Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
1 Heimdal Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til Anne Ekrens veg 9, og denne svært flotte tre-roms leiligheten midt i Heimdal sentrum. 1 Heimdal Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til Anne Ekrens veg 9, og denne svært flotte tre-roms leiligheten midt i Heimdal sentrum.
Fra stuen har du utgang til en praktisk balkong som gir deg mulighet for å nyte kveldssolen og den gode utsikten. Fra stuen har du utgang til en praktisk balkong som gir deg mulighet for å nyte kveldssolen og den gode utsikten.
Her får du umiddelbar nærhet til alt du trenger i hjertet av Heimdal Sentrum! Her får du umiddelbar nærhet til alt du trenger i hjertet av Heimdal Sentrum!
Leiligheten ligger her i 3.etasje, pent vendt friområdet mellom leilighetsbyggene. . (Digitalt møblert bilde) Leiligheten ligger her i 3.etasje, pent vendt friområdet mellom leilighetsbyggene. . (Digitalt møblert bilde)
Leiligheten er helt ny og stod nylig ferdigstilt. Her får du en leilighet på 75 kvm. med en meget god planløsning. (Digital møblering) Leiligheten er helt ny og stod nylig ferdigstilt. Her får du en leilighet på 75 kvm. med en meget god planløsning. (Digital møblering)
Stue Stue
Leiligheten har en åpen stue - og kjøkkenløsning, og den gode planløsningen sørger for godt med plass til egen spisedel. Leiligheten har en åpen stue - og kjøkkenløsning, og den gode planløsningen sørger for godt med plass til egen spisedel.
Her kan du bli den nye eieren av helt ny leilighet, med en svært god og effektiv planløsning. (Digitalt møblert bilde) Her kan du bli den nye eieren av helt ny leilighet, med en svært god og effektiv planløsning.  (Digitalt møblert bilde)
Her får du et moderne og delikat HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer som kombinert kjøle/frys, induksjonplate, ovn og oppvaskmaskin. Her får du et moderne og delikat HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer som kombinert kjøle/frys, induksjonplate, ovn og oppvaskmaskin.
Kjøkkenet gir deg godt med skap og benkeplass. Kjøkkenet gir deg godt med skap og benkeplass.
Detaljbilde - kjøkken Detaljbilde - kjøkken
Kjøkkenet har en svært god løsning med vindu ut mot svalgangen. Dette sørger for gjennomlys i leiligheten. Kjøkkenet har en svært god løsning med vindu ut mot svalgangen. Dette sørger for gjennomlys i leiligheten.
Her er bod/walk-in closet mellom hovedsoverom og bad. Her er bod/walk-in closet mellom hovedsoverom og bad.
Hovedsoverommet er romslig og på hele 9,5 kvm. Her har du god plass til garderobeløsning (Digtal møblering) Hovedsoverommet er romslig og på hele 9,5 kvm. Her har du god plass til garderobeløsning (Digtal møblering)
Merk at man på hovedsoverom har tilgang til eget walk-in closet samt badet. Merk at man på hovedsoverom har tilgang til eget walk-in closet samt badet.
Det andre soverommet ligger vendt nordover og er på 8 kvm. Det andre soverommet ligger vendt nordover og er på 8 kvm.
Badet er på 5 kvm. og har en praktisk plassering ved walk-in closet tilhørende hovedsoverommet. Badet er på 5 kvm. og har en praktisk plassering ved walk-in closet tilhørende hovedsoverommet.
Badet har en lekker innredning og delikat dusjnisje. Badet har en lekker innredning og delikat dusjnisje.
Du får et praktisk gjestetoalett ved inngangspartiet. Du får et praktisk gjestetoalett ved inngangspartiet.
Plantegning C-303 Plantegning C-303
Leiligheten har store vinduer med nydelig utsikt mot friarealet mellom byggene. Det gode lysinnlippet sørger for en svært lys og pen leilighet. Leiligheten har store vinduer med nydelig utsikt mot friarealet mellom byggene. Det gode lysinnlippet sørger for en svært lys og pen leilighet.
Utenfor leilighetene får du takoverbygd svalgang, slik at man her kan gå tørrskodd ned til bil og bod i kjelleren. Utenfor leilighetene får du takoverbygd svalgang, slik at man her kan gå tørrskodd ned til bil og bod i kjelleren.
Leilighetskomplekset på Heimdal Atrium er oppført av Trym Bolig. De har lagt vekt på gode fellesareal og pene uteområder rundt leilighetene. Leilighetskomplekset på Heimdal Atrium er oppført av Trym Bolig. De har lagt vekt på gode fellesareal og pene uteområder rundt leilighetene.
Leilighetsbygget er oppført i 4 etasjer, og du får næringsseksjoner på bakkeplanet. Leilighetsbygget er oppført i 4 etasjer, og du får næringsseksjoner på bakkeplanet.
Velkommen til en trivelig visning! Velkommen til en trivelig visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
4 690 000,-
Del:
Splitter ny og meget delikat tre-roms leilighet på Heimdal Atrium | God planløsning | To toalett | P-plass i kjeller
4 690 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Visning 7.4.2021 kl.17:00 - 18:00
  • 71 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Syd

Splitter ny og meget delikat tre-roms leilighet på Heimdal Atrium | God planløsning | To toalett | P-plass i kjeller

Prisinformasjon

Prisantydning
4 690 000,-
Totalpris
4 815 320,-

Areal & byggeår

Primærrom
71 m2
Bruksareal
75 m2
 
Tomt
4 832 m2
Byggeår
2020
Energimerking
C

Anne Ekrens veg 11

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

4 690 000,-

Fellesgjeld:

0,- pr. 11.02.2021

Totalpris inkludert omkostninger:

4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
11 225,- (Dokumentavgift av tomteverdi på kr. 449 000,- )
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
19 295,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 709 295,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 532,- pr. mnd.

Kommunale avgifter:

Ikke beregnet p.t.

Arealer:

Primærrom: Ca. 71 kvm
Bruksareal: Ca. 75 kvm

Arealene er hentet fra tegniger i forbindelse med prosjektet Heimdal Atrium, og er ikke kontrollmålt av selger eller megler.

Soverom:

2

Etasje:

3

Byggeår:

2020

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Tomt:

4832 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Heimdal

Adresse:

Anne Ekrens veg 11
7080 Heimdal

Betegnelse:

Gnr. 198, bnr. 5, snr. 48 i Sameiet Heimdal Atrium med org.nr. 825 236 422 i Trondheim kommune.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Felles eiet tomt

Parkering:

Seksjonen har midlertidig eksklusiv bruksrett til parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Fellesutgifter:

2 532,- pr. mnd. som blant annet dekker diverse drift og vedlikehold, avsetning til fremtidig vedlikehold, felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, renhold av fellesareal, vedlikehold grøntareal, vaktmestertjenester, snørydding og sandstrøing, akonto fjernvarme, kabel-TV og internett.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Felleskostnader: Kr 1 063,-
- Driftskostnader parkeringskjeller: Kr 150,-
- Akonto fjernvarme: Kr 527,-
- Kabel-tv og internett: Kr 400,-
- Felleskostnader: Kr 392,-

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett og styregodkjenning.

Velforening:

Det er ikke tinglyst pliktig medlemskap i velforening.

Meglers vurdering:

Velkommen til Anne Ekrens veg 11 - En splitter ny og meget delikat leilighet på Heimdal Atrium!

Her kan du bli den nye eieren av en nydelig leilighet på 75 kvm. og en ekstremt god planløsning. Leiligheten gir deg umiddelbar nærhet til alt du trenger av servicefasiliteter, dagligvarebutikk og kollektivtransport midt i Heimdal sentrum.

Leiligheten har to gode soverom hvor hovedsoverom har eget walk-in closet, lekkert bad, gjestetoalett, romslig sute-kjøkkenløsning på 36 kvm. og entrè. I tillegg får du en balkong på 11 kvm. med flotte solforhold på ettermiddagen.

Kvaliteter vi vil framheve:
- Helt nytt fra juni 2020
- Midt i Heimdal sentrum
- Meget god planløsning
- HTH-kjøkken
- Delikat bad pluss eget gjestetoalett
- Flotte gulv med 1-stavs eikeparkett
- Sportsbod og parkering i kjeller
- Felles takterrasse
- Nærhet til flott turterreng

Leiligheten har en nydelig beliggenhet i 3.etasje på Heimdal Atrium i hjertet av Heimdal sentrum. Her vil du få umiddelbar nærhet til alle servicefasiliteter, samt gode tur- og friluftsmuligheter ikke langt unna. Leiligheten ligger som pent plassert i bygget. og du vil følgelig få utsyn inn mot fellesarealet i tillegg til å ha svært gode solfohold på ettermiddagen.


Heimdal Atrium stod innflyttningsklar den 19. juni 2020 og venter nå bare på sin nye eier! Utbygger på prosjektet er Trym Bolig, som er en veletablert og godt kjent utbygger i Trondheim. Dette er et prosjekt de har lagt stor prestisje i, og de har ønsket at dette skal bli et prosjekt som i ettertid vil være en god reklameplakat for dem som utbygger. Prosjektet er nøye gjennomtenkt og de har lagt vekt på gode planløsninger. Dette gjelder både for hver enkelt leilighet, men også uteområdet med felles takterrasse og plenarealene.

Beliggenhet:

Anne Ekrens veg 11 har en attraktiv beliggenhet i leilighetskomplekset på Heimdal Atrium. Her bor du i en flott og attraktiv leilighet i 3.etasje, hvor du i tillegg får en fin balkong hvor solen kan nytes på ettermiddagen. Fra balkongen har du nydelig utsikt mot friareal og videre i sørvestlig retning. Leilighetskomplekset ligger pent plassert i hjertet av Heimdal sentrum, godt tilbaketrukket fra vei og støy. Her er det kun en kort tur ned trappa eller ned heisen, så står du omtrent i Heimdal sentrum. Her finner du flere dagligvarebutikker som Coop Extra, Rema 1000, og Bunnpris. I tillegg ligger kjøpesenteret City Syd en liten kjøretur unna på ca 5 minutter. Du vil også få nærhet til Heimdalshallen og Heimdal kunstgress.

Selv om leiligheten ligger i Heimdal Sentrum, vil du også få nærhet til flotte naturområder. Her finner du både Nordmyraområdet med omkringliggende åser som Lundåsen, Husebyåsen m.m hvor du får flere gode turstier. Området rundt er ansett som et svært rolig og barnevennlig område. Her får du nærhet til flere barnehager som Breidablikk Barnehage og Kattemskogen Barnehage. I tillegg noen få minutter unna Åsheim barneskole og Åsheim ungdomsskole.
For kollektivtransport et det bussholdeplass like ved. Her får du gode bussforbindelser til sentrum og store studiesteder. Med metrobussen nr. 1 og 2 kan du med jevnlig avganger ta buss til og fra "Heimdal Stasjon". Du vil ha kort vei til NTNU Dragvoll og NTNU Gløshaugen og flere idrettsbaner.

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Fundamenter i betong. Dekker mellom leiligheter i betongkonstruksjoner. Bærende vegger mellom leiligheter i hovedsak i betong, alternativt bindingsverk. Søyler og dragere i betong og stål. Balkong i stål. Yttervegger utføres med isolert bindingsverk, utvendig vindtetting og luftet kledning i varierende utførelse, alternativt som prefabrikkerte isolerte betongelement. Vinduer og dører i ytterveggene utføres med isolerglass med nødvendig støydemping, brannglass etc. iht. forskriftskrav. Karmene leveres fabrikkmalt. Byggemåte er hentet fra salgsoppgave utarbeidet i forbindelse med prosjektet.

Innhold:

BRA: Ca. 75 kvm
P-rom: Ca. 71 kvm - Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, gang og entré
S-rom: Ca. 4 kvm - Bod.

Balkong på ca. 11 kvm.

Alle areal fremgår av tegninger mottatt fra selger. De oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn markedsført areal.

Oppvarming:

Oppvarming i form av elektrisitet og fjernvarme.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for blokk A, B og C, parkeringskjeller og deler av utomhusareal den 10.06.2020. Det gjenstår arbeid med blokk D før det kan søkes om ferdigattest for hele tiltaket. Gjenstående arbeid må utføres innen 01.10.2020.

Hvor ferdigattest ikke er innhentet for saker etter 01.01.1998 vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere å trekke tilbake den midlertidige brukstillatelsen, noe som innebærer at man ikke kan bebo leilighetene. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Konferer megler ved spørsmål. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedrørende krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
1930/903315-1/107 - Bestemmelse om veg - tinglyst 11.04.1930
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 17
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

1930/903316-1/107 - Bestemmelse om veg - tinglyst 01.08.1930
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

1931/900346-1/107 - Bestemmelse om veg - tinglyst 09.10.1931
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 19
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

1931/900347-1/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 04.12.1931
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

1943/401827-2/107 - Bestemmelse om veg - tinglyst 21.07.1943
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 23
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 24
Bestemmelse om kloakkledning og samlekum
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/22721-1/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 15.12.2000
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 203
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 203, snr: 1
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 198, bnr: 203, snr: 2
Rett til vedlikehold av husvegg
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/920526-1/200 - Kjøpekontrakt - tinglyst 24.10.2014
Rettighetshaver: Trondheim kommune
Org.nr: 942110464
Bestemmelser om 50 parkeringsplasser, inkl. 5 HC-plasser til kommunens disposisjon i et første byggetrinn i øverste p-kjellerplan
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5001-198/5
Gjelder denne registerenheten med flere

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

GRUNNDATA
2020/2398476-1/200 - Seksjonering - tinglyst 30.04.2020 21:00
Opprettet seksjoner:
Snr: 48
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 75/6273

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan r20150035 (Anne Ekrens veg og Hans Michelsens veg, gnr/bnr 198/5 m.fl (01.02.2018)), og er blant annet regulert til kombinert bolig, forretning og kontor. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Det er ikke beregnet kommunale avgifter for leiligheten p.t. Kommunale avgifter vil bli fastsatt av Trondheim kommune, og fordeles på fire terminer pr. år.

Formuesverdi:

I følge Skatteetaten foreligger det ikke enda formuesverdi for boligen. Kjøper må påregne at dette vil bli beregnet av Skatteetaten ved en senere anledning. Ta kontakt med Skatteetaten for mer informasjon.

Adgang til utleie:

Seksjonen kan fritt utleies for langtidsutleie. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Se sameiets vedtekter i salgsoppgaven for utfyllende informasjon om utleie.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 0,- pr. 11.02.2021.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1% i meglerprovisjon, salgsgaranti med kr 2 000,-, tilretteleggingsgebyr med kr 10 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, visninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 19 990,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen
Eiendomsmeglerfullmektig/avdelingsleder
41 60 90 08
[email protected]

Ansvarlig megler:
Rita Lillevik
Eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.


Diverse opplysninger:

SAMEIE
Sameiet Heimdal Atrium består av 90 seksjoner, hvorav 88 seksjoner er seksjonert til boligformål og 2 seksjoner til næringsformål.

Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i Gjensidige med polisenr. 89541500. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. Eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Husdyrhold er generelt tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne i sameiet. Beboere som har husdyr, må sørge for å ha full kontroll over dyret til enhver tid, og påse at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater ekskrementer på sameiets område.

BYGGETEGNINGER
Megler har kontrollert byggetegninger opp mot dagens utnyttelse av leiligheten. Det er foretatt en endring av planløsningen blant annet ved at bad er utvidet, det er etablert et wc-rom, bod er flyttet og vaskerom er ikke etablert. Kjøper overtar ansvar, rsiko og eventuelle konsekvenser nyttet til dette. Se byggetegning samt plantegning i salgsoppgaven for detaljer. Konferer megler ved spørsmål.


ANNET
Det er planlagt bygging på området i fremkant av leilighetsbygget, mellom Anne Ekrens veg og Heimdalsvegen. Konferer megler angående dette.

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen og at selger derfor har begrenset kjennskap til eiendommens tilstand og beskaffenhet.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 31.03.2021 10:43