Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Mølnbakken 8 - en moderne 3-roms selveierleilighet i andre etasje av en flermannsbolig. Velkommen til Mølnbakken 8 - en moderne 3-roms selveierleilighet i andre etasje av en flermannsbolig.
Leiligheten har veranda i hver ende, den ene på ca. 12,5 kvm og den andre på ca. 7,5 kvm. Leiligheten har veranda i hver ende, den ene på ca. 12,5 kvm og den andre på ca. 7,5 kvm.
Fra den største verandaen har du nydelig utsikt utover sjøen, noe som gjør det ekstra attraktivt. Fra den største verandaen har du nydelig utsikt utover sjøen, noe som gjør det ekstra attraktivt.
Det er trivelig i stuen med havet like utenfor vinduene, og rommet har varmepumpe som gir god oppvarming året rundt. Det er trivelig i stuen med havet like utenfor vinduene, og rommet har varmepumpe som gir god oppvarming året rundt.
Med åpen kjøkkenløsning er stuen et sosialt allrom, og det er plass til spisebord i kjøkkensonen. Med åpen kjøkkenløsning er stuen et sosialt allrom, og det er plass til spisebord i kjøkkensonen.
Kjøkkenet er i stilrent design med fronter i sort og hvitt, og det bys på god skapplass. Kjøkkenet er i stilrent design med fronter i sort og hvitt, og det bys på god skapplass.
Det er vaskekum i benk, samt utstyrt med benkebelysning, ventilator med buet front og opplegg for integrerte hvitevarer. Det er vaskekum i benk, samt utstyrt med benkebelysning, ventilator med buet front og opplegg for integrerte hvitevarer.
Benkeplatene er i laminat og har underlimt, sort oppvaskkum. Benkeplatene er i laminat og har underlimt, sort oppvaskkum.
Stuen er luftig med store vindusflater som fyller hver krok med lys og byr på nydelig utsikt. Stuen er luftig med store vindusflater som fyller hver krok med lys og byr på nydelig utsikt.
Den flotte utsikten kan også nytes i friluft ute på verandaen, som ligger med dør fra stuen. Den flotte utsikten kan også nytes i friluft ute på verandaen, som ligger med dør fra stuen.
Rommet har dempet veggfarge i stil til gulvet, som er i enstavs utførelse. Rommet har dempet veggfarge i stil til gulvet, som er i enstavs utførelse.
Stuen og kjøkkenet har et samlet areal på ca. 36 kvm og det er plass til en romslig modulsofa med tilhørende møblement. Stuen og kjøkkenet har et samlet areal på ca. 36 kvm og det er plass til en romslig modulsofa med tilhørende møblement.
Badet har tidløse farger på overflater, med varme i gulv. Rommet er på ca. 5,5 kvm. Badet har tidløse farger på overflater, med varme i gulv. Rommet er på ca. 5,5 kvm.
Badet har pen servantinnredning, speil med lysramme, toalett og et dusjkabinett. Det er også opplegg for vaskemaskin Badet har pen servantinnredning, speil med lysramme, toalett og et dusjkabinett. Det er også opplegg for vaskemaskin
Entreen er innredet med lyse farger og gir et trivelig førstemøte med leiligheten. Entreen er innredet med lyse farger og gir et trivelig førstemøte med leiligheten.
Begge soverommene er tilliggende entreen og det ene rommet har dobbelt klesskap. Begge soverommene er tilliggende entreen og det ene rommet har dobbelt klesskap.
Det ene soverommet er på ca. 13 kvm, mens det andre er ca. 6,5 kvm. Fra det største soverommet er det dør til veranda. Det ene soverommet er på ca. 13 kvm, mens det andre er ca. 6,5 kvm. Fra det største soverommet er det dør til veranda.
Entreen er på ca. 6,5 kvm, her er det plass til blant annet kommode og garderobeskap. Entreen er på ca. 6,5 kvm, her er det plass til blant annet kommode og garderobeskap.
Det er dekorativ, vegghengt stumtjener like innenfor ytterdøren. Det er dekorativ, vegghengt stumtjener like innenfor ytterdøren.
Planskisse Planskisse
Med utebelysning er det tilrettelagt for hygge ut i de sene kveldstimer på verandaen. Med utebelysning er det tilrettelagt for hygge ut i de sene kveldstimer på verandaen.
Her kan solen nytes store deler av dagen i rolige omgivelser, i første rekke til sjøen. Her kan solen nytes store deler av dagen i rolige omgivelser, i første rekke til sjøen.
Den ene verandaen vender mot et skjermet fellestun med lekeplass, grøntarealer og asfalterte internveier. Den ene verandaen vender mot et skjermet fellestun med lekeplass, grøntarealer og asfalterte internveier.
Leiligheten ligger i andre etasje og kan by på moderne, god standard fra 2019. Leiligheten ligger i andre etasje og kan by på moderne, god standard fra 2019.
Fra eiendommen er det gangavstand til Buvik skole og busstopp. Det er skolebussordning til ungdomsskole. Fra eiendommen er det gangavstand til Buvik skole og busstopp. Det er skolebussordning til ungdomsskole.
Velkommen til en hyggelig visning! Velkommen til en hyggelig visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 980 000,-
Del:
Visning avlyst. Solgt før visning | Innbydende 3-roms selveier fra 2019 | 2 solrike verandaer | Carport | Barnevennlig
2 980 000,-

Kjøpt

  • 70 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Skaun

Visning avlyst. Solgt før visning | Innbydende 3-roms selveier fra 2019 | 2 solrike verandaer | Carport | Barnevennlig

Prisinformasjon

Prisantydning
2 980 000,-
Kommunale avgifter
8 852,-
Totalpris
3 062 070,-

Areal & byggeår

Primærrom
70 m2
Bruksareal
73 m2
 
Tomt
1 329 m2
Byggeår
2019
Energimerking
B

Mølnbakken 8

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 980 000,-

Fellesgjeld:

0,- pr. 13.08.2020.

Totalpris inkludert omkostninger:

2 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
82 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 062 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 223,- pr. mnd.

Kommunale avgifter:

8 852,- pr. år.

Arealer:

Primærrom: 70 kvm
Bruksareal: 73 kvm

Soverom:

2

Etasje:

2
 

Byggeår:

2019

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Tomt:

Ca. 1329 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Buvika

Adresse:

Mølnbakken 8
7350 Buvika

Betegnelse:

Gnr. 2, bnr. 119, snr. 12 i Sameiet Mølletoppen 3 med org.nr. 922654603 i Skaun kommune.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Felles eiet tomt

Parkering:

Det er parkering i felles carport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Fellesutgifter:

2 223,- pr. mnd. som blant annet dekker diverse drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, velforeningskontingent, renovasjon og kabel-tv/internett.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Kommunikasjonspakke: Kr 529,-
- Velforening: Kr 293,-
- Renovasjon: Kr 222,-
- Felleskostander drift: Kr 1 179,-

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett og styregodkjenning.

Velforening:

Det er pliktig medlemskap i Skysgrova Velforening. Kontingent er i inkludert i de faste månedlige fellesutgiftene til sameiet.

Meglers vurdering:

Mølnbakken 8 er en moderne 3-roms selveierleilighet fra 2019 beliggende i andre etasje av en firemannsbolig. Leiligheten har en arealeffektiv og smart planløsning med blant annet en omgjort planløsning iht. standardleveransen i prosjektet, boden er trekket inn i stuearealet. Til boligen medfølger det parkering i carport, i tillegg til en stor utvendig bod med god oppbevaringsplass.

Fra stuen er det utgang til en balkong på ca. 7,5 kvm med kveldssol og utsyn mot Buvikbukta. Balkongen har rekkverk i front og levegger på siden skjermet mot vind og innsyn. Her kan du finne roen og gode måltider, og de monterte utelysene på balkongen legger til rette for kveldsbruk også når solen har gått ned. På den andre siden har du en balkong med formiddag- og kveldssol. Denne har et utsyn mot koselige fellesarealer og sameiets lekeplass.

Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte internveier, romslige plenareal og beplantninger. Fellesområdet har også en stor, fin lekeplass til de minste og felles sittegrupper som skaper et sosialt utemiljø.

Generelt om leiligheten
- 2. etasje
- lekker selveierleilighet på 73 kvm
- to romslige soverom med plass til garderobeløsninger
- byggeår: 2019
- parkering i carport
- omgjort planløsning iht. standardleveranse på leilighetstypen
- god bodplass
- to balkonger, en med formiddag- og ettermiddagssol, den andre med kveldssol


Verdt å merke seg
- usjenert beliggenhet i byggets øverste etasje
- omgjort og svært arealeffektiv planløsning
- fibertilkobling
- balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- trygt og barnevennlig boområde
- kort avstand til butikk, skole og barnehage

Teknisk:

- Elskap med automatsikringer.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Oppvarming med varmepumpe.

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et barnevennlig, landlig og sentralt boligområde i Buvika i Skaun kommune.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Buvik barneskole og kort kjørevei til Skaun ungdomsskole. Det er også barnehage i
nærområdet. Barneskolen har Skaunhallen vegg i vegg og i hallen avholdes det ulike arrangementer gjennom året - alt fra dansegalla til ølfestival.

Det er kort vei til fotballbane, kunstgressbane, lekeplass, samt Maxgym treningssenter med åpningstider fra 6-23 alle dager. I Buvika finner du Coop Extra, Kiwi, døgnåpen bensinstasjon, samt frisør og restaurant. Det er ellers kort kjørevei til Børsa med legekontor og apotek. Skulle du ønske en shoppingtur tar det ca. 12 min til Melhus, ca. 16 min City Syd på Tiller, ca. 20 min til Amfi på Orkanger og ca. 25 min med bil til Trondheim sentrum.

Fra eiendommen er det kort vei til gode tur- og rekreasjonsområder. Ca. 300 meter fra eiendommen kan du følge den fine strandpromenaden langs fjorden og ca. 400 meter fra boligen renner lakseelva Vigda. Nydammen (ca. 2,7 km unna) er et populært fiske- og badevann, mens Djupsjøen har svært gode fiskeforhold. I tillegg må Øysand Camping nevnes. Det er dessuten gangavstand til populære og historiske Snefugl gård.

Kollektivtilbudet i Buvika består av buss og nærmeste holdeplass er Piene Mølle som ligger ca. 250 meter fra boligen. Buss 310 fra Buvikkrysset E39 og buss 410 fra Havenget har hyppige avganger til og fra Trondheim sentrum i rushtiden. E39 har også sørget for enklere adkomst til tettstedet og de øvrige deler av kommunen.

Kort oppsummering med avstander fra leiligheten
- Hammerdalen barnehage ca. 200 meter
- Buvik skole ca. 1 km
- Tur- og rekreasjonsområder ca. 300 meter
- Dagligvarebutikk ca. 800 meter
- Bussholdeplass ca. 250 meter
- Bensinstasjon ca. 500 meter
- Treningssenter ca. 800 meter
- Kafé og restaurant ca. 800 meter
- Legekontor ca. 7 km

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Følg E39 til Buvika, og ta tredje avkjørsel (til venstre) i rundkjøring ved YX. Følg veien i ca. 700 meter, sving høyre inn på Hammervegen. Ta så første avkjørsel til høyre og deretter første til venstre inn på fellesparkering.

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

4-mannsbolig er oppført i to etasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Taket har saltaksform, tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Innhold:

BRA: 73 kvm
P-rom: 70 kvm - Entré, stue, kjøkken, 2 soverom, bad.
S-rom: 3 kvm - Bod.

Leiligheten disponerer en bod på ca. 5 kvm og plass i felles carport.

Takstmanns kommentarer til arealene:
Plantegninger er kontrollert opp mot byggemeldte og godkjente tegninger fra kommunen. Inge avvik blir registrert. For ytterligere opplysninger henvises det til eiendommens byggesaksmappe.

Standard:

ENTRÉ - Leiligheten ligger i andre etasje med adkomst via felles trapperom. Entreen har dekorativ stumtjener like innenfor ytterdøren, samt plass til kommode og garderobeskap. Rommet er på ca. 6,5 kvm og gir et pent førsteinntrykk av leiligheten med lysegrå vegger til enstavs gulv.

STUE OG KJØKKEN - Stuen byr på trivsel med store vindusflater som fyller hver krok med lys, og det er utgang til en skjermet veranda på ca. 7,5 kvm med nydelig utsikt til sjøen. Rommet varmes opp med varmepumpe og er smakfullt innredet med gulv med enstavs utførelse og vegger med dempet, farge.

Kjøkkeninnredningen ligger i åpen løsning, noe som gir ekstra god romfølelse, og arealet er på ca. 36 kvm totalt. Kjøkkenet har stilrent design i sort og hvitt, med glatte fronter og laminatbenkeplate.
Innredningen består av benkeskap, veggskap med belysning i underkant, og åpne hyller. Kjøkkenet har underlimt vaskekum, buet ventilatorhette og komfyrvakt. Videre er det klargjort for integrerte hvitevarer.

BAD/WC/VASKEROM - Badet er på ca. 5,5 kvm og har moderne farger på overflatene, i stil til innredningen. Rommet har speil med lysramme og en skuffeseksjon med heldekkende servant. Det er ellers utstyrt med toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

SOVEROM OG GARDEROBE - Leiligheten har to pene soverom, henholdsvis på ca. 13 og 6,5 kvm. Det største rommet har glassdør til en veranda på ca. 12,5 kvm, med fint utsyn til lekeplassen i nærmiljøet. Det er garderobeskap på det ene soverommet og lagringsplass med en innvendig bod på ca. 3 kvm. Det er også noe lagringsplass i fellesgang og i en bod i carporten.

Oppvarming:

Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad, varmepumpe og panelovner.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Bad og kjøkken fremstår som som nytt uten tegn på skader. For videre omtale se rapportsammendrag og respektive punkter i rapporten.
Våtromsrapporten er utarbeidet av Takst-Forum v/ Rune Normannseth den 17.08.2020.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen den 13.09.2019.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
Eiendommen overdras fri for heftelser.

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

GRUNNDATA
2019/303494-1/200 - Seksjonering - tinglyst 13.03.2019
Opprettet seksjoner:
Snr: 12
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 73/876

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan for Skyskrova (27.09.2005), og er blant annet regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Beregnede kommunale avgifter for 2020 er kr 8 852,- som fordeles på fire terminer. Kommunale avgifter og gebyrer kan variere fra en termin til en annen.

Beregnede kommunale avgifter og gebyrer fordeles som følger:
- Vann abonnement: Kr 2 143,-
- Vann variabel del stipulert: Kr 1 554,-
- Kloakk abonnement: Kr 2 438,-
- Kloakk variabel del stipulert: Kr 2 717,-

Formuesverdi:

Det er ikke beregnet formuesverdi for eiendommen i følge Skatteetaten. Det vil være eiers ansvar å sørge for innsending av nødvendige opplysninger til Skatteetaten for beregning av boligens formuesverdi.

Adgang til utleie:

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller sameiets vedtekter.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 0,- pr. 13.08.2020.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat: Kr 7 069,-
- Egenkapital pr. 31.12.2019: Kr 7 069,-
- Total disponible midler pr. 31.12.2019: Kr 40 819,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 47 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med
kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 14 950,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Marius Kvalvik
Eiendomsmegler
46 30 00 46
[email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SAMEIET
Sameiet Mølletoppen 3 (org.nr. 922 654 603) består av 12 boligseksjoner..

Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 88503854. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. Eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige sameiere eller andre som ferdes på sameiets område. Se Husordensreglene.

BYGGETEGNINGER
Megler har kontrollert byggetegninger mottatt fra kommunen opp mot dagens utnyttelse av leiligheten. Det er oppført en veranda med utgang fra stue/kjøkken som ikke fremgår av byggetegninger. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Se byggetegninger samt planskisse utarbeidet av takstmann i salgsoppgaven for detaljer. Konferer megler ved spørsmål.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.
 

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 11.11.2020 08:13