Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Høgmovegen 5 - En særegen og innholdsrik selveierleilighet midt i hjertet av Oppdal sentrum. Velkommen til Høgmovegen 5 - En særegen og innholdsrik selveierleilighet midt i hjertet av Oppdal sentrum.
Her kan du bli den nye eieren av en flott leilighet i en høy førsteetasje. Leiligheten har en svært god planløsning. Her kan du bli den nye eieren av en flott leilighet i en høy førsteetasje. Leiligheten har en svært god planløsning.
Her får du en nydelig beliggenhet i første etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold, samt tilhørende anneks med eget bad. Her får du en nydelig beliggenhet i første etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold, samt tilhørende anneks med eget bad.
Delikat og sjarmerende leilighet med fiskebeinsparkett på gulv. Delikat og sjarmerende leilighet med fiskebeinsparkett på gulv.
Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og innehar en pen standard. Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og innehar en pen standard.
Her får du en åpen stue/kjøkken løsning på hele 38,5kvm. Her får du en åpen stue/kjøkken løsning på hele 38,5kvm.
I leilighetskomplekset har du også heis fra bakkeplan, samt stor parkeringsplass i p-kjeller. I leilighetskomplekset har du også heis fra bakkeplan, samt stor parkeringsplass i p-kjeller.
Kjøkken har parkett på gulv, malt smartpanel på vegger og det er tak-ess plater i taket. Kjøkken har parkett på gulv, malt smartpanel på vegger og det er tak-ess plater i taket.
Stilrent og tidløst Sigdal-kjøkken. Stilrent og tidløst Sigdal-kjøkken.
Her får man godt med skap- og benkeplass. Her får man godt med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har fått TG-1 av takstmann. Kjøkkenet har fått TG-1 av takstmann.
Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekovn og platetopp på kjøkkenet. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekovn og platetopp på kjøkkenet.
I gangen er det flis på gulv med gulvvarme. Her har du også en skyvedørsgarderobe. I gangen er det flis på gulv med gulvvarme. Her har du også en skyvedørsgarderobe.
Badet har flis på gulv og vegger. Badet har flis på gulv og vegger.
Badet er utstyrt med dusjhjørne, servant, servantskap, veggmontert wc, mekanisk avtrekk og innfellbare dusjdører. Badet er utstyrt med dusjhjørne, servant, servantskap, veggmontert wc, mekanisk avtrekk og innfellbare dusjdører.
Hovedsoverommet er på hele 13 kvm. Her vil man ha god plass til ønsket sengestørrelse, samt garderobe. Hovedsoverommet er på hele 13 kvm. Her vil man ha god plass til ønsket sengestørrelse, samt garderobe.
Fra soverommet vil man ha direkte adgang til leilighetens balkong. Fra soverommet vil man ha direkte adgang til leilighetens balkong.
Soverommet er malt i lyse og harmonerende farger. Soverommet er malt i lyse og harmonerende farger.
Leilighetens andre soverom er på 6,5 kvm. Leilighetens andre soverom er på 6,5 kvm.
Like over svalgangen finner man annekset. Den er på totalt 11kvm, og inneholder oppholdsrom og bad. Kan fint brukes som gjesteplass. Like over svalgangen finner man annekset. Den er på totalt 11kvm, og inneholder oppholdsrom og bad. Kan fint brukes som gjesteplass.
Plantegning. Plantegning.
Leiligheten har en romslig sydvendt balkong på 12kvm. Leiligheten har en romslig sydvendt balkong på 12kvm.
Her vil du kunne bo i et rolig sameie, med alt Oppdal har å by på i umiddelbar nærhet. Her vil du kunne bo i et rolig sameie, med alt Oppdal har å by på i umiddelbar nærhet.
Velkommen på visning! Velkommen på visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 990 000,-
Del:
Eksklusiv leilighet med flotte sol- og utsiktsforhold | Anneks med eget bad | P-kjeller | 3 sov og 2 bad
3 990 000,-

Kjøpt

  • 93 m2
  • 3 soverom
  • Leilighet

Oppdal

Eksklusiv leilighet med flotte sol- og utsiktsforhold | Anneks med eget bad | P-kjeller | 3 sov og 2 bad

Prisinformasjon

Prisantydning
3 990 000,-
Kommunale avgifter
12 126,-
Totalpris
4 088 070,-

Areal & byggeår

Primærrom
93 m2
Bruttoareal
114 m2
Bruksareal
93 m2
 
Tomt
2 105 m2
Byggeår
2014
Energimerking
C

Høgmovegen 5

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

3 990 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
98 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 088 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 400,- pr. Mnd som dekker bl.a. driftskostnader som vedlikehold/rep. heis, port og bygg, strøm fellesområder, brøyting, forsikring bygg, samt styrehonorar og regnskap.

Kommunale avgifter:

12 126,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

Soverom:

3, hvor det ene er i anneks med eget bad

Etasje:

1

Byggeår:

2014

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Tomt:

2105 kvm

Adresse:

Høgmovegen 5
7340 Oppdal

Betegnelse:

Gnr. 280 bnr. 68 snr. 3 orgnr. 913504992 i Oppdal kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Fellesutgifter:

1 400,- pr. Mnd og dekker bl.a. driftskostnader som vedlikehold/rep. heis, port og bygg, strøm fellesområder, brøyting, forsikring bygg, samt styrehonorar og regnskap.

Meglers vurdering:

Velkommen til Høgmovegen 5 - En særegen og innholdsrik selveierleilighet midt i hjertet av Oppdal sentrum. Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og innehar en pen standard. Her vil du kunne bo i et rolig sameie, med alt Oppdal har å by på i umiddelbar nærhet.


Her får du en nydelig beliggenhet i første etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold, samt tilhørende anneks med eget bad. I hovedleiligheten får du åpen stue/kjøkken løsning på hele 38,5 kvm. med flere soner, i tillegg til at du har romslige soverom. Leiligheten skiller seg virkelig ut med tanke de materialvalgene som er gjort. Leiligheten byr også på et lekkert bad og et praktisk vaskerom. I leilighetskomplekset har du også heis fra bakkeplan, samt stor parkeringsplass i p-kjeller.

Kvaliteter vi vil fremheve:

- Høy første etasje med upåklagelige sol- og utsiktsforhold

- Romslig sydvendt balkong

- Delikat og sjarmerende leilighet med fiskebeinsparkett på gulv

- Stilrent og tidløst Sigdal-kjøkken

- Flislagt bad og vaskerom

- Eget anneks med bad

- Egen parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg

- Stor bod på 6 kvm. i kjeller

- Heis fra p-kjeller

- Nærhet til sentrum

- Nærhet til turterreng, sommer som vinter

Beliggenhet:

Høgmovegen 5 finner du pent tilbaketrukket i Oppdal sentrum, ca. 200m. fra Torgsenteret, diverse butikker og servicefasiliteter. Her vil du kunne bo i en høy første etasje, med upåklagelige sol - og utsiktsforhold.

Fra leiligheten vil du ha nærhet til det meste av servicefunksjoner. Dagligvarebutikker som Coop Mega, Bunnpris og Rema 1000 ligger like ved. Videre er leiligheten bare 200 meter fra Torgsenteret, som ligger vegg i vegg med Domus. Her finner du flere klesbutikker, restauranter, vinmonopolet, elektronikkbutikk samt fler. Fra boligen får du umiddelbar nærhet til barnehager og skoler. Den nærmeste barnehagen ligger kun 500 meter fra leiligheten, og andre barnehager drøye 3 minutter unna. Skoler som Aune barneskole, Oppdal ungdomsskole og Oppdal videregående skole ligger også like i nærheten.

Oppdal har i de siste årene gått fra å være en ren vinterdestinasjon, til å være et område som byr på det meste av aktiviteter gjennom hele året. Her finner man tilbud for både store og små, for den fjellvante og for den urbane. Her er det flotte turmuligheter i fjellet, et av Norges største alpinanlegg, jakt og fiske, golfbane, curling, bowling, rafting, kulturhus med basseng, bibliotek, kino, gode restauranter osv.

Bygda Oppdal er kjent for å være et av Norges mest populære hytteområder i snøsikre og fantastiske omgivelser. Oppdal er omgitt av store fjelltopper, mange fiskevann og ikke minst flere populære skianlegg. For de fleste er Oppdal kjent som vintersportssted, men bygda har i de siste årene fått et vel så gode sommertilbud. For de som er glade i å stå på ski er Oppdal et sentrum for skikjøring i Trøndelag. Anleggene som ligger her - Stølen, Vanglsia og Hovden - er noen av Norges største og mest variererte. Disse byr på varierte løyper for både nybegynnere og de mer erfarne alpinistene. Er man mer glad i lange turer på langrennski, så finnes det milevis med skispor i nydelig preparerte løyper. Her kan spesielt populære Gjevilvassdalen og området mot Skarvatnet nevnes.


På sommeren har Oppdal et bredt aktivitetstilbud. De siste årene har stisykling blitt veldig populært, man finner flotte turmuligheter i nærområdet, det finnes flere gode fiskevann og det kan leies både båt og kano om man ønsker seg turer ute på forskjellige vann. For det mer adrenalinsøkende kan man dra på rafting eller kjøre zipline over Driva. I tillegg har Oppdal mye mye mer og by på.


Avstander:

- Trondheim 124 km.

- Klett 107 km.

- Kristiansund 173 km.

- Berkåk 37 km.

- Orkanger 107 km.

- Dombås 79 km.

- Værnes 143 km

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Leilighet i første etasje med anneks utenfor leilighet i svalgang. Grunnmur og kjellerarealer som inkluderer felles garasje og egen bod er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon i tre og betong, og er utvendig kledd med fasadeplater. Taket er et saltak, sannsynlig tekket med papp, Etasjeskille er et betongdekke. Vindu med 2-lags isolerglass. I kjeller er det egen bil parkering til leilighet samt en bod på 6m².

Innhold:

Arealfordeling:
Primærrom (P-ROM) totalt: 93 kvm - Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom og gang. Oppholdsrom/soverom og bad i anneks.
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 0 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 93 kvm

Standard:

Stue: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Panelovn og gulvvarme. Utgang til balkong.

Kjøkken: Parkett på gulv, og malte plater og flis på vegg over benkeplate på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Innredning med opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekovn og platetopp.

Soverom 1: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Garderobeskap og utgang til balkong.

Soverom 2: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Garderobeskap.

Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, servant, servantskap, veggmontert wc, mekanisk avtrekk og innfellbare dusjdører.

Gang: Flis på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe.

Vaskerom: Flis på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med bereder, stoppekran, opplegg for vaskemaskin, mekanisk avtrekk, skyllekum og rørfordelingsskap . Sikrinsskap, sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg.

Oppholdsrom anneks: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme.

Bad anneks: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Åpen dusjløsning: servant og veggmonterte. Mekanisk avtrekk.

Oppvarming:

Varmekabler i alle gulv, luft til luftventilasjon, samt elektrisk oppvarming.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vann og avløp via private stikkanlegg. Privat vei.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Terje Sandhaugen i Takst-Forum Trøndelag den 08.07.21.

Interessenter oppfordres til å grunding gjennomgå vedlagte våtromstest.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 25.11.2014.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
1952/1048-1/64 Bestemmelse om gjerde
29.07.1952
Overført fra: 5021-280/68
Gjelder denne registerenheten med flere

1952/1048-2/64 Erklæring/avtale
29.07.1952
FORBUD MOT DRIFT AV HOTELL ELLER GJESTGIVERI PÅ D.E.
Overført fra: 5021-280/68
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/982146-1/200 Bestemmelse om veg
13.11.2013
rettighetshaver:Knr:5021 Gnr:280 Bnr:46-47, 51 og 89
Overført fra: 5021-280/68
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1196616-1/200 Bestemmelse om veg
29.08.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:5021 Gnr:280 Bnr:4
rettighetshaver:Knr:5021 Gnr:288 Bnr:127
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2018/185674-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2018 00:00

2013/1016908-1/200 Seksjonering
22.11.2013
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 95/1032

Rettigheter på 5021-280/254
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1709173-1/200 Bestemmelse om veg
19.12.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:5021 Gnr:280 Bnr:68 Snr:1-12

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av områdereguleringsplan for Oppdal Sentrum, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Til kommunen betales:
Vann: kr 1468,24
Avløp: kr 1446,46
Eiendomsskatt: kr 5104,44

Til ReMidt betales:
Renovasjon: kr 4106,25

Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen, samt med bakgrunn i forbruk.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 767 942,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 2 764 589,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.
Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr 9 481,-
- Egenkapital per 31.12.2020 kr 76 951,-

Det opplyses i protokoll fra sameiets årsmøte av 10.05.21 at flere regninger som vedrører 2020 er kommet i mai 2021, og at dette medfører at reelt resultat for 2020 er minus kr 7000.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 2 500,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen Avd. leder/Eiendomsmeglerfullmektig 41 60 90 08 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Ansvarlig megler: Stian Møst

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Styreleder i sameiet kommenterer at en må påregne at felleskostnadene øker pga. forventet vedlikehold, som maling av bygg. Styreleder kommenterer følgende: Felleskostnadene vil fra 1.1.2022 øke fra kr 1.400 til kr 1.600. I tillegg skal hver seksjon innbetale ekstra egenkapital i forbindelse med maling av huset. For store leiligheter er dette foreløpig beregnet til kr 18.333 og skal innbetales innen mars 2022.

Dyrehold er ikke tillatt uten styrets forhåndsgodkjennelse jfr. vedtektene pkt. 2.6.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Kjøper er utenlandsk statsborger:

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.
Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
Kontakt megler for informasjon før budgivning.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 16.09.2021 11:37