Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Heimdal Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til Sørbruvegen 17 A! Heimdal Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til Sørbruvegen 17 A!
Her kan du bli den nye eieren av en innholdsrik enebolig med en meget sentral beliggenhet. Her kan du bli den nye eieren av en innholdsrik enebolig med en meget sentral beliggenhet.
Boligen inneholder tre soverom og en stor stue/kjøkkenløsning. Boligen inneholder tre soverom og en stor stue/kjøkkenløsning.
Her får du en romslig stue med flere gode møbleringsmuligheter. Her får du en romslig stue med flere gode møbleringsmuligheter.
Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med dagslys.
Kjøkkenet ligger naturlig avdelt fra stuen, samtidig som man får en luftig romfølelse. Kjøkkenet ligger naturlig avdelt fra stuen, samtidig som man får en luftig romfølelse.
Boligen har en stue på hele 34 kvm. og et kjøkken på 11 kvm. Boligen har en stue på hele 34 kvm. og et kjøkken på 11 kvm.
Kjøkkenet har meget god skap - og benkeplass. Det gir også rom for et lite spisebord. Kjøkkenet har meget god skap - og benkeplass. Det gir også rom for et lite spisebord.
Trapp opp til boligens 2.Etasje. Trapp opp til boligens 2.Etasje.
Hovedsoverommet er på hele 16 kvm. Hovedsoverommet er på hele 16 kvm.
Soverom Soverom
Her vil man ha god plass til ønsket sengestørrelse, samt annen møblering. Her vil man ha god plass til ønsket sengestørrelse, samt annen møblering.
Boligen inneholder tre soverom, hvor du finner to soverom i 2.etasje og et soverom i hovedetasjen. Boligen inneholder tre soverom, hvor du finner to soverom i 2.etasje og et soverom i hovedetasjen.
I andre etasje finner du badet i boligen. Det skal nevnes at badet har behov for oppgraderinger. I andre etasje finner du badet i boligen. Det skal nevnes at badet har behov for oppgraderinger.
I hovedetasjen finner du et eget vaskerom. Her er det opplegg for vaskemaskin, sluk, toalett og utslagsvask. I hovedetasjen finner du et eget vaskerom. Her er det opplegg for vaskemaskin, sluk, toalett og utslagsvask.
I kjelleren har du godt med bodplass. I kjelleren har du godt med bodplass.
Du finner også et praktisk kjølerom i kjelleren. Du finner også et praktisk kjølerom i kjelleren.
. .
I gangen er det skyvedørsgarderobe og god plass til oppheng av yttertøy. I gangen er det skyvedørsgarderobe og god plass til oppheng av yttertøy.
Fra inngangspartiet har du direkte adkomst inn til garasjen. Fra inngangspartiet har du direkte adkomst inn til garasjen.
Plantegning 2. etasje Plantegning 2. etasje
Plantegning 1. etasje Plantegning 1. etasje
Plantegning kjelleretasje Plantegning kjelleretasje
Terrasse med gode solforhold. Terrasse med gode solforhold.
Her kan du bli den nye eieren av en romslig enebolig over to plan med kjeller. Her kan du bli den nye eieren av en romslig enebolig over to plan med kjeller.
Velkommen til visning! Velkommen til visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 890 000,-
Del:
Innholdsrik enebolig med en sentral og attraktiv beliggenhet på Heimdal | Nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg
3 890 000,-

Kjøpt

  • 136 m2
  • 3 soverom
  • Enebolig

Trondheim-Syd

Innholdsrik enebolig med en sentral og attraktiv beliggenhet på Heimdal | Nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg

Prisinformasjon

Prisantydning
3 890 000,-
Kommunale avgifter
14 800,-
Totalpris
3 988 570,-

Areal & byggeår

Primærrom
136 m2
Bruttoareal
219 m2
Bruksareal
196 m2
 
Tomt
546 m2
Byggeår
1962
Energimerking
G

Sørbruvegen 17A

Eiendomstype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

3 890 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
98 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 988 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

14 800,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 219 kvm

Soverom:

3

Byggeår:

1962

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Tomt:

546 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Heimdal

Adresse:

Sørbruvegen 17A
7088 Heimdal

Betegnelse:

Gnr. 197 bnr. 266 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Enebolig

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Parkering i garasje, samt oppstillingsplasser på egen tomt.

Meglers vurdering:

Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til Sørbruvegen og denne innholdsrike eneboligen med en meget sentral beliggenhet!

Her kan du bli den nye eieren av en romslig enebolig over tre plan med full kjeller. Boligen inneholder tre soverom og en stor stue/kjøkkenløsning. I tillegg har du godt med bodplass i kjeller hvor du ogs¨finner vaskerom og kjølerom. Du får også direkte adkomst inn i garasjen fra inngangspartiet. Boligen må anses som et oppussingsobjekt, og her vil du få muligheten til å skape ditt eget drømmehjem!

Kvaliteter vi vil trekke frem:
- Innholdsrik enebolig med stort potensial
- Sentral og attraktiv beliggenhet
- Umiddelbar nærhet til skole og barnehage
- Nærhet til Saupstad skisenter og bymarka

Her vil du kunne bo i et populært bo-område på Heimdal med umiddelbar nærhet til Heimdal sentrum og alle servicefunksjoner. I tillegg finner du Stabbursmoen skole kun noen hundre meter fra boligen, og du har også nærhet til barnehage og idrettsanlegg. Kort avstand fra eiendommen finner du også Saupstad skisenter, hvor du har utgangen til bymarka og et enormt stinettverk. Her har flotte tur- og aktivitetsmuligheter, sommer som vinter!

Beliggenhet:

Eiendommen ligger pent til i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Heimdal med gode solforhold. Nabolaget består i all hovedsak av barnefamilier og noen eldre, og beskrives som et rolig nabolag med et godt samhold. Fra boligen er det kort vei til Stabbursmoen skole, Åsheim barne- og ungdomsskole, samt under 2 km til Heimdal Videregående skole. Det finnes også flere barnehager i nærområdet.

Kollektivtilbudet på Heimdal består av buss (metro) og tog. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter m.m.

Eiendommen har også meget kort vei til flotte tur- og friluftsområder, med Bymarka beliggende like i bakkant. Her finner du Saupstad skisenter, med lysløypenett som strekker seg til Granåsen skisenter og hele Bymarka. Fra boligen er det kort veg til Hestsjøen som er et populært badested med badebrygge, stupetårn, grillplass, bord og benker. Videre er det ca. 10 km med bil til Øysand, hvor du har fin sandstrand.

Samtidig som du bor med nærhet til marka, har eiendommen også en sentral beliggenhet mtp. nærhet til Heimdal sentrum. Coop Extra og Rema 1000 er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Heimdal sentrum et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Det er ca. 7 minutter med bil til City Syd, som er Midt-Norges største kjøpesenter og omtrent 11 km med bil til Trondheim sentrum - med alle sine fasiliteter og tilbud.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Grunnmur oppført betongstein. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og kledd med stående panel. Taket har saltaksform tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass.

Innhold:

Arealfordeling per etasje:
Primærrom (P-ROM) kjeller: 17 kvm - To ganger.
Primærrom (P-ROM) 1. etasje: 81 kvm - Vindfang, gang, stue, kjøkken, gang, vaskerom og soverom.
Primærrom (P-ROM) 2. etasje: 38 kvm - Gang, bad og to soverom.
Primærrom (P-ROM) totalt: 136 kvm

Sekundærrom (S-ROM) kjeller: 31 kvm - Tre boder og kjølerom.
Sekundærrom (S-ROM) 1. etasje: 29 kvm - Garasje
Sekundærrom (S-ROM) 2. etasje: 0 kvm
Sekundærrom (S-ROM) totalt: 60 kvm

Bruksareal (BRA) kjeller: 48 kvm
Bruksareal (BRA) 1. etasje: 110 kvm
Bruksareal (BRA) 2. etasje: 38 kvm
Bruksareal (BRA) totalt: 196 kvm

Standard:

Kjeller
Bod 1: Støpt gulv og pusset overflate på vegger. Panel i himling. Bereder.

Bod 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

Bod 3: Støpt gulv og pusset overflate på vegger. Panel i himling.

Kjølerom: Støpt gulv og panel på vegger. Panel i himling.

Gang 1: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Trapp.

Gang 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Vedovn.

1. etasje
Stue: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn og vedovn. Utgang til terrasse.

Kjøkken: Belegg på gulv, panel på vegger og flis på vegg over benkeplate. Takess i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.

Vaskerom: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, wc, naturlig avtrekk, opplegg for vaskemaskin og åpen dusj.

Gang 1: Parkett på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Garderobeskap og trapp.

Gang 2: Belegg på gulv og tapet på vegger. Takess i himling.

Vindfang: Parkett på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom: Teppe på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling.

Loft
Soverom 1: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Panel i himling. Garderobeskap.

Soverom 2: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Garderobeskap.

Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjnisje, naturlig avtrekk, servant, servantskap, wc og bidé.

Gang: Parkett på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Trapp og sikringsskap.

Oppvarming:

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Tom Erik Heirsaunet i Takst-Forum Trøndelag den 18.05.21.

Boligen bærer preg av manglende vedlikehold og utbedringer må påregnes. For videre omtale se rapportsammendrag og respektive punkter i rapporten. Alle bygningsdeler angitt med tilstandsgrad TG2, TG3 eller TGiU (ikke undersøkt) er angitt i rapportsammendraget. Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger godkjente bygningstegninger i tilknytning til byggesøknad for eiendommen datert 18.09.1959. I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen fra byggeår. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Det er utstedt ferdigattest for tilbygg den 16.12.1977.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
1987/9956-1/107 Bestemmelse om veg
29.04.1987
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:197 Bnr:757

1987/13543-1/107 Best. om vann/kloakkledn.
10.06.1987
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:197 Bnr:283
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:197 Bnr:757

Rettigheter:
Rettigheter på 5001-197/265
Rettigheter i eiendomsrett
1976/3186-1/107 Bestemmelse om bebyggelse
26.02.1976
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:197 Bnr:266
3,6 m fra felles grense

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0114, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr 3700,- for 1. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 1 065 742,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 3 836 669,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,5% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 7 475,-. Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen Avd. leder/Eiendomsmeglerfullmektig 41 60 90 08 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Ansvarlig megler: Stian Møst

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Dagens bruk av eiendommen er kontrollert opp mot tegninger mottatt fra kommunen. I kjeller er nåværende gang med trapp innlemmet i tidligre matbod. Nåværende bod på 3 kvm, kjølerom og gang på 7 kvm er inntegnet som brenselsrom og grønnsaksrom. Bod på 11 kvm er inntegnet som vaskerom. I første etasje er soverom gjort noe mindre og stue noe større. Vaskerom er inntegnet som bad. Terrasse er ikke inntegnet. I andre etasje er soverom på 16 kvm inntegnet som to soverom. Soverom på 7 kvm og deler av gang er innlemmet i tidligere kott. Bad er utvidet mot soverom og kott. Det gjøres oppmerksom på at bruksendring fra sekundærrom til rom for varig opphold/primærrom er et søknadspliktig tiltak. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til nevnte forhold. Konf. megler.

Selger opplyser om at det foreligger en muntlig avtale med eier av Sørbruvegen 17B om felles plassering av hus for søppeldunker på tomten til Sørbruvegen 17A. Eier av Sørbruvegen 17B eier søppelhuset, mens eier av Sørbruvegen 17A har stilt plassering av huset på tomten til disposisjon.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 17.09.2021 13:46