Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Brågeilan 8 - En flott og innholdsrik 3-roms selveierleilighet pent beliggende i Spongdal sentrum Velkommen til Brågeilan 8 - En flott og innholdsrik 3-roms selveierleilighet pent beliggende i Spongdal sentrum
Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og innehar en god standard. Her vil du kunne bo i et rolig sameie, kun et steinkast unna Spongdal sentrum Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og innehar en god standard. Her vil du kunne bo i et rolig sameie, kun et steinkast unna Spongdal sentrum
Her får du en nydelig beliggenhet i byggets øverste etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold, samt tilhørende garasje Her får du en nydelig beliggenhet i byggets øverste etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold, samt tilhørende garasje
Leiligheten på hele 96 kvm med to gode soverom, svært romslig stue med god plass til flere soner, pent kjøkken, delikat bad og solrik terrasse. Leiligheten på hele 96 kvm med to gode soverom, svært romslig stue med god plass til flere soner, pent kjøkken, delikat bad og solrik terrasse.
Den romslige stuen er på hele 38 kvm, og gir deg god plass til flere møbelseksjoner. Den romslige stuen er på hele 38 kvm, og gir deg god plass til flere møbelseksjoner.
Fra stuen vil man ha direkte utgang til den solrike terrassen. Fra stuen vil man ha direkte utgang til den solrike terrassen.
Terrassen er sørvest-vendt og er på hele 24 kvm. Her vil man ha upåklagelige solforhold. Terrassen er sørvest-vendt og er på hele 24 kvm. Her vil man ha upåklagelige solforhold.
Det vil være god plass til ønsket utemøblement. Det vil være god plass til ønsket utemøblement.
Kjøkkenet er også av romslig karakter. Her får man godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er også av romslig karakter. Her får man godt med skap- og benkeplass.
Det delikate kjøkkenet skal sies å være svært lyst og trivelig. Takstmann har gitt kjøkkenet TG-1. Det delikate kjøkkenet skal sies å være svært lyst og trivelig. Takstmann har gitt kjøkkenet TG-1.
Praktisk kjøkkenøy hvor frokosten kan nytes. Praktisk kjøkkenøy hvor frokosten kan nytes.
Hovedsoverommet ligger i 2.etasje, og er på hele 25 kvm. Hovedsoverommet ligger i 2.etasje, og er på hele 25 kvm.
På soverommet finner man plassbygde garderobeskap. På soverommet finner man plassbygde garderobeskap.
Det delikate badet er flislagt, og har opplegg for vaskemaskin. Det delikate badet er flislagt, og har opplegg for vaskemaskin.
Velkommen til en trivelig visning! Velkommen til en trivelig visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 890 000,-
Del:
Flott 3-roms selveierleilighet med en landlig beliggenhet midt i Spongdal sentrum | Garasjeplass | Stor terrasse
2 890 000,-

Kjøpt

  • 96 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Syd

Flott 3-roms selveierleilighet med en landlig beliggenhet midt i Spongdal sentrum | Garasjeplass | Stor terrasse

Prisinformasjon

Prisantydning
2 890 000,-
Kommunale avgifter
10 748,-
Totalpris
2 968 570,-

Areal & byggeår

Primærrom
96 m2
Bruttoareal
111 m2
Bruksareal
101 m2
 
Tomt
478 m2
Byggeår
1935
Energimerking
G

Brågeilan 8

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 890 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
70 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
78 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 968 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 357,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer strøm i fellesområdet, felles byggforsikring og evt. vedlikehold hvis det er midler til det.
Garasjen for eiendommen er forsikret sammen med boligen i sameiet og for 2021 var kostnadene ca. kr 1 000,- ifølge styreleder, som påfaller seksjonen.

Kommunale avgifter:

10 748,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 111 kvm

Soverom:

2

Etasje:

2 + loft

Byggeår:

1935

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Tomt:

478 kvm

Adresse:

Brågeilan 8
7074 Spongdal

Betegnelse:

Gnr. 225 bnr. 3 snr. 2 i Klokkervollen sameie med orgnr. 999261752 og ideell andel (778/1608) av gnr. 225 bnr. 61 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Parkering i garasje og biloppstillingsplass.

Fellesutgifter:

1 357,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer strøm i fellesområdet, felles byggforsikring og evt. vedlikehold hvis det er midler til det.
Garasjen for eiendommen er forsikret sammen med boligen i sameiet og for 2021 var kostnadene ca. kr 1 000,- ifølge styreleder, som påfaller seksjonen.

Meglers vurdering:

Velkommen til Brågeilan 8 - En flott og innholdsrik 3-roms selveierleilighet pent beliggende i Spongdal sentrum. Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og innehar en god standard. Her vil du kunne bo i et rolig sameie, kun et steinkast unna Spongdal sentrum.

Her får du en nydelig beliggenhet i byggets øverste etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold, samt tilhørende garasje. Her får du en leilighet på hele 96 kvm med to gode soverom, svært romslig stue med god plass til flere soner, pent kjøkken, delikat bad og solrik terrasse.

Kvaliteter vi vil fremheve:
- Flott beliggenhet i byggets øverste etasje
- Sørvest-vendt terrasse med fantastiske solforhold
- Romslig stue på 35,8 kvm
- Parkering i garasje
- Nærhet til flotte turterreng
- Skoler og barnehager i nærheten

Selger har satt pris på sin botid ved eiendommen, og vil spesielt trekke frem den gode beliggenheten. Her bor man i hjertet av Spongdal, men alt av servicefunksjoner i umiddelbar nærhet, samt fantastiske turområder kun få minutter unna. Selger vil også trekke frem den store sørvest-vendte terrassen. Her får man upåklagelige solforhold hele dagen.

Beliggenhet:

Brågeilan 8 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet rett ved sentrum av Spongdal og Byneset. Fra eiendommen vil du ha kort vei til skole, barnehage, idrettstilbud og butikk. i tillegg finner du golfbane også like ved eiendommen.

Spongdal er en liten bydel i Trondheim, ca. 12 km. fra Heimdal sentrum og 7 kilometer fra Klett/Leinstrand. Her får du et trivelig og rolig nabolag, samt en meget barnevennlig beliggenhet.

Leiligheten ligger pent beliggende til i byggets øverste etasje, så her vil sol- og utsiktsforhold være upåklagelige.

Fra eiendommen får du kort vei til flotte turområder, sommer som vinter. Du får også kort vei til sjøen, både ved Rye (hvor du finner kommunal strand) og ned mot Leinstrand og ytre Byneset. Eiendommen gir deg kort vei til Bymarka og mulighetene den gir.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Leilighet er oppført i to etasjer. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et valmtak og er tekket med skiferstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass. Ifølge takstmann.

Innhold:

Primærrom:
2. etasje: Gang, bad, kjøkken, soverom, stue.
3. etasje: Soverom.

Sekundærrom:
2. etasje: Bod.
3. etasje: Boder.

Arealfordeling per etasje:
Bruksareal (BRA) 2. etasje: 79m².
Bruksareal (BRA) 3. etasje: 22m².
Bruksareal (BRA) totalt: 101m².

Primærareal (P-ROM) 2. etasje: 78m².
Primærareal (P-ROM) 3. etasje: 18m².
Primærareal (P-ROM) totalt: 96m².

Sekundærareal (S-ROM) 2. etasje: 1m².
Sekundærareal (S-ROM) 3. etasje: 4m².
Sekundærareal (S-ROM) totalt: 5m².

Arealet på loft må ikke forveksles med netto gulvareal. Deler av arealet er ikke måleverdig pga skråhimling/lav takhøyde. Trappens horisontalprojeksjon er medregnet i bruksarealet på loft. I tillegg til nevnte areal disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca.7,5m² og en garasje på ca.39m² i første etasje og et gulvareal i 2 etasje på ca.31m²

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming og varmepumpe.

Vei, vann og kloakk:

Privat vei. Offentlig vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Rune Sørdal i Takst-Forum Trøndelag AS den 21.08.21.

Konklusjon fra takstmann:
Det ble ikke registrert symptomer på fuktskader og tilstandssvekkelse på bad og kjøkken på befaringsdagen. Det henvises for øvrig til respektive punkter i rapporten for videre omtale.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 22.11.2015 for innredning av loft og balkong i 2. etasje.

Det foreligger ikke verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for 2. etasje. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

28/903316-1/107 Erklæring/avtale
17.08.1928
Vegvesenets betingelser vedtatt vedr. å flytte eller fjerne
en kloakkledning
Overført fra: 5001-225/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/6873-1/107 Erklæring/avtale
21.03.1990
Eiend.forutsettes delt i 3 parseller.Kan ikke bebygges
uten disp.fra vedtatt reguleringsplan for Spongdal Sentrum.
M.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
1985/990058-1/107 Sammenslått med denne matrikkelenhet:
18.12.1985
bnr. 51 og 53
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/7860-1/107 Registrering av grunn
03.04.1990
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:5001 Gnr:225 Bnr:61
Areal 592 m2.
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/7862-1/107 Registrering av grunn
03.04.1990
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:5001 Gnr:225 Bnr:60
Areal 574 m2.
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/16164-1/107 Resek/deling av seksjon
27.07.1990
oppdelt seksjoner:
snr: 2
formål: Næring
sameiebrøk: 175/402
seksjonsameieandeler:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 81/402

2008/433411-2/200 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
29.05.2008
endring av formål/brøk:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 81/402

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r20170004 - detaljregulering av Spongdalsvegen 828, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr 2 867,- for 2. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 714 800,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 2 573 279,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Utleie av boligen må godkjennes av sameiets styre. Se vedtektene §12 for ytterligere informasjon.

Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr -16 497,-
- Sameiet drives etter selvkostprinsippet og har derfor ingen egenkapital.
- Bokført saldo per 31.12.2020 kr 30.541,-

Gitt at sameiet ikke har avvik på budsjett eks. strøm og forsikring samt at det ikke påløper andre uforutsette utgifter har sameiet budsjettert med et overskudd på kr 7 200,- til mai 2022.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 50 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen Avd. leder/Eiendomsmeglerfullmektig 41 60 90 08 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Ansvarlig megler: Stian Møst

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Takstmanns kommentar til planløsningen:
Ingen vesentlige avvik registreres.

Det gjøres oppmerksom på at loftsarealet er seksjonert som fellesareal. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler.

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere?
- Ja. Feil er utbedret av fagfolk.

Årsmelding 2020 for sameiet:
Sameiet har hatt ekstraordinært årsmøte i forbindelse med vannskade i kjelleren. Sameiet har fått ny kloakk. I kjelleren står det en avfukter og den er blitt glemt igjen av sameiets forsikringsselskap. Styret har purret, men slik de ser det er det til sameiets fordel at det er en avfukter. Klimaet i kjelleren er nå på normalt nivå.

Referat fra årsmøte i sameiet informerer om følgende planlagt vedlikehold:
- Bytte bordkledning på kortgjerde på gavl, samt male dette.
- Se an hvilke bord som må byttes og evt. bytte disse på langgjerde mot busstopp, samt vask og maling av disse gjerder.
- Få en totaloversikt over hvilke vinduer som må byttes, dette inkluderer sannsynligvis alle vinduer i kjeller.
- Oppgrusing av gårdsplass på fremside i år, på grunn av lav bruk av gårdsplass på bakside ansees det ikke nødvendig å gjøre noe med denne i år.
- I forbindelse med bordkledning og maling av hus er det ikke midler til å ta tak i dette i år, det er foreslått å ta en ny vurdering av behov for dette så tidlig som mulig neste år, samt vinduer som ikke blir byttet i år.
Da midlene i år er begrenset vil så mye som mulig forsøkt løst på dugnad.
Foreløpig plan er å prøve å få gjort så mye som mulig på egenhånd (dugnad), bytting av bord, vinduer og evt. sette bort maling av trekasse. Da det sist ble malt 2012, er det ikke usannsynlig at dette blir behøvelig innen 2022.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Kjøper er utenlandsk statsborger:

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.
Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
Kontakt megler for informasjon før budgivning.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 08.11.2021 16:08