Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Mølnbakken 8 - en lys, gjennomgående og moderne 3-roms selveierleilighet fra 2019 med parkering i carport. Velkommen til Mølnbakken 8 - en lys, gjennomgående og moderne 3-roms selveierleilighet fra 2019 med parkering i carport.
Leiligheten ligger i første etasje i en 4-mannsbolig og har terrasse på begge sider. Leiligheten ligger i første etasje i en 4-mannsbolig og har terrasse på begge sider.
Utenfor stuen har leiligheten terrasse på ca. 8 kvm med flott sjøutsikt. Utenfor stuen har leiligheten terrasse på ca. 8 kvm med flott sjøutsikt.
Stuen er malt i lune farger og har enstavs laminat på gulvet. Stuen er malt i lune farger og har enstavs laminat på gulvet.
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har et areal på ca. 31 kvm. Her er det plass til både sofa og spisebord. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har et areal på ca. 31 kvm. Her er det plass til både sofa og spisebord.
Leiligheten var ny i 2019 og har behagelig inneklima med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Leiligheten var ny i 2019 og har behagelig inneklima med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Det er utgang fra stuen til terrasse med sol morgen og kveld. Det er utgang fra stuen til terrasse med sol morgen og kveld.
Sjøutsikten er flott! En varmepumpe gir god komfortvarme på både varme og kalde dager. Sjøutsikten er flott! En varmepumpe gir god komfortvarme på både varme og kalde dager.
Kjøkkenet har en stilig innredning med sorte benkeskap og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har en stilig innredning med sorte benkeskap og integrerte hvitevarer.
Hvitevarene i kjøkkenet består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hvitevarene i kjøkkenet består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Overskapene og ventilatoren fra Røroshetta er vaniljefarget, og under overskapene er det innfelt downlights. Overskapene og ventilatoren fra Røroshetta er vaniljefarget, og under overskapene er det innfelt downlights.
Benkeplatene er i laminat og har underlimt, sort oppvaskkum. Benkeplatene er i laminat og har underlimt, sort oppvaskkum.
Badet har våtromsplater på veggene og fliser på gulvet med gulvvarme. Dusjkabinettet er utstyrt med regnfallsdusj. Badet har våtromsplater på veggene og fliser på gulvet med gulvvarme. Dusjkabinettet er utstyrt med regnfallsdusj.
Leiligheten har to fine soverom. Hovedsoverommet er ca. 13,5 kvm og har utgang til terrassen som vender mot tunet. Leiligheten har to fine soverom. Hovedsoverommet er ca. 13,5 kvm og har utgang til terrassen som vender mot tunet.
Soverommet er malt i industriblått, har tv-uttak og skyvedørsgarderobe. Soverommet er malt i industriblått, har tv-uttak og skyvedørsgarderobe.
Dette soverommet er ca. 10 kvm og har garderobeskap med hvite, slette fronter. Dette soverommet er ca. 10 kvm og har garderobeskap med hvite, slette fronter.
Entreen gir et godt førsteinntrykk med lun veggfarge og enstavs laminat på gulvet. Entreen gir et godt førsteinntrykk med lun veggfarge og enstavs laminat på gulvet.
Entreen er ca. 8 kvm og har en tilliggende bod på ca. 3 kvm - perfekt for jakker, sko og annet utstyr. Entreen er ca. 8 kvm og har en tilliggende bod på ca. 3 kvm - perfekt for jakker, sko og annet utstyr.
Leiligheten har garderobeløsninger på soverommene, en innvendig bod ved entreen og en ekstern bod på ca. 5 kvm. Leiligheten har garderobeløsninger på soverommene, en innvendig bod ved entreen og en ekstern bod på ca. 5 kvm.
Planskisse Planskisse
Beliggenheten er barnevennlig, sentral og sjønær. Det er gangavstand til Buvik skole og Skaunhallen. Beliggenheten er barnevennlig, sentral og sjønær. Det er gangavstand til Buvik skole og Skaunhallen.
Like ved boligen er det gang- og sykkelvei som følger fjorden og den fine strandpromenaden. Like ved boligen er det gang- og sykkelvei som følger fjorden og den fine strandpromenaden.
På terrassen som ligger vendt mot tunet er det gode solforhold på dagtid. Terrassen er ca. 12,5 kvm. På terrassen som ligger vendt mot tunet er det gode solforhold på dagtid. Terrassen er ca. 12,5 kvm.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 970 000,-
Del:
Pen og tidsmessig 3-roms selveier fra 2019 med carport, to solfylte terrasser og fin sjøutsikt | Rolig og barnevennlig
2 970 000,-

Kjøpt

  • 70 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Skaun

Pen og tidsmessig 3-roms selveier fra 2019 med carport, to solfylte terrasser og fin sjøutsikt | Rolig og barnevennlig

Prisinformasjon

Prisantydning
2 970 000,-
Kommunale avgifter
10 324,-
Totalpris
3 050 820,-

Areal & byggeår

Primærrom
70 m2
Bruksareal
73 m2
 
Tomt
1 329 m2
Byggeår
2019
Energimerking
B

Mølnbakken 8

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 970 000,-

Fellesgjeld:

0,- pr. 25.08.2020

Totalpris inkludert omkostninger:

2 970 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
72 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
80 820,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 050 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 223,- pr. mnd.

Kommunale avgifter:

10 324,- pr. år.

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 70 kvm
Bruksareal: 73 kvm

Soverom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

2019

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Tomt:

Ca. 1329 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Buvika

Adresse:

Mølnbakken 8
7350 Buvika

Betegnelse:

Gnr. 2, bnr. 119, snr. 10 i Sameiet Mølletoppen 3 med org.nr. 922654603 i Skaun kommune.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Felles eiet tomt

Parkering:

Det er parkering i carport og på felles parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Fellesutgifter:

2 223,- pr. mnd. som blant annet dekker diverse drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, velforeningskontingent, renovasjon og kabel-tv/internett.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Kommunikasjonspakke: Kr 529,-
- Velforening: Kr 293,-
- Renovasjon: Kr 222,-
- Felleskostnader drift: Kr 1 179,-

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett og styregodkjenning.

Velforening:

Det er pliktig medlemskap i Skysgrova Velforening. Kontingent er i inkludert i de faste månedlige fellesutgiftene til sameiet.

Meglers vurdering:

Mølnbakken 8 - en lekker 3-roms selveierleilighet med pen og tidmessig standard. Leiligheten ligger i første etasje av en 4-mannsbolig fra 2019 og har to terrasser som sammen byr på sol morgen, kveld og dagtid. Den ene terrassen ligger utenfor stuen og har sjøutsikt, samt utgang til plenareal, mens den andre vender inn mot tunet og en fin lekeplass. Med leiligheten medfølger det parkering i carport og felles parkeringsplass.

Fra stuen er det utgang til en lun terrasse på ca. 8 kvm med kveldssol og utsyn mot Buvikbukta. Terrassen har levegg på den ene siden, og er skjermet mot vind og innsyn. Her kan du finne roen og gode måltider, og de monterte utelysene på terrassen legger til rette for kveldsbruk også når solen har gått ned. På den andre siden har du en terrasse på ca. 12 kvm med formiddag- og kveldssol. Denne har et utsyn mot koselige fellesarealer og sameiets lekeplass.

Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte internveier, romslige plenareal og beplantninger. Fellesområdet har også en stor, fin lekeplass til de minste og felles sittegrupper som skaper et sosialt utemiljø.

Generelt om leiligheten
- praktisk plassering 1. etasje, med plenareal like utenfor
- lekker selveierleilighet på 73 kvm
- to romslige soverom med plass til garderobeløsninger
- byggeår: 2019
- parkering i carport
- god lagringsplass
- to terrasser, en med formiddag- og ettermiddagssol, den andre med kveldssol

Verdt å merke seg
- praktisk beliggenhet i byggets første etasje
- sjøutsikt
- påkostet og oppgradert leilighet
- 1-stavs laminatgulv
- fibertilkobling
- luft-til-luft varmepumpe
- Hovedsoverom har tv-uttak og utgang til terrasse
- balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Innvendig bod og ekstern bod
- trygt og barnevennlig boområde
- kort avstand til butikk, skole og barnehage

Teknisk:

- Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.
- Sikringsskapet har jordfeilautomater.
- Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert i bod.
- Waterguard er etablert.
- Komfyrvakt er etablert.
- Det er mekanisk avtrekk med tilluft på bad.

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et barnevennlig, landlig og sentralt boligområde i Buvika i Skaun kommune.
Fra eiendommen er det kort gangavstand til Buvik barneskole og kort kjørevei til Skaun ungdomsskole. Det er også barnehage i
nærområdet. Barneskolen har Skaunhallen vegg i vegg og i hallen avholdes det ulike arrangementer gjennom året - alt fra dansegalla
til ølfestival.

Det er kort vei til fotballbane, kunstgressbane, lekeplass, samt Maxgym treningssenter med åpningstider fra 6-23 alle dager. I Buvika finner du Coop Extra, Kiwi, døgnåpen bensinstasjon, samt frisør og restaurant. Det er ellers kort kjørevei til Børsa med legekontor og apotek. Skulle du ønske en shoppingtur tar det ca. 12 min til Melhus, ca. 16 min City Syd på Tiller, ca. 20 min til Amfi på Orkanger og ca. 25 min med bil til Trondheim sentrum.
Fra eiendommen er det kort vei til gode tur- og rekreasjonsområder. Ca. 300 meter fra eiendommen kan du følge den fine strandpromenaden langs fjorden og ca. 400 meter fra boligen renner lakseelva Vigda. Nydammen (ca. 2,7 km unna) er et populært fiske- og badevann, mens Djupsjøen har svært gode fiskeforhold. I tillegg må Øysand Camping nevnes. Det er dessuten gangavstand til populære og historiske Snefugl gård.

Kollektivtilbudet i Buvika består av buss og nærmeste holdeplass er Piene Mølle som ligger ca. 250 meter fra boligen. Buss 310 fra Buvikkrysset E39 og buss 410 fra Havenget har hyppige avganger til og fra Trondheim sentrum i rushtiden. E39 har også sørget for enklere adkomst til tettstedet og de øvrige deler av kommunen.

Kort oppsummering med avstander fra leiligheten
- Hammerdalen barnehage ca. 200 meter
- Buvik skole ca. 1 km
- Tur- og rekreasjonsområder ca. 300 meter
- Dagligvarebutikk ca. 800 meter
- Bussholdeplass ca. 250 meter
- Bensinstasjon ca. 500 meter
- Treningssenter ca. 800 meter
- Kafé og restaurant ca. 800 meter
- Legekontor ca. 7 km

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Følg E39 til Buvika, og ta tredje avkjørsel (til venstre) i rundkjøring ved YX. Følg veien i ca. 700 meter, sving høyre inn på Hammervegen. Ta så første avkjørsel til høyre og deretter første til venstre inn på fellesparkering.
Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

4-mannsbolig er oppført i to etasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Taket har saltaksform, tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Innhold:

BRA: 73 kvm
P-rom: 70 kvm - Entré/gang, 2 soverom, bad, kjøkken, stue.
S-rom: 3 kvm - Bod/ teknisk-rom.

Leiligheten disponerer en bod og plass i felles carport. Boden er på ca. 5 kvm.

Takstmanns kommentarer til arealene:
Planskisser er kontrollert opp mot byggemeldte og godkjente tegninger fra kommunen. Ingen avvik blir registrert. For ytterligere opplysninger henvises det til eiendommens byggesaksmappe.

Standard:

ENTRÉ - Leiligheten har inngang fra felles gang til en pen, romslig entré på ca. 8 kvm. Entreen har et flott enstavs laminatgulv, lik resten av leiligheten. Veggene er slette og malt i lune farger, og det er plass til garderobeløsning eller enkelt entrémøblement. Entreen har direkte inngang til en bod på ca. 3 kvm, noe som gjør det enkelt å rydde unna jakker, sko og diverse utstyr.

STUE - Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har et samlet areal på ca. 31 kvm. Det er god plass til sofagruppe og tv-løsning, samt spisestuemøblement i tilknytning til kjøkkenet. Rommet har enstavs laminat og veggene er slette, malt i lune farger. Vinduene byr på sjøutsikt og fra stuen er det utgang til terrasse med sol morgen og kveld. Terrassen er ca. 8 kvm.

KJØKKEN - Kjøkkenet har en stilfull, moderne innredning med sorte benkeskap og vaniljefargede overskap. Selve arbeidssonen i kjøkkenet ligger skjermet fra sofakroken, men i åpen løsning mot spiseplassen. Benkeplatene er i laminat og har underlimt, sort oppvaskkum. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer; induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Over koketoppen er det vaniljefarget, sylinderformet ventilator fra Røroshetta.

BAD/WC/VASKEROM - Badet har et tidsriktig uttrykk med våtromsplater i betong-look og grå fliser på gulvet med gulvvarme. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjkabinett med både hånddusj og regnfallsdusj, samt hvit baderomsinnredning.

Innredningen består av heldekkende servant på møblement med skuffer og speil med integrert lysramme. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

SOVEROM OG GARDEROBE - Leiligheten har to fine soverom på henholdsvis ca. 10 og 13,5 kvm. Det største soverommet er malt i industriblått, har skyvedørsgarderobe og uttak for tv. Soverommet har også utgang til terrasse på ca. 12,5 kvm, som vender inn mot tunet og har sol på dagtid. Det minste soverommet er malt i en lys gråfarge og har dobbelt garderobeskap. Leiligheten har en innvendig bod på ca. 3 kvm ved entreen og ekstern bod på ca. 5 kvm.

Oppvarming:

Boligen har luft-til-luft varmepumpe i stuen og gulvvarme på bad.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Bad og kjøkken fremstår som som nytt og uten tegn på skader. For videre omtale se rapportsammendrag og respektive punkter i rapporten.
Våtromsrapporten er utarbeidet av Takst-Forum v/ Rune Normannseth den 03.09.2020.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen den 13.09.2019.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
Eiendommen overdras fri for heftelser.

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

GRUNNDATA
2019/303494-1/200 - Seksjonering - 13.03.2019
Oprettet seksjoner:
Sr: 10
Frmål: Bolig
Smeiebrøk: 73/876

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan for Skyskrova (27.09.2005), og er blant annet regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Beregnede kommunale avgifter for 2020 er kr 10 324,- som fordeles på fire terminer. Kommunale avgifter og gebyrer kan variere fra en termin til en annen.

Beregnede kommunale avgifter og gebyrer fordeles som følger:
- Vann abonnement: Kr 2 143,-
- Forbruk vann: Kr 1 365,95
- A-konto vann: Kr 1 342,16
- Innbetalt vann: Kr -610,66
- Kloakk abonnement: Kr 2 438,-
- Forbruk kloakk: Kr 2 348,55
- A-konto kloakk: Kr 2 346,84
- Innbetalt kloakk: -1 049,94

Formuesverdi:

Det er ikke beregnet formuesverdi for eiendommen i følge Skatteetaten. Det vil være eiers ansvar å sørge for innsending av nødvendige opplysninger til Skatteetaten for beregning av boligens formuesverdi.
 

Adgang til utleie:

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller sameiets vedtekter.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 0,- pr. 25.08.2020.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat: Kr 7 069,-
- Egenkapital pr. 31.12.2019: Kr 7 069,-
- Total disponible midler pr. 31.12.2019: Kr 40 819,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,3% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med
kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 7 475,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Marius Kvalvik
Eiendomsmegler
46 30 00 46
[email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SAMEIET
Sameiet Mølletoppen 3 (org.nr. 922 654 603) består av 12 boligseksjoner..

Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 88503854. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. Eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige sameiere eller andre som ferdes på sameiets område. Se Husordensreglene.

SELGERS EGENERKLÆRING
Selger opplyser blant annet om følgende i sin egenerklæring:

14. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Nei - Det er mulighet for å installere i carport. Naboer har gjort det.

24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)?
Ja - Pågående reklamasjonssak pga støy fra badet i 2. etasje. Rørene skal lydisoleres og arbeidet skal gjennomføres i uke 41.

Tilleggskommentar:
Boligen er såpass ny at den kun er grunnet utvendig. Det er planlagt malingsarbeid neste år. Det snakkes om å bruke firma til dette.

 

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 06.01.2021 13:16