Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Olav Gullvågs veg 1 - er en halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, i et rolig og meget barnevennlig bomiljø. Olav Gullvågs veg 1 - er en halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, i et rolig og meget barnevennlig bomiljø.
Det er grusbelagt innkjørsel med parkering, ellers medfølger parkering i en garasje på ca. 20 kvm. Det er grusbelagt innkjørsel med parkering, ellers medfølger parkering i en garasje på ca. 20 kvm.
Solen kan nytes fra morgen til solnedgang på en terrasse på bakkeplan eller på en balkong i andre etasje. Solen kan nytes fra morgen til solnedgang på en terrasse på bakkeplan eller på en balkong i andre etasje.
Heimdal Eiendomsmegling har innført tiltak som sikrer trygge og gode visninger. Heimdal Eiendomsmegling har innført tiltak som sikrer trygge og gode visninger.
Boligen er over to boligplan og har kjeller, samt romslig lagringsloft. Boligen er over to boligplan og har kjeller, samt romslig lagringsloft.
På hovedplan er det en stue med fine lysforhold og oppvarming med vedovn. På hovedplan er det en stue med fine lysforhold og oppvarming med vedovn.
Stuen har store vinduer på endeveggen og glassdør til terrasse. Stuen har store vinduer på endeveggen og glassdør til terrasse.
Rommet har belegg på gulv og vegger med for det meste panel. Rommet har belegg på gulv og vegger med for det meste panel.
Arealet er på ca. 27 kvm, noe som gir god plass til sofa- og spisebordsmøblement. Arealet er på ca. 27 kvm, noe som gir god plass til sofa- og spisebordsmøblement.
Planløsningen passer fint til en familie og med litt innsats kan dette bli et moderne hjem. Planløsningen passer fint til en familie og med litt innsats kan dette bli et moderne hjem.
Kjøkkenet ligger med adkomst fra stue og gang og har spiseplass innerst ved vinduet. Kjøkkenet ligger med adkomst fra stue og gang og har spiseplass innerst ved vinduet.
Rommet er på ca. 9,5 kvm, innredet med belegg på gulv og rosamalte vegger. Rommet er på ca. 9,5 kvm, innredet med belegg på gulv og rosamalte vegger.
Kjøkkeninnredningen består av tre takoppbygde seksjoner med profilerte fronter og benkeplater i laminat. Kjøkkeninnredningen består av tre takoppbygde seksjoner med profilerte fronter og benkeplater i laminat.
Boligen har et bad og et wc-rom i andre etasje, mens det er eget vaskerom i kjelleren. Boligen har et bad og et wc-rom i andre etasje, mens det er eget vaskerom i kjelleren.
Badet er på ca. 3 kvm, utstyrt med dusjløsning og romslig, hvit baderomsinnredning. Badet er på ca. 3 kvm, utstyrt med dusjløsning og romslig, hvit baderomsinnredning.
Wc-rommet er på ca. 1 kvm og ligger ved badet. Wc-rommet er på ca. 1 kvm og ligger ved badet.
I andre etasje er det tre soverom på henholdsvis ca. 14,5, 9,5 og 6 kvm. I andre etasje er det tre soverom på henholdsvis ca. 14,5, 9,5 og 6 kvm.
Det ene soverommet har plassbygde skap i full høyde. Det er ellers rikelig med lagringsplass under huset og på loft. Det ene soverommet har plassbygde skap i full høyde. Det er ellers rikelig med lagringsplass under huset og på loft.
Det største soverommet har blitt benyttet som loftstue, og har teppegulv, panelvegger og utgang til balkong. Det største soverommet har blitt benyttet som loftstue, og har teppegulv, panelvegger og utgang til balkong.
Rommet kan enkelt møbleres med sofa- og tv-møblement og kommer godt med som ekstra oppholdsrom for familien, eventuelt at det benyttes som soverom. Rommet kan enkelt møbleres med sofa- og tv-møblement og kommer godt med som ekstra oppholdsrom for familien, eventuelt at det benyttes som soverom.
Boligen er fra 1953 og har behov for oppgradering, så her har du mulighet til å sette ditt eget preg på rommene. Boligen er fra 1953 og har behov for oppgradering, så her har du mulighet til å sette ditt eget preg på rommene.
Vindfanget er på ca. 4,5 kvm og har plassbygde skap innerst og trekkspilldør mot en innenforliggende trappegang. Vindfanget er på ca. 4,5 kvm og har plassbygde skap innerst og trekkspilldør mot en innenforliggende trappegang.
Planskisse 1. etasje Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje Planskisse 2. etasje
Planskisse loft Planskisse loft
Planskisse kjeller Planskisse kjeller
Boligen ligger omkranset av pen hage, opparbeidet med plen, trær og skjermende hekk. Boligen ligger omkranset av pen hage, opparbeidet med plen, trær og skjermende hekk.
Eiendommen ligger sentralt, ca. 15 min fra byen og med gangavstand til blant annet skoler. Eiendommen ligger sentralt, ca. 15 min fra byen og med gangavstand til blant annet skoler.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 470 000,-
Del:
Visning avlyst. Solgt før visning | Halvpart av tomannsbolig med potensial | Garasje | Skjermet, solfylt hage
3 470 000,-

Kjøpt

  • 99 m2
  • 3 soverom
  • Tomannsbolig

Trondheim-Syd

Visning avlyst. Solgt før visning | Halvpart av tomannsbolig med potensial | Garasje | Skjermet, solfylt hage

Prisinformasjon

Prisantydning
3 470 000,-
Kommunale avgifter
13 816,-
Totalpris
3 571 570,-

Areal & byggeår

Primærrom
99 m2
Bruksareal
181 m2
 
Tomt
648 m2
Byggeår
1953
Energimerking
G

Olav Gullvågs veg 1

Eiendomstype:

Tomannsbolig

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

3 470 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 470 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
101 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 571 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

13 816,- pr. år

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 99 kvm
Bruksareal: 181 kvm

Soverom:

3

Byggeår:

1953

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Tomt:

Ca. 648 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Heimdal

Adresse:

Olav Gullvågs veg 1
7072 Heimdal

Betegnelse:

Gnr. 316, bnr. 347 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Tomannsbolig

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Det er parkering i en garasje på ca. 20 kvm og parkering på gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Velforening:

Det er ikke tinglyst pliktig medlemskap i velforening.

Meglers vurdering:

Olav Gullvågs veg 1 - er en halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med garasje. Eiendommen ligger i et rolig og meget barnevennlig bomiljø med fotballbane og lekeplass over veien.

Boligen er over tre plan, pluss loft, og har familievennlig planløsning, samt behov for modernisering, så her kan du sette ditt eget preg. Solen kan nytes fra morgen til solnedgang i velstelt, skjermet hage, på balkong eller terrasse.

Verdt å merke seg:
- Halvpart av tomannsbolig med godt potensial.
- Over tre plan, pluss tørkeloft.
- Parkering i garasje og på tomt.
- Ypperlig for familieliv.
- Gate uten gjennomgangstrafikk.
- Gangavstand til skoler.
- Ca. 15 min til Trondheim by.
- Balkong og romslig terrasse.
- Utsikt mot Gråkallen.
- Sol fra morgen til kveld.
- Fin, skjermet hage.
- Kjøkken med spiseplass.
- Bad, vaskerom og et wc.
- Tre soverom, ett med skap.
- Plassbygde garderobeskap.
- Garderobeskap i gangen i andre etasje.
- Lagring på loft og under hele huset.
- Oppvarming med vedovn, i tillegg til elektrisk.
- Stort loft og romslig kjeller med potensial.
- Romslige stue med ildsted.
- Elskap fra 2018.

Teknisk:

- Naturlig avtrekk.
- Elskap fra 2018 med automatsikringer.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Heimdal i Trondheim kommune. Nærmeste dagligvarehandel er Kiwi. For ytterligere servicetilbud er det kort til Tiller hvor man finner et rikt utvalg butikker og forretninger, både i og rundt City Syd. Trondheim sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Sivert Thonstads veg som ligger ca. 230 m unna boligen. Fra Heimdal togstasjon tar toget deg til Trondheim S på 15 min og til Trondheim Lufthavn på 50. Med bil tar det ca. 17 min til Melhus, 7 min til Flatåsen, 18 min til Trondheim sentrum og 40 min til Værnes.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Det er ca. 2,4 km til Saupstad skisenter som ligger ved inngangen til Bymarka. Her er det lysløypenett som strekker seg til Granåsen skisenter og til øvrige deler av Bymarka. Hestsjøen ligger noen km fra boligen og er et populært badested med badebrygge, stupetårn, grillplass og sittegrupper.

Heimdal har eget idrettslag med håndball, fotball, ski og taekwondo på timeplanen. I tillegg finner miniatyrskytterlag og egen bowling klubb.

Fra eiendommen er det gangavstand til Breidablikk barneskole og Stabbursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Fra Heimdal sentrum kjører du Bjørndalen ca. 400 meter og tar til høyre i lyskrysset etter du har kjørt under jernbanebrua. Følg Sivert Thonstads vei i ca. 200 meter før du svinger til høyre på Industrivegen. Følg denne i ca. 200 meter og ta første til venstre inn på Ole Øisangs veg, ta deretter andre til høyre inn på Einar Solstads veg, og inn på Olav Gullvågs veg. Boligen vil da ligge på din høyre side. Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Halvpart 2-mannsbolig er oppført i tre etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass og koblet glass.

Innhold:

TOTALT
BRA: 181 kvm
P-rom: 99 kvm
S-rom: 82 kvm

KJELLER
BRA: 44 kvm
P-rom: 0 kvm
S-rom: 44 kvm - 3 boder, vaskekjeller, trapperom.

1. ETASJE
BRA: 73 kvm
P-rom: 53 kvm - Stue, kjøkken, gang, vindfang.
S-rom: 20 kvm - Garasje.

2. ETASJE
BRA: 46 kvm
P-rom: 46 kvm - 3 soverom, stue, bad, toalett, trapperom.
S-rom: 0 kvm

LOFT
BRA: 18 kvm
P-rom: 0 kvm
S-rom: 18 kvm - Tørkeloft.

Takstmanns kommentarer til arealene:
Rombenevnelse er iht dagens bruk, uten hensyn til byggeforskriftens krav.
Arealene er basert på plassmålinger beregnet med utgangspunkt fra Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Det gjøres spesielt oppmerksom på at kravene i Byggforskriftene ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene, og at det derfor kan forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal. Målbart areal etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling betyr derfor nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Standard:

VINDFANG - Det er steintrapp opp til et overbygd inngangsparti, hvor ytterdøren viser vei til et vindfang på ca. 4,5 kvm. Det er plassbygde skap innerst i rommet og mulighet for kommode i gangen innenfor, som kan skjermes med trekkspilldør.

KJØKKEN - Kjøkkenet har adkomst fra to sider og spiseplass innerst ved vinduet. Rommet er på ca. 9,5 kvm og utnyttet med takoppbygd kjøkkeninnredning på to sider. Innredningen har lyse profilfronter med naturpreg, benkeplater i laminat og benkebeslag med vaskekum og utslagsvask. Videre er det benkebelysning. Kjøleskap og komfyr kan plasseres i nisje.

STUE - Stuen har store vinduer og glassdør til terrasse på langveggen, noe som gir godt med lys og luft. Rommet har belegg på gulv og vegger for det meste med panel. Arealet varmes godt opp med vedovn og er på ca. 27 kvm, noe som gir god plass til både sofa- og spisebordsmøblement.

LOFTSTUE/SOVEROM - Loftstuen/soverommet er på ca. 14,5 kvm og innredet med vegg-til-vegg teppe på gulv, samt panel på vegger og i tak. Rommet har dagslys inn fra vinduer to sider, hvorav fra dør til balkong. Stuen kommer godt med som ekstra oppholdsrom for en barnefamilie og kan enkelt innredes med sofa- og tv-møblement.

BAD/WC/VASKEROM - Boligen har et bad og et wc-rom i andre etasje, og i tillegg er det vaskekjeller. Badet er på ca. 3 kvm, innredet med mønstret gulvbelegg og baderomsplater på veggene. Det er romslig baderomsmøblement i hvitt, bestående av servantskap, veggskap, høyskap og speil med overlys. Rommet har ellers dusj med bunn og fortrekksgardin.

VASKEROM - Vaskerommet er på ca. 9 kvm og har overflater med panelt himling og pussede gulv og vegger. Rommet har naturlig avtrekk og er utstyrt med skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

SOVEROM OG GARDEROBE - Tomannsboligen har tre soverom i andre etasje, henholdsvis på ca. 14,5, 9,5 og 6 kvm. Det ene soverommet har plassbygde skap i full høyde og det er skap i vindfanget. Lagringsplass finnes under hele huset, og det er loft med så stor takhøyde at en kan gå oppreist i deler av rommet.

Oppvarming:

Boligen er oppvarmet med vedovn i stue og elektrisitet.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Boligen bærer preg av alder og slitasje, med et oppdemmet vedlikehold- og oppgraderingsbehov. Det gjøres oppmerksom på at det ikke ble foretatt åpninger på befaringsdagen og omfanget av eventuelle skader er ikke vurdert. For full visshet om tilstand og omfang må åpninger og ytterligere undersøkelser foretas. For videre omtale og anbefalinger henvises det til rapportens enkelte punkter.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takst-Forum v/ Just Roar Dragsten den 29.10.2020.

Vi oppfordrer alltid våre interessenter til å laste ned komplett salgsoppgave med tilstandsrapport og sette seg inn i denne før visning. Dersom det oppstår spørsmål tilknyttet rapporten er det fint om disse blir rettet til megler i forkant av visning, slik at man har mulighet til å besvare spørsmålene tilfredsstillende.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.


Brukstillatelse/ferdigattest:

I følge kommunen foreligger det ikke byggetegninger, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
2010/302763-2/200 - Borett - tinglyst 28.04.2010
Rettighetshaver:Gylland Anna
Boretten vil bli slettet.

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan r0012 (Heimdal stasjonsområde i Tiller og Leinstrand herreder (08.08.1950)), og er regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Kr 3 454,- for 3. termin i 2020. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 832 409,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 2 996 671,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen, og denne kan i sin helhet fritt leies ut.

Konsesjon:

Det er ingen konsesjonplikt for eiendommen.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,25% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med
kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 7 475,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Marius Kvalvik
Eiendomsmegler
46 30 00 46
[email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SELGERS EGENERKLÆRING
Selger opplyser blant annet om følgende i sin egenerklæring:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært - Årstallet husker jeg ikke, men siste del av 70-tallet. Badet ble pusset opp, badekar fjernet.
Firmanavn: Det vet jeg dessverre ikke, da dette er mange år tilbake.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja - Skriver ja for å få skrevet inn kommentar: Vet ikke.

2.2 Er arbeidet byggemeldt?
Nei.

4. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp?
Ja, kun av faglært - 2014 pålegg fra Tr.heim kommune om at slamavskiller skulle fjernes, ble ikke utført pga. problemer hos Tr.heim kommune med å koble til deres rørsystem i kommunal veg. Saken pågår fremdeles - purret senest 22.10.20 og fikk til svar at saken er under behandling.
Firmanavn: Carsten Lund AS, Gjøvaag AS, Stig Liabø.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
Nei - Pålegg om at innsetting av rør i pipeløpet - Ferdigattest foreligger fra Trøndelag brann- og redningstjeneste datert 09.08.2013. Er vedovn i 2.etg. også - usikker på om denne er koblet til røret i pipen, slik at den kan fyres i.

11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad - Huset ble utvendig malt siste gang i 2018.

12. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært - 2018: Nytt sikringsskap installert - demontering av gammelt boksanlegg - skiftet ovn på bad - feilsøking og byttet en utestikk på balkong.
Firmanavn: Argon Elektro.

12.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Ja - Samsvarserklæring - datert 04.12.2018 - demontert gammelt boksanlegg. Samsvarserklæring datert 04.12.18 - utskifting gammelt boks anlegg med nytt sikringsskap med nye jordfeilautomater. Samsvarserklaring datert 05.12.18 - bytte av stråleovn på bad. Samsvarserklæring datert 05.12.18 - feilsøking og byttet en utestikk på balkong.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Nei - Bygget garasje i 1968.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Ja - Huset er etter mine foreldre. De kjøpte huset i 1958 og har bodd i huset siden. Jeg har fått opplyst at det ikke foreligger ferdigattest på huset. Har også fått opplyst at det ikke er vanlig med ferdigattest på hus fra 1953.

BYGGETEGNINGER
I følge kommunen foreligger det ikke byggetegninger for boligen, kun for garasjen. Megler har derfor ikke fått kontrollert dagens bruk opp mot opprinnelig godkjent løsning.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 25.01.2021 09:42