Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til Setergårdsveien 87! Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til Setergårdsveien 87!
Her kan du bli den nye eieren av en flott enebolig med en fantastisk utsiktstomt. Fra boligen vil du ha upåklagelig utsikt over store deler av Trondheimsfjorden og rett over til Trondheim Her kan du bli den nye eieren av en flott enebolig med en fantastisk utsiktstomt. Fra boligen vil du ha upåklagelig utsikt over store deler av Trondheimsfjorden og rett over til Trondheim
Setergårdsvegen 87 ble oppført i 1982, og fremstår i god stand. Boligen har et areal på 141 kvm. og går over flere plan. Setergårdsvegen 87 ble oppført i 1982, og fremstår i god stand. Boligen har et areal på 141 kvm. og går over flere plan.
Her får du et svært pent og opparbeidet uteområde som strekker seg rundt boligen. Her får du et svært pent og opparbeidet uteområde som strekker seg rundt boligen.
Boligens hovedstue er på hele 47 kvm, og vil gi deg flere gode møbleringsmuligheter. Boligens hovedstue er på hele 47 kvm, og vil gi deg flere gode møbleringsmuligheter.
Fra spisestuen kan man nyte den fantastiske utsikten utover Trondheimsfjorden. Fra spisestuen kan man nyte den fantastiske utsikten utover Trondheimsfjorden.
Selger har satt stor pris på sin botid ved eiendommen, og vil spesielt trekke frem den rolige beliggenheten og den svært gode utsikten. Selger har satt stor pris på sin botid ved eiendommen, og vil spesielt trekke frem den rolige beliggenheten og den svært gode utsikten.
Boligen går over tre plan og gir deg godt med plass. Boligen går over tre plan og gir deg godt med plass.
Kjøkkenet har fått TG-1 av takstmann, og er på 10,5 kvm. Kjøkkenet har fått TG-1 av takstmann, og er på 10,5 kvm.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Den steinbelagte benkeplaten gir kjøkkenet et spesielt særpreg. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Den steinbelagte benkeplaten gir kjøkkenet et spesielt særpreg.
Badet er flislagt og er av praktisk karakter. Badet er flislagt og er av praktisk karakter.
På badet er det utstrakt bruk av stein. På badet er det utstrakt bruk av stein.
Boligen har eget vaskerom, med en praktisk plassering rett ved entré. Boligen har eget vaskerom, med en praktisk plassering rett ved entré.
Boligen har tre gode soverom. Hovedsoverommet er på hele 13 kvm, og gir deg god plass til ønsket sengestørrelse. Boligen har tre gode soverom. Hovedsoverommet er på hele 13 kvm, og gir deg god plass til ønsket sengestørrelse.
Soverom nr. 2 er på 9,5 kvm. Soverom nr. 2 er på 9,5 kvm.
Det tredje soverommet er på 6,5 kvm. Det tredje soverommet er på 6,5 kvm.
I 3.etasje finner du boligens kontor som også like gjerne kan benyttes som et spillrom eller bibliotek I 3.etasje finner du boligens kontor som også like gjerne kan benyttes som et spillrom eller bibliotek
Steinbelagt entré. Selger har benyttet seg av svært ekslusiv og kostbar stein flere steder i boligen. Steinbelagt entré. Selger har benyttet seg av svært ekslusiv og kostbar stein flere steder i boligen.
Planskisse sokkel Planskisse sokkel
Planskisse 1.etasje Planskisse 1.etasje
Planskisse loft Planskisse loft
Boligens uteområde er svært opparbeidet, og gir boligen et fint førsteinntrykk. Boligens uteområde er svært opparbeidet, og gir boligen et fint førsteinntrykk.
I tilknytning til boligen følger det med stor garasje med oppholdsrom på toppen. I tilknytning til boligen følger det med stor garasje med oppholdsrom på toppen.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
1 990 000,-
Del:
Innholdsrik enebolig med fantastisk over Trondheimsfjorden | Nydelige solforhold | Pent opparbeidet uteområde | Garasje
1 990 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • 131 m2
  • 3 soverom
  • Enebolig

Indre fosen - Leksvik

Innholdsrik enebolig med fantastisk over Trondheimsfjorden | Nydelige solforhold | Pent opparbeidet uteområde | Garasje

Prisinformasjon

Prisantydning
1 990 000,-
Kommunale avgifter
13 568,-
Totalpris
2 050 820,-

Areal & byggeår

Primærrom
131 m2
Bruksareal
141 m2
 
Tomt
866 m2
Byggeår
1982
Energimerking
F

Setergårdsveien 87

Eiendomstype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

1 990 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
60 820,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 050 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

13 568,- pr. år

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 131 kvm
Bruksareal: 141 kvm

Soverom:

3

Byggeår:

1982

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Tomt:

Ca. 866 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Vanvikan/Seter

Adresse:

Setergårdsveien 87
7125 Vanvikan

Betegnelse:

Gnr. 306, bnr. 14, fnr. 12 i Indre Fosen kommune

Type eiendom:

Enebolig

Tomt:

Festet tomt

Parkering:

Parkering i garasje, samt flere oppstillingsplasser på egen tomt.

Velforening:

Det er ikke tinglyst pliktig medlemskap i velforening.

Meglers vurdering:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til Setergårdsveien 87, og denne svært sjarmerende boligen med et helt eget uttrykk!

Her kan du bli den nye eieren av en flott enebolig med en fantastisk utsiktstomt. Fra boligen vil du ha upåklagelig utsikt over store deler av Trondheimsfjorden og rett over til Trondheim. Samtidig vil du også fra boligens utearealer ha svært gode solforhold.

Setergårdsvegen 87 ble oppført i 1982, og fremstår i god stand. Boligen har et areal på 141 kvm. og går over flere plan. Her finner du romslig stue, innbydende kjøkken, fint bad, tre gode soverom, eget vaskerom, kontor, flere boder og et svært opparbeidet og fint uteområde.

Boligen har et helt særegent uttrykk og bør oppleves. Dette er en bolig som passer utmerket for storfamilien som ønsker å bo landlig til på en stor tomt.

Kvaliteter vi ønsker å trekke frem:
- Stor enebolig med romslig tomt
- Usjenert beliggenhet
- Barnevennlig område
- 3 soverom og stor stue
- Eget vaskerom
- Nydelig utsikt og svært gode solforhold
- Nærhet til både fjord og fjell

Selger har satt svært stor pris på sin botid på eiendommen. Noe selger har satt mest pris på er den usjenerte beliggenheten hvor man har null innsyn på boligens uteområder, samtidig som man har fri utsikt over fjorden og gode solforhold. Samtidig har boligen vært romslig, og inneholdt alle de kvalitetene og rommene selger har hatt behov for. Noe av det selger kommer til å savne mest er de flotte turområdene og mulighetene nærområdet gir, både mtp. sjø og fjell.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger idyllisk til på Seter i Indre Fosen kommune. Fra eiendommen har du kort vei ned til strandkanten, hvor det er gode bade- og fiskemuligheter. Småbåthavn finner man både i Vanvikan (ca. 8 min unna) og på Hindrem (ca. 5 min unna i retning Leksvik). Her får du umiddelbar nærhet til vakker natur og flere diverse turløyper i området. Det er videre kort vei til Leksvik hvor du finner dagligvarebutikker, restauranter, apotek, legekontor, tannlege, MX-sport, Power og frisørsalonger.

Vanvikan ligger kun 8 minutter unna med ytterligere servicetilbud, hvor den nye flerbrukshallen må trekkes frem. Her har man også hurtigbåt som tar deg til Trondheim på ca. 25 minutter. Ca. 2 km. den andre veien ligger klatrestien Munkstigen, denne er hele 950 meter lang og en av Nord-Europas lengste.

I Indre Fosen har man en flott kommune bestående av både store gårdsbruk og flere innovative industrimiljø. Som bygder flest består Indre Fosen av en befolkning med sterk tilhørighet og brennende engasjement for en levende bygd. Det sørger for at det de siste årene har vært en økende tilflyttningsvekst og en svært lav arbeidsledighet.

Som resten av Fosen har Indre Fosen en variert natur - fra fjord til fjell hvor man finner idyllisk skjærgård i Råkvåg og Hasselvika, opp til toppen av Ytre Skurvhatten på 623 moh. og Kjerringklumpen med panoramautsikt over Trondheimsfjorden på 601 moh. I kommunen finner man også en rekke flotte anlegg for langrenn, samt alpinanlegg ved Haugsdalen Skisenter.

For den friluftsinteresserte kan Indre Fosen by på svært gode muligheter for både jakt og fiske. I kommunen har man flere fjellpartier som har en god bestand av småvilt, da spesielt med tanke på orrfugl og storfugl. Jakt etter storvilt og rådyr er også populært i området, men her må det søkes etter kort. For fiske finnes det en hel rekke gode fiskevann, og det er flere lakseførende elver i kommunen, der de to største er Skauga og Nordelva. Like i nærområdet til Årnseth er det godt fiske både i Strømmen og i Botn
I tillegg er det videregående skole i Leksvik med et variert og godt tilbud p.t. Det er skolebussordning slik at man enkelt kommer seg til og fra skolen, bussen stopper like utenfor døren langs hovedveien. Det er bestemt at ny og felles vidergående skole i Indre Fosen kommune skal bygges i Vanvikan, slik at man fra Seter vil komme enda nærmere VGS enn tidligere. Nærmeste barnehagetilbud finner du ved Borgly Barnehage som er ca. 2,5 km. unna, du finner også barnehage i Vanvikan.

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Enebolig oppført med sokkel, 1 etasje og innredet loft. Grunnmur er oppført med Lecastein. Veggkonstruksjonen over grunnmur er oppført i en trekonstruksjon, utvendig kledd med stående panel. Taket er et saltak som er tekket med betongstein. Etasjeskillere av trebjelkelag. Vinduer med isolerglass. Vedfyring, el og varmepumpe til oppvarming.

Innhold:

TOTALT
BRA: 141 kvm
P-rom: 131 kvm
S-rom: 10 kvm

SOKKEL
BRA: 55 kvm
P-rom: 45 kvm - Gang, 3 soverom, bad.
S-rom: 10 kvm - 2 boder.
1. ETASJE
BRA: 70 kvm
P-rom: 70 kvm - Entré, vaskerom, stue, kjøkken.
S-rom: 0 kvm

LOFT
BRA: 16 kvm
P-rom: 16 kvm - Kontor.
S-rom: 0 kvm

Takstmanns kommentarer til arealene:
Frittliggende hobbyrom over garasje med gulvareal på 32 kvm (ikke fratrekk for skråhimlinger) og garasje på 24 kvm er ikke medregnet i boligens bruksareal.

På tegninger som er oversendt i fra kommunalt arkiv så er loftet i boligen beskrevet som "loft". Dette arealet ble benyttet som kontor på befaringsdagen, og er beskrevet og medregnet deretter. Utover dette så er dagens bruk i samsvar med rombenevnelser på tegningene fra kommunalt arkiv.

Standard:

For opplysninger vedrørende boligens tilstand henvises det til tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming:

Oppvarming i form av elektrisitet og varmepumpe, supplert med vedfyring.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei og avløp.
Privat vann tilknyttet Leksvik Vassverk.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takst-Forum v/ Roger Stokke den 11.02.2021.

Det er nylig utført tiltak/ utbedringer av grunnmur pga skade. Arbeidet med grunnmuren er utført etter befaring i oktober 2020. Bilder av arbeider er oversendt på mail, og er ikke kontrollert på plassen av undertegnede. Dokumentasjon og omfang av utført arbeid kan fremlegges av selger. TG-IU er satt på bakgrunn av forannevnte.


Vi oppfordrer alltid våre interessenter til å laste ned komplett salgsoppgave med tilstandsrapport og sette seg inn i denne før visning. Dersom det oppstår spørsmål tilknyttet rapporten er det fint om disse blir rettet til megler i forkant av visning, slik at man har mulighet til å besvare spørsmålene tilfredsstillende.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 02.12.1982. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken.

Det foreligger godkjente byggesøknad for oppføring av garasje 06.05.1986. I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for tiltaket. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
1982/3146-3/67 - Festekontrakt - vilkår - tinglyst 19.04.1982
Festetid: 99 år
Årlig avgift NOK 626
Pant for forfalt festeavgift
Leien kan reguleres
Kontrakten kan overdras/framleies uten samtykke fra hjemmelshaver/utleier
Kontrakten kan pantsettes
Husbankens standardklausul vedtatt
Bestemmelse om vilkår for slettelse av leiekontrakt
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
1987/9771-3/67 - ** Nye vilkår - feste - tinglyst 08.09.1987

RETTIGHETER
1982/3146-2/67 - Best. om adkomstrett - tinglyst 19.04.1982
Rettighetshaver: Knr: 5054, gnr: 306, bnr: 14, fnr: 12
Festeren har rett til adkomst til kommunal vei

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan for Seter (19.02.1979), og er regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Festevilkår, festekontrakt, festeavgift:

Bortfester: Anne Berit Skjerve Sæther og Per-Arne Sæther.
Festeavgift: Kr 2 256,- pr. år.
Festekontraktens utløp: 2080.
Neste regulering av festeavgift: 2021 (reguleres iht. konsumprisindeks). Selger har inngått avgtale med bortfester om at festeavgiften forblir uendret i 10 år fra og med 2021.
Kjøper har mulighet til å innløse tomten for kr 129 000,-.

Info kommunale avgifter:

KOMMUNALE AVGIFTER
Kr 4 331,- pr. år til Indre Fosen kommune som fordeles på fire terminer.

Kommuale avgifter fordeles som følger:
- Avløp: Kr 3 712,-
- Branntilsyn og feiing: Kr 619,-

VANN
Kr 5 100,- pr. år til Leksvik Vassverk.

RENOVASJON
Kr 4 137,- pr. år til Fosen Renovasjon som fordeles på to terminer.

Renovasjon fordeles som følger:
- Renovasjon 240 liter (nabosamarbeide): Kr 4 074,-
- Kommunal andel renovasjon: Kr 63,-


TOTALT
Kr 13 568,- pr. år for avløp, branntilsyn, feiing, vann og renovasjon. Beløpene kan variere fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 388 349,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 1 398 057,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Konsesjon:

Det er ingen konsesjonplikt for eiendommen.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 45 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med
kr 3 750,-, visninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 7 475,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen
Eiendomsmeglerfullmektig/avdelingsleder
41 60 90 08 / [email protected]

Ansvarlig megler:
Rita Lillevik
Eiendomsmegler
Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SELGERS EGENERKLÆRING
Selger opplyser blant annet om følgende i sin egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad - Flislagt gulv og vegger på eksisterende kledning.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Nei.

2.2 Er arbeidet byggemeldt?
Nei - Oppgraderingen ble gjort i 2006.

13. Kjenner du til om det er utført kontroll av el- anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja - NTE.

BYGGETEGNINGER
Megler har kontrollert byggetegninger opp mot dagens utnyttelse av eiendommen. Toalettrom i 1. etasje er fjernet til fordel for større hall, samt at loft i dag benyttes som kontor. Se byggetegninger samt planskisser utarbeidet av takstmann i salgsoppgaven for detlajer. Konferer megler ved spørsmål.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 31.05.2021 14:28