
Tomt
7 238 m2
Byggeår
2018
Energimerking
B

Løvsetvegen 10

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 350 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

kr 2 350 000,– (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 585,– (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,– (Tingl.gebyr skjøte)
kr 57 500,– (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 58 670,– (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 408 670,– (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 900,– (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 415 570,– (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 038,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

10 223,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling.

De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 41 kvm
Bruksareal: 41 kvm
Bruttoareal: 48 kvm

Soverom:

1

Etasje:

2

Byggeår:

2018

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Tomt:

7238 kvm

Finn.no: Lokalområde:

MELHUS SENTRUM

Adresse:

Løvsetvegen 10
7224 Melhus

Betegnelse:

Gnr. 92 bnr. 31 snr. 99 orgnr. 920201717 i Melhus kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Fellesutgifter:

2 038,- pr. Mnd som inkluderer blant annet kommunikasjonspakke (herunder kabel-TV og internett), felles bygningsforsikring, felles drift, varmtvann a-konto og driftskostnad parkeringskjeller.

Meglers vurdering:

Løvsetvegen 10 - en lys, pen og moderne 2-roms selveierleilighet fra 2018 med fin planløsning og pen standard, plassert i andre etasje med enkel adkomst via heis til svalgang. Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde i Melhus sentrum, med det meste du måtte trenge i umiddelbar nærhet. Leiligheten har en delvis innglasset balkong på ca. 8 kvm med gode solforhold, og det medfølger garasjeplass i garasjekjeller. Ved leilighetens svalgang har du plass til en liten sittegruppe, og her har man kveldssol. I tillegg vil parkområde mellom leilighetsbyggene bli utarbeidet på nytt.

Generelt om eiendommen
- Pen og moderne 2-roms fra 2018
- Sentralt og populært boligområde
- Bare 250 meter til skysstasjonen
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg
- Heisadkomst til leilighetsplanet
- Delvis innglasset balkong på ca. 8 kvm
- Gode solforhold på balkongen
- Også tilgang på felles takterrasse
- Lyse og nøytrale farger innvendig
- Åpen løsning mellom stue/kjøkken
- Pent kjøkken, integrerte hvitevarer
- Tiltalende stue, gode vindusflater
- Moderne bad som har dusjhjørne
- Opplegg for vaskemaskin på bad
- Fint soverom med garderobeskap
- Lagringsmuligheter i kjellerboden

Teknisk
- Leiligheten har balansert ventilasjon
- Sikringsskapet har automatsikringer
- Heisadkomst opp til leilighetsplanet

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde i Melhus sentrum. Melhus ligger rett sør for Trondheim og er en attraktiv kommune i vekst. Kollektivtilbudet på Melhus består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Melhus skysstasjon som ligger bare 250 meter fra leiligheten. Det er også gangavstand til Melhushallen og Melhus fotballbane, og det ligger to treningssentre bare 3-5 min gange unna.

Området har god satsning innen idrett, og eget håndballag som benytter Melhushallen som hjemmebane. Det er dessuten nærhet til fine tur- og friluftsområder, både langs Gaula og innover i marka. Her er det mulighet for alt fra friske toppturer til bedagelige søndagsturer.

Om vinteren er Vassfjellet skisenter en populær destinasjon, og sommerstid kan du slikke sol på Øysanden badeplass. Badeplassen har fin, langgrunn sandstrand, dusjmuligheter og toalett. Rema 1000 og Spar er nærmeste dagligvarehandel, og Melhustorget Kjøpesenter har et godt utvalg butikker og spisesteder.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Bygget er en lavblokk på 5. etasjer over parkeringskjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i en kombinasjon av betong og tre, utvendig kledd med fasadeplater og innslag av liggende panel. Taket er tilnærmet flatt, tekket med papp eller lignende. Etasjeskille antas å være et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass.

Innhold:

Arealfordeling:
Primærrom (P-ROM) totalt: 41 kvm - Entre, soverom, bad, stue og kjøkken.
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 0 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 41 kvm

Standard:

Entré/gang: Det er bekvem adkomst via heis opp til leilighetsplanet. Inne har leiligheten en innbydende og romslig entré/gang på ca. 10 kvm. Rommet har mørke fliser på gulv ved ytterdør, parkettgulv ellers og en lys, nøytral hvitfarge på vegg. I entreen er det også en romslig skyvedørsgarderobe med speilfront og god skapplass.

Stue og kjøkken: Leiligheten har en lys og tiltalende stue i åpen løsning til kjøkken, og rommet er på tilsammen ca. 17,5 kvm. Stuen har store glassfelt i skyvedør til balkong, noe som supplerer rikelig med naturlig lys. Videre har rommet plass til både sofaløsning og spisebord, parkett på gulv og hovedsakelig hvitmalte veggflater. Du har også grønn kontrastvegg som skaper et tidsmessig uttrykk.

Leiligheten har et pent og praktisk kjøkken som er utstyrt med integrerte hvitevarer. Innredningen er oppforet og har hvite, glatte fronter, lys under overskap, grå benkeplate og halvannen kum. Hvitevarer består av platetopp, stekeovn, smal oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over kokesone er det ventilator.

Bad/wc/vaskerom: Av våtrom er det et moderne, helfliset bad på ca. 4,5 kvm. Rommet har mørke fliser på gulv, hvite fliser på vegg og hvitmalt himling. Videre har badet heldekkende servant, hvitt servantskap, speil med lys, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dører og mekanisk avtrekk.

Soverom og garderobe: Leiligheten har et lyst og fint soverom som er på ca. 7 kvm. Rommet er malt i en tidsriktig hvitfarge, og på gulvet er det parkett. For øvrig har soverommet garderobeskap med god skapplass, og det er også et fint vindu her av god størrelse. Videre har leiligheten gode lagringsmuligheter, med disponibel kjellerbod på ca. 8,5 kvm.

Oppvarming:

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Rune Normannseth i Takst-Forum Trøndelag den 03.09.21.

Forenklet konklusjon: Bad og kjøkken er fra byggeåret 2018 og fremstår uten tegn på skader.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 01.06.2018, hvor det er bemerket at følgende arbeider gjenstår: Næringsareal med tilhørende parkeringsareal. Sluttrapporter av faktisk disponering av byggeavfallet datert 10.05.18, er framlagt.

FDV-dokumentasjon er tilgjengelig via BoBank. Vedr. dato for ferdigstillelse er det ikke benevnt en spesifikk dato, men kommunen har skrevet følgende: Søknad om innredning av næringsarealet følger i primo juni. Det vil være utbygger som er ansvarlig for innhenting av ferdigattest.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
1973/3345-1/65 Bestemmelse om gjerde
30.08.1973
Overført fra: 5028-92/31
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/4848-1/65 Erklæring/avtale
05.11.1974
Rettighetshaver: Staten v/Forsvarsdepartementet
Bruk av areal i Melhus leir
Overført fra: 5028-92/31
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/542787-1/200 Erklæring/avtale
01.07.2013
Rettighetshaver:TENSIO TS AS
Org.nr: 978631029
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon i bygg
Overført fra: 5028-92/31
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/167721-1/200 Bestemmelse om vannledn.
23.02.2017
Rettighetshaver:MELHUS KOMMUNE
Org.nr: 938726027
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 5028-92/31
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2007180-1/200 Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg
20.01.2020 21:00
Rettighetshaver:TENSIO TS AS
Org.nr: 978631029
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2018/56566-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2018 00:00

2017/1345894-1/200 Seksjonering
01.12.2017 21:00
opprettet seksjoner:
snr: 99
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 41/8577

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert på eiendommen.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av områdeplan for Melhus sentrum, blant annet til sentrumsformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

De kommunale avgiftene fordeles følgende:
Avløp: kr. 5 092,-
Vann: kr. 4 022,-
Eiendomsskatt: kr. 1 107,-

Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen, samt med bakgrunn i forbruk.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 535 228,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 1 926 820,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies. Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr. 542 846,-
- Egenkapital per 31.12.2020 kr. 841 252,-
- Total disponible midler per 31.12.2020 kr. 906 672,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,5% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 7 475,-.

Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Fagansvarlig/Eiendomsmegler: Marius Kvalvik
Mobil: 46 30 00 46
E-post: [email protected]

Foretak: Heimdal Eiendomsmegling AS
Org.nr: 976232909
Adresse: Hans Michelsens veg 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning.

Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet.

Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig.

Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Kjøper er utenlandsk statsborger:

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.

Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
Kontakt megler for informasjon før budgivning.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim.

Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 21.10.2021 14:45